166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Gumbo #140615 Épp ez az, hogy pontosan nem tudom... mert pl a wowwiki-n is van pár Disc build PvE-re. Bocsánat, hogy előbb kérdeztem, mint hülyeséget csináltam. -
#140614 what? -
#140613 jo h tudod mire való a kari meg a telentfák :o -
#140612 Holy. :D -
#140611 Fishing... -
WiLDoR #140610 menj inkább aionozni, az kevésbé káros az idegeidre szerintem :P -
#140609 hihetetlen amikor jól megy WG akkor ezerszázalék,hogy iszonyat lag lesz az ally odalagol 5-6 tankkal a várhoz és SÉRTETLEN! kocsikkal szétcsinálja mint pl. most is:S
WG fix nagy fail..... -
Gumbo #140608 Valaki pro priest segítene nekem? 5 fős instákbaa melyik a jobb healer? A disc vagy a holy? Esetleg egy talent builddel is megajándékozhatna. Most lett 71es a priest, és nincs nagyon tapasztalatom a healelésben... még :)
Köszönöm szépen! -
#140607 4 éves rugómat elcserélném országra, vagy kontinensre van neki night elf mountja!!!4444 -
#140606 Őszintén szólva én konkrétan beleszarnék a fegyver dpsébe, ha +30% dmg done/taken debuff is jár vele. :) Azzal ugye olyan a cucc, mintha 224 helyett máris 224 + 67 = 291-es dps-e lenne, legroszabb esetben is :D -
Dr DeViLKiNG #140605 Tegnap 19 epicet szereztem casual friss 80as shamanomnak (toc10 sima, meg ulduarból 6 boss). Hihetetlen mennyi fos mail esik állandóan nekünk. -
#140604 10 napos trial accom 2db 6-os bmw-re cserélném. Szín, motor, felszereltség nem akadály. Írjon akit érdekel! -
Bhalage #140603 hol elsz te ?:D -
#140602 Szija nem működnek a nyilak. -
#140601 Gyakran Ismétlődő Kérdések -
koocos #140600 Sziasztok!
Kérhetnék egy meghívót a 10 napos trial verzióra valami olyan szerón, ahol elég sok magyar van, és egy eredetin kezdőt be tudnátok venni guildba? előre is köszi:) -
1Emese #140599 Sziasztok, Arathor-ra ti betudtok jutni, vagy elszállt megint a login szerver?
Handshaking-nél megáll, és sehogy nem megy tovább. Kezd az az érzésem lenni utóbbi hónapokban, hogy törtön vagyok..
-
WiLDoR #140598 ha a lick king meg ezzel fog rohangálni, akkor inkább megyek, s majd solozom, mert ennek a fegyvernek már most röhejesen alacsony a dps-e, ahhoz képest, hogy sátor24hc-ban mik esnek :D -
Warden #140597 Tört szerveren...
255-ös dps es fegyverek esnek (helyesesebben nem esnek) most a t9 instákban, úgyhogy ez valami törtszerveres jópofaság.A blizzard részéről elhangzott az is hogy IC ben sem fog esni a kard "helyette" lesz egy balta. -
WiLDoR #140596 nem került be és nem is fog.
ilyennel max. tört szerveren fogsz találkozni, officialon 100%, hogy nem... -
Ő már bekerült a játékba? És ha igen hol esik? -
#140594 adna a franc annyit, meg vagytok ti húzatva :D -
#140593 kb olyan 30-40 k-t ha kapsz érte.
az én sámim Kheeny jó ha ér 50k -t (bár enyim lényegesebben jobban gearelt) úgy h van melette még 3 70-es kari (mage,wari,dk) -
Krafthun #140592 sok sikert :D -
#140591 eladó a wow accom:
a lockom 80: http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... r&n=Tatyla
sámán 70: http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... p&n=Melani
a lock a Jaedenar szerveren van a sámán a Bloodscalpon
van auticentication key generálóm is hozzá!
Warlocknak van Netherdrake-je meg vagy 3k aranya tudom nem sok ez van...
cakk-pakk odaadom 80k-ért vagy egy xbox360-ért! -
Krafthun #140590 afene tudja, én hajlok afele h csak szórakozik ezzel a karival..bár only totc hardot kipucolta vele
gondolom trinket volt a maxos amit belefektetett :P <-- vagy ezért nem maradt enchantra goldja hehe -
#140589 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Kheeny
hello érdeklődni szeertnék h kb HUF-ban mennyit ér ez a kari. -
dudovec #140588 Jo de ilyen enchantra?:o
A hitjet lattam enis h kaka, mert ha meg az enchanttal lenne meg a cap, akkor aszondanam, hogy legyen. Nade ez igy inkabb kaksinak 1 pofon:D
Berserking szvsz elegge megdobja a shockwave ill concussion blow dmg-jet.
Amugymeg azis majdhogynem fix, en spec berserking/exectionerrel tolom, egyiken sincs internal cd, szal ha tudok folyamatosan pufolni, kb allandoan fenn vannak.
Eleg jol kell alljon valaki anyagilag, hogy egy "fun" karira greatness triketet rakjon..
Jovan, akkor relentless;> -
#140587 70k/hét az megvan 1-2 órával is....
heti 2x 5 WG küldi az 40k honor a maradék 30 meg összejön a pár bg alatt amit letolsz....kb nekem is ennyi a kapacitásom 70-80k honor/hét +a napi HC ez valóban 1-2 óra -
#140586 Relentless az a retlesness -
Krafthun #140585 + az achijai -
Krafthun #140584 kurvára röhejes ja... beáldozott egy proccolható enchantot egy fixre..és még közel sincs az 5% hithez...ez csak egy fun karakter neki az tuti, mert inkább a gemek a vicesek mintsem az enchant -
#140583 azért 1 hét alatt 70K horot nem mindenki tud kikockulni, főleg napi 1-2 óra jétákidővel... :) -
dudovec #140582 Epic gemet mar többmint 1 honapja lehet valtani, retlesness g cuccot meg igazabol meg csak par hete. Pont, hogy honorbol siman kivehette volna.
Ami az igazan vicces egyebkent, hogy felrakott egy teljesen lame enchantot az csucs fegyojara, az uj retle cuccaiba is szar gemet vett, DE 5000 goldos trinkettel tolja. Eleg röhej;> -
#140581 1 hét alatt 10-15k aranyat meglehet simán csinálni igy -
#140580 pvp-vel a legkönnyebb pénzt szerezni bemész ölsz összeszedsz 70k honort veszel 7 gemet legyártod jc-vel és már 1k gold -
#140579 Kocka pvpsnek nincs ideje dailyra :) -
#140578 O.o Mennyibe kerül nálatok 1 epix kavics? -
voloume #140577 hidd el, hogy a kocka pvp-snek biztos van goldja .. én több hónapja nem raidelek és mégis úszkálok a goldban és a matikban ( inkább) , csak fej kérdése.. pl dailykből simán össze lehet hozni napi 300 goldot -
#140576 hirtelen 200k tényleg nem jön pikk-pakk,de nemkell harácsolni nekem 1 hét kényelmes játék alatt meglett a full relentless mikor kellett...most honor capen vagyok van vagy 15-20 mark mindenből most azon morfondírozok vegyek-e retri geart....előző szezonban bevásároltam abból is,de nem tetszett igazán.