166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#139485 A tőr tényleg nem túl jó mivel off-handbe semmi értelmeset nem tudsz berakni mellé,viszont csak caster staff van.Tőrt ne vedd meg(helyette majd instás kék staff jó lesz),vegyél 1(vagy ha sok badged van 2) hastes trinketet neki. -
#139484 midenhol kifogyott, esetleg ezt nézd meg -
#139483 Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem. Sehol nem találom az Ősök Háborúja Trilógia 3. kötetét:(. Nem lehet rendelni, se venni sehol. Valaki tudja hogy honnan lehet ezt a könyvet beszerezni? Vagy lehet hogy már nem lehet:(
Segítséget előre is köszönöm. -
#139482 -
#139481 PISA-felmérés megvolt? Ja nem, az kilencedikben van először, akor még pár év biztos hátravan.
más: druidnak fejlődéshez jó a feral talent? Gondoltam megveszem hozzá ezt a vállast és ezt, ugye stimmelnek hozzá? A tőrrel kapcsolatban nem vagyok biztos, egy staff talán jobb lenne, esetleg az egyik trinket... -
maniac001 #139480 PONT nem azt írta amiről te beszélsz te masszív idióta.
Azért nézik le a magyarokat sokan mert az ilyen retard barmok a legaktívabbak. Régen nem volt minden 12 éves ennyira hulladék. Devolúció... -
voloume #139479 LOL te nagyon nagyon hülye vagy :D lehet újra kéne járnod az alsó tagozatot... tudod ÉRTŐ OLVASÁS! -
#139478 xD -
#139477 Igen, pont ezt mondom, hogy nem ezt írta. De nem baj, neked még ezt is elnézzük. :D:D:D -
bom #139476 btw te is kiköltözhetsz ha ilyen rossz a közoktatásunk :C -
bom #139475 felvezeti azzal hogy mennyire hülyék a magyarok mert ráwhispelnek és el se olvassák amit ír. tényleg én vagyok a retardált én nem ő :C -
#139474 :D -
#139473 Nem az a baj, hogy egy kötekedős kismajom vagy, hanem hogy még buta is. Ír egy posztot a srác, hogy a külföldiek még butábbak a magyarok, és te mint jól képzett autista egyből közlöd vele, hogy menjen innen, ha már a külföldiek a jobbak? Pont az ellenkezőjét írta, mint amit te olvasni véltél. Látod ezért baj, hogy alsóban nem lehet buktatni, mert az ilyenek mint te is eljutnak ötödikig, aztán ott szembesülsz vele, hogy egy analfabéta retardált vagy. -
Savmacska #139472 valaki tudja kb mikor jön ki a 3.2 ? most szerdán tuti nem mi? -
Big Bad Ryder #139471 Harmadik post... -
bom #139470 térdig járunk a könnyeidben, és valakinak szólnia kell, hátha abbahagyod -
#139469 neki ennyi jutott :) -
voloume #139468 te komolyan mire vagy ennyire geci nagy vagány ? eddig 2 postot láttam, tőled, de mind2be belekötsz valakibe... ez nem az a FÓRUM -
bom #139467 nem akarsz londonba költözni?QQ vazzeee még a fizetéés is jobb omgomg -
voloume #139466 rájöttem, hogy közel sem a magyarok a legbutábbak... egyszerűen hihetetlen, amikor hirdet az ember, hogy 2.3k+ tapasztalat kell és ráírnak az emberek, hogy csá van 2.2kről tapasztalatom.. ok megnézem armoryját és full hatefull.. de ez még semmi! amikor hirdeti az ember, hogy LF retpala/warrior/hunter etc. és ráír egy rogue vagy egy priest :D és amikor ugye írod neki, hogy nem tudsz olvasni, akkor persze mondják, hogy JAAAAAAAJ azt nem láttam... geci akkor miért írt rám, ha elsem olvasta... na mind1 ilyenek ezek a külföldiek is, higgyétek el magyar retardok 3x olyan értelmesek, mint a külföldi retard guy -
#139465 Google a barátod :P
http://www.ptchu.co.cc/ -
#139464 Üdv, valaki tudna linkelni egy jobb felbontású videót a 3.0.2 előtti fireball, pyroblast, frostbolt animációjáról? Előre is köszönöm. -
Jokes #139463 Üdvi! Tudtok nekem mondani olyan oldalt ahol magyarul van leirás ulduar boss taktikákról....http://wow-boss-taktika.cikkezz.hu/ ismerem...ettől van jobb?
-
bom #139462 nem. -
#139461 inspect. -
hawkie22 #139460 Sziasztok!
Van olyan addon, amellyel ingame láthatom, hogy épp milyen cuccot visel valaki, akit kijelölök?
Videókon láttam már, csak a nevét nem tudom.
Köfi -
#139459 Palacsintát. -
voloume #139458 ezt fejtsd ki légyszi :) -
#139457 Komolyan, ilyenkor mit csináljak?
/sit
/popcorn -
#139456 komolyan hulye vagy -
bom #139455 hunterrel nem lehet pvpzni -
márfoglaltnick #139454 sziasztok,
sajnálom hogy megzavarom a trollokat, de kicsi hirdetés:
bármelyik eu realmen vennék, hordás/allis huntert, faj mind1
elvárás: csak olyan hunter érdekel, aminek megfelelő pvp gearje van
min.: full deadly, max határ nincs:) komoly ajánlatokra komoly válasz fog menni
írjatok privátot, köszi
-
Komolyabb problémák vannak itt az irónia észrevételével.
-
bom #139452 /facepalm -
#139451 komolyabb problémák vannak nálad nyelvtanilag mint a chat szó kiejtése :) -
#139450 Chat és cset-nek kell kiejteni. -
Big Bad Ryder #139449 A "chet"-et hogy kell kiejteni? -
Big Bad Ryder #139448 Szija te is BéPé szerón jáccol dejóóó kébzeld énis nekem már naygon sok 70emes avn, a harczosomnak mgé illcsipengéje is avb ha akarod duelzhetünk az orc főváros előtt de én úgyizs leverlek!!!!44444 -
Idum #139447 http://wowtt.mlap.hu
A legjobb chet nálunk van, egyébként wow os oldal de cheteni hűtőmágnesekkel jó buli:D -
voloume #139446 egyszerű cd mutató addon, link itt