166745
  • Lacee
    a legfrissebb info szerint:

"When I change a character back to its original faction, can I select any new race?

Yes. As noted previously, though, you will only be able to select a race that is available to the character's class."

hivatalos FAQ
  • ShaiHulud
    de le is van irva a faction change faq-ba:

Q.Will I be able to switch back to my original faction but a different race?
    A.. No. You will only be able to switch back to your originally chosen race.

http://blue.mmo-champion.com/1/9895129741-factionchange-service-in-the-works.html
  • ShaiHulud
    faction changerol azt irta meg anno blizz, hogy amikro atviszed a karidat a masik oldalra, akkor valaszhatsz azon racek kozul amik lehetnek az adott classuak, DE amikro visszavaltanad akkor az eredeti racet kapod vissza. szoval ezzel nem lehet racet valtani sajat factionon belul.
  • [HUN]Crassus
    nem olcsó:S
  • voloume
    frakcio change = alli -> horda / horda -> alli + namechange + character customziation = 25 euro
    transfer = 20 euro

Összesen: 45 euro = 12 213.219 Hungarian forints

sajnos nekem is tervbe van véve
  • WiLDoR
    nem tudni, hogy frakción belüli racial change mikor lesz.
    azt mondták tervbe van véve, szal lehet akár 1 hét, vagy fél év is.

engem az érdekelne, hogy frakció váltásnál lehet-e költöztetni is a karit másik serverre, mert ha nem, akkor jó kis lehúzás, ha valaki mondjuk alliból hordába akar menni másik serverre és másik klánba :)
    1x fizetsz a frakció váltásért, utána meg a költözésért...dupla zsé, nem fun -.-
    szal remélem lehet költöztetni is egyszerre (nem próbáltam)
  • MrStokes
    Ezt nem nagyon ertem. A 80-asok mar alapban nem kapnak xp-t, szoval nem tudom hogyan kerulhetsz egy csapatba veluk ha 70+ kariddal be van kapcsolva hogy a bg-ken kapj xp-t.

Tudtommal nem kerulhetnek egy bg csapatba olyanok, akiknek ki van kapcsolva az xp szerzes bg-n, olyanokkal akiknek viszont be van kapcsolva ez a dolog.
  • WiLDoR
    igen, fajváltás nincs még, de alliból hordába majd vissza alliba megoldható, ÚGY, hogy olyan class lehetsz csak mindkét váltásnál, ami a fajok között megengedett

tehát pl. gnóm warrior -> bloodelf warrior -> human warrior nem fog működni (mivel bloodelf nem lehet warrior), de úgy igen, hogy gnóm warrior -> ork warrior -> human warrior (mivel ork lehet warrior)

remélem érthető, mert ennél jobban nemtom elmagyarázni :)
  • torrente111
    köszönöm!a még az azt jelenti,hogy lessz lehetőség változtatni?de mikor kb azt nem tudod véletlenül?kösz
  • Big Bad Ryder
    Igy van, mivel még nincs fajváltoztatás, ha fajt akarsz változtatni és frakciódban maradni, csak így lehet megoldani.
  • voloume
    igen tényleg nagyon fun.. mit ne mondjak.. és arra választ adnál, hogy mi a faszomért nem csinált a blizzard külön részt 71-79eseknek ??!?!?!?!?!??! mivel geci idegesítő, hogy 40 emberből ha van 10 80as
  • torrente111
    sziasztok.segítsen valaki pls. sajnos anno gnome karaktert indítottam.de szeretném más fajjá változtatni,most már erre van lehetőség ugy tudom.de ha minden igaz akkor csak ugy,hogy hordás leszek 2 hónapig és utánna vissza az allihoz.vagy nem?kösz az ötleteket
  • vinszent
    Üdv! Arra lennék kíváncsi hogy játszik e valamelyikőtök router vagy tűzfal mögül koliból, munkahelyről.... stb. Ha igen akkor hogy oldottátok meg? Proxy-val? Vagy valamilyen programmal? Pls help mert blokkolva van a bnet-es acchoz szükséges 1119-es TCP port és nem tok belogolni!
  • WiLDoR
    amúgy egész fun ez az av-s szintezés, igy 71 és felette.
    eddig bejött 4 szint meg annyi honor, már 2 deadly-t kivettem belőle. ha igy megy tovább, full settel kezdhet a kari 80-on, s csak a kiegészítőket kell összenyálazni.
    kicsit tovább tart - olyan 1,5-2 órával kerül igy többe egy szintlépés, mint questeléssel -, de cserébe nem ratyiszar kék-zöld gearrel kezdesz. nameg nemtom ki hogy van vele, de szvsz nagyobb fun igy lvlupolni, mint megcsinálni az uncsi wotlk questeket -.-
    jön honor is, xp is, teljesen jó lett...
  • WiLDoR
    ja igy már ok.
    a gondolatolvasást még csak tanulom, jelenleg még csak apprentice vagyok, de skillekezek folyamatosan o.O
  • [HUN]Crassus
    sokat játszottál velem....
  • Botond #140479
    jó hát crassus null skill volt mindig is, ellene én se healelnék, mert minek
  • werkfilm
    azt akarja mondani hogy ellenheal nélkül se tud nyerni a csapata a nyomor battlegroupjában
  • [HUN]Crassus
  • WiLDoR
    jah, felvilágosíthatnál minket egyszerű embereket, hogy mégis mi olyan fura ezen a SS-on...mondjuk nem nagyon vágom SoTA-t se, rühellem azt a bg-t.
    nekem mondjuk csak a kiosztott dmg és heal tűnik kevésnek, amúgy gőzőm sincs, crassus mire akart kilyukadni :S
  • shaime01
    és mit is jelez? mért nem lehet egyértelmüen leirni
  • [HUN]Crassus
    ennek a SS-nak JELZÉS ÉRTÉKE van nagyeszűek.....,de jól megbeszéltétek egymással a hülyeséget ahhoz GZ
  • [HUN]Crassus
    omfg
  • [HUN]Crassus
    fail
  • shaime01
    de hát itt senki se nyert még
  • Botond #140470
    Vélhetően most jött rá, hogy semmi értelme BGben winre gyúrni, mert ő kapott 1241 honort azért mert leszopott, a győztes allyk meg 265öt...
  • shaime01
    most ennek mi az értelme?
  • Csirke4
    WAD:A:WD:AWD:AW:D:WAD::WAD:AWD::DWA:DWA::WAD:DWA: EZ OMGGG ezt hogysikerült összehozni?:DDDD Te hallod minél hamarabb reroll alli.
  • Savmacska
    csak nem te vagy amsia ?:D:D
  • shaime01
    hehe hun csati hereos!

üdv amsia xD
  • [HUN]Crassus
    neeeeeeeeeeee

• [HUN]Crassus
    nah ma felmentünk +5 winnel 1305-re:P a lofasz geares warrim+lofasz geares retripala haver:) erre megveszem a csízmát és buktunk 7-et:S zsinórban....ilyen iszonyat pve geares druida 5x meg 2x pap akiket SP-lefelezve +mortal csak karcolni bírunk a toc-os axeaL:S húzzák a seggfej dps haverjukat és elég nagy a siker:)
    pedig kéne 1500,hogy beöltözzünk:P
  • Savmacska
    Ehhez hasonló k*csög parasztokat ritkán lát az ember...
  • Savmacska
    Ez megy nállunk hun csatin, Ragnaros Ali

• Savmacska
    Sajnos ezt már gép osztja be ki megy, és ki nem
  • voloume
    mondja már el valaki hogy hogy az istenbe lehet bejutni wg-re ? 2 napja szinte mindegyikre regelek.. de valahogy még egyszer sem sikerült bekerülnöm.. 2er eddig utána behívott, de mostmár kezd idegesíteni
  • vinszent
    Üdv! Arra lennék kíváncsi hogy játszik e valamelyikőtök router vagy tűzfal mögül koliból, munkahelyről.... stb. Ha igen akkor hogy oldottátok meg? Proxy-val? Vagy valamilyen programmal? Pls help mert blokkolva van a bnet-es acchoz szükséges 1119-es TCP port és nem tok belogolni!
    Plz help!
  • Dr DeViLKiNG
    World 122 alt guildnek menő :DD
  • Savmacska
    nagyon sazr lock ellen amugy :D tegyük fel lock rugo:D van ellenetek, rugo sap, közbe izom burst a társadba te kitrinketelsz elkezdesz hilelni megy a fear max bubizni tudsz, és ha lejárt a bubi ujjab fear vagy sedu :D szopatós a lock nagyon
  • ShaiHulud
    johat nekem nicsn palam, csak ugy emelkeszem abbol indult ki a tema, hogy a prot palanaka csak castolos healje van, es bizony az hatrany tud lennni, mig egy pap vayg resto druid tele van instantokkal.