166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
HUmanHunter #139847 nem függenek össze annyira, és az Ősök Háborúja trilógiával kezdj szerintem, akkor az újabb könyvekben ismerős dolgok lesznek majd legalább. -
#139846 Sziasztok, lenne egy kérdésem Warcraft könyvekkel kapcsolatban!
Most játszanék a WC3-al, régebben már elkezdtem, de akkor abbamaradt, most kedvet kaptam hozzá. Viszont úgy érzem, jobban átjönne a hangulat, ha képben lennék a sztorit illetően.
Ezeket a könyveket találtam magyar nyelven: http://www.szukitskiado.hu/index.php?menu=524
Az lenne a kérdésem, ezek közül melyikkel érdemes kezdeni, és a további sorrend is érdekel. Mennyire függnek össze, és a legfontosabb, hogy melyik követi ténylegesen a WC1-2-3 és WoW sztoriját?
Előre is köszi!! -
HUmanHunter #139845 ha már amúgy palát adnak a taurennek akkor rugót mérnem? olyan faszán nézne ki hogy sunnyog mögéd a 2 m es tauren :D -
#139844 Van aki nem wow-ban ismerkedett meg ezzel a vilaggal, es ahhoz kepest hogy anno milyen buszkek voltak ra, bc ota ket labbal tiporjak a lore-t. -
hawkie22 #139843 Most úgy őszintén, miért fáj nektek ez az új faj/kaszt kiosztás? Kit érdekel, hogy melyik faj melyik kasztot használhatja? A tauren ezután is ugyanúgy fog kinézni, a gnóm is, a dwarf is. Csak a cuccairól fogod tudni megmondani, hogy milyen a kasztja, vagy még arról sem.
Ez ennyire fáj bárkinek is? Vagy már ennyire nem találtok örömöt vagy élményt a játékban, hogy az "újításokat"/változtatásokat becsmérlitek, ócsároljátok?
Én mindössze BC óta játszom a játékkal, de még most van számomra benne játékélmény, holott nem ölöm napi szinten Naxx10-et, Naxx25-ben, és Ulduarban pedig még nem is voltam. Mégse szólok egy büdös szót se, mert élvezem azt, hogy napi 1-2 órára belogolok, fejlesztem a karimat, a mainnel meg HCzom, vagy raidelek.
Hiába, nem lehet mindenkivel jót tenni, a régi motorosoknak úgyse lesz semmi se jó, mert az újak túl hamar elérik azt, amiért ők anno megszenvedtek. Persze ha most kéne tök nulláról kezdeni, vagy akár csak fél év óta játszanának, akkor ők se hőzöngenének, hogy fúj, ez milyen szar, fúj, ezt de nem kellett volna.
Ennyi. Lehet azt mondani, hogy nem ismerem a játékot, lehet azt mondani, hogy nem tudok semmit, ne szóljak bele, de ez az én személyes véleményem erről a hülye vitáról. :) -
#139842 Undorito amit muvelnek, de igazabol szerintem mar ok maguk sem tudjak hogy milyen ertelmes ujitasokat lehetne hozni a jatekba... vagy csak nem is erdekli oket mert a milliok igy is megveszik majd :) A gnom dk-nal oklendezni kezdtem, de a tauren paladin mar egy kicsit sok... a ket uj fajrol nem is beszelve :D -
#139841 koszi -
Pio #139840 Ha már itt van ez a táblázat nem bírom megállni, hogy ne jöjjek egy kicsit trollkodni és expaladinként ne vágjam be ezt a kis montázst, amit az új faj-kaszt kombók, azon belül is a tauren paladin apropójából csináltam:
-
Attila1234 #139839 A Blizzard pontosan ugyanazt csinálja a World of Warcrafttal, mint amit a TSR csinált annak idején az AD&D-vel, mikor bevezette a 2nd Editiont. Az összes akkor népszerű settingsben (Forgotten Realms, Dragonlance, stb.) lezajlott egy nagy világégés, amivel megmagyarázták, alátámasztották a játékszabályok megváltozását, nem új jelenség ez az RPG-k történetében, én számítottam is rá, hogy a WoW-val is eljátsszák, csak nem ilyen korán. -
Dr DeViLKiNG #139838 Hát a cloth 20%os max dam redjét le lehet vinni 10%-ra. Annyira nem számít, nem az a 10% fog megmenteni a 10k critektől. -
ShaiHulud #139837 -
WiLDoR #139836 szóval az elején is én azt gondoltam, hogy bullshit az egész, de ahogy egyre többet filózok rajta, úgy gondolom azt, hogy egyáltalán nem az.
sőt szerintem a változtatások nagy része qrvajó lesz.
/me <3 rated bg!
(s remélem ezzel együtt kidöglik az aréna is a wow-ból :D)
a mai napig a legjobb szórakozásomnak a wow-on belűl azt tartom, mikor még a bloodscalp-on a you are in combat (RIP) tagjaival kőkeményen megszervezett és levezényelt bg-ket nyomtunk.
az volt a bestof! -
WiLDoR #139835 miért vágná szét?
úgy kell elképzelni az egészet, hogy lesz egy bazinagy világégés, s teljesen megváltozik minden.
az élőlények értékrendje teljesen meg fog változni, s azok akik korábban el nem tudták képzelni, hogy pl. természeti mágiához folyamodjanak (lásd pl. dwarf sámán), vagy a nyers erőhöz nyúljanak a mágikus dolgok helyett (lásd pl. be warrior), azok most megteszik.
mert ráviszi őket a kényszer, vagy rájönnek, hogy előnyös, vagy csak simán felrúgják a régi elveiket, hagyományaikat és új utakra lépnek.
feltűnnek új próféták és mesterek, aki új utakat járnak és új dolgokat tanítanak, vagy előveszik az ősrégi tekercseket, s újratanulják az elfeledett tanokat. lásd pl. troll druida...hány és hány instában is láttuk őket alakot váltani? wotlk-ban is van, dtk vagy gundrak boss-ai, között is nem egy van, aki alakot vált fight közben (troll - orrszarvú transform pl.). innentől miért is lenne pl. elképzelhetetlen, hogy a trollok újratanulják a druida tanokat és természeti mágihoz nyúlnak újra?
szóval miért lenne annyira elképzelhetetlen, hogy egy világkatasztrófa után teljesen ujraformálódna a világ és az abban lakók értékrendje?
azt hiszed a földön nem igy lenne?
dehogynem, itt is ugyanaz lenne a szitu... -
#139834 mik lesznek az uj race combok? -
WiLDoR #139833 lehet, hogy melee arp nélkül mail/plate-be nem sokat sebez, de cloth/leather-be viszont túlságosan is sokat sebez arp-vel.
tegnap én is bementem funolni wg-re a dk-mmal pve gear-ben, s 40% armor pen mellett, a rugók úgy nyeltek a 10-12k-s hearth strike meg death strike crit-eket, hogy öröm volt nézni. nem is birták semeddig se. szóval azért ez igy hmm...instankokkal ekkorákat csapkodni nem kicsit imba
oké, mondjuk ott az érem másik oldala is, hogy megőszülnék asszem, mire egy pala healert levernék vele, ha egyáltalán sikerülne. főleg ezek a jópofa kis prot-heal specces palák mókásak :) 1v1-ben kb. mission impossible...
-
ShaiHulud #139832 jah mert a lore az olyan hogy kobe van vesve es nem valtozhat az evek folyaman ugye? warcraft lore mindig is dinamikusan valtozo volt, most egy gyokeres valtozashoz ertunk, mint anno a sundering. -
HUmanHunter #139831 az új kieg.. az új faj/kaszt kombók szét fogják baszni a gamet :( de a lore t mindenképp. -
#139830 jó, hát SG-n sosem lehet tudni, gondoltam valakinek újdonság lehet... -
Dr DeViLKiNG #139829 Nyilván ennyire hülye vagyok. -
#139828 tudtommal nem mondták sehol, hogy ezek a statok megszűnnek, csak az itemizationt könnyítik azzal, hogy nem lesznek a cuccokon nyers +attackpower, +spellpower statok, ezáltal könnyebb lenne (különösebb matekozás nélkül) eldönteni, melyik a számodra jobb.
ez pl abból látszik, hogy a listán kb egymás alatt szerepel a "megszűntetjük a melee AP-t" és a "rugóknak 1 agi = 2 AP" bejegyzés, mindez az itemization résznél, nem az általános class mechanics szempontjából :)
"In World of Warcraft: Cataclysm, there are plans to streamline the statistics found on items. We want to remove all unnecessary stats, make all existing stats understandable, and make all "core" stats more appealing. Here are some examples of such plans." -
Dr DeViLKiNG #139827 Ja ,meg ez a minden statot törlük, maradnak az alap str/int/sta/spi/agi meg a crit/hit ez nagyon gáz... -
Dr DeViLKiNG #139826 Igen, csak ezzel az a gáz hogy a melee mailba/platebe szart sem sebez arp nélkül. Kiváncsi vagyok ezt hogy akarják orvosolni... -
WiLDoR #139825 nem vagyok rajta meglepve, pár napja is már lenyilatkozták, hogy vannak komoly problémák azzal a stat-tal.
s gondolom itt nem éppen a pve-re gondoltak, mert azért elég sokat elmond, hogy a pvp-s meleek gyakorlatilag semmi másra nem gemelnek, mint arp-re...s feltételezhetően nem unalmukban teszik ezt :) -
voloume #139824 HAHA :D
armor penetration is eltűnik a kövi kiegbe :) -
eXequtoR #139823 Tekinthettek erre mind WoW2re. Vissza alap kontinensre, vissza alap statokra. Rakat újítás ( guild talent, class talent tree átdolgozás stb ) szvsz nagyon eltalálták és rohadt sok mindent lehet majd még fejleszteni rajta. Más. Addig nem hal meg a WoW amég nem jön ki egy olyan mmo ami letarolja PvE szinten. A csillivilli grafikájú gamek remekül lefoglaljak az embert 1-2 hétre aztán szevasz és a pjure PvPs okosságok se bírják sokkal tovább. Tauren palát mindenkinek ! :) -
ShaiHulud #139822 metzen elmondta hogy azok a goblinok akik most a jatekban vannak azok egy neutral banda. de a kiegben lesz egy goblin kartel akik elmenekultek a lakhelyukrol maelstrom kozelebol es hajotorest szenvedtek a lost isles mapon, ami azshara es durotar kozeleben van. igy talalnak majd ra a hordara es baratkoznak ossze, majd tarsulnak be hozzajuk. kezdetben amikro elkezded a goblin karid, meg nem is szamit igazabol hordasnak. azshara lesz a masodik mapjuk levelup teren. -
Dr DeViLKiNG #139821 Hát majd pont Aionozni, persze :p -
#139820 egyébként FS!-en folyamatosan jönnek a hírek még most is hajnali négy órakor.
szerintetek a mostani goblin helyekkel mi lesz? olyan mint booty bay, ratch-et. azok továbbra is semlegesek maradnak vajon? szerintetek. -
ShaiHulud #139819 de kurva maradi fantaziatlanok vagytok bakker. mindegy majd elvezni fogjatok amikro kijon es ti is rajottok mekkora kiralysag ez. ha meg megse akkro majd bealltok aionozni :D -
Krafthun #139818 szerinted -
#139817 látom itt is megoszlanak a vélemények mint máshol.
énis nagy baromságnak tartom, hogy: basszuk szét egész azeroth-ot. csináljuk vadi új questeket és az kis instákat pedig állítsuk a megfelelő szintre, hogy semmi régi ne maradjon.
aki esetleg a új kieg. után kezdi el a wow-ot az már nem igen fogja látni, hogy milyen is volt. maximum törtszerveren.
jobb lett volna egy új sziget nem pedig a régit szétzúzni. -
#139816 jaj szegények lemaradnak a csak kill x collect y questekkel megtöltött 5 éves grafikájú csodatartalomról tejóég -
#139815 Majd azok, akik még nem látták, illetve akik szeretnék újra bejárni a régi területeket, újra átélni az előzményeket, azok ezt megtehetik majd emulált szerveren.
Nagyon sokat fejlődtek már mostanra, az alapjáték és a TBC már egészen szépen ki van dolgozva, a WotLK pedig folyamatosan készülget. Tehát az eredeti mellett el lehet majd indítani az emulált változatot offline, akár LAN-on keresztül is. Hisz akkor olyan patch mellett, és olyan kiegészítővel játszhat az illető, amilyennel éppen kedve van. No meg percek alatt bármilyen fejlettségű karakter létrehozható.
És akkor majd, akik eddig lenézték és támadták ezt a lehetőséget, egy kicsit magukba nézhetnek. Lesz újra jótékony hatása, úgymint amikor még sokan arra használták, hogy a letöltött alfa és béta verziókat kipróbálják még jóval a játék megjelenése előtt. Emlékszem, akkor még a telepítésének az útmutatója is be volt linkelve a bannerbe, és nem ez a piros csík díszelgett akkor ott.
Jobb híján ez egy lehetőség lesz azoknak, akik aggódnak a kialakult helyzet miatt. -
ShaiHulud #139814 sok nyafogos. nem tetszik nem jatszatok tovabb :D szerintem meg eszmeletlenul feldobja majd wowot ez a kieg. -
ShaiHulud #139813 hmm opera szar akkor, chromemal megy. -
#139812 Ez az első kiegészítő, amiben többnek tűnik a negatív elem, mint a pozitív. Amit szintén nem tudok feldolgozni, hogy idén januárban miért cserélték le a fireball, és a pyroblast animációját. -
ShaiHulud #139811 btw a tournamentekrol megy valakinek a stream? az elvileg ingyenes de nekem azt irja no video :( mo-rol nm lehet nezni vagy mi? -
ShaiHulud #139810 racialokat chilton haxolta mar a multkor is. legalbbis o postolta midnig a valtozasokat betaban. amugy jo fosak a worgen racialok a goblinehoz kepest. -
Dr DeViLKiNG #139809 GC megint alkotott worgen racialokkal
70% run speed 10 secig? nesze rocket boots :D
Racials aren't currently implemented, but-
* Viciousness
o +1% damage
* Dark Flight
o +70% run speed for 10 seconds
* Abberation
o Length of Curses and Diseases reduced by 15%.
* Flayer
o Skinning skill increased
-
Hugh Hefner #139808 csodás, lerombolják a játék leghangulatosabb és legszebb tájait. az eddigi kiegészítőkben ötlet nem volt, a mostaniban meg rossz az ötlet. még ha vissza akarnék is térni sem arra szeretnék, hogy az egész világ le van rombolva...