World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
én már úgy vagyok vele ha betámadnak nyílt terepen,hagyom magam had recskázhasson nyugodtan a paraszt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fehercsoki
Hát ja ez télleg gyerekes fõleg úgy h mindenki tudja h az ally noob és csak 10v1be mernek jönni mert egyedül szarok és csak jó gearbe merik megtámadni a szar geareseket.

tigeroo
crassus a nemes MMO lovag, nem tudtad?
tigeroo
az a baj,hogy konkrétan leszrom (...)

akkor mirõl beszélünk?
antgecc
Jéééézusom, ennyi idõ után is ezen az ally vs horda dolgon puffogni..... 😄DDDD Hát istenem, mennyire szánalmas és gyerekes! 😄DDD

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

PSAV
nem szép dolog hazudni még mindig. miközben felittad magad melletted ölögettem a mobokat nem rántottalak be low hp-n. emote meg akkor ment mikor 5k hp-n megpróbáltál elmenekülni 😄, bár az igaz, hogy az utolsónál neked esett +1 player. azt nem értem minek mászkálsz pvp flaggel, ha fel vagy sértõdve, ha valaki megcsapkodja a szádat.

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

[HUN]Crassus
ja és míg én ezután sem leszek fosógép addig a sráchoz hasonló fasztarisznyák kikapcsolják a pvp-t és elkullognak vagy hívnak egy tucat másikat 1 ember ellen és EMOTEOLNAK.....,de ha szarban vannak tüntelõleg nemcsinálnak semmit vagy eltakarodnak...semmi tartás nincs bennük.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
az a baj,hogy konkrétan leszrom ha betámadnak hiszen nemvéletlen járkálok így😛, a baj csak az,hogy egy kariról 50k hp-t verek le és nem megy 70% alá?! az mi a picsa már?
healer más tészta,mert ott tudom szakítnai a healt/dönthet a reflex,jó idõzítés,taktika/ ,de ezek az OP gyógyulós/absorbos képességek beteszik a kaput.

[HUN]Crassus
hát persze.......nyomi fosimanó allys vagy mint a háromnegyed szerver.

azért fura, hogy két pve szerverbajnok "üti" itt egymást, mikor voltaképp õk azok, akik eldönthetik, hogy "kinn a prérin" akarnak-e pvp-zni, vagy sem...

eFight!

PSAV
army of dead rádment elsõre az tény, de azért van a cd, hogy eltoljuk. a 2 mob meg rajtam volt mikor revansot próbáltál venni nem rajtad 😛. nem szép dolog hazudni 😛

[HUN]Crassus
ja,hogy te voltál az/meg most aki röhögcsél/ a "bátor" "hõs" aki kivárta míg legalább 2 mobbal harcolok kikasztolta az army of deadet ELÕRE kinyomta az összes CD-t és nekemesett,hogy biztosra menjen??? jaaaaa akkor fogadd GRATULÁCIÓMAT!

az,hogy 2000+ os DPS-et tud tolni ez az elbaszott tinicsalogató klassz úgy,hogy 1 percenként shield wallozik,bone shilddel szarrá redukálja az ütéseket,és széthealeli az agyát és lever nos én kérek elnézést én vagyok a szar.....

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy lehet magas szintu fegyverenchantokat scrollra tenni (pl Massacre), mikor a legmagasabb szintu vellum is csak "Only able to absorb enchantments with a level restriction of 60 or lower."?
Fehercsoki
Az én nevemen van,csak az egyiken tesóm játszott.

Tatyla
gyanítom,de fõleg a lényeg hogy a te neveden legyen mindkét acc...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fehercsoki
Ja és boldog karácsonyt mindenkinek😊(kivéve törtösök mer õk ne írjanak ide)

Fehercsoki
Van 2 accom,az egyik régi de van rajta egy 70es ami kéne és ha átvinném a rendes accomra+másik szerverre akkor 2x 5kt kell fizetni?

minden olcsobb ha neten rendeled meg, nem csak a blizes😊

tigeroo
kellemes ünnepeket!

azért néha nyomjatok egy shutdownpc-t 😄
Tatyla
Boldog Karácsonyt nektek is!

antgecc
Mindenkinek Boldog Karácsonyt!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TVelvet
egyenlõre még nem resiliencebõl megy az aréna, a qrva nagy burst miatt.
Fehercsoki
Szerinted cd galaxis mert ott 10%al olcsóbbak blizzes cuccok.(nemtom h még tart-e ezaz akció)

boldog karácsonyt kedves kollégáknak itt is!

anti hero

MaxPayne
hali, valaki meg tudja mondani hogy hol érdemes megrendelni a neten a wowot a kiegészítõkkel együtt a legolcsóbban?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

de már volt ilyen

Zomil
elég kevés ez a resilience sztem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

passzátok mek poltok kahátsonjt!!!!!!!!!!

TVelvet
warrior-nak ott az intercept,intervene,charge. Sámi kivétel ez alól, de mostmár annak is van cc-je.
A probléma ottvan, hogy nemtudom elnyomni a AMS-t, vagy az icebondot, mert arra nincs idõm, hogy rune powert csináljak.

A cloak of shadow-nak az az elõnye, hogy leszedi a debuffokat, AMS-nem. Ahoz hogy én használjak ilyen képességeket, rune power kell, ami nem jön csak ugy.

(btw, ez nem sírás)

A palám, meg csak bubi alól tudna kiszedni a bariból, minden más kilõve, ugyanis nem szabadon bóklászik, hanem stunba, van õ is végig.
PSAV
nem kéne pvp-ben napi kvesztelni. jót tenne az idegeidnek 😄

Hivjuk fel Mulder ügynököt,ez már paranormális

rodzsi
én is csodálkoztam elõször, de ilyenkor mindent ellenõriznek nem? Szóval akkor biztos h lehet azzal is ügyködnek, felgyorsítják vagy a fene tudja... 😄 Egy biztos mindent azért csinálnak h nekünk jobb legyen 😊

nem kell a para.
ez valami serveroldali technikai gubanc lesz, ma karbantartási nap van, fix, hogy mahináltak valamit a loginserverekkel is.
az nem létezik, hogy ennyi embernek globálban lenyúlják az acc-ját, fõleg mivel nálam is ez van 😊

rodzsi
hát nemsokára kiderül 😊
addig is lehet nosztalgiázok picit 😄 azt war3-mal játszok picit 😛

remélem azon ügyködnek hogy naxx 25 ne laggoljon

Fehercsoki
Ugye elvileg ma kapjuk meg azokat a kis robotokat amik ölik egymást?😄Sok altomnak nincs még meg=/

rodzsi
lehet valami nagyon nagyon javításokat csinálhatnak ha igy elvan havazva az oldal meg a játék is. Csak egy iciri picirit lassú az oldaluk 😄
A lényeg h dolgoznak rajta... pár óra és játszhatunk is, amíg megnem jön a jézuska 😊

Jah és Karácsonykor nem sértõdök,pedig az asszony korán reggel már úgy megkinált.......

Kicsit ideges lettem,de nem miattad!!!!!,ugyanis brutal gold van a karinál és a klánbank is nálam elérhetõ...szóval egybõl a legrosszabra gondolok

[HUN]Crassus
igaza van SZERDA= Karbantartás!,de sosem volt ilyen,hogy nemtudtál belogolni és azt írta szar a PW-öd:S azért ez elég okod ad arra,hogy az ember aggódjon az accountja miatt!

gondolkodj kicsit mielõtt megsértõdsz
[HUN]Crassus
lolol tényleg szerda van baszki😄

Uhh de okos,sõt írd még le hogy december 24

szerda
[HUN]Crassus
jó kérdés...ilyen még sosem volt 2005 óta😛 valami globális account lenyúlás😄 vagy csak valami brutál technikai problemo....a blizzard oldala sem jön be már vagy 10 perce

Ilyenkor mi van?

nekem is bm+ Blizzard karácsony

[HUN]Crassus
viszont tudtam a titkos kérdésre a választ!😊 és ez nagy szám,mert nemolyan rég dumálgattunk róla haverokkal,hogy egy csomóan nem is tudjuk mit írtunk be anno😄

[HUN]Crassus
amúgy Boldog Karit!😊