World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
na amugy megjott az eszed es reroll tankra? hasznos.
anti hero
menj inkább vissza renown-ot grindelni x)
egy nagy pozitívum volt ebben a videóban... L70ETC I'am Murloc és kész mert azok az emberek akik ebben szerepeltek hát egy kicsit szánalmasok....
mert nem toom ki hogy van vele, én spec nem mesélembe magamnak a karakteremet, persze mikor ténylegesen szerepjátékozunk akkor valamennyire igen de nem adok interjút errõl
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Swedish people are albino monkeys
---Proteksönre vagyok talentolva ez azt jelenti hogy én vagyok a tank én védek én fogom fel a soksebezést mindenki erngem gyógyit
... you are a CUBE BOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Blood boil dk skill:
Causes any of the Death Knight's diseases on the target, and all enemies within 30 yards of the target, to painfully erupt, dealing 117 to 143 Shadow damage.
akármennyire vágom az angolt nem jövök rá mit csinál pontosan ez a skill 😊
elöre is köszi
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
amúgy én sem sietek tegnap lettem 72,hogy ne a nagy sokasággal haladjak,de még ezen a szinten is várni kell néha mobokra...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Crassus tabardot csak honoreden tudsz venni mindenk frakciótól ugyhogy go questelni<#vigyor2>#vigyor2>Az iylen pici instákat ugyis csak a questek miatt érdemes csinálni nem ad upgardet és iszonyat könnyû.Az eslõ nehezebb insta gundrak de az is csak azért mert elõször 72 õn mentünk be,Igy 75 ön móka és kacagás viszont ez már hasonlós szintû droopot ad mint bt vagy swp, de a seteket nem érdemes még itt sem megbontani.Az a violet hold is 15 perces kisinsta erõsen black morassra hajadzó megoldással.Talán majd heroicba nehezebbek lesznek.
Este az arathoron ugysem lehet questelni mert minden kiba.. mobra vannak 123 an.Csütörtök este kezdem el még egy murlock kölkös szabaditós kis questet amit ma délelött fejeztem be<#falbav>#falbav>, talán már holnapra lecseng a nagy népinvázió és lehet haladósan questelni is.Addig marad a kisinsta grind honor nélkül.
Lera,Dynn,Zulgron
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
de még belefér.
És hangulati elemnek sem utolsó, amikor azt látod, hogy vmi nagy árnyék közelít feléd, és szárnyai vannak<#buck>#buck>
De ezért van video options, hogy ha valakinek nincs erre igénye/gépe, akkor kikapcsolhassa!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
annyira meg nem is zavar mivel eddig is ezt az alap árnyékot néztem
amugy érdekes, mert ha az árnyékot maxra huzom az fps lemegy 1-2 közé! ha egyel kisebbre veszem akkor meg jól fut(attol eltekintve h szépen zabálja a gépet)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
a questek brilliánsak, mióta howling fjordon vagyok, csak lesek, nem gondoltam volna, hogy képesek lesznek még ennyiféle új küldit kitalálni 😊
maga a táj gyönyörû, de szó szerint. aztán ahhoz képest, hogy egy 4 éves engine, hihetetlen, hogy mit ki birnak még mindig hozni belõle.
kontra: minden max-ra húzva, shadow, területi beállítások, etc, azért jól lezabálja a hardware-et, néha simán leesik az fps 20 alá, pedig nincs rossz gépem.
de mondjuk ezért a látványért, simán bevállalom 😊

██
amugy gz
Hol lehet beszerezni ezeket a repu adó tabardokat? már voltam az alap instában a 2 pókosban meg ahol Khestrasa sárkányt kellett leverni,de nem jött repu,mert ugye nincs tabardom😛 help pls
Halottvagy [eR] Arijuen
<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Azt nem tudom ,hogy más class is megcsinálta volna ezt ilyen gyorsan
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)