166745
  • Csirke4
    (Méghozzá azért mert aki ilyet kezd az "egy gyökér casual 12 éves vérpistike faceroller retardált szardarab") [Refer to 3.]
  • Csirke4
    8.: Kurva annyát a retricsicskáknak és a resto druidoknak.
  • Gumbo
    8.?
    9.Profit
  • picket
    7. Semmiképpen ne hagyd abba! Kötelező ezt a játékot játszanod, tök mindegy, hogy folyton rinyálsz miatta, ha meg szakadsz is játssz!
  • Savmacska
  • Lacee
    a kommentek között ez tetszett, jól jellemzi az egész "szaródik a wow" vita színvonalát:

Te nem ismered az ALAPIGAZSÁGOKAT? Segítek.

1. Mindenki, akit nem ismersz, egy pöcs.
    2. Aki többet ért el a játékban, mint te, az egy nolifer köcsög kocka, nőt még sose látott, napfény nem érte a testét 5 éve
    3. Aki kevesebbet ért el a játékban, mint te, az egy gyökér casual 12 éves vérpistike faceroller retardált szardarab
    4. A fejlesztők egyetlen kötelessége a havi 13 euródért cserébe hogy kizárólag a te kedved szerint fejlesszék a játékot, ha éppen más igényeinek próbálnak megfelelni, akkor a kurva anyjukat
    5. Ha nincs sikerélményed a játékban, arról a játék tehet, nem te
    6. Aki akár csak egy nappal később kezdte a játékot az nem tud semmit és nincs joga ahhoz hogy véleménye legyen.
  • Lacee
    és ki mondta, hogy többet ér a véleménye? legalább érvel...
  • Dr DeViLKiNG
    Egyáltalán nem érdekel semmiféle pve wowban már. A sírás meg még kevésbé.
    Az meg hogy kicsodán milyen epic van, és hogy szerezte, az már az ingyenes t5kor sem érdekelt.
  • werkfilm
    ez csak egy ember véleménye, azért mert van egy szaros blogja még nem ér többet bárki másénál, csak több emberhez jut el.
  • eLiXir
    arab magyarokat ne szamitsuk mar magyarnak keremszepen
  • skorpio7
    ...OMG! A legutolsó noob is full epic, pedig meg se dolgozott érte!...
    ...A játék egyre könnyebb lesz, nincs már benne kihívás!...
    ...Nagyon gáz volt, hogy a régi Naxxba és Sunwellbe csak a játékosok ~5%-a jutott el. Persze lehet, hogy annak az ~5%-nak ez büszkeség és eredmény volt...

Ilyen a véletlen, ez egy tegnapi szösszenet az FS-ről, amit érdemes lenne elolvasnod.
  • Csirke4
    Most akkor a kurva annyát a Resto Druidoknak lesz az általános falme indító vezényszó?:D
  • Orgi
    Nekem a Sunbelt Vipre helyezte karanténba a patchban az exe fájlt (blizzardupdate.exe talán?), remélem a wow.exe nem fogja majd követni, ha be akarnék logolni...
  • SlaCker
    Csak én imádkozok azért,hogy a dudu tank ismét szerepet kapjon?Sajnos mindenki kapott új cuccot,de a maci kimaradt! :(
    Viszont az új macska és maci form nagyon durva!Sajna nekem a gépem nem bírja a wowot és ezért full butítva megy, de a macska eszméletlenül ki van dolgozva még ígyis.A maci kicsit esetlen lett megint. :D

Az új BG nállam is laggol de mint álat!Pedig 20mb/s a netem és nállam sem megy semmi! :) Nem tudom,de én észrevettem(nem volt nehéz),hogy ahol a pecs előtt 10-15 FPS volt ott most 30-40 között megy.Ti is tapasztaltatok ekkora FPS növekedést?

Isle of conquest amúgy bejött nagyon. Jó ötlet,hogy olyan sok gépet lehet felvonultatni!Na meg a léghajó! :D
  • voloume
    azabaj, hogy ez már van magyar death's demise,
    de azért jó lett volna nem ?
  • Big Bad Ryder
    Gyáááá
  • picket
    Medve vagy macska formában szeretnéd?
  • [HUN]Crassus
    szopjanak le a druidok!:D
  • [HUN]Crassus
    nem csak nekem jelezte ezt a hibát mint azt közben megtudtam...a gép vírusmentes,de aztmondják kifejezetten a NOD32 nek nem fain valami a 3.2-es exevel....
    időközben lezúztam a wowot és a haverét rámásoltam a gépemre..most az rendesen működik.
  • maniac001
    Még jó ideig nem lesz lehetőségem tesztelni így megkérdem inkább..
    Milyen lett a fire-destro-imp lock? Patch előtt nem volt rossz. És van ez a glyph of life tap változás. Érdemesebb ezt használni incinerate glyph helyett?
  • PiszkosFred
    Irta a blizz, hogy a napokban "gyujtogetnek" nemi infot a jatekosoktol, tekintettel arra, hogy kinek milyen gepe, nete, stb van. (gondolom kivancsiak az atlagra, ha elkezdik optimilizalni a d3/sc2/ujmmo-t). Lehet, hogy ezt a blizzes adatkuldesi rutint nezte trojainak a virusirtod. Persze ez csak egy laikus tippje, lehet hogy tenyleg van valami falovad.
  • picket
    Kezdtél hiányozni
  • Dr DeViLKiNG
    De akkor még ért is valamit az a mostani vicc pvehez képest.
  • [HUN]Crassus
    "jol" sikerult a Druida nerf(?):P mostmar nem is kell csak az instantokat hasznalnia,hogy atlag 1800-2000-es dps-t kihealeljen arenaban!
    Negyed orat kergetoztunk druida warrival szemben/shokadin+unholy dk/ es csak azert birta megolni a kollega ,mert veletlen kasztolni mert az addigra mar hatalmas arcu Druida egy root-ot amibe sikeresen belezavarta mikor megvolt a nagy burstje:P
    Jah es innervate nem is kell nekik,szegyenletes....
    Utalatom toretlen a pvp-ben messze a legdurvabb healel a HOT-okkal!
  • skorpio7
    Kor'gall - Loot FTW

Van aki még emlékszik erre a hozzászólásra azért:
    Kel'Thuzad down by Byeond Redemption :)))
    #3 horde kill

Elixir "megjegyzése" sem különbözik ettől egy szemerkényit sem.
    Szóval gratula neki.
  • Camouflage
    Es igen, mar pvp realmen is lehet mindket oldalon karaktered. Miota varok erre, te jo eg. Csinaltam is gyorsan egy tauren shamant, cement lesz a szentem :)
  • Dr DeViLKiNG
    Ja, nagyon irigy vagyok.
  • Big Bad Ryder
    Oszt mellik realm?

Jóféle ez az Isle of Conquest csak ne laggolna ennyire. Úgy vettem észre Blackoutban horda hamarébb felfogta mit is kell csinálni, hál'Isten
  • Deathstorm676
    Köszi máris futtatom
  • Camouflage
    Linkelnel ehhez egy talent buildet?
  • werkfilm
    repair.exe
  • Deathstorm676
    Most raktam fel az új patchet és az eset smart security valamiért vírusosnak nézte a wow.exe-t. RÁ is kerestem és le törölte. Szóval most fogalmam sincs hol van a törölt fájl és újrarakni meg nem szeretném. Hálás lennék ha valaki elő állna egy ötlettel vagy felrakná valahova a wow.exe-t.
  • rokka
    NA a problémám oka az hogy a latency 4000 ms ez nem tudom miért van ...
    Nem töltök , nem használok semmiféle programot ami netet veszi igénybe. Ha valaki tud segiteni kérem segitsen!!

ja a netem: 1.5 mb/s
  • eLiXir
    ne irigykedjetek ily feltunoen!
  • voloume
    és eljött a frost dps dk-k ideje 2 1 kezes-el, mennyire vártam én ezt :)
  • HunnernesKonge
    Ejtettem a wowot egy 3 hónapra de a hihhetetlenül casual guildem visszaimádkozott a monitor elé. -.- nagyvonalakban ennyi. Jah és megtaláltam amcsi support fórumon a megoldást a problémámra, realmlist.wtf-ből törölni kell a set portal eu-t és a realmlistbn "" sorba az aposztrófok közé be kell dobni hogy eu.logon.battle.net -.-

Ki érti másnak miért megy simán... na nemszámít.
  • voloume
    énisénis
  • Dr DeViLKiNG
    Megérinthetlek?
  • eLiXir
    csa, veled miujsag?
    holnap hajnalba vagy holnaputan hajnalba az elso magyar emberre valok, akinek a tulajdonaba all egy death's demis title ;P
  • voloume
    csak ravencresten van epic lagg? kb 3 perce tölti isle of conquestet