World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
V9ykn8_TZL0
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Farthasz
๏̯͡๏﴿
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az nem az én hibám, hogy nem jön le a poén.
Az,hogy répával be kell fogni a musztángot,vagy lóháton menekülsz és üldöznek a farkasok,vagy a nagy törpében eltiporsz pár mobot vagy felkened a falra,vagy a gnóm fejérõl le kell lõni az almát...de amit említettél icecrown-ban ágyúzós a legjobb.😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A legdurvább az,ismét van sor a BS-re,most vagy átjöttek emberek,amit kétlek,vagy visszaszivárognak a frozen accountok tulajai.
S az emberek,hogy ez a szemét blizz idõre (!) összerakott egy ilyet,jóóóó vannak bugok és a fele sincs benne a játékban insta,de ez valami szenzációs.Nagyon eltalálták a PvE részt,szerintem ismét feladta a leckét a konkurens mmo-knak.
Talán Bhalage kérdezte pár napja hgy miben más ez a kieg mint a bc.Akkor is azt mondtam hogy élnek a zónák ezt márcsak megerõsiteni tudom de valami olyan szinten hogy csak bámulta.Pl az argent crusaderes q láncot ha csinálja az ember ahogy beljebb halad atörténetben ugy változik a map is amit csak te ill aki már ott tart lát ugy.Aki még nem kezdte el nem lát téged és más egészen a táj.Az argentes csata is nagyon jó a döbbenés akkor jött mikor vagy 6-8-10 questel elötte jártam egy guildtársnak a láncban és van 3 elit amik akkor 2 szintel voltak bnagyobbak nálam és megkértem hogy segítsen be healelni.Nem volt ugyan szûkség rá de gyorsabb lett volna de neki azon a részen még nem volt semmi, így nem is látott és én sem õt pedíg egy helyen voltunk.Nem tudom ezt hogy oldották meg de nagyon ötletes és le a kalappal a blizzard elött egy nagyon pofásan ötletesen tartalommal ellátott kiegészitõt adott ki ami ûbereli az egész wow-ot.
Erõsen gondolkodom hogy pár hónap mulva felhuzok direkt egy hordás karakter csak azért hogy az ud citys eventet megcsinálhassam a másik oldalról is.Errõl az eventrõl már a hordaoldaliról írhatna valaki ott hogy kezdõdik milyen részek vannak bent ill az élményrõl.
(😄DDD)
nálam ugyanez a feeling.
alap wow jó volt, tbc is jó volt, de ez a kieg már most übereli az egészet, pedig még a felét se láttam...
s a zene is tényleg nagyon jó, nagyon régóta most játszom ismét úgy, hogy be van kapcsolva a zene is.
Saját vélemányem a kiegrõl
Eszméletlen hangulat,ez a sok q amiben szállj be egy robotba,tankba,titánba,vizelementálba nagyon tetszett,végre odafigyeltek a lore fontosságára,nagyobb q-k végén mindig megjelent a lich king.
Végre normális gyártható ÉS eladható cuccok,nagy ötlet a cuccokért vehetõ receptek.S végre nem én választom az instát,hogy hova repuzzak,hanem ami insta tetszik oda megyek és oda repuzok ott ahova akarok.Szenzációs.
Az insták nem arról szólnak nagyrészt,hogy öld le a boss-t,nekem old kingdom tetszett a legjobban,bár a vérszívó bosst heroicban érdekes lesz leölni.
Szépek az insták,a bejárható területek.Icecrown full gyûrûkura feeling,eszméletlenszép az egész.Végre egy olyan kieg,amiben élvezet lesz felhúzni altokat,hogy ujra és ujra átéld a jobb küldetéseket.
a setup ez volt:
- 75 prot pala
- 76 unholy dk (its me)
- 75 demo warlock
- 79 destro warlock
- 74 holy priest
hát mit ne mondjak, halls of stone-t (77-79-es insta) elsõ körben pucoltuk kb. 40 perc alatt, 2. körben kb. 30 perc alatt, 3. körben asszem 20 perc alatt voltunk simán, ott már 4-esével huzigáltuk össze az átlag 78-as pack-okat, s szarrá aoe-ztunk mindent.
utána lenéztünk egyet azjol-nerubba és nexusba is, hát ezek halls of stone-hoz képest sétagalopp kategóriát képeztek már, még úgy is, hogy a 79-es lock helyett egy 70-es huntát vittünk.
cca. ~1 milla xp jött be 2-3 óra leforgása alatt.
amúgy az insták nagyon jók, a bossok szintén nagyon jók, nem egy átlag tank&spank fight egyik sem, a régi raid insták bossképességeibõl nagyon sok visszaköszön kicsit átvariált formában 😊
plusz, ami szintén nagyon király, hogy az insták iszonyat szépek, nagyon penge a design, s nagyon változatosak is.
nem az, mint ami bc-ben volt, hogy egy nagy épületben futkosol szinte mindenhol, itt van minden, lebegõ ingyombingyomoktól a rovarkaptáron át, a full sci-fi beütésû helyszinekig szinte minden, s veszettûl jól néznek ki.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Igy ertheto, most leptem meg a 73-at, es mintha most csokkent volna megint.
Hat, ez mindenesetre nagyon szomoru 😞
Talalok erre valahol valami tablazatot, vagy anyagot, amibol kiderul, hogy hogyan szamolodik?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Egyre több agi, crit rating kell, hogy ugyan annyi crit %-od legyen, mint volt 70-en.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Huntert nerfeltek mostanaban vagy ilyesmi? Kritikusom kb 5%-ot csokkent mostanaban, es nem tudom, miert, de nem a cuccaim lecserelese miatt.
Van erre barmi tippetek? PVP szettben vagyok nagyreszt.
Those who wish to follow me I welcome with my hands
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
kielegito votl a valasz?😛
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Eddig törtön játszottam WOW-al,de szeretnék eredetire váltani^^ érdekelne hogy mennyibe kerül a,
World of Warcraft
World of Warcraft : Burning Crusade
World of Warcraft : Wrath of the lich king
Plusz game card
összessége ? 😄
Köszi elõre is a válaszokat =P