World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is szeretek kockázni, kockapókerezni.

Hali.Olyan problémám lenne hogy elkezdett a wow kockázni játékközben, majd hirtelen kifagy.Én vgara gyanakszok,de ha valakinek volt hasonló problémája,illetve tapasztalata az kérem ossza meg velem.
hát nézd nem nagyon találokrá szavak, szerintem ki kellen inkább venni a játékból. Amúgy nem gank-eltek le, mondjuk az nem zavarna, csak az egész ahogy ki van dolgozva.

eightmiles
Nekem tetszik, bár még nincsenek jó cuccaim :X

Davidus
legankelték

V9ykn8_TZL0

eightmiles
Most komolyan, mi bajod a PvP-vel? 😄

értem. Hát pvp szempotjából szerintem a Lineage 2 mindent visz, csak én logikusnak láttam volna, hogy hamár a warcraft játékok amúgy is annyira harcra voltak kihegyezve akkor itt is az legyen mondhatni minden mennyiségbe😊 mivel ezt a világ dolgozná fel a játék😊

Építs magadnak más ui-t ha a blizzardos nem jön be.Használj olyan party-raidframeket ami számodra egyszerûbbé teszi a játékot, lehetõséged az van a sima blizzardosban is hogy az orrvakarást is bebindeld billentyûre, de szerintem felesleges.6-8 alapskill + a targetelés legyen keyre állitva de ki hogy szereti.

Ez nem pvp játék low lvl-en meg gankelésbõl áll max a pvp.(nem tudom hanyas szintû vagy de a kezdõ zónákban nincs is pvp lehetõség a pvp szervereken sem)Késõbb battlegroundozhatsz,arénázhatsz kedvedre de ettõl függetlenûl nem pvp játék(amennyiben szeretsz visszafutkosni a hulládhoz stranglethornban majd megteheted az összes aberált idióta rád fog vadászni).Amennyiben csak az a rész érdekel a warhammer az ami arra van kihegyezve.
eightmiles
Ha egy gombnyomással nem is assist-elsz, de kiválasztva a party member-t (oldalkép katt, vagy F2, F3 stb.), és utána F billentyû lenyomása kiválasztja a tag célpontját. Bár lehet, hogy ezt már tudtad 😊

A PvP meg nagyon jó, ne szidjátok már 😄

Kicsit olyan felemás érzésem van a wow-al vannak dolgok amik nagyon tetszenek, de olyanok is amik szerintem nagyon gáz.
Ami nagyon tetszett az az, hogy mikor felfedezek 1 területet kapok utánna xp-t, a zene is nagyon jó (fõleg ami karakter generálás közbe megy), szerintem a grafika is nagyon tuti és ezt most olyan értelembe értem, hogy visszatudja adni ez a grafika a warcraft 3 világának képét és ez szerintem segít, hogy a játékba beletudja magát élni.
Ami nagyon nem tetszett az a chat megoldása, a pvp, és az hogy ha party-ba vagyok nem tudok 1 gombnyomással assist-olni a party tagomról.

meg lenne 1 kérdésem. Hogy lehet az, hogy a RagnarosPVP szerver amikor beakartam rálépni mindig azt írta ki, hogy full de ettõlfüggetlenül mindig várakozás nelkül be lehetett menni?

ööö az én idõmben nem nagyón laggolt még ez a sneciek 😄 biztos azóta több lesz a birka :d (helyesebben, anno is néha volt h megugrott etc. de komoly gondok nem voltak)

capaszabi
pedig a lag a wow sava borsa ^^

Tatyla
mert elegünk lett az 500-as esténkénti sorból és a játszhatatlan lagg-ból...
utánpótlás meg lesz ha kell mindig túljelentkezés van és költöznek örömmel ha fel vannak véve

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

capaszabi
deep unholy-nál kiraknám a NoTD-et, mert szerencsétlen zombi csuklik minden kanyarban 😄
UH aura meg ha te vagy a deep UH DK, szintén illendõ, mivel egyik best raid support képesség, én személy szerint 32/39en is kirakom raidre, mert ki tudja jön e másik dk.

vki tudna adni egy linket hogy a wotlk installer közbeni zenét honnan tudnám letölteni? thx

IGY egy picit jobb.
Desecration elõnyeit sok boss-nál nem tudod kihasználni, ahol pl. kite-olják, vagy sokat kell rohangálnod, vagy addozol, stb.

én meg speciel most EZT használom szép sikerekkel (elõzõhöz képest -2 outbreak, +2 unholy aura, hogy raid-nek is adjunk vmi extrát)

Helló!problémám lenne az installálással!Windows XP 32 Professionalom van,és egyszerûen nem tudom felrakni a gémet,mert 98-99%-nál megáll,azzal,hogy vmit nem tudott átnevezni.Safe módban lehet csak telepíteni,de az meg kb 4 óra!(bc-vel együtt)Szóval valaki nem tudná esetleg megmondani hogyan tudom a mostani rendszergazdámat MÉG "feljebb rakni"?

No a játék per pillanat stagnál.A kiegészítõ szépen lecsengett és valójában nem történik semmi.Heroikokba nincs értelme menni a raid insták meg 2 nap alatt bezuzhatók max lehet szórakozni malygos 5 percessel meg a három addos sartarionnal.Althuzás-hétvégi 10 fõs raidek kb ennyi a játék most.A zöm naxx achivement meg nem a játékosokon múlik hanem a laggon.Bízzunk benne hogy hamarosan kijön ulduar mert a mostani tartalommal nemigen lesz fentartható az érdeklõdés.Az arathoron ugyan az a folyamat zajlik a legnagyobb hordás és allis guildekben egyaránt 1 eset naxx másik este malygos meg esetleg a pvp boss és szuttyogás három addal.Két addal az összes nagyobb magyar guild ölte mindkét oldalon, hárommal még egyik sem per pillanat "ez" most a játék.

Apropó ti miért költöztetek egy világvégi szerverre?A toborzás ott kb esélytelen lesz, és ha iylen lassan jön a következõ instablokk esetleg utánpótlás gondjaitok lehetnek.
Tatyla
e fórum színvonala csökkent esetleg a játék és a játékosok,él(nek) és virul(nak)...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

1451 új üzenet (2 hónap alatt kb) Mi a helyzet, úgy nagyjából WotLK beváltotta a hozzáfûzött reményeket ?
Subbal mivan BS-en, tegnap néztem armoryt, sokan játszanak még közülük, csak a guild honlap halott már egy ideje...

Btw lehet csak én érzem igy, de mintha beindult volna már a hanyatlás a magyar wowosok körében, mintha 1-2 éve sokkal jobb lett volna az "életszínvonal", pangás etc. - de lehet csak én látom így.

értem 😄

anti hero

Botond
Vagyunk vagy 4-5en, átmentünk jaedenarra és elvagyunk, semmi extra. Tegnap pl ez az ally bossok hent, meg mindig ami jön.
CTben van még ember vagy mit csináltok vagy mi folyik ott? 😊

anti hero

Oké, jó játékot! Ha mégsem megfelelõ a szerver, csak pénzért tudsz transzferelni vagy újra kezded egy másikon. (A karihúzás amúgy is gyors.)

Jaa, akkor félreértettem a limites kérdésedet. Régen az alapjátéknál volt olyan, ohgy letiltották új accokatt egy-egy szervernél. Most enm tudom van-e ilyen.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Juj, ez a sok koltozes jo hir azoknak is, akik maradnak. Legalabb csokken a lag a battlegroupban. Remeljuk elkoltozik meg par guild.

A RagnarosPVP szervert válaszottam végül, úgy értetettem a szerver limitet, hogy esetleg tudtoke konkrét számot pl 3000, 5000.

Tatyla
jaj bocs ne haragudj 😊

Botond
Mondjuk ez utóbbi tény döntõnek bizonyult, és az allyk így tök esélytelenek voltak bevédeni a fõvárosaikat. :o Elsõ c után nincs h amúgy. 😉
Tatyla
nem jött a Flare és az Imbalanced is,ja és Botond elit alakulata a Chrimson Throne

gondolom cska ti vagytok rajta :d

anti hero

Tatyla
na sikeresen átköltöztünk a Jaedenar szerverre,eddig lagg mentes tiszta...

Bejeweled.

capaszabi
WOW könyvtár átmásol másik vinyóra, windows ujrarak, wow visszamásol ugyanoda

tigeroo
nemtudom mibe vagytok, huáááá.

én valamelyik nap a supermarketben álltam le társalogni egy idõsebb asszonnyal. hogy milyen hideg van kinnt, meg gáz drága, lefagyott a tököm a motoron stb.
ez szerintem természetes, ahogy wow közben is játszol,közben van valami észrevételed, nézeted amit megosztasz a többivel. az ember társas lény vagy mifene. és ez nem merül ki abban hogy ott álltok egymás mellett (vagy a világ másik felén, de egy virtuális világban)...közben meg nyomkodtok gombokat
sõt én mindig törekedtem arra hogy megismerjem azokat akikkel játszom.
egy-egy poén, gesztus (needelj nyugodtan papi, majd jövök megint), ami kialakítja a szimpátiát. ha összeszokik a társaság, és egy összeszokott társaság játszik akkor lehet olyan élvezetes egy monoton raid mint mondjuk egy kártyaparty.
mai napig vannak olyan ismerõseim akikkel még egy guildben zúztunk, azóta már wow stop persze... és napi szinten beszélgetünk (ma konkrétan egy nyári ivászatot fixáltunk le<#idiota>)

meg ha valaki TS-en nem szimpatikus nekem, vagy elkönyvelem mint egy utolsó senkiházi, aki lusta, pofátlan, lekezelõ stb azzal az instázás sem fog jól menni. mert tudom hogy milyen ember valójában. onnantól fogva pedig nyomhatja a donatet, meg a jó szövegeit a csatin...
és erre van más példa is, nemcsak a wow: paintball, bulizás, foci.

pl az elsõ fociedzésen lehet hogy mindenki vadidegen számodra, de ha jól játszol (jó support vagy) akkor dícsérnek, stb. kialakul a szimpátia, az öltözõben mehet majd a "miakedvencszíned" stb ismerkedés...aztán ha minden jól alakul akkor leesik az a jól megérdemelt szappan a tusolóban<#idiota>
Nincs mit, de ettõl függetlenül érdemes lehet megnézni, hogy mi van még kliens oldalon, és azt menteni, néhány kB az egész. Ha újra belogol, és valami mégis hiányzik, akkor egyszerûen bedobja ezeket a file-okat a helyükre.
Eisenhower
köszönöm szépen a gyors választ. <#worship>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Fehercsoki
Balance/resto druidnak van valami jó addon?

Szerintem meg az hülyeség, hogy totál ismeretlen emberekrõl alkotsz véleményt. Ismered a karakterét? Játszottál azon a realmen? Voltál raidezni a pretbc unionnal? Ezek után nem tudom, hogyan jössz ahhoz, hogy ilyen eget rengetõ baromságokat írj a Sylvanas egyik legnépszerûbb karakterérõl, aki ott volt a Method játékosainak 90%-ának a friendslistjében...

Ha számodra az a szerepjáték, hogy farmolás közben chatelsz vadidegenekkel, vagy a haverjaiddal, akkor ajánlom figyelmedbe az MSN nevû programot, van rajta minisakk, amõba, stb. szóval simán jobb, mint a wow.

Eisenhower: igen, már a teljes interface is szerver oldalon van tárolva, macrok, minden
Eisenhower
még annyi kérdésem lenne hogy a mentést azt a wow szerverén tárolódnak tehát nem kell lementeni semmit elég ha fel van rakva az összes patch és csak be kell neki jelentkeznie és már folytathatja is tovább a játékot? bocs ha hülyeséget kérdezem csak ismerõsnek kell ujratennem a windows-t és emiatt érdeklõdöm a mentés miatt.

picket
Hát igen, a buta-bunkó-senkiházi is egy érdekes viselkedésforma (szigorúan karakternek ugyebár), de biztos vagyok benne, hogy aki ingame goldot csal ki a többi játékostól, meg otthagyja õket raiden, az nem vicces karakter, hanem egy seggfej (IRL!!!). Én is viccelhetek úgy, hogy mikor reggel beérkezel a munkába/iskolába, akkor a képedbe vágok egy tortát. Én híres leszek ettõl azok körében, akik látták, te meg nagyon tortás, és mérges.

&#3237;_&#3237;

picket
Az ilyenek miatt van az embereknek hamis véleménye a szerepjátékokról. Azt hiszik, hogy vastag könyvekben kiadott pszicho-varázslat az egész, ami szerencsére csak hosszú zsíros hajú, lúdtalpas, szemüveges srácokra hat, de rájuk úgy, mint a legrosszabb drog, és elméjüket befolyásolva tömeggyilkos zombikat csinál belõlük.

&#3237;_&#3237;

Fehercsoki
Igen.

Eisenhower
sziasztok. Érdeklõdnék hogy a world of warcraft és a többi kiegészítõi mennek-e Vista-n? Elõre is köszi a válaszokat

Nem rp szerver, bár volt egy belfem rp-n is. Egyébként valóban belejátszik a karakter kinézete, és a neki megfelelõ viselkedés. Csak, hogy példát hozzak. Volt egy gnóm (Crazylock, nem pont így írta a nevét de mindenki így szólította), aki mindig feszültségeket szított(pretbc union), privátban írogatott, hogy kit kell szerinte kirúgni, gyakran csalt ki pénzt emberektõl, direkt wipeoltat, vagy bossfight közben elmegy hs-el, stb. Ugye ezeknek a runoknak semmi tétjük nem volt, de állati vicces volt, ahogy néhány hülye, akik nem ismerték elõre felhúzza magát, és ott hõbörög, hogy micsoda faszláma az a gnóm, és hogy szar a raidleader is, mert nem rúgja ki, aztán kilép éjjel fél 3-kor aq40 endboss-nál😊 Pl. mi mindig együtt csináltuk mgt hc-t is, egyszer ott is meglépte Keal-nél a hs-t, persze lejött a boss, de dõltünk a röhögéstõl. Szóval szeretem, ha egy ember személyiséget ad a karakterének, akár ilyen extrém módon is (amúgy a realm második legjobb raidguildjében volt, szóval tudott rendesen is játszani). Így nem kerülök ki a wow-ból, és nem irl dolgokról chat-elünk mondjuk daily hc farmolás alatt, hanem maga a játék válik érdekessé.
Amúgy Sylvanason-on az akkori top5 ally-s raidguildben elég sok ilyen jellegzetes karakter volt, köztük a guikdleaderem bagoly druidája is szerencsére.
Tatyla

Lacee
ezt kifejtenéd bõvebben? RP szerverekrõl beszélünk? ott érthetõ, ha mindegyik karakter rendelkezik egy háttérsztorival, személyiséggel, stb.
Na de egy sima szerveren mi lesz szimpatikus egy animált tucatkarakterben? Hogy milyen enchant van a ruháján, meg hogy megszerezte-e már a szép lila kétkezest?
Nem vicc, komolyan kérdem.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Hello
Linkelne valaki 1 jo DPs DK-?

Legalább a 10% így játszik, fõleg az idõsebb korosztály. Vezetõ raid guildekben pedig jó 25-30% ez az arány. Pvp játékosoknál viszont kifejezetten ritka. (személyes tapasztalat)
Ams
"Karakterekkel szeretek érintkezni"

"a karaktereink lettek egymásnak szimpatikusak"

ezeket pszichológusnak mondtad már?

de tényleg...

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Laza
Ha van valakinek megunt, eladó allis huntája Outlanden (min lvl70), akár full fapados cucokkal, dobjon már egy pm-et.
Horda oldalon van huntám, és nincs sok kedvem meg idõm elölrõl felhúzni megint egyet 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**