166745
  • ERykk
    Sziasztok!
    Az szerintetek mitől lehet, hogy bizonyos zónákban (Dalaran,Dragonblight,Og pl.) hibátlanul fut a játék, de amint belépek Wg-re, vagy Icecrownba, esetleg Sholazarba, 1 fps-em lesz. Tegnap még nem volt ilyen, szóval gondolom a patch-hez van köze.
    Köszi.
  • HunnernesKonge
    Köszi! Másik ismerősöm most szólt hogy az ő környezetében sokan szoptak ezzel a nem tudok belogolni dologgal, közvetlen az összevonás után. (ami nekem most van igazából) Azt hiszem itt az ideje írni a blizznek -.-
  • Lacee
    nekem is battle-netes accountom van, és hiba nélkül tudok belépni.

set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
    set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
    set realmlistbn ""
    set portal eu
  • HunnernesKonge
    Hi! Valaki akinek battle.netes összevont accountja van el tudná küldeni a realmlist.wtf tartalmát? Még anno mikor nem volt feltöltve a wowom összevontam, és most feltöltöttem, de nem enged belépni az emailcímmel és a jelszóval a wow. Unable to connectet ír. Ha pedig a régi account névvel akarok belépni akkor kiírja hogy ez már bnetes account, irjam be az emailt és a pass-t. Természetesen eu.bneten regeltem, oda simán be is enged csak wowba nem.
    Azért gyanakszom realmlist.wtf hibára mert szerepel benne egy "set realmlistbn "" " sor.
    Találkozott már valaki ezzel a problémával? (Ismerősömnek megadtam az account/pass-t és ő is ugyanígy unable to connect hibaüzenetet kapott az én accountommal, míg a sajátjával simán be tud lépni.(neki nem battle.netes ergó a net jól van beállítva...))
  • voloume
    ki hitte volna hogy a ravencrest még most sem megy..
  • [HUN]Crassus
    Nod 32 szerint a 3.2-es wow exe-m trójai:S:O
  • lowdog
    sziasztok!

az lenne a kérdésem, hogy ki lehet-e valahogyan rippelni a videókat, esetleg pár dolgot még ami nem szükséges? van valami tutorial vagy program a témában?

ma nem sikerült a legújabb patch-et felrakni, mivel nem volt elég hely a gépen :(

előre is kösz
  • Camouflage
    Csak en nem latom a listaban a The Venture Co.-t?
  • Arwenke
    Authenctatingnal nem is megy tovabb, mar ott ossze szarja magat.
  • Marcell
    Ragnaros is full.
    Position in queue: 1759
  • Lacee
    arathor online, epic lag :D
  • 012345
    Valaki tudna nekem linkelni egy DK tank és dps buildet is ami jó lesz 3.2-ben lehetőleg [brutálnag]spellrotával[/brutálnagy]? (igen, fasznuuup vagyok, igen játszhatsz helyettem, igen lusta vagyok Elitist Jerks-en keresgélni)
    Válaszokat előre is köszi!
  • [SiX] Boci
    Le is torolted az elozo telepitest? Vagy csak felulinstallaltad a regi konyvtarat?
  • Csirke4
    Navégre.
    Letörölték a Bloodscalp nevű szervert a karakterekkel együtt.
  • Maxx
    Lol, tuti paladinja van :D
  • Lacee
    bubihs - true story
  • rokka
    A játék újratelepítése nem oldota meg a poblémám... ( 3X telepítettem újra)
  • picket
    Nem hiszed el, ugye? :P
  • Maxx
    szerintem ha account manadgementben átállítottad GC-re akkor semmit sem fog szolni, ha lejár a GC nem wow-ozol, ennyi
  • isi
    Sziasztok, nincs saját bankkártyám, ezért faket adta meg a regnél, mit történik akkor ha ugye letelik az játékidő és a blizz leakarja vonni az összeget ami kivan írva?
    egyébként GC-vel szoktam tölteni az accountomat..
  • werkfilm
    AGGYON MÁR WOWOT A BLIZÁRD
  • Gumbo
    Köszi, ez most felvidított így reggel :D
  • eLiXir
    anyád
  • picket
    1. Aki félreinformál egy kérdezőt, azért mert ezt viccesnek találja, vagy szerinte a válasz egyértelmű, annak törlöm a hozzászólását. Viccelődni lehet, sőt, azt is mondhatod neki, hogy tájékozódhatna jobban (miközben megválaszolod a kérdését), de a direkt szívatást kerüljük.
    2. Látom most a magasabb ingerküszöbű pajtásoknál is aktiválódott a nyelvtan-gén, és kiderült, hogy ki a grammar police alvóügynöke. A halyó egy veszéjes lyármű, kerüllyük, mert könnyen elsüjjed! Mindazonáltal nem akarok reklámozni, de van olyan ingyenes böngésző, ami beépített helyesírás ellenőrzővel rendelkezik, így elkerülhetőek a hasonló malőrök.

Köszönöm a figyelmet, további jó anyázást!
  • Savmacska
    " de olyan is volt hogy elindult minden jól csak amikor bb ben felszáltam a halyóra akkor csesződött el a játék!! "
  • Gumbo
    halyó.... te jó ég
  • rokka
    sziasztok!

Van egy érdekes problémám , ami nem tudom miért van ezért irom ide hogy valakivel háthaelőfordult már vagy valaki csak szimplán tud segíteni...

A probléma a következő:

Kb 2 hete nem wowoztam akkor még tökéletesen működött , tegnap elkezdtem jáccani betölt meg minden csak az npc ket nem jeleníti meg, vagy néha a karaktert sem tudom mozgatni , de olyan is volt hogy elindult minden jól csak amikor bb ben felszáltam a halyóra akkor csesződött el a játék!!

Kérlek titeket aki tud segiteni pls. segitsen!!!

• voloume
    az én infóim alapján:
    A hatodik aréna szezon nem ér véget a patch megjelenésével egy időben. Csak később fogjuk megtudni, hogy mikor lesz vége, és hogy mikor fog elkezdődni a Season 7.
  • shaime01
    igen, lesz arena és honor reset is lesz az uj battleground miatt s7 és holnap fog elkezdödni sajnos az uj badge rendszer miatt az összes Alterac valley, Warsong glutch, Arathi basin, Eye of Storm és Wintergraps mark és stone keeper shard is resetelödni fog. még most kölsd el öket

[szin=yellow]ha nem tudsz olvasni patch notesbol igy jártál[szin=yellow]
  • Savmacska
    lesz arena pont reset msot ?!
  • Dr DeViLKiNG
    Ja, várom is azt a 20%os dmg nerfet pvpben. Isteni lesz
  • Dr DeViLKiNG
    Cancel account, akkor ha letelik az adott havi előfizetés, akkor nem fizeti be újra automatikusan. Amúgy ilyen nincs hogy nem leszek itt 1-2 hétig, azt ne számolja az előfizetett napokból.
  • voloume
    elvileg lehet, de ha jól tudom fel kell hívni a blizzardot, de ebbe nem vagyok biztos
  • gabeone
    Hello,

accountot ugye lehet szüneteltetni? Nem örülnék neki, hogy egy hosszabb nyaralás is csak fizessem a heteket. Köszi!
  • Lacee
    gondolom senkit nem ér hidegzuhanyként a hír, de holnap délelőtt jön a 3.2, aki még nem töltötte le a patchet az húzzon bele ha holnap játszani akar.
  • Camouflage
    The Venture Co. - Világok Vándorai.
  • C7
    Köszi!
  • Big Bad Ryder
    Rerolloni van kedvem.Milyen realmeken van kicsiny jóféle allis magyar közösség?Arathor,bs,ragna ezeket ismerem.
  • PiszkosFred
    Nem. Akit a BCig lattal ott, az a fia volt, Ony anyank "felugyelete" alatt :) Varian akkoriban epp nagak kozott tengette napjait fogsagban, egy bortonszigeten Theramorei erod mellett. El is lehetett hozza menni anno, - bar volt ott jopar elite naga - de aztan a blizz kiszedte a jatekbol. A kiegben aztan visszatert mint a valodi kiraly, es azota is ott van. Szal apja-fia a ket Wrynn.
  • C7
    Üdv! Kérdésem lenne: aki a WoTLK-ban az emberek királya, Varian Wrynn, az ugyanaz, aki a Burning Crusade-ben volt kisgyerekként a király?