World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ACER Aspire 5738ZG
Szerintetek az outbreak vagy a wondering plague a jobb talent? Mindkettõt nem akarom kirakni, kell másra (is).
Köszi a válaszokat elõre is.
Plusz a chill effect miatt 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Van Íj+hozzá nyílvesszõ...nyílvesszõ berakva a kis ammo slotba a karilapon a lõfegyver melett...és kirakva a shoot az actionbarra.....
lõfegyverskill 300+!! ennek ellenére nem lövök:S aztmondja a vesszõknek a "paper doll ammo slotban" vagy a mi a rákban kell lenni-e....régebben nem volt ilyen probléma......nem értem...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
+
Van ugye ghoulom, ami ugye talentolt, tehát petként üzemel. Ezzel együtt jár egy plussz stun és egy hp visszatöltés a végére ha nagyon tréül állnék. Stun meg pont elég arra,hogy visszatöltsem a hpmat vagy odahúzzam death grippel.
+
Rune Strikot nem árt benthagyni ha van rá rune power mert szintén egész jól lehet vele aprítani.
A rune tapet pedig simán ellõheted bármikor amikor úgy érzed,hogy nagyon nagy szükséged van death runera. Chains of Ice meg fölösleges melee class ellen szvsz. Gyorsan átváltassz unholy presence és kész.
Én kifejezetten élvezem vele a BG-t és szerintem a death grip talentolva elég pofátlan dolog még ezzel a CDvel is 😊
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
>:C
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Tervezek authenticator rendelését, és még van egy hely. Aki szeretne, jelentkezzem. Érdeklõdni e-mailben ([email protected]), vagy priviben.
ACER Aspire 5738ZG
ಥ_ಥ
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html
Egyébként meg instába, jo a blight aoe tankolni, a sebzése eléggé elhanyagolható aoe farmkor, azmeg a másik hogy másra is elkölthetném a runic powert, ha pvprõl van szó... Az meg hogy +10% dmgetvan pff.. sokkal értelmesebb talentekre is ellehet költeni... A legjobb talent a frost strike, rugogyilkos, nemlehet dodgelni, parryzni, csak legyen rá runic powered, amugymeg simán jó pvp-ben a DK, eddig egyetlen classal sem volt különösebb problémám, de ez csak énvagyok. -.-
Nem rossz elsõ helyen lenni dmg-ben, de nem érdekel ha nem ott leszek. A DK iszonyat feelning és én EZÉRT játszom. Amúgy nekem is mondták instába hogy nagyon szépek az animok meg a spellek 😊
(aki nem ismerné, itt van pár korábbi:
Mr. T
William Shatner)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Egyébként meg www.blizzard.com/store
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ez nala default. Ra se ránts 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
küldtem neki egy új e-mail confirmet (az õ e-mail címére) és kész.
se visszalopni, se köcsögölni nem akarom.
tényleg nem akarok vitába szállni mert egyfelõl igazad van, de nem kéne túlzásokba esni, nomeg az efféle személyeskedést is hanyagoljuk szerintem
még elég láma vagyok vele pvp-ben, de nem érdekel, még bele kell rázódni (meg még pve-ben is van bõven mit tanulni).
iszonyat feeling, mikor bedübörögtök heroic, instába, nyomod a spelleket, repkednek a bazi szépen kidolgozott spellanimok (be van ájulva mindenki a partyban, hogy milyen jól néz ki), alattad pusztul és szárad ki a föld és hullanak a mobok tucatjával.
iszonyat feelingje van 😊
na meg az még baromi jó, mikor random halott noob whisperelget instába, hogy: "hey, resurrect me plz".
én meg feltámasztom, s jön partychatbe, csupa nagybetûkkel, hogy:
"WTF IS THAT???????"
na ilyenkor mindig vigyorgok egy jót x)
2. Szerinted a fószer akinek eladtad mennyit agyalhat meg szenvedhet, amikor neked úri kedved úgy tartja, hogy a password recovery funkciót buzeráld? Remélem valamikor veszel majd karaktert, és hozzád hasonló idiótába botlassz.
ಥ_ಥ
meg e-mailt is kicseréltem neki (jó, tényleg meglepõdtem hogy kaptam uj passt, azért léptem be. nem akarok kifogásokat keresni. amúgy tegye fel a kezét az aki már adott el accountot és nem nézett utána a karaktereinek. fõleg mert a csávó ilyet tolt nekem msn-en miután megvette: "oh köszi az üzletet, felis vettem egybõl az engineeringet + blacksmithst. aha, ezért eldobhatta a kimaxolt skinning/dragonscale LW-t <#idiota>#idiota>)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
amugy meg 10-böl 9-szer ha leöl sunyiba valaki utána fél hp-val feléledve vissza tudom adni neki 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nagyon szeretem a pvp-t, és probálgattam már párszor igaz nem bg-n csak world pvp-n.
pl. 3-bol 2-szer elvertem egy velem egy szinten lévõ prot palát, ö sem volt jó gearben én sem(persze bubit nem használt 😊 )
de egy lock-ot v mage-et eszméletlen egyszerü leverni dk-val 😊
leginkább a prot pala és warrior tud kifogni rajta
amugy meg ha ghoul-ként ujjáéledsz, az a durva, h ugy is elég durva dmg-et tudsz kiosztani, föleg ha még meletted van a ghoulod 😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ಥ_ಥ
Na ez stilus kerem szepen! Imadom 😄
Egy blood/unholy(21/5/45) dkt 1v1ben, de még akár 1v3ban sem lehet elverni. Frost inkább bgkre a nagy hent miatt.
fogalmam sincs, hogy milyen lesz majd a dk pvp gear-ben, de ettõl függetlenül az biztos, hogy:
1. disease-ek felpakolására szükséged lesz, ha érdemi sebzést akarsz majd kiosztani, ami egálban lesz a többi class-éval...ha pedig ezeket simán-lazán lekapják, akkor sz*rban leszel, mert a strike-jaid dmg-e kb. 30-40%-kal fog visszaesni, ami nagyon sok.
2. nem lesz idõd rá, hogy rotációkkal babrálj,
3. a rúnák regen ideje akárhonnan is nézzük egy túl erõs limitációt képeznek pvp környezetben, ami bg-n még csak-csak el fog menni, de arénához van rá 1 fogadásom, hogy változtatni fognak rajta. még nemtom' mit, ez csak 1 megérzés.
amúgy inkább frost-ot ajánlják pvp-re szinte mindenhol a magas burst potenciálja és a talent ág végén lévõ cc miatt.