World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3-4. helyen a két disease van, vagyis ez a wws jórészt trash pucolásból lehet. aoe-ben nem kérdéses, hogy erõs a dk, ami érdekelne, mondjuk pötsverk blood talenten.
Van itt egy Csoszály nevû UD rugó az arathorról?
Human paladin Harvee.
[HUN]Crassus
mondjuk ha tudnek nevet konnyebb lenne....nem egy human warri?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Oooo nemlattam,biztos nagyon questeltem vagy ilyesmi😊

a prioritast nem feszegetem,mert amikor egyszer nyitottam errol egy topikot a guild forumon eleg erdekes hozzaszolasok szulettek....
majd kivarom a soromat azt hali😛

A karakterednek vagy neked nem kellene szemüveget hordania?<#vigyor2>Úon útfélen integetek a kiba.. randa orkodnak de szerintem csökkentett látásmód ftw.

No a jcrafter token az egy érdekes dolog.Naponta egyet kap a jcrafter HA megcsinálja a napi questet vagyis egy jcrafter 4 nap alatt szed össze 4 drabot, egy jobb recept pl a nyakláncok vagy gyûrûk 6 tokent igényelnek.AH ban nem láttam még alli oldalon, de valószinû hogy pár hét mulva azért oda is bekerülnek iszonyat áron az eye-k is mivel az is egy db/token.Viszont az artum a szerver legerõsebb hordás guildje és nálatok is az a cél hogy 25 ösben játszatok ne a gyik 10 fõs instákban, így ott is gondolom én tank-healer prio van.Nálunk négy jcrafter közösen veszi a recepteket gondosan üygelve hogy ne ugyanazt, ki van osztva kié lánc receptek kié a gyûrû és kiké az egyébb epox gem.
Igy viszont napi egy lánc-gyûrû craftolható/nap a guildben.

B variáció megveszed a badgest igaz az nem annyira jó de nem rossz.Esetleg alt jcrafter karakterek összeszedk neked a 4 darabot.
[HUN]Crassus
Huhh tegnap retalenteltem tankra..nos kiba fain lett!!Igaz ninja pvp talentek is vannak benne ami nekem must have még pve-ben is,de még így is kurvajó! Szir szar gear/armory-n leshetõ-talentkiosztással egyetemben/ igaz kezd alakulni és a cap-ek megvannak/540+ def,és 60% dmg reduction/,mert tegnap rámraboltak rendesen a többiek és be is húztam 35 badge-t estig...
4500!!-as shield slam,stunlock😛,és a kaszter mobok atom szopatása is lehetséges...igaz egy ici-picit néha kevéskének érzem a rage-t az armshoz/endless rage ftw/ képest...fõleg mikor nem találnak el vagy felszívom az ütések nagy részét a blokkal/volt 1900!as blokk absorbom is..igaz nem vágom,hogyan lehetséges mivel a karilapon még mindíg nem elérhetõ ennek az értéknek a statisztikája...
Lenyomtam 3 napi questet is még alvás elõtt és a mobozás/questelés is sima liba...

kérdés: eagle's eye nagyon szopó? a JC-k nek? kellene 4 db tankos gyûrûhöz és nemtudom mekkora szivesség ezt elninjázni a JC-tõl....

Hm, ez a dk dps egesz jo. Mondjuk a tobbseg slackelt, de ez nem kisebbiti az erdemet. Olyan feral dudu szintu, csak az altalaban tobb supportot ad egy kicsivel.

conflagok a backdraft procokhoz?

[HUN]Crassus
nah holnap leshotolom a lövési kísérletemet......😛

Tatyla
a blizz most nem szereti a lockokat,amugy gear meg a tálentfa se az igazi még szerintem.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

eleg gyengen muzsikaltal, hogyhogy?

anti hero

Tatyla
te nyomi piros szöveget olvastad fenn?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hali
meg tudja valaki mondani, hogyan tudnak realmot cserelni a lich kingben? realms.wtf nincs a wow mappaban, csak a data/gbus-ben, es azt hiaba allitom at, semmi nem valtozik...
koszi

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

Tatyla
na kéremszépen írtak rám páran a DK-nk végett aki dps,hát akkor itt a tegnapi naxx25 tetején az emberünkkel.profilja

Én blood-al fejlõdtem mert gyakorlatilag HP veszteség nélkül darálod a mobokat. De az unholy talán mégjobb, csak a rotációdban legyen benne a death strike.
Milyen talentet ajánlotok fejlõdni? és talentet is linkeljetek mind 3om ágból plz, nagyon lamme<#lama>vagyok hozzá 😞 Elõre is kösz

Blood , Frost, Unholy taletet kérnék és hogy melyik ág mire jó

Get a life!

most*
Nekem arra kéne válasz hogy akkor mosz szar vagy imba a DK dps? Mert Tatyla személyes benyomása szerint imba Naxx 25-ben, a FS adatai szerint jó szar.

Hogyisakkormostezmiez?
nem kell
én ugyan úgy lövöldözök a puskával/nyíllal mint eddig

D&D, frost presence és a dps-ed generálja az aggro-t.
ezért ha a dps-ed pocsék, akkor az aggrotartásod is pocsék lesz.
aggróval nem lesz gond, frost presence és a dps-ed elég lesz, hogy ne másszanak le rólad a mobok.
amúgy meg frost, blood ágon van ugyan 1-2 talent ami segít tankolásban, de azok tier 1-2-ben helyezkednek el általában, szóval kirakhatók, igy gyakorlatilag bármilyen speccel tudsz tankolni.
mondjuk szvsz az a bone armor unholy ágon túl jó ahhoz, hogy tankolásnál csak úgy mellõzni lehessen.
heroic-ot simán le fogsz tudni tankolni questes def gearrel és unholy talenttel, naxx. 10-esbe viszont ez már kevés (ez sajna tapasztalat), oda már talentek is kellenek...

antgecc
Mondják ugye, hogy a frost ág tankolásra jó. Csak az a helyzet, hogy nem vágom, hogy miért. Van egy Frigid Deadplate, egy Frost Aura meg egy Acclimation ugye, az oké, tankolós, bár annyira nem menõ sztem. Unbreakable Armor az 1 perc cd-jével magában megintcsak nem ász. Mondjuk, ha felváltva használom az Icebound Fortitude-al és a talentelt Rune Tap-el, az már úgy jó lehet. Viszont sehol nincs egyetlen olyan spell vagy ability, ami rendesen megnöveli az agro-t. Oké, még nem tankoltam instában, lehet hogy lehet elég agrót csinál magával a Frost Presencel, de ha ez igaz, akkor elég, ha unholy-val tankolok Frost Presence-ben, nem? Szal nem igazán értem mitõl is olyan húde tankolós ág a frost ág. Én inkább úgy látom, hogy az egy arénás ág.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

no, megneztem es telleg nem kell tatyo <#wow2>

Throw tipusu fegyvernek meg loszer sem kell. A `throw` skillel lo.

Gun projectilet lo ki, de eleg csak a kis slotba berakni
Bow, crossbow arrow-t, de azt is lotte nekem tatyo nelkul.
ez a ketto persze a `shoot` skillel lo.

most viszont eszembe jutott, hogy ugyan nem volt loszertaskam slotba rakva, de ott figyelt a taskamban. lehet annyi kell azert, hogy a loszertaska a taskadban legyen legalabb.

picket
"régen* úgy volt, hgoy volt vagy 3fajta skill a konyvben a lovoldozesre, sztem nezd meg, hogy a nyilazos shootot raktad ki, nem egy masikat 😄

*- lehet azota eltoroltek ezt a rendszert nemtudom :d"

#133104 ("Válasz 'Bhalage' üzenetére (#133103)"):
"Eltörölték."

l2read

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
nem értettem félre ott mondják a srácok,hogy tatyóbol lehet csak lõni:S

picket
szerintem félre értetted (nézd meg mire válaszol) :p

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
eltoroltek? lolbazzz miert? ok mostmar van heroic throw...,de olykor elengedhetetlen,hogy lofegyverrel huzzon a tank...es ezert bealdozzon egy taskaslotot??!! lol...na mind1

Lazarus
throw wpn rlz
antgecc
Eltörölték.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

régen* úgy volt, hgoy volt vagy 3fajta skill a konyvben a lovoldozesre, sztem nezd meg, hogy a nyilazos shootot raktad ki, nem egy masikat 😄

*- lehet azota eltoroltek ezt a rendszert nemtudom :d

anti hero

régen nem kellett...

anti hero

crassus, bocs, de telleg be kell aldozni egy tatyot a nyilaknak...
picket
Ne merészeld kiszivárogtatni az epic ásók statjait, mert kirúglak!

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
nos van bow skillem/300x/,mert anno hasznaltam/huzni-trinketkent ijjat/ quivers csak attack speed-et novel nem kotelezo,hogy bealdozd az egyik taska slotodat azert,mert 2percenkent losz egyet tankkal ,hogy huzhass....szoval a problemam maradt nem tudok ijjal loni!:S es kurvara nemertem,hogy miert😛

MarkBlade
Gank-eld le õket.. azt KEK 😄
sector512
Mennyi most egy hónap ha kártyával töltöm fel, tudja valaki? Mert a GC olcsóbb lett.

PSN: s3ctorHU

PiszkosFred
Beta teszter vagyok, picket epic asoit tesztelem, most epp grind szempontjabol, de ha jon meg egy-ket hulye ugyfel, akkor lesz itt world pvp teszt is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tatyla a FS-on pont arról olvasok hogy szar a DK raid dps-e. Nálatok meg imba. Hogy van ez akkor? Buff kell vagy nerf?
Bétából való azóta eltelt vagy 2 hónap, meg igensok nerf.Menj a frostshockra ott szeretik az iylet.A videó amugy ha nem jött volna le arról szól hogy a warriornak lövése nincs a képességeirõl, és a death knight is ipari tanuló.
MarkBlade
Temetkezési válallkozó? 😄
antgecc
Nem ezen vagyok most, csak gondolkodom rajta. Ez ilyen pve és pvp egyben talent lenne. Ennek fényében sztetek milyen?

DK 0-26-45

Elvileg csak az obliterate szedi le ha nincs talent az annihilation-ön. Más kérdés hogy egy másik DK talent nélküli obliterate-e leszedi-e a tiedet. Feature vagy bug miatt ofc.
overpowered pala!nerf pls!su ck!

http://www.youtube.com/watch?v=9KEIUqOJPwo&feature=related
viszont észrevettem valami fura dolgot.
nemtom miért van az, hogy instában a mobok és boss-ok néha ledobálják a disease-eket (ja, tudom, ez lehet hogy most hülyén hangzott, de pl. obliterate-et nem igazán használok igy ez nem játszhatott közre).
létezik, hogy van még valami ability-nk, ahol nem vettem észre, hogy felzabálják a disease-eket a célponton?
vagy ez csak egy bug (tapasztalt már más is ilyesmit)?

PiszkosFred
Már reggel két gödröt megástam (az elsõ kicsi lett), és a fõnök megengedte, hogy 10 percig használjam ezt az ördögi masinériát. De megyek is vissza, mert még nagyobb gödröt akarnak, és a megrendelõ türelmetlen...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ezt túlzás állítani, inkább úgy pontos, hogy munkahelyi fórumozás mellett néha dolgozgatunk is x)

antgecc
Dolgozunk <#zavart1>

antgecc
Igaz, csak nekem nincs unholy gound-om 😊 Btw tetszik ez a dk talentezés. Szinte bárhogy rakod mindig jó az eredmény. Nincsen olyan sablon ág, amire muszáj menned, különben szar a karid.

unholy-sok.
ami furcsa, mert boss-okra elvileg a blood-nak kéne a legerõsebbnek lennie.
viszont tegnapelött próbálgattam én is a kék-zöld gearemben a boss training dummy-n az unholy (17/0/54) és blood (50/0/21) raid spec közötti különbséget, s ég és föld volt a különbség a leosztott dmg-ben.
az unholy javára.
ami effektive nem igy kéne, hogy legyen.

aztán elkezdtem kicsit utánaolvasgatni, s szerintem ott van a kutya elásva, hogy az unholy sokkal kevésbé gear igényes, mint a blood.
plusz, a scourge strike shadow sebzés, nem fizikai, igy nincs armor reduction ellene, csak max. resist (ami ugyebár gyakorlatilag 0-ára van csökkentve a curse-ökkel és egyéb vackokkal).
blood-nál nagyon kell szerintem az, hogy meglegyen a hitcap-ed, minél több expertise-ed legyen és minél jobb geared is legyen.
amig viszont ez nem áll rendelkezésre addig az unholy vinni fogja a prímet szerintem keményen.

legalábbis elég sok wws adatot megnéztem a napokban, s szinte mindenhol a top-pon az unholy dk-k vannak, s szinte mind a 17/0/54-es speccel.
délután asszem tesztelek még 1 kört majd...

egyéb vélemény?

na mivan?😄 senki nem jár iskolába/gimibe/dolgozni?😄

ennyire betegek vagyunk?<#idiota>