166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#139567 (Méghozzá azért mert aki ilyet kezd az "egy gyökér casual 12 éves vérpistike faceroller retardált szardarab") [Refer to 3.] -
#139566 8.: Kurva annyát a retricsicskáknak és a resto druidoknak. -
Gumbo #139565 8.?
9.Profit -
#139564 7. Semmiképpen ne hagyd abba! Kötelező ezt a játékot játszanod, tök mindegy, hogy folyton rinyálsz miatta, ha meg szakadsz is játssz! -
Savmacska #139563 -
#139562 a kommentek között ez tetszett, jól jellemzi az egész "szaródik a wow" vita színvonalát:
Te nem ismered az ALAPIGAZSÁGOKAT? Segítek.
1. Mindenki, akit nem ismersz, egy pöcs.
2. Aki többet ért el a játékban, mint te, az egy nolifer köcsög kocka, nőt még sose látott, napfény nem érte a testét 5 éve
3. Aki kevesebbet ért el a játékban, mint te, az egy gyökér casual 12 éves vérpistike faceroller retardált szardarab
4. A fejlesztők egyetlen kötelessége a havi 13 euródért cserébe hogy kizárólag a te kedved szerint fejlesszék a játékot, ha éppen más igényeinek próbálnak megfelelni, akkor a kurva anyjukat
5. Ha nincs sikerélményed a játékban, arról a játék tehet, nem te
6. Aki akár csak egy nappal később kezdte a játékot az nem tud semmit és nincs joga ahhoz hogy véleménye legyen. -
#139561 és ki mondta, hogy többet ér a véleménye? legalább érvel... -
Dr DeViLKiNG #139560 Egyáltalán nem érdekel semmiféle pve wowban már. A sírás meg még kevésbé.
Az meg hogy kicsodán milyen epic van, és hogy szerezte, az már az ingyenes t5kor sem érdekelt. -
#139559 ez csak egy ember véleménye, azért mert van egy szaros blogja még nem ér többet bárki másénál, csak több emberhez jut el. -
eLiXir #139558 arab magyarokat ne szamitsuk mar magyarnak keremszepen -
#139557 ...OMG! A legutolsó noob is full epic, pedig meg se dolgozott érte!...
...A játék egyre könnyebb lesz, nincs már benne kihívás!...
...Nagyon gáz volt, hogy a régi Naxxba és Sunwellbe csak a játékosok ~5%-a jutott el. Persze lehet, hogy annak az ~5%-nak ez büszkeség és eredmény volt...
Ilyen a véletlen, ez egy tegnapi szösszenet az FS-ről, amit érdemes lenne elolvasnod. -
#139556 Most akkor a kurva annyát a Resto Druidoknak lesz az általános falme indító vezényszó?:D -
Orgi #139555 Nekem a Sunbelt Vipre helyezte karanténba a patchban az exe fájlt (blizzardupdate.exe talán?), remélem a wow.exe nem fogja majd követni, ha be akarnék logolni... -
SlaCker #139554 Csak én imádkozok azért,hogy a dudu tank ismét szerepet kapjon?Sajnos mindenki kapott új cuccot,de a maci kimaradt! :(
Viszont az új macska és maci form nagyon durva!Sajna nekem a gépem nem bírja a wowot és ezért full butítva megy, de a macska eszméletlenül ki van dolgozva még ígyis.A maci kicsit esetlen lett megint. :D
Az új BG nállam is laggol de mint álat!Pedig 20mb/s a netem és nállam sem megy semmi! :) Nem tudom,de én észrevettem(nem volt nehéz),hogy ahol a pecs előtt 10-15 FPS volt ott most 30-40 között megy.Ti is tapasztaltatok ekkora FPS növekedést?
Isle of conquest amúgy bejött nagyon. Jó ötlet,hogy olyan sok gépet lehet felvonultatni!Na meg a léghajó! :D
-
voloume #139553 azabaj, hogy ez már van magyar death's demise,
de azért jó lett volna nem ?
-
Big Bad Ryder #139552 Gyáááá -
#139551 Medve vagy macska formában szeretnéd? -
#139550 szopjanak le a druidok!:D -
#139549 nem csak nekem jelezte ezt a hibát mint azt közben megtudtam...a gép vírusmentes,de aztmondják kifejezetten a NOD32 nek nem fain valami a 3.2-es exevel....
időközben lezúztam a wowot és a haverét rámásoltam a gépemre..most az rendesen működik. -
maniac001 #139548 Még jó ideig nem lesz lehetőségem tesztelni így megkérdem inkább..
Milyen lett a fire-destro-imp lock? Patch előtt nem volt rossz. És van ez a glyph of life tap változás. Érdemesebb ezt használni incinerate glyph helyett? -
#139547 Irta a blizz, hogy a napokban "gyujtogetnek" nemi infot a jatekosoktol, tekintettel arra, hogy kinek milyen gepe, nete, stb van. (gondolom kivancsiak az atlagra, ha elkezdik optimilizalni a d3/sc2/ujmmo-t). Lehet, hogy ezt a blizzes adatkuldesi rutint nezte trojainak a virusirtod. Persze ez csak egy laikus tippje, lehet hogy tenyleg van valami falovad. -
#139546 Kezdtél hiányozni -
Dr DeViLKiNG #139545 De akkor még ért is valamit az a mostani vicc pvehez képest. -
#139544 "jol" sikerult a Druida nerf(?):P mostmar nem is kell csak az instantokat hasznalnia,hogy atlag 1800-2000-es dps-t kihealeljen arenaban!
Negyed orat kergetoztunk druida warrival szemben/shokadin+unholy dk/ es csak azert birta megolni a kollega ,mert veletlen kasztolni mert az addigra mar hatalmas arcu Druida egy root-ot amibe sikeresen belezavarta mikor megvolt a nagy burstje:P
Jah es innervate nem is kell nekik,szegyenletes....
Utalatom toretlen a pvp-ben messze a legdurvabb healel a HOT-okkal! -
#139543 Kor'gall - Loot FTW
Van aki még emlékszik erre a hozzászólásra azért:
Kel'Thuzad down by Byeond Redemption :)))
#3 horde kill
Elixir "megjegyzése" sem különbözik ettől egy szemerkényit sem.
Szóval gratula neki. -
Camouflage #139542 Es igen, mar pvp realmen is lehet mindket oldalon karaktered. Miota varok erre, te jo eg. Csinaltam is gyorsan egy tauren shamant, cement lesz a szentem :) -
Dr DeViLKiNG #139541 Ja, nagyon irigy vagyok. -
Big Bad Ryder #139540 Oszt mellik realm?
Jóféle ez az Isle of Conquest csak ne laggolna ennyire. Úgy vettem észre Blackoutban horda hamarébb felfogta mit is kell csinálni, hál'Isten -
Deathstorm676 #139539 Köszi máris futtatom -
Camouflage #139538 Linkelnel ehhez egy talent buildet? -
#139537 repair.exe -
Deathstorm676 #139536 Most raktam fel az új patchet és az eset smart security valamiért vírusosnak nézte a wow.exe-t. RÁ is kerestem és le törölte. Szóval most fogalmam sincs hol van a törölt fájl és újrarakni meg nem szeretném. Hálás lennék ha valaki elő állna egy ötlettel vagy felrakná valahova a wow.exe-t. -
rokka #139535 NA a problémám oka az hogy a latency 4000 ms ez nem tudom miért van ...
Nem töltök , nem használok semmiféle programot ami netet veszi igénybe. Ha valaki tud segiteni kérem segitsen!!
ja a netem: 1.5 mb/s -
eLiXir #139534 ne irigykedjetek ily feltunoen! -
voloume #139533 és eljött a frost dps dk-k ideje 2 1 kezes-el, mennyire vártam én ezt :) -
#139532 Ejtettem a wowot egy 3 hónapra de a hihhetetlenül casual guildem visszaimádkozott a monitor elé. -.- nagyvonalakban ennyi. Jah és megtaláltam amcsi support fórumon a megoldást a problémámra, realmlist.wtf-ből törölni kell a set portal eu-t és a realmlistbn "" sorba az aposztrófok közé be kell dobni hogy eu.logon.battle.net -.-
Ki érti másnak miért megy simán... na nemszámít. -
voloume #139531 énisénis -
Dr DeViLKiNG #139530 Megérinthetlek? -
eLiXir #139529 csa, veled miujsag?
holnap hajnalba vagy holnaputan hajnalba az elso magyar emberre valok, akinek a tulajdonaba all egy death's demis title ;P -
voloume #139528 csak ravencresten van epic lagg? kb 3 perce tölti isle of conquestet