World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
miafaszez? (már jelszóválasztást is nyomattam,de semmi😛)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Jaja nekem is ez van.
Igen, mehet mindenki új accot venni.

lol. beírom acc. nevet jalszót és your information not valid vagymi nektek is ez van vagy kezdhetek új accot venni?:S

jo de te meg azt ertsed mar meg, hogy ez nem DK sajatossag. pl warrior es shaman is hasonlo cipokben jar, csak hogy 2 peldat emlitsek. dk lehetosegei is preventivek, mint pl grounding totem vagy pl a cloak of shadowst is hasznaljak erre a celra a rugok, amikro tudjak most biza csunya dolog fog jonni es mar elotte benyomjak.

trinketet blindra kell tartani, bariba nem rak be ha hasznalod az anti magic shellt elotte vagy loksz ra ranged silencet, stunra immunis vagy tizen-x masodpercig.

dkban pont ez a jo hogy skill is kene hozza a preventiv kepessegek miatt. jah es melle a pala tarsadnak is lenen szamtalan modja hogy megakadalyozza hogy teged szarra cczzenek, mert ugye azt mondod hogy ccket kapod sorba egymasutan vagyis akkro a pala haverod szabadon boklaszik😛

a masik meg ami most arenaban megy az nevetseges.

Lacee
szia, piros felirat. hogy információ is legyen: a warcraft 3 nem ugyanaz, mint a WOTLK.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GamerAdams007
gtfo és boldog karácsonyt

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

jbal
Hy!
Lenne két kérdésem.
A World of Warcraft legújabb verziója a Wrath of The Lich King és az a World of Warcraft 3?
Ahhoz, hogy megírjam, 8,5 gb-os DVD lemez kell?

TVelvet
A karim
Tudom senkit se érdekel, csak gondoltam belinkelem, nem a rating gyûjtésel van gond, hanem hogy akármi ami jol tud cc-zni és skilles is, kijátszik, és semmit nemtudsz tenni ellene. De aki nem játszik ilyen ratingen, nem is látja át.
TVelvet
Akkor segítek, iceblock, bubi,hand of freedom, berserker rage, stb..

Ugy látom nem találkoztatok még rugo+mage párossal, akik talán játszani is tudnak, és 24/7 cc-ben csücsülsz mert hogy kijösz blindbol, bariból, stunból, akármibõl az csak 1 változó az egyenletben, mert tökmind1, ugy is visszaraknak és nézed ahogy agyonverik a társad. De látom nembírod felfogni... Egyébként ha látod, az alattam lévõ üzenetekre válaszoltam, én tudom hogy ezek tulélõ skill-ek, de ezeket ugy tüntették fel, mintha kitudnék jönni velük akármibõl is. Fõleg, hogy elnyomni nemtudom a cc mennyiség miatt. Én nem weboldalról, meg kiskönyvbõl tanultam/tanulok meg pvp-zni, saját tapasztalatból.

Egyébként honnan veszed, hogy rugoval sem tudtam játszani? Ismerlek talán?
holnap lesz TUDOMMMMMMMMMMMMMMM sneciek !D:

D4nY
te eltévesztetted a napokat srác..

xP

szerintem meg nincs karacsony.

DDD:😄DDDDDDDDD:::::::::::::::: mijaza a vörld of VÁRcRávT ??
kkthxgtfobai<#worship><#confused><#zavart2><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

tigeroo
még szilveszterkor is! for the horde! :]
jó röhögni a szánalmas núbzokon
am miért vagytok online karácsonykor is koczkáck ?!?!?!?😄ADASD_asd-afas-síf,kljfwaeaeASASADASS_DSds

tigeroo
eh ez ilyen törtszerveres lámulás.
azthittem valami igazi izgalom lesz -.-
ez nagyon ott van DA😄ASSAD_AS:_D:_D_DD:_D?AS?DAS?😄AS:as,d.asd-s-

flashpointer
hali
Most tettem fel a wowot egy gépre, fel van peccselve, DX ésatöbbi a helyén, de a videó után egyszerûen mindíg újraindul, mielõtt rá tudnék nyomni a szerzõdés I agree-re =/
találkozott már valaki ilyen problémával?

Emancipate yourself from mental slavement!

gege97
jah tom ott is bekapcsoltam meg minden és mikor bentvagyok meg minden akkor meg hiába lesem a mappot nincsen rajta semmi!!!😞

mind2 fasza. Nálunk egy DK az egyik tank, és elég jól keni a témát.

Fehercsoki
Tankolásra melyik a jobb a pala vagy a DK?Mind2 tetszik csak nemtom melyik lenne hasznosabb a guild számára.

jah, menobb mint a paladin mert abbol mindegyik retri******* lett, vagy maradt istencsaszar prot :d

anti hero

:o
macitank az kúlos, múltkor beugrottam kelthuzad nevu mobra, épp 1 maci tankolta, de ugy hogy nem ment a hpje sztem 70% alá, volt vagy 4-50k hpje? :d

holy pala az ratyi, dps dk az meg kotelezo =)

na megyek fozni.. (toltott kaposztalesz) ;d

anti hero

Es tenyleg masnak sincs ra tobb skillje, mert amiket te emlegetsz azok tuleloskillek. De kicsit jobban fog menni, ha gyakorolsz. Nem szegyen, hogy nem tudsz meg jatszani.

Szepen atolvasod a sajat skilljeid a spellbookban, meg a pala is a sajatjait. Esetleg megnezed arenajunkiest, es rogton kiderul miert nem szabad letrinketelni a sapet, hogy lehet megakadalyozni, hogy lesapeljenek. Gondolom egyeb altalanos arenatudasbeli hianyossagaid is vannak, mert alig voltal meg bent.

Mondjuk aki rogue-gal nem volt kepes jatszani az dk-val se fog, de azert drukkolok.

ezt akartam enis linkelni epp, de meg jo hogy tovabb olvastam a commenteket😄

shaman meno? utoljara 2005 ben volt talan meno azota folymatosan csokken a shaman letszam😛 bar en most nagyon elvezem a cementshamant 😊

bena vagy😞

Botond
macitank :o meg holy pala :o és persze dps dk :o
[HUN]Crassus
áruld már el még MIT ADJON a Blizz a DK nak??? így is fosulübertáper klassz még mit szeretnél??

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

sziasztok!

Találtam ezt a honlapot gondoltam megosztom itt.

http://lfgfun.atw.hu

Looking for grouppos, worldös beszólások vannak rajta.
sztem tök jó😄

nyugi nem vírus😄
Milyen 1 rendes tank gear? mennyi def ami már jo?

hát aki kijön sapból pala mellett az ne várjon csodát <#vigyor3>
Jelenleg retri+dk messze a legerõsebb setup 2v2re.

Fehercsoki
Hát nemtom ahogy nézem LFG csatit meg a guildben is van healer elég(énis azvok) de tank az sosincs daily HC-ba is alig lehet tankot találni.

hát healerbol azert biztos mindig van miota shaman, meg druida is ennyire meno lett 😄
te mivel tolod amugy?

anti hero

Zomil
akkor nálad vmi nem oké 😄

guildben van pár dk, aki healerrel/retrivel tolja és elég könnyedén gyüjti a ratinget 😊
jelenleg a dk nagyon erös arénában

ui.: igen jelenleg hatalmas tank/healer hiány van sajnos 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Botond
Van változás, mostmár nem csak tank nincs, de healer se. 😊 2dk+paladin LF2M .... tank+healer 😊
TVelvet
A másnak sincs többre válaszolva, gondolj csak bele ki mivel jön ki, minden classnak van legalább +1 talent/skill/arkámi amivel kitud jönni cc-bõl lassításból.

DK a legjobban cc-zhetõ kiteolható class, ha eljuttok 1700 fõlé, le fog esni a tantusz.
TVelvet
igen?😊 akkor most elmondom az helyezet, bemész arénába, levágod hogy rugo+mage, dnd-zel mint a diszno, de rugo lesapol, 1x kijövök racialal, kapok egy blindot, (az ilyesmikre nem hat ám a icebond+magic shell, föleg hogy ki sem szed belõle hysteria alapból nincsen mert unholys vagyok sajna, na szóval blind után kapok egy barit, retri palával vagyok, 1x kiszed, kapok egy stun magetõl, aztán még 1 barit, ezalatt meghal a társam, és kb 2secet voltam kint. És ez csak a mage rugo páros, hunter-t lassítani nemlehet pattong mint a nikkelbolha, plusz 40 secig nemlehet stunolni, lassítani stb.

Ja és hozzáteszem, hogy az AMS-hez meg a IF-hez rune power kell ami nemjön ám csak ugy.
Fehercsoki
Lol ezek a gold árusok egyre pofátlanabbak,valami ilyesmit nyomtak be LFG csatira: van aranyunk,és amíg van aranyunk spamelünk,vegyetek aranyat és akkor nemlesz goldunk,és ha nincs akkor nem spamelünk...

Fehercsoki
1.re: van már és mûködik
2.ra: hát 80 alatt szerintem azért tud tankolni egy DK nemkell annyira tank gear de azért 80on már mindenképpen kell rendes gear dps gearbe nemlehet tankolni

Davidus
+hisztéria kiszed birkából, sapbõl stb

V9ykn8_TZL0

sztem kúrvára mindegy, hogy hány karaktert számol össze, sokkal jobb lenne, ha a konkrét számot írná ki hgoy mikor mennyi játékos van abban a pillanatban fent a serveren. (esetleg egy lekérdezés, hogy hány 80as van és nem cska 49ig listázná.. segítene) ebbõl én messzebbmenõ következtetéseket tudnék levonni, hogy mi merre mennyi.

na amúgy :
volt ilyesmi, hogy enchantokat nem muszáj tárgyra, hanem lehet ilyen enchant-kitet csinálni, aztán mindenki felrakhatja magának, ez van már, mûködik, stb?

amúgy 2:
gáz-e ha 3DK keres tankot instába. azaz maradt a tankprobléma (lf tank last spot!!) vagy eljött-e a kánaán?

anti hero

Mighty
Karaktereket szamol az addon, nem jatekosokat (accountot). Mint mar mondtam, 1 serveren egy jatekosnak lehet 10 karaktere. Az osszes serveren meg azt hiszem osszesen 50 karakter.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ez amúgy tényleg érdekes add-on lehet😊. Mert most olvastam pár perce, hogy a WoW-nak világ szerte van 13-14 millió eladott játéka és a ez a program 27 millió emberkét hoz ki mint hivatalos szerveren játszó wow játékos😊. Ha ezzel a módszerrel számolnám ki, hogy L2-vel 1 szerveren hányan játszanak akkor 1 szerveren kb 250k ember lenne folyamatosan😊, mert az tuti, hogy ázsiába iszonyatos tömegek játszanak vele, de azért ez már szerintem messze túlzó adat lehet😊

+ Every man for himself ha human vagy 😛
+lichborne

icebound fortitude = stun immunitas
anti magic shell = amig rajtad van immunis vagy a magic effektekre

emelett te is tudsz lassitani, frostkent meg az icy touchod is tudod lassitasra talentelni, plusz ott a deathgrip is. jah es a ranged silencet es a meleeranges spellinterruptot se felejtsuk el.

szerintem meg egesz jol all ccvedelem teren a dk 😊

pvp trinketnek hivjak, masnak sincs tobb