World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bodesznek meg ne higgyél, aki WoW-ozik, az is értelmes ember. Mint mindenki, ez csak egy kikapcsolódás. Bodesz meg egy éretlen, alulfejlett. Egyre több az ilyen.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Kedvencem a rugó és a warrior, na meg a mágus, durva classok. Most ha jól tudom a hunter az owerpwn. Törpének hunter, pap, embernek rugó,warri.
nemfogok a wowról feszekedni 1olyan topicban ami a wowról szól mert esélytelen.elõre tudtam h ezlesz...
máshol nekem lenne igazam.sztem ezt beláthatjátok...
na mind1 wowozzatok pénteken is hajnalig jóttesz az nektek.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
De beírod a keresõbe és ad egy csomó találatot. Sõt a PCGururól is leszedheted vagy vegyesen a magyar siteokról (egyik innét másik onnét stb, mai ahol megtalálható).
Törpének és Embernek milyen class-ok a legjobbak?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Erre mindig Hofi nagy klasszikusa jut eszembe:Szavazáskor tudjátok mi az a fél százalék?
Tanácselnök meg az Anya.Az asszony még fél.😛
ಥ_ಥ
A második kérdésedre a megoldás, hogy fogod a fájl kiterjesztését (ha jól emlékszem mpq), hozzábiggyeszted mondjuk, hogy "veiwer" szót, és beírod a kettõt együtt (szóközzel elválasztva) a gugliba.
Tudom, most már mindenre azt mondom, hogy google it bitch, de ha egyszer ennyibõl áll az internet for dummies rövidített változata <#nemtudom>#nemtudom>
ಥ_ಥ
Egy kicsit olyan ez, mint a gladiátorharc. A munkában megfáradt, unatkozó tömeg (mi) szórakozik az aktuális önjelölt gladiátorokon, vagy szörnyülködik az aktuális önjelölt mártír oroszlánok által történõ szétmarcangolásán.
Ettõl még ha értelmes kérdéssel kiáll valaki, akkor szerintem van 2-3 ember, aki figyel rá...
ಥ_ಥ
olyan privát wow-ot, ahol teljes, GM szintû kontrollt kapok az offline "szerverem" felett nem tudja valaki hogyan lehet csinálni? Fontos lenne, hogy olyan programot találjak, ahol tallózni lehet, hogy melyik wow-ot nyissa meg, annak nem örülnék, ha belepiszkálna a rendeltetésszerûen használtba. Röviden akarok egy olyan emulált wow-ot is, ahova belogolva dps teszteket.. tudok próbálgatni tetszõleges gear-ben, talentozással, stb.
Elõre is köszönöm.
Ill; szeretnék zenéket, npc hangokat... kimenteni, de simán megnyitva a wow mappáját nem találtam kívülrõl, médialejátszóval megnyitható file-okat. Kicsit kényelmetlen, hogy ha pl. darnassus, vagy TBluff aláfestéssel akarok olvasgatni, akkor be kell logolnom, és akkor még szerencsém volt, mert ezek legalább fõvárosok, nem kell utazni.
Én csak egy fórum olvasó vagyok,ritkán irok valamit ide,csak ha van kérdésem.De amióta a wow kijött,azóta követem a hozzászólásokat szinte minden nap.Azt kell hogy mondjam ,már nagyon nem a régi e topic...Hol vannak Wildor jó kis cast elemzései hozzászólásai,Botond észrevételei?Szinte naponta lehetett olvasni hol errõl a fajról,hol arrol a fajról,hogy ez vagy az miért jó vagy miért nem...
Totál megváltozott miden...csak szarozások mennek százzal ,gyermekes veszekedések(legalább igaziak lennének),ráadásul most az a divat ,hogy mindenki azzal hencegjen mióta nem wowozik...Ha valaki kérdez valami egyszerût,kezdõknek való kérdést,rögtön elkülditek "oda"...(tisztelet a kivételnek).
Nagyon,nagyon remélem ,hogy visszatér a régi fénye a topic-nak...mert ezt sztem már nem csak én unom....nem szeretnék lemondani semmi jórol,ugyhogy harcolok érte 😊
Úgy érzem szólnom kellett,remélem nem haragszatok rám.
ügyesek vagytok! jahés azsem mellékes, hogy mostis egy nagy faszságon veszekedtek, aminek semmi értelme.
aki wowozni akar az úgyis wowozni fog. a többi meg mehet shutdownpc-t nyomni
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Botond, mit keresel itt? rontsd a levegõt aion vagy warhammer topicban ;-)
jah igen... gondolom most jön az hogy hány éves vagyok... legyen annyi elég hogy az IQ-d nál jóóóval több...
ez is wow-ról szolt, uram <#wilting>#wilting><#mf2>#mf2>
na btw néztem aionrol videot. RF Online+Archlord keverék.
persze NCsoft, de mind1, ujjab hülyeség, illetve "változatosság" 😄
imádsz tudom
de megint igazam volt 😄D
az más ha egy havertól kérsz és visszaadod. de nekem sose kellett!%!%!%%!
nem dehogyis!!!!!!!!!!!!!!!
De végülis segít a további életükben. A "hi gold?!" remekül felkészíti majd a "Szia, mit adhatok?" mondat begyakorlására. <#vigyor1>#vigyor1>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nem mész ?:S
síros noob, nekem is 😄
majd nézek talán :/
inkább ne mondj semmit 😄
wow graf kiváló wownak
funolsz wowban? unatkozol és wowozol? hmm érdekes 😊
én nem oltok, már mondtam, csak igazságot adok :>
alaptalan faszságok biztos BIZTOS... 😄 és te mit rinyálsz? az olyan fontos hogy húúúúúúúúúúúúúúú...
maradj is ott lécci ahova mész 😄 kkthxbb
te jöttél oltani? sztem helytelenül irtál vmit. mert te nem oltottál senkit, meg nem is tudsz oltani kicsim 😊
DE MOST MI OLYAN SZOMORUAK LETTÜNK, ANNYIRA LEOLTOTTÁL MINKET 😞(
UGYE VELEM VAGYTOK UTOLSÓ BARÁTAIM ? 😞
(na végre elmegy, kezdödhet a wow téma ujra 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA