166745
  • Oldern the 1st
    Na, tévhiteket tisztázzuk :)

1. Ha egy két perces fightban (Recount-ot nézzük, overall, ami NEM mobokon számol, hanem összességében) én 4000-et dps-elek, akkor a damage done-om:

4000*120 = 480,000.

Ha valakinek "több a damage done-ja" UGYANEZEN a két perces fight-on (legyen mondjuk 600,000), akkor 600,000 / 120 = 5000 dps.

Hoppá, elég egyértelmű, hogy egy átlagos szituációban, halál nélkül a több dps több dmg done-t is jelent.

Ami miatt kavarodás lehet, az az, ha valaki:
    -Nem a harc egésze alatt dps-el, hanem mondjuk 10 seccel később kezd
    -Meghal a harc közben, ekkor nyilván a maradék időt nézve már nem dps-el, így adódhat hogy lehet hogy addig az élen volt, de aggrót húzott, behalt, a nála kevesebb dps-t toló meg TÚLÉLTE a harcot, így nyilván behozta, sőt meg is előzte az aggró-mágnesünket.

Ebből tehát két következtetést vonhatunk le:
    1. Halott dps nem dps
    2. DPS*harc időtartama = Damage Done, kivéve ha valaki halott - ekkor lásd egyes pont.

Kivételek nyilván akadnak.
  • antgecc
    Marha egyszerű a válasz: a dps-t egy targeten számolja, a damage done-t pedig az összes mobon, tehát aki aoe-zik (esetetben pl whirlwind) az több dmg-t fog kiosztani, viszont az egy targetre jutó dps kevesebb lesz, mint a mage-nek, aki nem aoe-zett, hanem mindig egy targetet nuke-olt.
  • Orgi
    A "félreértést" az okozta, hogy mintegy másfél évig frozen volt az accom, 3.2-nél döntöttem úgy, hogy az életembe beleféreget ismét egy kicsike játék. A kicsike játék alatt azt értem, hogy mondjuk heti 2-3 óra, hétvégén esetleg több. Azt gondoltam naívan, hogy körülbelül ezt jelentheti a "casual" kifejezés, de a kedves reakciókból úgy tűnik, hogy ennél jelentősen többet.
    Nincsen ezzel gond, félreértésben voltam, de ezt egyedül Devilkingnek sikerült normális hangnemben a tudomásomra hoznia, amit köszönök.
  • shaime01
    az én priestem 4/5 T8.5 és T9 vállas naxxos boe ulduar és conquestek kiegészitőkel és naxx25n kivül soha sehol nem jártam vele :D
  • [HUN]Crassus
    azért azt halkan megjegyezném pisti lehet csak 1 targetre bír hatni míg te az AOE-n belül akár 80ezerre is:P:)
    Pisti nembiztos,hogy faxul dps-el csak neki más a mechanizmusa:P:)
  • capaszabi
    a másik meg, ha lemegy valami, akkor mindegy ki mennyit tolt (legalábbis ha egyik résztvevőnek se került semmi +ba a dolog)

Ha van egy lowdps akit ellensulyoz a többi 4, akkor leszarom. Ha potit kell innom miatta, akkor rászólok hogy huzzon bele, 2. potinál elküldöm a f*szba, ha miatta van wipe általában kivágom.
  • capaszabi
    a dps azt mutatja, hogy mennyi idő alatt ölsz meg valamit, a dmg meg azt hogy mennyit tolsz bele mielött meghalsz. :D

full geares dk-val sem tudsz 3.5k-nál nagyobb dps-t kitolni, mivel a mob meghal mire felpakolod a diseaseket, viszont a dmg-ed jelentősen látszik, hogy mig pistike a 10s alatt ~20k-t osztott a 4 mobba, te ütöttél 4 HS-t és az 25k+ pár disease tick meg DS és te a 4 mobba 40k-t toltál.

Nyilván minél többet tolsz x idő alatt, annál nagyobb a dps-ed, de egy szint fölött nem tudsz többet tolni, mert meghal a mob :D Ezért faszság a LFG 6521 dps rugó napihácéba és hasonlók.
  • Forolto
    Most nemazért,de van még aki ennek bedől?Jó-jó aki nem tud angolul,de nem mi vagyunk a mérvadók az account lopásnál,hanem a germán ajkúak.:)
  • Maxx
    Mivel már nem játszom, így már így nem követem a fórumot sem, ha már volt akkor elnézést, de inkább 2x legyen, mint 1x se. Kaptam 1 levelet:
    Feladó: [email protected]
    Tárgy: World of Warcraft - Account Under Review

Greetings!
    It has come to our attention that you are trying to sell/trade your personal World of Warcraft account(s).
    As you may or may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement.
    If this proves to be true, your account can and will be disabled. It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees.
    If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership. If the information is deemed accurate, the investigation will be dropped.
    This action is taken because we at Blizzard Entertainment take these sales
    quite seriously. We need to confirm you are the original owner of the account.
    This is easiest done by confirming your personal information along with concealed information about your account.
    You can confirm that you are the original owner of the account by replying to this email with:
    Use the following template below to verify your account and information via email.
    * First and Surname
    * Date of birth
    * Address
    * Zip code
    * Phone number
    * Country
    * Account e-mail
    * Account name
    * Account password
    * Secret Question and Answer
    -Or-
    WoW CD-Key
    Show * Please enter the correct information
    If you ignore this mail your account can and will be closed permanently. Once we verify your account, we will reply to your e-mail informing you that we have dropped the investigation.
    We ask you to NOT change password until the investigation is fully completed.
    Blizzard Entertainment Inc
    Account Administration Teamaa
    P.O. Box 18979, Irvine, CA 92623
    Regards,
    Account Administration Team
    Blizzard Entertainment

Ne dőljetek be neki... sajnos sokan vannak akik benyalják.
    További szép napot mindenkinek.
  • Omlás
    Amúgy valaki magyarázza már el nekem mire jó egy 1 illetve 2K val nagyobb dps-t toló dps aki viszont dmgdonban elmarad a kisseb dps-t toló dpstől ? Tegnap próbálhattam a dps talentet a warrival UP ben overalban 2. 2milka dmg viszont overalban 1800 körüli dps volt asszem elég hiányos még a dps öltözék lényegtelen nem magyarázom a bizonyítványom :) viszont egy mágnes is volt a partyban cirka 500K val kevesebb dmgdone viszont 3K körüli dps. WTF ? :) Ilyenkor jön a logikus kérdés most kinek is volt nagyobb haszna ? Vagy valami behalt az addonon bár ilyen gondja sosem volt.. és ez már nem az első szitu a logikát viszont nem vágom. Mondjuk kb hidegen hagy a dps előbb dőljön el a boss mint a party azt csókolom :).

• Omlás
    Te melyik játékkal játszol? Amennyiben nincs se időd se guilded akkor is simán fel lehet öltözni fől 3.2 óta. Ha a pvp-s cuccok a lényeg Vedd ki Conqvestből ha PVE vedd ki azt is. Hány HC insta is van ? Ebből egy rosszul öltözött emberke max totc hc-ba nem fér be a régiek közül meg ocu ami mondjuk baromi idegesítő és hanyagolhatja az ember. Ellenben a többire talál partyt is az tuti mellete lenyomja a napi hc-t 40 conquest 2 triumph és nem ment el az egész estéd és nem voltál voa 10 ben sem. Esetleg valami bénább partyba futsz bele valami kimarad nagy cucc 4 nap alatt baromi kényelmesen kettő nagy T8 még pár nap alatt a kiegészítőket is kiveszed szó mi szó max 3 hét alatt t8 t9 és t8 szintű kiegészítők. Ha valaki ennél egyszerűbbet akar az mennyen törtre egy 800as smsért kap extra itemet kis többletér meg amit akar…. Ne legyünk már nevetségesek! Akinek ez is nehéz az keressen más játékot…
  • voloume
    Shaman

* Cleansing Totem: No longer pulses instantly when dropped.

HAHA!HAHA!
  • Dr DeViLKiNG
    Akármelyik casual full t9/t8ba öltözik 2 hónap alatt napi 1 heroic meg heti 1 voa-val. Nehéz tényleg, és ez tényleg a casual casual kategória.
  • Savmacska
    Frost mage mellé milyen lockot ajánlotok? Destro vagypediglen afflit ?
  • [HUN]Crassus
    javítok,látom a PVE-re mentél rá keményebben.... így az armoryt elnézegetve csodálom,hogy a questmobok nem csuknak össze:S:)
  • Hixer
    megkérdezném, hogy nem lehet valahogy megnézni a WoW-beli friend's list-et anélkül, hogy a játékba belépnék?

haverom elfelejtette az accountját, és a karakter neveit is, de nekem meg van a friends-ek között, csak én sem játszok már két éve és most ezért fizetni, hogy megnézzek két karakternevet, vagy egy accountnevet...
  • [HUN]Crassus
    azé mert hülye vagy pvp-hez és csak hatefulra jut az eszedből más még lehet ügyes nem non stop wow-al is....irígy kis hülyegyerek
  • LordMersey
    Valóban rosszul fogalmaztam. Lecseréltem a frostot arcanre-ra. Közben már megkaptam a pontos taktikát, most próbálgatom.
    "ha mage vagy az a cél, hogy minél nagyobbakat lőj minél rövidebb idő alatt. így lesz 4k+ dps ed is " hát ennek kb. anyi értelme volt, mint az én hülyeségemnek:)
  • Orgi
    Ez melyik párhuzamos dimenzióban casual? Szvsz a kerek 200 környéke az...
  • S4sa
    ha mage vagy az a cél, hogy minél nagyobbakat lőj minél rövidebb idő alatt. így lesz 4k+ dps ed is
  • S4sa
    "áttalenteltem arcanra a frost ágat" :D:DxD
    ?????
  • [HUN]Crassus
    heti 50-60 aréna meccs nub....
  • Csirke4
    Én nem játszok wowot egyáltalán és 232132523526347623451253252-es itemlevele van még a fishingpolenak is meg a 13 altomnak is!!!!!!444444

(Bocs picket nem fogadtak a sárga házban :C Aszondták ma nincs raid.)
  • [HUN]Crassus
    én kazsuál vok és 242-ben rohangálok:P
  • DopeBob
    mekkora f@szság :))

Aki epicben volt tudja mit kell csinálni? e-e. Pl mikor kijott AQ40 Huhurant egyszerűen nem tudtuk megölni, mert ott kijött, hogy a magek/lockok/hunterek 90%an NINCS DPSe! Addig a rugok szépen vitték hátukon a raidet, ott meg hiába volt vki full T2 egy kalap szart nem ért.

A lilátol meg szakadjatok már el... ott az itemlevel nézd azt. Mikor fog egy causal lvl258as cuccban rohangálni? Majd ha te (gondolom marha nagy pro vagy) 300asban legalább...
  • LordMersey
    Üdv! Áttalentoltam arcanra a frost ágat. Kis taktikai segítséget szeretnék kérni, melyik spelleket, és hogyan használjam? PvE boss fight-ok érdekelnek. Természetesen lvl 80-as a karakterem. A fire ággal - ez megmaradt a dualban - olyan 2,6-3k körül dps-elek normal hc-ban(aoe függő, raidben 3,6k közelében)Tudom, hogy az arcane nagyon manaigényes, de badge-ből már kifarmoltam a manareges cuccokat is, nem csak a castereket:) Előre is köszi a segítséget!
  • [HUN]Crassus
    auth kampecu
  • [HUN]Crassus
    Chellot méregetem mostanában és hosszú orákig 10Mbyte/sec es előfizetéssel 0,20-30 at produkál!!! az mi?
  • picket
    Kezeltesd magad.
  • ShaiHulud
    jo lenne mar invitel beismerne hogy egy faszok es megcsinalnak a szarjukat, mert most minden invitelest lebasz raid kozben, meg azokat is akik az invitel kabeleit hasznaljak, de mas szolgaltatok. kurvasok a wipe miattuk.
  • Krafthun
    hát nem is tudom, legalább ha a raid 70%-án azok baró trinketek lógnának, dobna a dps-en az tuti :) nyilván nem csak ezen múlik, de így is rengeteg a DisEnch item
  • Krafthun
    dede tudtommal invitel az MT-nek :) viszont a többiekre meg nem volt jellemző a DC,csak tegnap trialban - ők más nettel vannak.

elég gáz h ilyenek befolyásolják a progresst :(
  • eXequtoR
    Kraft csak nem remek invitel? Nincs is jobb amikor 3 healer 5 percenkent dczik. Twinen tök véletlen nekik kéne gömbözni is. :)
  • [HUN]Crassus
    btw pont a trinketek azok ahol nem biztos,hogy a magasabb item lvl sokkal jobb lenne:P
  • Krafthun
    igazából hiába farmolod rommá ulduart is, ha az igazán értékes lootok nem akarnak esni, gondook itt elsősorban a trinketekre és fegyverekre...a raid nagyja 200as itm lvl-ü trinketekkel rohangál, a többi cucc meg olyan amilyen

arról nem is beszélve nálunk HC25ben pull után instant 3 dc, és a tegnapi nap folyamán 2tank a 3-ból, de amúgy is necces időben
  • capaszabi
    hardban semmivel sem összetetteb, csak nagyobb a dps/heal/surv igény ahogy devil ölte. +1 curse +1dot-tól nem lesz összetetteb 1 fight.
  • Tiger1111
    Kösz a válaszért!
  • ShaiHulud
    de most irta hogy hardmode 10fosben csinaltak meg altokkal az insanityt (50 try left)
  • ShaiHulud
    nadehatjonmajd ONYXIA!!! :D
  • Warden
    Ezért mondom ha összetett fighteket akarsz csináld heroic módban a 25 öst.Az van a raider guildeknek a sima 25 ös és 10 es meg a casual guildeknek.