World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looserke
ha berserkert tolsz minden skill fele annyi energybe kerül vagyis 1 shred nem 42 hanem 21 energy...de lehet hogy csak 3 volt 😊

4 shred kicsit sok, nem..?
Looserke
hm, pont a The Ceansing küldit csináltam Howling fjordban, amikor fel kell kutyagolni a hegy tetejére. Volt ott egy lv73as BE pala, aki kihívott duelre. Elfogadtam, átmentem cicába majd stealth. A pala maga alá fingott hogy ne tudjak mögé lopakodni, csak ugye ott a cat charge ami olyan gyorsan odarak a pala mögé hogy még a pounce pont bemegy mielõtt én sebzõdnék a fingástól. Persze mielõtt cat charge-t nyomtam elõtte eltoltam a berserkert. Pounce-mangle-shred-shred-shred-shred-rake. A pala mire eltolte volna a bubit meghalt. Egyébként a duel elõtt tisztáztuk hogy egyikõnknek se legyen CD-n egy skill se. 😊

capaszabi
Pvp-s élményem 79-rõl: visszamentem fjordra, hogy meglegyen az ottani öcsi, meg a repuk a küldikbõl. Bóklászok a spóráknál, látom hordás sámi döglõdik, segitettem neki megölni mobját. leülünk inni mind 2-en, erre 71es pala hammer JoC DS, hopp meghaltam. szerencsére "csak" 8 szinttel kisebb volt és 1shotolt. Jó, megyünk bosszut állni, megvárom cd-imet, nekimegyek. benyomok mindent (kutyák, elementál heroism anyámkinja, grounding a baszások ellen) le is megy jó 10-15 sec alatt 10% hp-ra, amikoris bubi, healeli magát és megöl 2 ütésbõl bubi alól... Aztán jött egy 80as warri még, 2en meg birtuk ölni a 71!!!-es palát, de ilyen 5%-on éltem túl.

Working as intended

capaszabi
bocs, de ettõl megfájdult a fejem "iszonyatmód jól ki van vitelezve"
=iszonyatmód jól van kivitelezve

rodzsi
az faxa :s most ez kicsit felhúzott, de hát ez van....
jo nagy karbantartás van akkor

ma 13:00-ig lesznek offline a szerverek, ezt írja a fõlapon
még nem megy

Aquli
ugye még mindig nem mennek a szerverek (sry a hülye kérdésért, csak telefonon kéne segítenem vkinek, mert nem megy a wow, de itt nem tudom kipróbálni, hogy tényleg csak a karbantartás-e a probléma)?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

hát nah jah érdekes woweu-n online minden server de közben még sem

UnknownAsshole
köszi köszi! de szoktam olvasni esküszöm hogy nekem most nem ír ott semmit 😞
weekly maintenance

login screen-t nem olvasod?
szerdánként karbantartás van délelõtt
UnknownAsshole
csak engem nem enged fel most arathorra ?
beirom accot, jelszót és elõdobja az ablakot a realmot lehetne választani és nincs 1 választható realm sem. teljesen üres
Looserke
Ugyanez volt velem is Boreanon. Feral duduval szinteztem a nekropoliszban csináltam questeket. Éppen egy neves mumus poppolására vátram és öltem az addig megjelent addjait amikor egy pvp on-os ally paladin berohant a mobok közé (a neve már piros volt nem sárga szal már mással is kötözködött), én meg véletlenül megütöttem swipe-al. Persze õ és a mage haverja csak erre várt és mivel én a mobok ölése miatt kb. 70% HP-n voltam nem sok esélyem volt kettõjük ellen. Ress után visszaszaladtam, egy oszlop mögött felkeltem, heal és buff up, majd innerverate. A mage meg pont leült inni, kapott egy ravage-ot, kb 5K-t, majd 2 mangle és borult. A paladin akkor kapott észbe, de mmár nyomtam is a berserket és egy mangle-rake-mangle-maim-shred-shred kombó után feküdt õ is... <#hehe>

- 60-as DK-val lehet AV-re menni? Tegnap jelentkeztem 2x is, behívott de csak a képernyõt adta be és úgy maradt, úgy kellett kilõnöm a játékot. A többi résznél nem tapasztaltam hasonló jelenséget

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Mighty
Squeenix pl.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mayday
Melyik modtol lesz ilyen a kicsi terkep a jobb felso sarokban?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

[HUN]Crassus
törtszerószagotérzek...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TDC Geronimo
Legjobb

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lál micsoda buzibohoc haj? <#idiota>

anti hero

[HUN]Crassus
mai pvp élményem: véletlen megütöttem allys bányászokat borean tundrán vagy merre és pvp-s lettem:S ki is nyírt egy 72-es mage meg egy 71-es fury warrior:S Miután csendben felkeltem a hullámnál elhatároztam bosszút állok😊 Felkeltem feltoltam magam 100 rage-re a közelükben meg beproccoltattam a sudden death-et majd recklessel Charge a mage-re aki kapott egy 7500-as executeo-t meg egy 3000-es fehér autó attackot és borult mire észbe kaphatott volna....a fury warriort meg megette a bladestorm😊 Nem akartam nagyon szopatni õket így tovább is álltam az revans után....
a mage arcát a gépnél azért megnéztem volna....😄

macselek
Ez kész😄

BEAST
Amikor az ember azt hinne hogy melyebbre mar nem sullyedhet...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
kurvajó😄

Davidus
ezt a hajadról nem lehet elmondani<#hawaii>

V9ykn8_TZL0

edios
Szia! Ahhoz, hogy tudj játszani trial után mindenképpen meg kell lennie alapjátéknak. 60-as szint fölött pedig BC-nek, 70-es fölött pedig WOTLK-nak.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Davidus

V9ykn8_TZL0

UnknownAsshole
Hali!
Csináltam egy trial accountot már van is rajta egy karim 😄
Account managementnél vagy egy ilyen:

ahol ugye majd tovább tudom regelni az accountot.
Annyit akarok kérdezni hogy nem elég megvennem csak egy gamecardot és azt a kódot majd ide beirni ? Mert akkor a wow-ot nemkéne megvennem, az ugyis megvan a gépemen (lichkinget muszály lenne de mindenre csak min. jövõhéten lessz pénzem)
Köszi elõre is
a kék-züd questgear, kicsit pofásabban néz ki, mint az outlandi <#hawaii>

Sziasztok, Naxx 80-ba belehet jutni flying nélkül, vagy kötelõ lesz mint anno tk-ba?
Az nem az endboss utána még van event<#vigyor2>Mostmár 2-3 szintel nagyobbak vagytok hajrá, hangulatos insta.
Tatyla
attól a nagy lila szartól feküdtünk le,ami a képen is van...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
bocsi hogy nem válaszoltam eddig de tegnap kipurcant a tápom és most szereltem be épp,igen mindennel együtt annyi.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tigeroo
hát jóvan de ennyit? tudja a tajték
MarkBlade
Jaja! 5400- úgy ha külön veszed.. 1000-esel olcsób!
ha külön veszed meg az alapot és a BC-t, olcsóbban jössz ki.

edios
Qhelpert nem kell kikapcsolni, csak levenni Route Workload Scale-t 100%-ról 20-40% közé, akkor már egy normális procival észre sem vehetõ, hogy egyáltalán megy.

3.x meg abban az esetben terheli jobban a gépet, mint a 2.x, hogy ha bevannak kapcsolva a vele jött grafikai fejlesztések.
(De ez 1.x és 2.x-el is ugyanígy volt, csak ott inkább view distance volt a fõ újítás)

Oldern the 1st
"Gyengébb laptopon"

Oldern the 1st
A faszt nem fogja, már elnézést. Gyengébb aptopon egy erõs 6-8 fps-t esett vissza az egész, a 3.0 elõtti helyzethez képest. Pont egy kategóriával az elviselhetõ szint alá. Még szerencse, hogy van asztali masinám is, ami még csak-csak megbírkózik a játékkal 😄

Horda oldalon az ud city ostromás q hogy néz ki ill ugyanaz a filmbejátszás van icecrownál?
Mighty
Tömörítésrõl még nem hallottál?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

A grafikai revamp nem annyira fogja a gépet. Sokaknál (nálam is) azért is csökken az FPS, mert sokan használnak quest helper addont. na ez nagyon fogja. Levettem az árnyékokat, néha akkor is beszaggatott. Kapcsoljátok ki a q helpert próbaképpen és nézzétek meg úgy.
- a textúra kivételével mindent lehúztam, átmentem egy medium szerverre és ma reggel 5 óra körül 20fps volt (ez még elmarad az LK elõtti 25fps értéktõl de jobb lett mint volt). Néhány beállítás csak újraindítás után érvényesült és tegnap este nem volt kedvem újra fél órás sorban állni csak ezért

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

TVelvet
nekem alapból minden peccs megvolt és 1,9 giga volt a kieg...
tigeroo
hi!
haveromnak van bc-s accountja és a woweu-ról a downloaderrel kilehet választani hogy már a wotlk kliens tölthessem le. lejön egy exe telepítõ, most meg tölt és telepít egyszerre (6.4Gb lesz)
ezzel még mitkell majd csinálni? peccselni vagy wtf?
mert nemhiszem hogy csak 6,4Gb lenne az egész. Letölt ennyi adatot és felinstallálva lesz ~13Gb?

Amúgy trialról maradt egy 18as sámánom, Bloodscalpon, de lehet otthagyom, és megyek Nepára vagy Arathorra. Mondjuk sajnálom mert kb. 200-200 Light leatherem, Copper orem meg Linen clothom van a bankban 😄
De Arathoron úgyis több értéke van a cuccoknak (legalábbis régen amig picit ott játszottam ezvolt a tapasztalatom)
igen, igy mûködni fog.
arathor pedig egy jó szerver, crassus eggyel alattad többet tud róla nyilatkozni.

UnknownAsshole
Na akkor még így utoljára, hogy biztos jól választottam ha ezeket így megveszem akkor feltudom rakni + aktiválni, ha minden igaz ?! 😊
WOW+BC
LICH KING
GAMECARD

UI: Arathor szerverrõl tudtok valamit ? Ott játszik haverom, hordás akarok lenni, mondjuk alli több.( nekem az jobban bejön ezen most ne rágódjunk😄 ) vagy tudnátok ajánlani esetleg "jobbat" ?
😄
[HUN]Crassus
http://www.wowhead.com/?item=40384

MEGANEED!😄

azt a szót hogy szeró mi itt nemigen szeressük!

anti hero

edios
Én azt javaslom, hogy vedd meg boltban (pl cd galaxis - ahol jelenleg 2,5kiló körül mozog az alapjáték - és azt a klienst installáld fel, ami a cd-ken lesz), és ha nincs dombornyomott kártyád válaszd a gamecardot a havidíj fizetésére. Rögtön aktiválásnál már szükség lesz a bankkártyára VAGY a gamecardra, nélkülük el se tudod kezdeni a játékot.

Elvileg nem csak dombornyomott kártyával lehet használni, írtak már ebbe a topikba is olyanok, akiknek pl Visa electronnal is mûködött, de nekem nem tûnik életbiztosításnak, mert hallottam már sok olyan esetrõl is, ahol viszont nem fogadta el Blizzard.

Szép dolog, hogy otthagyod a törtszerót, remélem nem veszi el a havidíj a lelkesedésedet!