World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Kösz! 😊
title miatt?😛 gz

kabel15
Lehet hogy azzal van a gond hogy nem támogatja a VGA-mat? 😞

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
ITT néztem meg a gépigényt a gépem paramétereivel és elvileg futnia kell. De PC-n már kipróbáltam és ott mûködött csak mielött nagy beruházásba vetném magam hogy megvegyem a játékot elõtte azért ki szeretném próbálni.
Hát ezek szerint nem fogom kipróbálni<#rinya>
Ha esetleg valakinek van ötlete mi lehet a gond az kérem ossza meg velem.

edios
Nem a géped, az bõõõõõõõven elég ugyanis a futtatásához.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

kabel15
senki nem tudja mi lehet a gond?

kabel15
Hello!

Leszedtem egy 10 napos trial versiot.
Csináltam ACC ot. felraktam a játékot de nem indul. Rámegyek a játék ikonjára és semmi nem történik.
LAPTOP on szeretnék játszani. A laptopban HD3200 VGA-m van az elvileg bõven elég hozzá. 2GB ram és egy AMD X2 PROCI.
Fujitsu siemens 3515 laptop.
Szerintetek mi lehet a gond? Ja és VISTA van a gépen.

Botond
pewpew
Lacee
😄D

very true

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

antgecc
Nem kicsit lehet érzékelni, hogy suli szünet van. Munkaidõben is fikázzuk egymást, de annak legalább van egy színvonala és az ember nem érzi úgy magát, mintha az általánosban lenne. <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

2 honapja abbahagytam a jatekot, és annyira elvakított a viszont latas öröme , hogy kikaptam 2 papirost a dobozbol amin valami hosszu szam/betu sor, de azt nem neztem hogy az eggyik a 10 napos trial key es nem az alap wow 😊

jajó akkora egy segg vagyok😄 megvilagosodtam

tigeroo
húú papi akkor nemtudom. próbáltad beirni ismét az alap wow cd kulcsát? hátha... de akkoris szerintem csak triallal érdemes accountot kreálni (trial 10nap, és rá jön a 30nap a cdkulcsból, és kavar sincs, tiszta sor)

ha ezsem jön be akkor jöhet a klasszikus számla/személyi scan, és az e-mail alkudozgatás
tigeroo
<*achievement earned! asshole*>

title: hey mon, imma nasshole , yo dang!
jo battlechest.. megcsinaltam az alap wow cd keyyel az accot es most azt irja, hogy trial

billing info: This is a trial account and no subscription can currently be added. Please upgrade your account to a full account before adding subscription details.

es alatta kell megadni ez a retauk authentication key-t es ezel tom upgradelni

tigeroo
elõbb ehhez is megkell venned az alap wowot.
egy wow, egy cd kulcs, egy account. egy cd kulcsal ami jár a wowhoz azzal upgradelheted "teljeskörû" accounttá a trialt. utána jöhet a bc + woltk kombó, ki-ki belátása szerint.
csõ, csinaltam most uj accot és most erdekelne, hogy most aztirja, hogy trial és kér valami Retail Authentication Key-t , és hogy ez hol található, meg hogy hogy tom ezt az accot bc-re upgradelni ?

azt én sem tudom, de ebbõl a dedós hülyegyerek stílusból már igazán visszavehetnének itt egyesek -.-

boccs a dupla postért EZT MUSZÁLY
" ÁHH NNEEEEEEEEEEE DE KEMÉNY VOLTTTTTÁL GETZÓÓÓ KEMÉNY!!
megijedtem =(
"láccik allys vagy azért akarod" - PPFFFFffffffffffff XD XD XD 😄DDddd "
az ilyen hozzászólásokon te nem szégyelled magad? én érzem szarul magam hogy el olvastam a hozzászólásod... egy három éves gyerek nagyobb oltást tudna mondani mint te... és a hibákról még ne is beszéljünk te tudatlan... az az stfu gtfo thx bai ugy van hogy kthxbai...

ui.:mini laptoppal írtam szóval küszködés érdemrendet kérek 😊

mit keres itt ez a nemtúl agyon képzett ember? eddig öröm volt olvasni ahogy szolídan oltogattátok egymást, de ez a gyerek... nagyon sok bölcseletet vagy tapasztalatot oszt meg a hozzászólásaival... sugárzik a véleményeibõl az értelem, csak azt nem értem ilyenkor hol van a moderátor?

s0n1c
és a moderátor merre van?
Lacee
nem lehet felhasználónként korlátozni a topicok látogatását? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Mighty
msn meg privi.hu generacio...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

az jó, mert nem vagy az.

"XDXDXDXDXDXD" -t nem irtam és ha vissza olvasol pár oldalt akkor nem csak XD-k vannak bölcs kommentjeimben 😄
nem hiszem hogy vicces vagyok <#schmoll2><#gun>

HunnernesKonge
Nem fiam az a baj hogy az neked egy kommnent hogy "XDXDDXDXDDXD"
Gondolkozzál már holvagy

"SZÁNALOM :d sry caps"
Ezt is kb ugyan annyi idõ alatt ki lehetett volna javítani mint beirni hogy sry caps. az a baj hogy azthiszed tevagy itt a vicces gyermek, csak kurvára nem vagyunk rá vevõk

(egy javarészt read only user véleménye)
de az a baj hogy régebben se ment semmi téma. mindig csak egymás nyúzása. csak most beszálltam 😄

hmm.. ki van velem ? XD XD

de epp ezaz, hogy en szeretnem 😊 csak nem a Te ikszdejeidet, hanem az eddigi emberkek velemenymegosztasat, semmi szukseg ilyen hangulatrombolo emberekre mint Te vagy. de lehet csak en nem birom a firkalasaid, lehet egyedul vagyok ezzel.

akkor menj el édesem nem kell olvasni.

van akarhol a neten egy masik magyar forum, ahol a koztudott szemelyek es a hozza hasonlo szemelyisegek nincsenek jelen? csak olvasni szoktam amiket irtok de mar zavar nagyon...

SZÁNALOM :d sry caps

Igen, az se semmi, de számomra eddig ez a kis PH-s zseni a csúcs, lvl40 után nincs újdonság, meg a vendor ugyanazt árulja. Na ne, és egy ilyen ember véleményt mond a wow-ról, amit mások komolyan is vesznek, botrány. Mégis hogy jön egy olyan ember ahhoz, hogy leszólja a wow-ot, aki annyira noob, hogy azt nézi mit árul a vendor, agyam eldobom.
vagy ha egy törtös mondja azt hogy " a tört ugyanaz mint az eredeti csak fizetni kell érte" na akkor felbaszom magam 😄

Ezt meg most találtam PH-n😊 "a wowban nagyon untam az egyhangúságot, lvl 40 felett nem is volt szinte semmi újdonság, mindenhol ugyanazt áruló vendorok, semmi extra se." De jó, hogy egyes fórumokon ilyen professzionális játékosok is meg-meg villannak, a többiek meg komolyan reagálnak is rá. Itt legalább mindenki elküldi az ilyet a jó faszba.
Mindegy, hogy horda, vagy ally, csak ne BS😊
félig.. XDXDXD
am téleg ugy néz ki

Kicsikiraly
ja hogy szmájli 😄 aszittem vmi nyíl 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Davidus
góblinok a góbi sivatag õslakói

V9ykn8_TZL0

Csirke4
Szerintem ne foglalkozz ezekkel a hülyékkel...
Kezdj góblint! Neutral ftw! <#mf1><#idiota>
Fehercsoki
De igaza van😊ally szar

mien igazam van pedig XD

bodesz
PFFFFFFFFFFf
BS ally for4ever

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Fehercsoki
<#ejnye1> Te már magad ellen beszélsz...

BS ally =botrány, oda semmiképp ne menj
hordázz

=] =) =D :> bocsi XD

Fehercsoki
Horda.

De am mind1 amelyik neked tetszik.

Hellósztok. Az lenne a kérdésem, hogy szerinteteK A Horda vagy az Ally oldalán érdemesebb karaktert kezdeni (Bloodsclap szerver) van egy 48-as ally-s karim, de szerintem még nem késõ a hordába átváltani ha az jobb.

Bump
Kicsikiraly
ez a => mit akar jelenteni? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;