166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#139807 Mi a fenéért lenne fail? több éve bambulják az emberek ugyanazt a területet, mennyivel lett volna több értelme berakni még 1 szigetet?
Így legalább van nagy katasztrófa, nagy változás, és szinte "minden új". Nekem bejön. -
pinky1337 #139806 ez szép és jó, de mi a f@szér kell elönteni lávával meg kettéosztani a mostani területeket? ez az egész egy nagy fail lesz -
Dr DeViLKiNG #139805 Igen, mesterien megoldották ezt a wow 2-vé alakítást igen olcsón ugyanazzal az enginnel. így nem kellett többszáz milliót elverniük az új mmo-ig. -
ShaiHulud #139804 szerintem meg most lesz kurvajo :D izlesek es pofonok. en nagyon varom hogy egy teljesen megvaltozott vilagban jatszhassak es lathassam az elmult 4-5 ev hatasait a regi kontinenseken. -
#139803 az újakat nem érdekli semmi,főleg nem a történet!aki ennyi év után kezdi a storit az max a karin fog nagyot bámulni meg a chaten lógni!
a casualok új fajt kezdenek és pózolnak a hc-k meg gyúrják az új pixeleket. -
Savmacska #139802 Kezdik nagyon elbaszni ezt az Istenverte wow-ot. -
#139801 inkább az itt a lényeg, hogy az újak lemaradnak majd a mostani területekről, mivel shogy sem láthatják őket, max screenshoton vagy videoról. -
#139800 mekkkkora hipe , a területeket kibaszottul átváltoztatjuk!
kb 2 nap és mindenki alkalmazkodik hogy barrensen ne fusson bele a grand canyonba:) -
#139799 és nem maradnak meg a mai területek:
"Q: Will I need the expansion to be able to experience the Cataclysm changes?
A: When the Cataclysm occurs, it will occur for all players, whether they have purchased the expansion or not--you will no longer be to play in the original version of Kalimdor or the Eastern Kingdoms. However, certain features such as the new zones, new races, and new level cap will only be accessible to players who purchase the expansion.
Q: Will “phasing” be used more extensively in World of Warcraft: Cataclysm?
A: Yes. We’ve come up with a number of new, cool ways to using phasing since we introduced it in Wrath of the Lich King, and plan to use it more extensively to change the world as players progress. We are also now able to phase terrain, which players will see in the starting areas for the goblins and worgen. We’re also adding some UI improvements to help determine when another player is in a different “phase” from you." -
ShaiHulud #139798 http://www.stickam.com/manguz2000 -
#139797 Cataclysm bemutató trailere (bocs ha esetleg már volt)
Tauren paladin... hát egy kicsit fura lesz. De a repülő mount teljes körű használata minden területen tetszik. -
#139796 gyorsabb voltam mehehe :D -
Dr DeViLKiNG #139795 Nesze másik
http://www.xfire.com/live_video/lokkek/ -
#139794 kicsit tescos, de nincs jobb :) enjoy -
#139793 ja azt én is, eléggé szar wotlk beharangozása jobb volt, vagy nem is tudom, eléggé gáz lett. :( Mondjuk várható, így 5 év után :D -
Dr DeViLKiNG #139792 Elkezdtek mindenkit bannolni :p
de a cataclysm moviet láttam. Az lesz ami mmon volt... -
#139791 és neked megy is? -
Dr DeViLKiNG #139790 Így kell ingyen nézni blizzcont:
1. Go to http://blizzcon.rayv.com/
2. Click on High Quality and install their RayV viewer
3. Restart your browser and go back to http://blizzcon.rayv.com/
4. Type this script in your address bar and hit enter:
javascript:Rayv.Embed("rayvHost", {"Affiliate": "DTVblizzcon", "ChannelID": "blizzl3", "Volume": "100", "CoverImageURL": "http://static.blizzcon.rayv.com/www/Images/rayv_viewer_install.jpg" });
Enjoy. -
#139789 "szetfutott mindenki" criplinggel nem olyan egyszerű az.... -
#139788 Hali azt merre tudom beallitani h magatol ne toltse fel az accom? -
voloume #139787 amugy meg ne alapozzatok arra a videóra.. vannak benne érdekes dolgok, de a jobb csapatok siman kijatszak ezeket. pl mi 5v5-be fokos rugoval csinaltuk ugy, hogy nyitottunk a shamanon vagy lockon es egy healert mondjuk egy priestet be death gripeztem a rugo körzetebe vagyis legalabb 3 targetet tudott tamadni.. na most ez 2.3k+on annyi volt, hogy szetfutott mindenki es ertelmetlenne valt az egesz es csak ha szerencsenk volt, csak akkor tudtunk nyerni
es ugyanigy van orvoslat mindenre.. pl destro lockot siman szakitod.. immolatet le dispellezed stb..
szoval ezek a dolgok 2.2k alatt működhetnek ( ILYEN SZINTEN), de felette nem reméljétek, hogy faceroll lesz az egész -
Savmacska #139786 érdekes egy videó, de nekem tetszik :) BALANCED :D -
#139785 nem azt mondtam,hogy ne legyen!,de 15-20 secre kiszedni valakit dúrván sok.... -
voloume #139784 cc + kommunikáció + switch
mivel külföldiekkel játszom először nagyon nehéz volt kommunikálni és ezért probaltak mas dk-t keresni, de aztan belejöttem és kiváló csapat munkánk van.. csak lekell beszélni mindent előre és persze tapasztalat kell, hogy tudjuk az alap felállások elleni taktikákat + cc lánc.. sleep, cyclone, strangulate , stun stbstbstb, mivel az elejen pl nem neztem mikor van cycloneban es akkor nyomtam a strangulatet amikor ilyen 1-1.5 sec volt belőle..
ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha nincs aki irányít, akkor nem lehet lenukeolni valakit normalisan , mert nem lesz eleg dps
de az dk-dnak , pedig megkell probalni kiteolni a maget, stunolni , chain of iceozni a rugot, mivel valoszinusitheto , hogy nincs egy cd-je sem , emelett ott van az if,anti magic sheel, magic zone, persze ha unholy, death pact , es ilyen esetbe death strike-ot spamelni, ha van blood tap siman visszaszivja azt a dmget amit bekap a rugotol
jojo.. tudom könnyű mondani stb. de nekem ez az elkepzelesem a mi felalasunk szerinti jatekrol -
#139783 persze sőt semmi cc neis létezzen, bementek arénába egymás arcának estek és aki nagyobbat üt az nyer nem ? Q_Q -
#139782 WILDOR az egyetlen kibaszott idegesítő dolog a CC!!! az egész kúrva gém a CC-ről szól PVP-ben semmi másról!
3v3 ban van olyan meccs,hogy kb annyit játszom a karimmal míg belovagolok az arénába!
Én drasztikusan lecsökkenteném az összes CC idejét ami maximum 5!!! sec lehetne és minden rohadt CC-t egyetlen Dimreturnra tennék azt csókolom!
Igaz,hogy nincs "lifepenetration",de vannak spellek /pajzsok ugye/amik nem gyenge mennyiségű sebzést képesek felfogni a meleenek ilyen nincs spellek ellen...ha úgy vesszük "egál"
nem egyszer basztam volna már ki a gépet az ablakon a lánc CC miatt! tegnap pl. egy 2400-as RMP-t /elég jó a szetupunk az RMP-vel szemben izzadunk,de jó/ lezúztunk volna miután dőlt a papjuk és vele egyidőben a mi warrink.Ekkorra már se trinketem ,se bubim nemvolt ugye...a rugó vesénbaszott+MÉREG ofc elidúltam gyök 2 vel a DK-mat menteni,de kaptam 4!!! kibaszott bírkát és szétcsinálták:S majdnem 20 másodpercig csak sikítottam a mikrofonba és ütöttem a fotelomat,mert az első sorból "élvezhettem" ezt a fantasztikus skillt amit a kúrva CC-vel képesek hozni....ez az idegesítő ám. Na mindegy. -
#139781 Nemnem. Sehol egy Blood DK nerf ^^
* Fixed an exploit players were using with / commands
* Fixed a performance issue with players logging into the game
* Fixed an issue with Mac clients freezing near water
* Fixed a crash Mac clients were experiencing with shadows on Fixed Function cards
* Fixed an art issue with Freya Hard Mode where the light beams were visually too hard to see
* Fixed an issue with Loaner mounts requiring Cold Weather Flying -
#139780 Letöltött vmi 3.2.0a patchet, de olyan hipp hopp felrakta el se bírtam olvasni mi van benne. Vmi érdemleges? Blood dk nerf? :) Kivették armor penetrationt esetleg? :) -
#139779 Előtte meg armor volt a probléma. Bementem maciba, és 8 rogue 4 warri egy hétig elvolt a hátamon mire eszembe jutott, hogy el kéne nyomni frenzy regent, mert már alig maradt 65% hp-m.... Nekem fun volt, de azért gondolom másik oldalról ez minimálisan volt vicces. :)
Bármit csinálnak az valakinek fáj. Két dolgot lehet csinálni,vagy nonstop rinyabinyálni, vagy elfogadni&alkalmazkodni. -
Dr DeViLKiNG #139778 Ez nem mostani probléma, ez megy s3 óta(akkor jött be arp) :p -
WiLDoR #139777 nagyjából vágod, mire akartam kilyukadni, de a lényeg ettől még marad.
arp pve-re ok, pvp-re viszont qrvára imba.
s ez az alapprobléma.
cca. 1000-1500 armorral ellenállni ugyanis egy melee-nek, miközben csapkod instantokkal(!), meg spellt szakít, stunnol, casttimeot lassít, visszaránt, ellök, silencel, etc. baromira nem fun.
s jelenleg tényleg kb. annyi az aréna, amit ott láttál. hamstring, ms, bladestorm, s csá. mage-nél meg hülye icelance, meg insta spam, locknál meg immo+conflag+soulakármi, amik szintén instantok.
tehát gyakorlatilag a cím nagyon is találó. brainless instant spamról szól már a game (legjobb erre a retri palás rész, ami kb. tényleg ennyi ingame is -.-), s szerintem ez nem nagyon frankó.
mint ahogy az se, hogy melee-vel elég felcuccolnod ~5-600 resit, s mehet az ownage, cloth-osként meg jobb, ha be se teszed a lábad bg-re és arénába 850, de inkább 1000 alatt (asszem 1414 a cap).
ez igy valahogy nem túl balanced szerintem, mert igy cloth-nak sokkal több dmg statot kell beáldoznia a védelemre, mint pl. egy melee class-nak.
de aki végignézte a movie-t, az szerintem vágja, hogy miről rizsázok, szerintem tök feleslegesen :D
na jóéjt (ja és még mielött valaki elkezdene károgni, hogy whinewhinemorewhine, nem, nem az volt, csak szerintem ez a probléma most a wow-val...kár, hogy nekem az aion nem szimpi, igy egyenlőre marad ez -.-) -
eLiXir #139776 vagy a te nevedben is van egy szinoníma rá -
#139775 ppppppina
C-C-C-C-COMBO BREAKER@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ -
eLiXir #139774 pénisz -
voloume #139773 ez ellen már tettek ( mármint fok-os rugo ellen) , kövi patchbe jönnek a nerfek stb, de elmondtam már, hogy ez az arp-s blood dk, addig lesz op, amig az emberek át nem veszik egymástól és az emberek elkezdenek sírni
magyarul:
op class élete =
op vagyok haha -> jee ezaz imba vagyok arénában is -> randompista: ez a gyerek geci erős, nem lesz ez így jó -> randomgyurika: tényleg pista ilyen erős? -> blizzard forum: QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ -> blizzard next patch notes: NERFNERFNERFNERFNERF -
#139772 Úgy hallottuk Józsi bácsi, hogy beszűkült a szókincse -
#139771 LoL az elején tényleg fan of knives-al alázza a népet arénán? :O -
WiLDoR #139770 grat.
amúgy blood tényleg ultratáp megfelelő supporttal.
viszont én kicsit úgy érzem, hogy a blizzard már kicsit túllőtt az engedélyezett armor penetration mennyiséggel egy bizonyos határon.
mert ok, hogy pve-be kell, de pvp-be, 50% passive armor pennel futkosó melee az gyakorilatilag úgy üti a cloth-osokat, mintha azok csontpucérak lennének. ami kevés armorjuk van, azt is majdnem teljesen kinullázza az armor pen.
emellé spell-ekhez meg pl. semmi hasonló sincs. gondolok itt ilyenre, hogy egyik oldalon melee-nek ott az armor csökkentés, akkor casternek pl. miért nincs lifepower penetration vagy valami hasonló. azaz X%-nyival csökkentené az ellenfelének azt a hp mennyiségét, amit úgyis ki kéne nukeolnia. már csak EMIATT is gondolom, hogy elkelne valami hasonló. mert ugye melee-vel nincs olyan para, hogy meg kell állni 1 pillanatra is, s castolni kell.
szóval elég érdekes a tendencia, ami felé megint a wow halad, egyre inkább meleecraft lesz a játék.
ahogy elnézem a dolgok jelenlegi állását... -
eLiXir #139769 pöcs -
Dr DeViLKiNG #139768 De az csak 23% :p
80+ run után csak kiesett ez a nyomorult..