166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#140495 a legfrissebb info szerint:
"When I change a character back to its original faction, can I select any new race?
Yes. As noted previously, though, you will only be able to select a race that is available to the character's class."
hivatalos FAQ -
ShaiHulud #140494 de le is van irva a faction change faq-ba:
Q.Will I be able to switch back to my original faction but a different race?
A.. No. You will only be able to switch back to your originally chosen race.
http://blue.mmo-champion.com/1/9895129741-factionchange-service-in-the-works.html
-
ShaiHulud #140493 faction changerol azt irta meg anno blizz, hogy amikro atviszed a karidat a masik oldalra, akkor valaszhatsz azon racek kozul amik lehetnek az adott classuak, DE amikro visszavaltanad akkor az eredeti racet kapod vissza. szoval ezzel nem lehet racet valtani sajat factionon belul. -
#140492 nem olcsó:S -
voloume #140491 frakcio change = alli -> horda / horda -> alli + namechange + character customziation = 25 euro
transfer = 20 euro
Összesen: 45 euro = 12 213.219 Hungarian forints
sajnos nekem is tervbe van véve -
WiLDoR #140490 nem tudni, hogy frakción belüli racial change mikor lesz.
azt mondták tervbe van véve, szal lehet akár 1 hét, vagy fél év is.
engem az érdekelne, hogy frakció váltásnál lehet-e költöztetni is a karit másik serverre, mert ha nem, akkor jó kis lehúzás, ha valaki mondjuk alliból hordába akar menni másik serverre és másik klánba :)
1x fizetsz a frakció váltásért, utána meg a költözésért...dupla zsé, nem fun -.-
szal remélem lehet költöztetni is egyszerre (nem próbáltam) -
#140489 Ezt nem nagyon ertem. A 80-asok mar alapban nem kapnak xp-t, szoval nem tudom hogyan kerulhetsz egy csapatba veluk ha 70+ kariddal be van kapcsolva hogy a bg-ken kapj xp-t.
Tudtommal nem kerulhetnek egy bg csapatba olyanok, akiknek ki van kapcsolva az xp szerzes bg-n, olyanokkal akiknek viszont be van kapcsolva ez a dolog. -
WiLDoR #140488 igen, fajváltás nincs még, de alliból hordába majd vissza alliba megoldható, ÚGY, hogy olyan class lehetsz csak mindkét váltásnál, ami a fajok között megengedett
tehát pl. gnóm warrior -> bloodelf warrior -> human warrior nem fog működni (mivel bloodelf nem lehet warrior), de úgy igen, hogy gnóm warrior -> ork warrior -> human warrior (mivel ork lehet warrior)
remélem érthető, mert ennél jobban nemtom elmagyarázni :) -
#140487 köszönöm!a még az azt jelenti,hogy lessz lehetőség változtatni?de mikor kb azt nem tudod véletlenül?kösz -
Big Bad Ryder #140486 Igy van, mivel még nincs fajváltoztatás, ha fajt akarsz változtatni és frakciódban maradni, csak így lehet megoldani. -
voloume #140485 igen tényleg nagyon fun.. mit ne mondjak.. és arra választ adnál, hogy mi a faszomért nem csinált a blizzard külön részt 71-79eseknek ??!?!?!?!?!??! mivel geci idegesítő, hogy 40 emberből ha van 10 80as -
#140484 sziasztok.segítsen valaki pls. sajnos anno gnome karaktert indítottam.de szeretném más fajjá változtatni,most már erre van lehetőség ugy tudom.de ha minden igaz akkor csak ugy,hogy hordás leszek 2 hónapig és utánna vissza az allihoz.vagy nem?kösz az ötleteket -
#140483 Üdv! Arra lennék kíváncsi hogy játszik e valamelyikőtök router vagy tűzfal mögül koliból, munkahelyről.... stb. Ha igen akkor hogy oldottátok meg? Proxy-val? Vagy valamilyen programmal? Pls help mert blokkolva van a bnet-es acchoz szükséges 1119-es TCP port és nem tok belogolni! -
WiLDoR #140482 amúgy egész fun ez az av-s szintezés, igy 71 és felette.
eddig bejött 4 szint meg annyi honor, már 2 deadly-t kivettem belőle. ha igy megy tovább, full settel kezdhet a kari 80-on, s csak a kiegészítőket kell összenyálazni.
kicsit tovább tart - olyan 1,5-2 órával kerül igy többe egy szintlépés, mint questeléssel -, de cserébe nem ratyiszar kék-zöld gearrel kezdesz. nameg nemtom ki hogy van vele, de szvsz nagyobb fun igy lvlupolni, mint megcsinálni az uncsi wotlk questeket -.-
jön honor is, xp is, teljesen jó lett... -
WiLDoR #140481 ja igy már ok.
a gondolatolvasást még csak tanulom, jelenleg még csak apprentice vagyok, de skillekezek folyamatosan o.O -
#140480 sokat játszottál velem.... -
#140479 jó hát crassus null skill volt mindig is, ellene én se healelnék, mert minek -
#140478 azt akarja mondani hogy ellenheal nélkül se tud nyerni a csapata a nyomor battlegroupjában -
#140477 -
WiLDoR #140476 jah, felvilágosíthatnál minket egyszerű embereket, hogy mégis mi olyan fura ezen a SS-on...mondjuk nem nagyon vágom SoTA-t se, rühellem azt a bg-t.
nekem mondjuk csak a kiosztott dmg és heal tűnik kevésnek, amúgy gőzőm sincs, crassus mire akart kilyukadni :S -
#140475 és mit is jelez? mért nem lehet egyértelmüen leirni -
#140474 ennek a SS-nak JELZÉS ÉRTÉKE van nagyeszűek.....,de jól megbeszéltétek egymással a hülyeséget ahhoz GZ -
#140473 omfg -
#140472 fail -
#140471 de hát itt senki se nyert még -
#140470 Vélhetően most jött rá, hogy semmi értelme BGben winre gyúrni, mert ő kapott 1241 honort azért mert leszopott, a győztes allyk meg 265öt... -
#140469 most ennek mi az értelme? -
#140468 WAD:A:WD:AWD:AW:D:WAD::WAD:AWD::DWA:DWA::WAD:DWA: EZ OMGGG ezt hogysikerült összehozni?:DDDD Te hallod minél hamarabb reroll alli. -
Savmacska #140467 csak nem te vagy amsia ?:D:D -
#140466 hehe hun csati hereos!
üdv amsia xD -
#140465 neeeeeeeeeeee
-
#140464 nah ma felmentünk +5 winnel 1305-re:P a lofasz geares warrim+lofasz geares retripala haver:) erre megveszem a csízmát és buktunk 7-et:S zsinórban....ilyen iszonyat pve geares druida 5x meg 2x pap akiket SP-lefelezve +mortal csak karcolni bírunk a toc-os axeaL:S húzzák a seggfej dps haverjukat és elég nagy a siker:)
pedig kéne 1500,hogy beöltözzünk:P -
Savmacska #140463 Ehhez hasonló k*csög parasztokat ritkán lát az ember... -
Savmacska #140462 Ez megy nállunk hun csatin, Ragnaros Ali
-
Savmacska #140461 Sajnos ezt már gép osztja be ki megy, és ki nem -
voloume #140460 mondja már el valaki hogy hogy az istenbe lehet bejutni wg-re ? 2 napja szinte mindegyikre regelek.. de valahogy még egyszer sem sikerült bekerülnöm.. 2er eddig utána behívott, de mostmár kezd idegesíteni -
#140459 Üdv! Arra lennék kíváncsi hogy játszik e valamelyikőtök router vagy tűzfal mögül koliból, munkahelyről.... stb. Ha igen akkor hogy oldottátok meg? Proxy-val? Vagy valamilyen programmal? Pls help mert blokkolva van a bnet-es acchoz szükséges 1119-es TCP port és nem tok belogolni!
Plz help! -
Dr DeViLKiNG #140458 World 122 alt guildnek menő :DD -
Savmacska #140457 nagyon sazr lock ellen amugy :D tegyük fel lock rugo:D van ellenetek, rugo sap, közbe izom burst a társadba te kitrinketelsz elkezdesz hilelni megy a fear max bubizni tudsz, és ha lejárt a bubi ujjab fear vagy sedu :D szopatós a lock nagyon -
ShaiHulud #140456 johat nekem nicsn palam, csak ugy emelkeszem abbol indult ki a tema, hogy a prot palanaka csak castolos healje van, es bizony az hatrany tud lennni, mig egy pap vayg resto druid tele van instantokkal.