World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IGEN!!!!!!!!!!!!
=>
=>
najólvan eldöntöttem, megveszem a wowot 😄 ha most megveszem simán a wowot meg a BC-t akkor még ugyanúgy tudok játszani, és elég lvl 70 környékén megvenni a WotLK-t ugye?
DFTBA ಠ_ಠ
különb vagyok fickdeinestorytol mert csak akkor irok, hogyha valami felbasz vagy ha valamihez hozzatok szolni valami ertelmeset es nem irom vakvilagba a hülyeségeim
Ne hogy azt hidd, hogy sokkal különb vagy FickDeineStory-tól. Te is ugyan olyan nyomorék vagy. Nem örülök, hogy az l2 fórum mellett itt olvashatom a hülyeségeiteket.
helosztok
😄DD quality entertainment
anti hero
mer te mit ?
Te úgy körülbelülre megbecsülve csak úgy félig meddig nagyjából megközelítõleg esetleg lehetséges volna hogy megmondanád-e hogy mégis mi a faszt keresel te itt. :o
szia.köszönöm én is eddig nem tudtam.de sajnos oracleból áttettem magam frenzybe teljesen véletlenül és tudatlanul,ott a barlangban.na ha valaki tudja,hogy ezt hogyan lehet visszacsinálni pls árulja el.kösz
Millio köszi
hidd el, hogy az igazi wow 70-80tol kezdõdik
köszi csak ennyit akartam. 1 wow-os haver több letiltott opciót mondott mint te meg azt mondta h lvl 20ig lehet játszani (bõ 1 évvel ezelõtt mikor kipróbáltam). Na mind1 kösz még1szer.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
légyszíves ne rontsd el ezt a forumot, keress valami mást, de ez a hely sokkal jobb volt/lesz / néküled
légyszíves ne rontsd el ezt a forumot, keress valami mást, de ez a hely sokkal jobb volt/lesz / néküled
Mi az a sok letiltott opció? Nem tudsz levelet írni, AH-zni és idegenre whisperelni? Full kezdõként fontos dolgok ám ezek.
Meg lehet venni a játékokat alap-BC-Wotlk sorrendben, de csak a játék azon részével játszhatsz amit megvettél:
alap: max lvl 60, nem indíthatsz daeneit és blood elfet
BC: max lvl 70, +draenei, +blood elf, mehetsz outlandre
WOTLK: max lvl 80, indíthatsz Death Knight-ot, mehetsz Northrendre
Meg lehet venni a játékokat alap-BC-Wotlk sorrendben, de csak a játék azon részével játszhatsz amit megvettél:
alap: max lvl 60, nem indíthatsz daeneit és blood elfet
BC: max lvl 70, +draenei, +blood elf, mehetsz outlandre
WOTLK: max lvl 80, indíthatsz Death Knight-ot, mehetsz Northrendre
Necro
figyeljetek, olyan kérdésem lenne, hogy ahoz, hogy world of warcraft-ot minden kiegészítõvel együtt tudjam játszani meg kell vennem az alapjátékot a két kieg-el együtt vagy elég lenne az is, hogyha csak veszek 1 wow lemezt és elkérem a játék installált és update-elt változatát 1 havertól? Csak mert cdgalaxison néztem és a 3 dvd lemez a kisszállítással együtt 15-16 ezer forint körül van és ez azt gondolom azért elég nagy pénz kidobás lenne ha utánna nem jönne be a játék. Tudod van lehetõség Trial Verzióra is amit régen próbáltam, de a sok letiltott opció miatt abba is hagytam kb 40-45 perc múlva a játékot. Meg amúgy is azt gondolom, hogy egy játékot csak akkor lehet megismerni teljesen ha az nem tört v trial változat hanem minden elérhetõ a játékba? Ha esetleg ebbe tudna vki segíteni megköszönném.
lehetséges. a barlangos elite-t kell legyakni még1x. az addokból meg azt hagyd életben amelyik frakcióhoz szeretnél repuzni.
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
Helló
Lehet butaságot kérdezek,de lehetséges Sholazaron a frakcio váltás?
Frenzy------Oracle
Lehet butaságot kérdezek,de lehetséges Sholazaron a frakcio váltás?
Frenzy------Oracle
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1107873273
sehol. ugratlak 😊 cod totyik máshol van nem itt 😄 hülyeség amit mondtál bocsi
THX és hol kapható?
cod= Coordinate of darkcraft (world of warcraft kiegészitö)
Hogyhogy? A Cod az nem egy rövidítés? Hogy lehet ugyanaz a ettõ?
Elõre is köszi a választ a kérdésemre
IGEN WORLD OF WARCRAFT = COD2
de a másik sztem szánalmasabb, lacee XD XD
Császtok!
Jó helyen vagyok? A Cod 2 toopicját keresem, úgy hallottam egy másik topicban hogy helyet cserélt a wow topical.-
Jó helyen vagyok? A Cod 2 toopicját keresem, úgy hallottam egy másik topicban hogy helyet cserélt a wow topical.-
ide fosni a szót, erre idõt szánni úristennn
(és még ték is)
(és még ték is)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nem kell chatre menni és nekem küldetni képeket idegen qrvaktol köszi 😄DDDDDDDDD 😄A😄:A:SDS😄:AD erre idõt szánni URISTENNN
(ugyanis felvett valaki)
(ugyanis felvett valaki)
Valaki meg tudná mondani az armorból jövõ reduction hogy mûködik? Ami konkrétan érdekel:
Ha lvl 80on van 10K armorom ami 50% reduciont ad, akkor ha odaállok egy lvl 60-as mob/boss elé akkor 50%ot vesz-e le az armor a sebzésükbõl, vagy úgy számolja a játék mintha egy lvl 60as játékosnak lenne ennyi armorja?
Azért érdekelne a dolog mert elég érdekes hogy 1x K armort átüt egy lowlvl mob, ráadásul ha jól vettem észre x armor egyre kevesebb absorbot ad a magasabb szinteken.
Ha lvl 80on van 10K armorom ami 50% reduciont ad, akkor ha odaállok egy lvl 60-as mob/boss elé akkor 50%ot vesz-e le az armor a sebzésükbõl, vagy úgy számolja a játék mintha egy lvl 60as játékosnak lenne ennyi armorja?
Azért érdekelne a dolog mert elég érdekes hogy 1x K armort átüt egy lowlvl mob, ráadásul ha jól vettem észre x armor egyre kevesebb absorbot ad a magasabb szinteken.
Necro
😮OO
omg ! Retard-o-Meter is aktive! Retard-o-Meter overflowing,RUN FOR YOUR LIFE!
I love retards...
I love retards...
áááááááááááááááááááá neeeeeeeeeeeeeeeeeee
na meek bb
ui.: DXDXDXDX 😄:😄
na meek bb
ui.: DXDXDXDX 😄:😄
Égesd még tovább magad, hajrá. Csak neked nem tûnik fel, hogy saját magadat járatod le itt ezzel?
1 honap ingyé'
azzal h beirtad ide az msn-em mi fog történni? azt hiszed mindenki felvesz és baszogat?😄 amugy egyáltalán nem zavar :] vagy aki használja az eszét annak beugrik hogy HÁNY ÉVES VAGYOKKKK OMFG LMFAO
csoki, megsértödtem 😞 persze mert azt se tod miaz😄
=]
tigeroo-nak igaza van miért kell mindenkinek lámulnia
csoki, megsértödtem 😞 persze mert azt se tod miaz😄
=]
tigeroo-nak igaza van miért kell mindenkinek lámulnia
szasztok, wow+bc ( ilyen egybe csomagos😄 ) hez mennyi ingyér honap jar 1 vagy 2 ?
gyarlók mind a két oldalon vannak
dee most karácsony van, frontbarátkozás, pvp flag kikapcs, /hug
dee most karácsony van, frontbarátkozás, pvp flag kikapcs, /hug
"MSN azonosító: [email protected] " ok
ÁHH NNEEEEEEEEEEE DE KEMÉNY VOLTTTTTÁL GETZÓÓÓ KEMÉNY!!
megijedtem =(
"láccik allys vagy azért akarod" - PPFFFFffffffffffff XD XD XD 😄DDddd
megijedtem =(
"láccik allys vagy azért akarod" - PPFFFFffffffffffff XD XD XD 😄DDddd
CRASSUS(vagykiafene) KIONTOTTE SZIVET NE BANTSATOK WOWLIFER.
ugyanez jellemzo a hordara, mert alliskent tapasztaltam
es ugy mondod kb ezt (mert jellemzo nub vagy), hogy te is 10v1-ben harcoltal , kinezem beloled szal stfu gtfo thx bai.
LECCI KÖSS BELEM.
es ugy mondod kb ezt (mert jellemzo nub vagy), hogy te is 10v1-ben harcoltal , kinezem beloled szal stfu gtfo thx bai.
LECCI KÖSS BELEM.