World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
a prioritast nem feszegetem,mert amikor egyszer nyitottam errol egy topikot a guild forumon eleg erdekes hozzaszolasok szulettek....
majd kivarom a soromat azt hali😛
No a jcrafter token az egy érdekes dolog.Naponta egyet kap a jcrafter HA megcsinálja a napi questet vagyis egy jcrafter 4 nap alatt szed össze 4 drabot, egy jobb recept pl a nyakláncok vagy gyûrûk 6 tokent igényelnek.AH ban nem láttam még alli oldalon, de valószinû hogy pár hét mulva azért oda is bekerülnek iszonyat áron az eye-k is mivel az is egy db/token.Viszont az artum a szerver legerõsebb hordás guildje és nálatok is az a cél hogy 25 ösben játszatok ne a gyik 10 fõs instákban, így ott is gondolom én tank-healer prio van.Nálunk négy jcrafter közösen veszi a recepteket gondosan üygelve hogy ne ugyanazt, ki van osztva kié lánc receptek kié a gyûrû és kiké az egyébb epox gem.
Igy viszont napi egy lánc-gyûrû craftolható/nap a guildben.
B variáció megveszed a badgest igaz az nem annyira jó de nem rossz.Esetleg alt jcrafter karakterek összeszedk neked a 4 darabot.
4500!!-as shield slam,stunlock😛,és a kaszter mobok atom szopatása is lehetséges...igaz egy ici-picit néha kevéskének érzem a rage-t az armshoz/endless rage ftw/ képest...fõleg mikor nem találnak el vagy felszívom az ütések nagy részét a blokkal/volt 1900!as blokk absorbom is..igaz nem vágom,hogyan lehetséges mivel a karilapon még mindíg nem elérhetõ ennek az értéknek a statisztikája...
Lenyomtam 3 napi questet is még alvás elõtt és a mobozás/questelés is sima liba...
kérdés: eagle's eye nagyon szopó? a JC-k nek? kellene 4 db tankos gyûrûhöz és nemtudom mekkora szivesség ezt elninjázni a JC-tõl....
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
anti hero
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
meg tudja valaki mondani, hogyan tudnak realmot cserelni a lich kingben? realms.wtf nincs a wow mappaban, csak a data/gbus-ben, es azt hiaba allitom at, semmi nem valtozik...
koszi
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Blood , Frost, Unholy taletet kérnék és hogy melyik ág mire jó
Get a life!
Hogyisakkormostezmiez?
én ugyan úgy lövöldözök a puskával/nyíllal mint eddig
ezért ha a dps-ed pocsék, akkor az aggrotartásod is pocsék lesz.
aggróval nem lesz gond, frost presence és a dps-ed elég lesz, hogy ne másszanak le rólad a mobok.
amúgy meg frost, blood ágon van ugyan 1-2 talent ami segít tankolásban, de azok tier 1-2-ben helyezkednek el általában, szóval kirakhatók, igy gyakorlatilag bármilyen speccel tudsz tankolni.
mondjuk szvsz az a bone armor unholy ágon túl jó ahhoz, hogy tankolásnál csak úgy mellõzni lehessen.
heroic-ot simán le fogsz tudni tankolni questes def gearrel és unholy talenttel, naxx. 10-esbe viszont ez már kevés (ez sajna tapasztalat), oda már talentek is kellenek...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Throw tipusu fegyvernek meg loszer sem kell. A `throw` skillel lo.
Gun projectilet lo ki, de eleg csak a kis slotba berakni
Bow, crossbow arrow-t, de azt is lotte nekem tatyo nelkul.
ez a ketto persze a `shoot` skillel lo.
most viszont eszembe jutott, hogy ugyan nem volt loszertaskam slotba rakva, de ott figyelt a taskamban. lehet annyi kell azert, hogy a loszertaska a taskadban legyen legalabb.
"régen* úgy volt, hgoy volt vagy 3fajta skill a konyvben a lovoldozesre, sztem nezd meg, hogy a nyilazos shootot raktad ki, nem egy masikat 😄
*- lehet azota eltoroltek ezt a rendszert nemtudom :d"
#133104 ("Válasz 'Bhalage' üzenetére (#133103)"):
"Eltörölték."
l2read
ಥ_ಥ
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
*- lehet azota eltoroltek ezt a rendszert nemtudom :d
anti hero
anti hero
PSN: s3ctorHU
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
DK 0-26-45
http://www.youtube.com/watch?v=9KEIUqOJPwo&feature=related
nemtom miért van az, hogy instában a mobok és boss-ok néha ledobálják a disease-eket (ja, tudom, ez lehet hogy most hülyén hangzott, de pl. obliterate-et nem igazán használok igy ez nem játszhatott közre).
létezik, hogy van még valami ability-nk, ahol nem vettem észre, hogy felzabálják a disease-eket a célponton?
vagy ez csak egy bug (tapasztalt már más is ilyesmit)?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ami furcsa, mert boss-okra elvileg a blood-nak kéne a legerõsebbnek lennie.
viszont tegnapelött próbálgattam én is a kék-zöld gearemben a boss training dummy-n az unholy (17/0/54) és blood (50/0/21) raid spec közötti különbséget, s ég és föld volt a különbség a leosztott dmg-ben.
az unholy javára.
ami effektive nem igy kéne, hogy legyen.
aztán elkezdtem kicsit utánaolvasgatni, s szerintem ott van a kutya elásva, hogy az unholy sokkal kevésbé gear igényes, mint a blood.
plusz, a scourge strike shadow sebzés, nem fizikai, igy nincs armor reduction ellene, csak max. resist (ami ugyebár gyakorlatilag 0-ára van csökkentve a curse-ökkel és egyéb vackokkal).
blood-nál nagyon kell szerintem az, hogy meglegyen a hitcap-ed, minél több expertise-ed legyen és minél jobb geared is legyen.
amig viszont ez nem áll rendelkezésre addig az unholy vinni fogja a prímet szerintem keményen.
legalábbis elég sok wws adatot megnéztem a napokban, s szinte mindenhol a top-pon az unholy dk-k vannak, s szinte mind a 17/0/54-es speccel.
délután asszem tesztelek még 1 kört majd...
egyéb vélemény?
ennyire betegek vagyunk?<#idiota>#idiota>