World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
134627:tokeletesen egyetertek.
"A nemzeti guildeknél sokkal könnyebben terelõdik el a chat, akár g szinten is wow-tól eltérõ témákra." - És ugye az ember kényelmetlenül érzi magát, ha szembesítik vele, hogy létezik körülötte egy valóságnak nevezett izé. Vagy hogy más is van a wowon kívül. omg!
"...baromira nem érdekel, hogy kik a gtársaim irl..." - diablózz. Ott hentelhetsz egyedül, nem kell felesleges szociális kapcsolatokat fenntartani. Valaki meg azért játszik, hogy könnyed szórakozáshoz segítõkész társakat szerezzen, és velük töltse el a szabadidejét. Akkor az a guild, ahol nem csak talentekrõl, statokról beszélnek, meg "hi", az nem neked való.
"...ha a trash alatt nem csönd van, hanem xy elõáll valami irl sztorival, az már nekem sok." - Hát a szemét, valóban. Legjobb raidek azok voltak, ahol nem csak kussban vertük le az agyonunott mobokat, hanem közben ment a mókázás, meg a történetmesélés. Aki tudja mirõl beszélek, az érti, hogy milyen szar is ez :c
Komolyan, te minek játszol mmorpg-vel? Nincs elég offline shit a piacon?
ಥ_ಥ
Angolul nem nagy ügy cifrát káromkodni, tehát azzal sem értek egyet, hogy nyelvi problémák miatt fogná vissza magát az ember. Az elsõ 5 megtanult angol szóból 3 trágár, és csak variálni kell a sorrendet, aztán kész.
"A bg-rõl én is gyakorlatilag ugyanezt írtam le." - Nem, te csak arról az egy bunkóról írtál, aki bg-n magyarul osztja az észt (elismerem, hogy van ilyen, tapasztaltam én is), és "naezértnemjátszoménmagyarokkal", én meg felhívtam rá a figyelmedet, hogy ott van másik 99 vagy 999 csendben, kulturáltan ellenség belét ontó honfitársunk is, akikrõl a költõi túlzás és pártos újságírás eszközeinek felvonultatása mellett elfelejtettél megemlékezni. Vagy az érem mindkét oldaláról írunk, vagy sík hülyének állítjuk be magunkat ugyebár, mert ha "minden magyar bunkó", akkor te valószínûleg kultutsumérvagymiaszössz vagy. (A "minden magyar bunkó" nem feltétlenül tõled származik, de idõközönként felveti a wowtopik örvénylõ mélye, és a színvonal tajtékzó habjaira kiülve buzerálja a szememet.)
ಥ_ಥ
Egy mágikus szó kell hozzá.
Dirge
<#idiota>#idiota>
Egyébként igaz, hogy officerek szépen rendet tudnak tartani,
általában a magasabb életkorû emberkékbõl álló guildekben kevesebb flame megy.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
De ettõl másnak leeht más a kedvence, tiszteletben tartom. BS színvonal ellenére ha valaki ott akar játszani (mert oda betonozta le magát), akkro tolja ott. De a magyarok között is elterjedt ez a kifejezés: BS színvonal. Sajnos ezt elkúrták jó páran. De attól természetesen hiba leírni az egész szervert, de én sohase tennék oda karaktert.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ez már csak azért sem elképzelhetõ egy nemzetközi guildben, mert az emberek általában az anyanyelvükön tudnak/szeretnek igazán cifrán/gyakran káromkodni. Ugyanakkor, ha kicsi a guild, ráadásul tele van irl kapcsolatokkal, akkor hiába nemzeti, nem engedik el magukat annyira az emberek, mert nincs anonimitás.
Persze lehet, hogy hülyeség, amit írok, mert hiába személyes tapasztalat, nagyon kicsi a metszet, amibõl származik (egyszer voltam csak igazi nemzeti alapon szervezõdõ raidguild tagja).
A bg-rõl én is gyakorlatilag ugyanezt írtam le.
Magyarok inkább horda oldalon vanank sokan, kivétel Arathor. Ha nyugisan akarsz fejlõdni, akkor normal szerver, ha meg nem nyugisan, akkor pve szerverre menj.
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
esetleg aki ragnaroson játszik az tud nekem infót mondani az Alliance-os oldalról (mennyi magyar van, mennyire lehet velük kijönni, party lehetõségek, pvp, stb.)
csak 10x mondtad h kockák vagyunk és nolifer buzik
köszönjük, nah kopj le
ui: nincs igazad!<#wilting>#wilting>
Ami a "magyarul káromkodó bg trollok" képet illeti. Persze, hogy az tûnik fel, aki a "leghangosabb". 100-ból 99 magyar csendben, nyugodtan végigjátssza a bg-t. Az az egy fog feltûnni, amelyik irkál helyette. De ugyanez más népre is igaz. (Mintha senki nem látott volna még bg-n "FUUUCK" spamet... vagy csak nem emlékszik rá most, hogy az a flém megint, hogy bunkó magyarok...)
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Ráadásként general csatin csak 1-2 szórakozott gyerek van, elég komoly hangulatú szerver. Igaz kiemelkezõ pvp csapata nincs, de aki pvpzik, az menjen pvp szerverre (Al'Akir horda régen, most nem tudom hol tartanak).
BS-en is vannak komoly HC arcok, akik letettek az asztalra bõven, de az alatt semmi. Csak a hülyeség. Ki akar úgy játszani, hogy a játékidõ faszakodásra megy el? HC-be meg leeht nem lesz kedve menni a emberkének.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
kimeríti a tört szerver fogalmát, amit kérdeztél? igen.
akkor meg?
innentõl él az, ami a banner alatt ott figyel.
end of story.
nem egy neves guild emiatt transferelt el más serverekre.
nem tudom, hogy most mi a státusz bs-en, mert régóta nem jártam ott, de ha még most is ez megy, az elég gáz.
abban igazad van, hogy a top hun magyar pve(/pvp?) guild-ek 80%-a ott van, ez tény.
de az elõítéletek amiatt vannak a bs-sel kapcsolatban, amit fenn leirtam.
nem értem miért ítéli el midnenki bs-t amikor a top raider guildek többsége ott található ( magyar szinten) namost nem tok semmit se arathorról meg rangáról, de kurvára nem láttam semmi eredményt soha...
én most ezt csak azért mondom mert aztírta itt valaki, hogy ha szórakozni akarsz, akkor menj bsre ? ez most mi ez itt ? gúnyolódni akarsz vagy mi ? mert lehet hogy a legnagyobb fogyatékosok bs-en vannak, de a legjobb magyar pvp és hc raid guildek is itt találhatók meg szvsz , kivétel pe ugye ami twisting netherön van.. és már nem azért , de én lassan 2 éve wowozok, ami nem sok, de mégis a legjobbak között mondhattam magam és mióta wowozok egyszer sem léptem fel hun csatira és érdekes én így teljesen másnak látom bs-t, mint azok, akik minden nap ott felhúzzák magukat a sok nyomorékon... na szerintem igy ennyi .. egyenlõre csak pár hsz-t olvastam el, és sry a helyesírásért, de fáradt vagyok
miért nem kérdezgeted mondjuk a forums-en.wow-europe.com cimen?
ott talán még tudnak is segíteni -.-
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nekem ez meg nem hiányzik.
Foglaltnick legalább azt megtehette volna, hogy átruházza másra a moderátori jogokat, mielött lekoccol innen -.-
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
ugye tudod, hogy ez így értelmetlen?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ennyire qrva nehéz lenne értelmezni ezt a nyamvadt 2 mondatot?????
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem (fog) TUD segíteni!
Ez azt jelenti, hogy mi itt nem tudjuk, nem értjük, hogy te miafrancot akarsz, mert mi OFFICIAL servereken játszunk, nem ilyen tört szarokon, ergo, leginkább azt sem értjük, mif***t kérdezel!
Húzz el innen a f***ba légyszives, a többi törtszerveres haveroddal együtt. KÖSZI!
grrr...