166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
CB SNIPER #140415 -
WiLDoR #140414 amúgy meg luvpeace meg ilyesmik, te véded őket, én meg utálom őket...s ez igy természetes.
(de amúgy a retardpalákat még jobban utálom, egyrészt meg elviszik előlem a lootot, másrészt meg mert imbaszar a bubijuk, 50% dmgred ide vagy oda :P) -
WiLDoR #140413 hát lehet, mondtam, hogy nem vagyok akkor pro pvp face, mint te, meg tudom, hogy ha nincs 8000csilliárdos ratingem, akkor nem is formálhatok már véleményt se :S
de ha szegény prothealer palákat annyira sajnálni kéne, hogy omg, szegénykék milyen genguszok, akkor nem értem, miért nerfeli őket a blizz, meg miért nyivákol miattuk mindenki minden fórumon, legyen az official, vagy fan fórum.
de azért te se ess ám hasra, az 1,9k-dtól az se egy nagy wasistdas ám, főleg palával, még akkor is, ha nem prothealer, majd akkor osszál, ha már 2,5k felett leszel xD -
#140412 sok sikert az 1000-es ratinghez!oltári faszságokat hadoválsz -
WiLDoR #140411 jah, ez mind szép és jó, csak azt felejtetted el, hogy azt az 50% crites cumót nem csak defensive, hanem offenziv célra is fel lehet használni, ami azalatt a 6 sec alatt egy szép kis burst-ot képes eredményezni, ami pluszban adódik hozzá a másik dps sebzéséhez...ergo 6 secig dupla dps setup van. ez 6 sec pedig akármelyik healernek és dps-nek nagyon tud fájni...
emellé hiába kell egyhelyben állnia a prothealer palának, nincs az az isten, hogy valaki képes legyen leverni a ~28k hp-ját egy strangulate+mind freeze combo alatt (petet most ne számoljuk, mert úgyis 2 hitelik, vagy csak szimplán elfeareli a prothealerpala a pcsába'). amikre ugyebár vonatkozik a dim returns, s az első után a 2. már csak feleannyi ideig fog tartani, tehát legjobb esetben is 7 sec max. ergo ez nudli.
de ha netán mégis valami csoda folytán sikerülne levinned ezalatt low hp-ra, akkor meg bubi és /dance mialatt maxra healeli magát újra, yaj :S
cszabi: jah, közbe rájöttem mi az a GF, ghoul frenzi, ami annyira kiba' hasznos egy skill, hogy még senkit se láttam soha-de-soha az életben, aki pontot rakott volna rá...ha nem kerülne rúnába, akkor még azt mondom, de így hasznossága konvergál erősen az abszolút nullához...főleg, hogy HARMIC SEC alatt healel 60% hp-t, rofl? jah, tényleg ez fogja majd megmenteni szerintem is a petet, attól, hogy 2 sec alatt kinyirják :D -
#140410 protpalával kapcsolatban iszonyatos téveszméitek és fals hozzánemértő elképzeléseitek vannak!
Először is 10 ből kb 2x kritel abból is 1x addig a 6 secig míg él a sacred 50%+crites buffja.Ha nem kritel és/vagy van healfelező lófaszt se healel:P
Másodsorban csak és kizárólag egyhelyben állva LOS-ban képes healelni ami isssssszonyat nagy hátrány ha az ellenfél direkt arra játszik,hogy leválassza a dps-t a healerről!
én ezért a két kurvanagy hátrányért hanyagolom is.
Sokadinként 5sec 50% ban krites holy shokk ami nekem 7500-8000
valamint a FoL kb 50-60% ban kritel/5-6k/ és kb 3 secente kapok egy instant FoL-t és folyamatosan tudok mozogni a dps-el illetve menekülni ha úgy hozza a sors:P
persze mindenkinek más a játékstílusa nekem nem jön be a helyhez kötött játék...igaz én DK-val nyomom és prot pala mellé warri jobb. -
CB SNIPER #140409 prot healer nem leányálom? okádékok kezdetektöl fogva kb halhatatlanok...-.-szal ebben igazat adok wildornak xd (csak megjegyzésxd) -
WiLDoR #140408 megsajnáljalak? najó, 1-2-3...ááá, inkább mégse :S -
WiLDoR #140407 arról már nem is beszélek, milyen jópofa, mikor a prothealer pala meg a warrior rárushol a sámánra. lerántom a warrit, visszacharge/interceptel, pala belassítja a lövöldözős shieldjével, nemtommianeve, meg még ráadásúl be is stunnolja, arról nem is beszélve, milyen jófajtán tud azért az is nukeolni a dps mellett még.
én meg eközben ütöm a prothealer palát és ha éppen nem blockol, vagy parryzik, vagy ilyesmi, akkor röhög azon a dmg-nek nevezett szaron, amit képes vagyok beletolni unholy speccel, és akkor a cleansehappy-prothealer palákról még nem is beszéltem :X
na szóval, ez igy nem kicsit OP :D -
Savmacska #140406 annyira nem leányálom a prot-healer sem elhiheted. -
WiLDoR #140405 ja, csak az a problem, hogy te prothealer palával vagy párban, ami a megölhetetlen szar kategória, mig a sámánom kb. azzal van elfoglalva a fight 90%-ában, hogy a rámászott melee elöl hogy fusson el - aki után meg általában én loholok, ha nem akarom, hogy kinyúvassza -, s nemigen van rá ideje, hogy totemek leverésével pöcsöljön, mikor épp elég neki saját magát is életben tartani...ok mondjuk egyikünk se egy profi pvp-s, de gyanítom, hogy prothealer palával a hátam mögött én is jobban állnék már ratingügyileg...
de egyenlőre ez van, ezt kell szeretni -.- -
Gumbo #140404 ja.. irony FTW sorry -
Gumbo #140403 Good Fight -
WiLDoR #140402 GF? ammegmi? lehet most én vagyok szőke, de baromira nem jut eszembe semmi dk skill, aminek a rövidítése GF lenne...bár lehet csak nekem nem rémlik most -.- infó plx... -
Dr DeViLKiNG #140401 2v2ben mindig is ilyen volt a 2 rugo felállás. Palával simán lehet counterelni őket, mást nem tudsz csinálni ellene. Bármilyen más setupban a dk öli a rugót.
Ssámán ellen küzdeni nehéz most, ez tény. Ugyanakkor van egy csapattársad aki segíthet ütni a totemeket. Nem is tudom, hogy vesztettünk-e egyáltalán meccset sámli ellen 2v2ben(unholyval). -
#140400 Sziasztok,
aki tud eladósorban lévő, hibátlan állapotú "Meghasadt föld" c. Warcraft könyvet, legyen szívesen jelezzen, vevő lennék rá. E-mail címem: kmonyesz (kukac) gmail (pont) com. Köszönöm!
(A könyv az "Ősök háborúja" trilógia befejező része.) -
#140399 wotlk kliens letölt feltelepit,peccsel 3.2-re, aktivál bc account account management oldalon, beir név jelszó, játszik örül -
#140398 De hisz tegnap irtam, hogy BC lemezt nem tudom futtatni. -
#140397 DK=GF
l2p issue. -
#140396 WOW -> BC -> WOTLK majd pecselés. -
#140395 DKnál viszont frankón feláldozhatod ha már healelni nemigen tudod :) bár mivel kapja egyből a halált erre sem sok esély van. A rugó is csak addig erős amíg kitudja használni, hogy sunyul ha netaláltán behibázik warrival pl elég csúnyán szétlehet kapni. -
#140394 Megvan a Wotlk is eredetiben. De most akkor.. Hogy rakjam fel? Esetleg priviben egy step-by-step tutor? :/ Mert már agyamra megy, letöltött az éjjel 3,6gigát a telepitő, már a lich kinges háttér fogadott, de belépésnél megint kilépett tölteni, most megint 1,6gigát szed. Szerintem a WoW mappám már egy nagy mess, jó lenne tisztában lenni vele, mit és hogyan kell telepiteni.. -
WiLDoR #140393 pl. azt se értem, hogy:
- hunter = mend pet
- wlock = health funnel
- dk = ? ...semmi -.- (bár a runic powert ellőheted a petheal-re, de ahhoz elöbb össze is kell vakarni azt) -
WiLDoR #140392 "* Cleansing Totem: No longer pulses instantly when dropped."
jah, majd 3 seccel később vakarja le az összes disease-t.
kis buff dk-nak de igy még mindig az lesz, hogy totemet üldözöl, s nem a sámánt, mert ha jól tudom, cooldown nélkül pakolhatja le. (a nem túl hülye ellenfelek ugyanis azzal fognak indítani alapban, kinukolják a f*szba seperc alatt a ghoult) -
WiLDoR #140391 jah, dk a rugó nagy ellenfele, mi?
múlt héten bementünk sámán healeremmel arénába, sehol senki.
evidens, hogy stealtherek, vagy rugó-rugó, vagy rugó-druid. sap-ot, persze beszivtam, nem volt nehéz, közben a 2 rugó már javában ölte a sámánom, mikor 5 sec még hátravolt a sap-ból már 20% hp alatt volt a sámli.
sap lejárt, elrántom egyiket, blind.
trinket-elek.
még 1 blind.
na itt már azt hittem üvölteni fogok.
sámli meghalt, rugók vanish, aztán stunlock-ban úgy szedtek szét, hogy még arra se jött össze a nyamvadt 20 runic powerem, hogy benyomjak egy nyomorék icebound fortit -.-
arról már nem is beszélek inkább, hogy a ghoul-om úgy szivódott fel 0 mp alatt a 2 rugó sebzésétől, mintha nem is lett volna.
az meg külön öröm, hogy pala-priest-sámán setupok ellen az megy, hogy disease felpakol, MOSTAZTÁNJÖHETAZIMBANUKEPHEWPHEWPHEW, aztán fél mp múlva meg csak lesek, hogy wtf, már megint hova tüntek el a disease-ek O.O amit én felpakolok 3 sec alatt, azt ők leszedik 1 globalcd alatt.
ez ám az imba pressure...
szal öröm és bódottág a pvp mostanában dk-val, vki adhatna tippet, hogy mit-hogy, mert ahogy nézegetem, jelenleg blood-dal massziv arp mellett több sikert értek el, mint azzal a ratyiszar unholy-val (mellesleg utálom az unholy pvp speccet is, mint a sz*rt -.-) -
#140390 "lényegében még csak nem is warezolsz."
Miért warezolna bármiylen mértékben azzal, hogy a hivatalos oldalról leszedi a klienst? -
#140389 Omg! Nehogy már a gyári lemezről rakd fel előlről! Szedd le torrentről a lich king telepítőjét és máris töredékét kell letölteni a patcheknek. Ha a sima bc-t felpatcheled rendesen ugyanazt kapod így is meg úgyis. Csak nem mindegy mennyi idő alatt. Nem baj ha nincs megvéve a lich akkor is tartalmazza a kliens tehát lényegében még csak nem is warezolsz. -
Savmacska #140388 4 -
Savmacska #140387 5 80asom van minden lejárok csak a dk-mal nem foglalkozok, 1x nem láttam még kiesni:) -
ShaiHulud #140386 ho toc 5 fos hc edge of ruin :P -
#140385 Nincs setup.exe a lemezen :/ És igen, eredeti. -
Savmacska #140384 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van dk-m(unholy) full hatefull/deadly/furi csak azzal nem tudok játszani, de leeht cask az a baj hogy 145dps-es fegyvere van -
Dr DeViLKiNG #140383 Ja, reroll dk.
Normális rugo ellen nem fogsz tudni semmit sem csinálni. -
Savmacska #140382 Valaki tud valami tippet adni, destro lock vagyok 750resivel, 25k hp-val és a rugo szétszed kb 3mp alatt... partnerem frost mage. esetleg lehet jobb lenne ha afflin lennék? képelen vagyok elcastolni 3nál több spellt...akármilyen team jön ellenünk mindig rám jönnek és mindig fexek, anynira nem vészes a helyzet de azért nagyon bosszant hogy nem birok castolni, ha valaki tudna ebben segiteni megköszönném -
Big Bad Ryder #140381 Nem kell, akárhányas verziószámú az alapjátékod a bc felpatcheli 2.0-ra.
Tallózás után elindítod a setup.exe-t. -
#140380 Sziasztok,
újraraktam WoW-ot, de amikor berakom a BC kieget, sz@rik autorun-ozni, és a Sajátgépből is csak tallózni tudom a lemezt :/ Patch-eket fel kell előtte tenni? -
Big Bad Ryder #140379 Hány órakor is írtam? :P Amúgy már megoldódott és nem a karbantartás volt a probléma, kösz :) -
#140378 Köszönet az okfejtésért én is valami ilyesmire tippeltem a kolega amúgy tényleg hasalt párat szóval valószínű e miatt lettek ezek az eredmények.
Orgi: Általában félreértésből vannak a kisseb viták ám ha sértőnek találtad amit írtam akkor bocs nem annak szántam, csak meg póbáltam leírni a jelenlegi helyzetet röviden tömören.
-
#140377 milyen nap is van? -
Big Bad Ryder #140376 Nemrég mergeltem az accountomat battlenetesre. Ez pár napja volt, de csak most léptem be azóta először a játékba és hopp a realm lista üres. Beléptem az email címemmel meg az accnevemmel is, de semmi.