World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a., megveszed a wotlkot és felpeecseli magát telepités után
b., nem veszed meg wotlkot és a bc-d felpeccseli magát
Botrányos mennyi CC-vel bírbak a klasszok és zéró ellenszere van egy arms-nak /a 3 perces bladestorm jó valamire ,de az meg édeskevés/
protos pvp talenttel igaz,hogy van pár klassz amit nem vagy nagyon nehezen lehet lenyomni,de legalább nem szopatnak atomjaimra a spellekkel,lassításokkal,helyhez kötésekkel.
Healer pap: ezt szinte lehetetlen levágni,pajzs--->no rage /és egy defesnek sokkal kevesebbbõl kell gazdálkodnia mint a 2 másik kollégájának/
BM hunter: ha nincs shield wall+last stand szétlõ nemlehet megfogni míg tart a BM...
healer pala: egyel jobb mint a healer pap,mert itt azért lesz ragem is,hogy felvehessem a harcot vele.
Na és a gyógyulós DK-k:bár 70-30 ban az õ javukra dõl el,de látom a fényt az alagút végén.
a többi klasszal összeségében nincs gond még a retri palával sem,de ehez kellett a rengeteg resi...ugyanakkor pont a retri pala az aki megeszi a warriorom néhény másodperc alatt arms-ra talentelve....furcsa😊
szóval a arms és fury betegszar pvp-ben/oké lehet ha rámállna egy healer jobb lenne a helyzet,de a tököm televan azzal,hogy az egyetlen klassz aki másokra szorul állandóan/ protpvp pedig nem bûntet le néhány másodperc alatt senkit,de szerintem rettentõ szívós és szórakoztató amellett,hogy komolyabb aréna eredményre nem lesz használható.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
viszont akár tetszik, akár nem, ideje belátnia mindenkinek, hogy a blizzard soha a büdös életben nem fogja tudni kibalanceolni a kasztokat úgy, hogy arénában akármelyik class, akármelyik másikkal együtt ugyanolyan sikeres lehessen 2v2, 3v3 és 5v5-ben is úgy, hogy ez ne vágja agyon a pve teljesítményét, s csak a player skill döntse el a meccs végeredményét.
2 éve próbálják igy kibalanceolni a kasztokat, sikertelenül.
ezután se fog nekik ez sikerülni, mert az itemek, class-ok, class skillek, racial-ok, stb. miatt olyan szintû a variációs lehetõség, hogy az emberek mindig meg fogják találni azt a két (három, öt) class-t, ami kiemelkedõen jó lesz a többi setup-hoz képest.
a cs, cod és társai azért képeznek más kategóriát, mert ott mindenkinek ugyanaz a fegyvere, ugyanannyi a lõszere, igy a rutin és a tapasztalat fog dönteni.
történetesen mellettem itt melóhelyen pont egy olyan srác ücsörög quality mérnöki pozícióban, aki nemzetközi cod ladder-en a csapatával valahol a 10 és 20. hely között ingázik, s õ mesélte el, hogy voltak olyan napjai, amikor azzal töltötte a szabadidejét, hogy bement egy töküres pályára egyedül és egész nap dobálta a kézigránátokat azt figyelve, hogy hová esnek.
Amúgy még ami tetszett az a karakterek kinézetének részletes kialakítási lehetõsége. Viszont annyira mondták nekem, hogy itt nincsenek botok, tegnap elõtt pont azután lepte el 1 bot party azt a helyet ahol quest-eltem miután megcsináltam a quest-et. Azt Ironforge-ba belépve is folyamatosan csak botok írását láttam.
ja és warbringer/defes charge ami leszed minden szar lassítót egyszerûen nem lehet "élni"/ sztem vissza is talentezek defpvp-re hamarjában....még arénába besasolok este....
valaki még warrival pvp? vélemény? tapasztalat? vagy csak engem újjaznak meg néhány másodperc alatt??
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Get a life!
Get a life!
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
sokkal nehezebb csben vagy wc3ban a legjobbak közé kerülni mint wow arenaban
ha mindenki dk+pala(vagy akármni aktuálos fotm) lenne ugyanolyan cuccban akkor lenne mirõl beszélni.
soha nem lesz igazi esport mmorpgbõl
V9ykn8_TZL0
Vannak nagyon elit klubok is, tv közvetítést is láttam már, mi kell még?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
köszi elõre is
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem sport ugyanúgy pl a sakk vagy a fallabda sem mindkettõt lehet magas "szinten mívelni de kb a kutyát érdekli és mindkettõ szabadisõs tevékenység a különbség csak annyi hogy az egyik szellemi a másik fizikális szabadidõs elfoglaltság."
a sakk nagyon rossz példa ide...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Nem sport ugyanúgy pl a sakk vagy a fallabda sem mindkettõt lehet magas szinten mívelni de kb a kutyát érdekli és mindkettõ szabadisõs tevékenység a különbség csak annyi hogy az egyik szellemi a másik fizikális szabadidõs elfoglaltság.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
ebbõl 2 csõdbe jutott. még a blizzard sem tart éppen minden season után nagyszabású döntõt ahogy eredetileg tervezték.
lenne egy kis problémám, remélem tudtok segíteni.
Az van, hogy ha combatba (max felrakok még egy dotot) kerülök a manam 12k-ról leugrik 2kra.vége a combatnak, egybõl visszaugrik maxra.
találkozott már valaki ilyesmivel?
szóval akkor úgy néz ki hogy muszáj letöltenem?
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
és hogy ha csak a bc-s dolgokkal akarok játszani az menni fog igaz?
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
ಥ_ಥ