166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#140575 erre én se gondoltam volna,de pont tegnap akartam egy rakat conquestet elkölteni,de semmit nemtudok venni belőle /még én sem a zérós raider:S/ max tényleg epik kavicsit....lassan az 5t9 is meglesz.....hihetetlen b+ -
ShaiHulud #140574 hat nekem megvan relentless ringig minden es meg gemet is vettem honorert mert capen voltam mar. jah es bgzni ugy kell hogy kb 5 haveroddal egyutt csinaljatok, nagyon keves bgt bukik ugy az ember. amit meg erdemes az a wintergraspokra jaras, foleg amikor questjeid is vannak, az nagyon sok honor. ja es concerned efforts. -
WiLDoR #140573 mert mikor mondjuk össze kéne vakarnod teszemföl pl. 200k honort, hogy ki tudd váltani, amikért megküzdöttél, kapásból rájössz, hogy annyira mégse jön könnyen az a honor (pláne, ha bemész bg-re, kifogsz 39 vagy 14 pöcsfejet veled egy csapatba és zsinórban veszted a bg-ket) -
WiLDoR #140572 gondoltam erre én is, de szerintem most, mikor mindenki cserélgeti le a furious cumókat relentlessre, s penget kemény 50-60k honorért darabjáért, akkor nem hiszem, hogy pont gemekre fogják elszórni a honort :S -
ShaiHulud #140571 kocka pvps megveszi 10.000 honorert darabjat, eleg konnyen jon a honor manapsag. pves- meg megveszi conquest badgekert, ami szarra se jo mar ;) -
WiLDoR #140570 aki nonstop pvp-zik, az nem éppen arról híres, hogy úszik az aranyban :)
én tegnap gemeltem és enchantoltam fel pár új cuccot, -1652g...örültem -.-
s ez úgy lett annyi, hogy gyakorlatilag csak a nyers köveket vettem meg, enchantolásra, és gem vágásra egy fillér se ment ki.
szóval nem hiszem, hogy egy kocka pvp-snek van 2-3-4k felesleges goldja epix kavicsokra... -
dudovec #140569 Mindenesetre kicsit feldobta a napom, amikor meglattam a fegyo enchantjat:D -
dudovec #140568 Megneztem ezt a warrit es szvsz eleg csöves:D
Marmint a talent jo , a cuccai is azok, sőt ahogy látom meg battlemaster is, ami azt jelenti h pvp-zett is rendesen.
De az nemigazan fer a fejembe, hogy akinek ennyi honorja van, hogy nem futja epic gemekre, hogy meg az uj retlesness fegyojaba is ilyen pre 3.2 fost rakott:o -
WiLDoR #140567 elitistjerks.com
fórum
warlock class discussions
itt mindent megtalálsz -
conjurer #140566 Majd' elfelejtettem, van Scroll of resurrection is. (90 napnál régebben inactive accountnak 1 hét ingyenes játék) -
conjurer #140565 Magyart lehet recruitolni, csak magyar nem recruitolhatna elvileg. Nekem megy a recruitolás, nem magyar az accom.
Szóval vkit esetleg érdekel 10 napos wow trial recruit a friend keretein belül? :) -
zsyzsy #140564 sziasztok! itt meg nem voltam most irok elösször
van egy lvl 80 lockom epic ha van itt vki aki profi a warlockal átdumálnám szivesen mit hogyan merre meddig:D pl mekkora hit kell raidba ?? aki unja a guildjét az jöjjön hozzank csak magyar van :DD -
#140563 itt van pl tőlük kikaptunk 1x
sry a triplapostért... -
#140562 btw 0-20-51ben tolják, full pvp gearben str-re gemelve. one hand +shield -
#140561 Nem, én vagyok a priest akit elvernek :D priest rogue vs prot warri + volt már prot pala, meg druid.. -
#140560 karakterválasztásnál lehet nem csak randomban kellett volna kattintgatni, hanem elolvasni hogy a karid milyen tipusu vérteket fegyvereket fog majd tudni használni, és megpróbálni ilyeneket ráaggatni... -
MucaAndris #140559 Hello! Az lenne a problémám hogy a wow-ban 12-szintű vagyok és amikor venni akarok cuccokat pirossal jelenik meg és nem tudom beraki magamnak! Miért van ez? Pirossal oda van írva pl:Leather,Shield,Mail ezeket miért nem tudom berakni?
Előre is köszi! -
#140558 szép! én is szoktam prot talenten arénázni/bg-ni sztem hatalmas feeling csak a gearem nem elég hozzá magasabb ratingre,de amúgy én nagyon bírom!
pve gearben nyomod amúgy? -
#140557 1800-2000 -
voloume #140556 mi: dk/druid/lock
ők: prot wari/arms wari/ret pala
meccs: kijönnek pifpaffpuff bladestorm warlock down, ams wari 50%on bop, shield wall, holy light, crit 5 millio hp up, pifpafpuff druid down, piffpaffpuff me down -
dudovec #140555 Jo is a protwarcsi most. Mondjuk sztem annak belefer h felrakj 2db t8 at (10% devastate crit + valag block value a shield slam dmg hez), talenbol kap meg 15% crit devastatet, meg cruelity + gear meg minden egyeb. Van kb 50% devastate kritje egy ilyen warrinak, recharge nelkul spameli bago rageer, es meg többet is üt vele, mint az overpowerrel kb.
Ugyan nincs MS effect, dehat annyi interrupt meg stun jar melle, hogy talan nincs is ra szükseg. Eleg imbah jah. -
#140554 ez milyen rating ez?:) -
voloume #140553 ilyenekben -
Gumbo #140552 A pala-priest páros milyen specben a leghatásosabb szerintetek? -
#140551 Nagyszerű, eljött a prot warrik időszaka? Egyre többel találkozok arénában.. és igen, elvernek. Megölni nem lehet, többet damagel mint a rugóm, fearelni nem tudom, ha nem őt ütjük a rugóm egyfolytában stunban áll. Meg mondjuk egyébként is. -
#140550 ja nemértek hozzá srybye, viszont ahogy leirtad spellpowerre fognak gemelni. ennyi bőven elég ahhoz hogy ne mindenhol staminás gemek és staminás enchantok legyenek, ezáltal nem 30k+ HPval fog veled szemberohanni egy buzi protpala akit melee-vel megütni sem tudsz és könnyedén kihealeli magát. ty -
dudovec #140549 Engem igazabol az iszonyatosan imbah sacred shield zavar, ami allandoan fennvan kb es benyeli az összes deep wound dmg-t + mellette benyeli soxor a rend dmg-jét is, igy nem proccol az overpower. Szal summa sumarum az az 1 skill teljesen pwnolja a pressure-t amit tolnek, es akkor a 23k+ armorrol még nemis beszeltem, ami az arp diminishing returnje miatt nemis igazan szedhető le, továbbá még blockol is, +van még egy pár ability:\
Altalaban amikor ilyen protpala jön egy masik dps-el, ugy tudunk csak nyerni, hogy a tarsan ülök ms-el meg mindennel ami van folyamatosan, a druidom meg cyclonozgatja, probal őis segiteni kinyirni a tarsat. Sokszor összejön, bár amikor a társa szinten valami "mr survivor" csotány, akkor eleg hamar elmegy az ember kedve az ilyen 30 perces viaskodásoktol. -
#140548 de peccs után lehet hogy marad a nagy heal demajd jobban meg akar halni. szóval nerf:P -
#140547 a mi meccseink max 5 percesek:P:) de értem mire akarsz célozni.... -
voloume #140546 figy.. amikor játszol egy 23 perces meccset.. és a prot pala már 3.jára bubizza el magát 1-2%on, az nem kicsit parasztság.. na mostha van a prot palának 22-23 vagy akarmennyi hpja es nem 28-29, akkor lehet megfog halni !!!!!!!!!!!!!!!!! -
#140545 http://www.sk-gaming.com/wowchar/eu/392/976565-Vaxxlól
nézd meg ez a pala mire gemelt -
#140544 és a kettő nincs összefüggésben igaz? a nagy heal meg a "nem akart meghalni".....
tisztában vagyok a protpala képességeivel amit meg írtam nem muszály elfogadni. -
#140543 vagyok jaja -
#140542 el vagy tévedve. nem azért volt táp a prot pala mert olyan kurvanagyokat healelt hanem azért mert nem akart meghalni
itt jön a képbe az adgent defender nerf meg a stamináról spellpowerre gemelés -
#140541 de te shokadin vagy, legalábbis ezt mondtad -
#140540 gyerekek akkor most elmagyarázom miért lófasz az a nerf:
nekem van spellpowa/crit 80% ,maradék 20% mana/5 stamina-ra gemelve a pvp gearem (én szeretem a szetbónuszt azért van így gemelve) így van 2500 spellpowerem folra ez 2850:P
Protpalák most átgemelnek spellpowerre és leszarják a "nerfet",mert és itt jön a nagy csavar NEM a spellpower a lényeg bármennyire is úgy gonodlják a laikusok/sry no offense/ hanem a Touched by the light leírás második fele miszerint:"increases the amount healed by your critical heals by 30%"
szóval matekozzatok,de kurvára nem hatja meg a prothealereket a stamina/spellpowa nerf,mert most begemelnek spellpowerre és csókolom megy minden tovább mintha misem történt volna!
Személy szerint én azért csodálkozom a "fejlesztő" csapat "szakértelmén",hogy ez nem esik le ott senkinek....
lehet matekozni.... -
Dr DeViLKiNG #140539 Nagyon rosszkor jött a peccs. Még 1 hetet várhatott volna, és akkor 80as lett volna sámlim
De az azért röhej, hogy reckoningon a horda mekkora nagy balfasz avben(meg mindenhol máshol is). 43avből nyertünk 17et. Mondjuk az ilyen 15 80as meg 25 low-al mire lehetne számítani... -
dudovec #140538 Ugyan korábbi hsz-d, kicsit késve, de azért reagálnék.
A warriort a berserker rage miatt nemtudod fearelni, ami egy armsnal 10 secig tart, es 30 sec a CD. Amikor ez nincs, akkor kell fearelni, bár ha undead a warrior, még akkoris leszedi, sőt még ki is trinketezheti, sőt még reflectálhatja is. Ebből a reflectet és a berserker raget láthatod könnyen az enemy buffsnál, ha mással leszedi, akkor leszedi, ez van. Akkor majd nyomsz rá coilt, szivatod kicsit, és amikor mar nemlesz mivel leszednie kinyirod. Az, hogy nem lehet lassitani , az hülyeseg. Warriornak nincs olyan abilityje, ami immunissa tenne a lassitasokra. (Warbringernel protectionon kiszed a charge/interc/intervene a movement imparingekbol, de az sem immune) Akkor lehet a lassitasokra immune max, ha freedom van rajta, vagy free action poti tolt.
Egyebkent nemtudom, hogy mi a gondod a lockal. Jelenleg sztem a BG-k kiralya kb az affli lock. Warriorkent mondom ezt, ugy hogy az egyik legjobb counterje vagyok a rugo utan. Bar egy jo affli lockot se ver szet egy rugo stunban, tulkell elned es kinyirnod, ennyi a dolog. Igazabol soul linkkel, 800+ resivel, meg mindenfele absorbbal, meg ilyen igazan total csótány dmg reductionos talenttel kb kiröhögöd a bladestormot (feltéve ha nem egy full pve 245+ geares arc esik neked 1100+ fegyoval meg 1k penetrationnal - bár ez BG-n annyira nem valoszinu), es ha epp nem is röhögöd ki a bladestormot, akkor szepen kiteleportalsz belole. Igen, a warrinak akkor van jo eselye ellened, ha elnyomatja veled a teleportod anelkul, hogy bladestormoljon.
Arenaban sem olyan rossz a lock, sőt. Ha talalsz egy igazan pro rugot, ami kissé ritka manapsag, akkor ha kicsit összeszoktok, egy destro talenttel eleg szep CC osztas mellett, igen jo burstokat lehet tolni. Továbbá egy ele samli mellett is kivaloan mukodhet, ha jol csinaljatok.
A retri pala nerfjerol meg sztem annyit, hogy en valahogy nem erzekelem ezt a nerfet. KB annyit ertek el a nerffel igazabol, hogy az olyan arcok akik nemtudtak rendesen hasznalni a karijukat, azok most nemfognak tudni 2 hitelni mindenkit aki szembejön, de azok akik vagjak teljes mertekben a karijuk mukodeset, ugyanugy belemrakjak a 12-14k burstjukat a 800+ resimbe meg a 14k plate armoromba.
üdv. -
#140537 thx -
#140536 szerintem már tök mind1, a legtöbb prot-healer pala már összeszedte magának a jó kis furious cuccokat szal szépen felgearelték magukat az "elmés" kis talent build-gear kombóval...