World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ennyire zseninek érzed magad, miért nem segítesz nekik?
Ja, hogy csak a panaszkodás megy mindenért. Nyilván leszarják az egészet, mert miért is próbálgatnák megcsinálni, hiszen nem ebbõl jön nekik a pénz hogy megtartsák az embereket.
A 25 fos raidek lagjat tobb raidszerver beiktatasaval lehetne leggyorsabban megoldani (vagy a jelenlegieket limitalni). De most epp egy olcsobb megoldast keresnek valoszinuleg. Addig nem akarnak komolyabban befektetni, amig nem biztosak benne, hogy meg tudjak tartani hosszu tavon ezt az oriasi jatekosallomanyt. Nem szamitottak ennyi casual jatekosra, akik raadasul orrba-szajba raidelnek.
WG indul-> >2000ms latency, 3-4s cast instant
ugyhogy kimentünk instából, irány wg és 5 perc alatt lerendeztük, meg letoltuk voa-t is, go vissza maly, ismét 0 lag.
amugy wintergrasphoz hozzaszolva, blizz legfosabb kivitelezese volt ez a dolog. ilyen formaban legjobb lenne ha megszuntetne a fenebe. amikor elkezdodik a wg harc akkro a kornyezo mapokon, vagy tan egesz northrenden atomlag van, ilyen 5-8 sec egy instant spell kicastolasa. nem tudom miert jo ez, csinaltak volna meg inkabb instancesre, mondjuk 100v100 limittel.
Stone keeper shardokat meg lehet máskor eleget farmolni, a legtöbb playernek már így is annyi van,hogy nem tudja mire költeni. Többek között már én se tudom mi a francot vegyek belõlük. Xpt meg 80on úgyse kapsz 😛
A macro lényege a kövi lenne:
ha megnyomom HB-t, akkor ha nincs fenn KM proc buff rajtam, akkor elnyomja a deathchillt
esetleg vmi addon van e erre, ami ilyet tud?
-vizsgaidõszak vége van, aki végzett az 24/7 nyomja most kb, mert ráér
-arathoron mindig is több volt az allis
-a pvp harcokat mindig is ugy kezelte blizz, hogy ha bántanak, kérj segitséget a saját frakciódtól, qq-t leszarták már 1.4-ben is amikor 10en CCeltek ashenvaleben
-wintergrasp nonfly-zone, aki át akar menni sholazarba, az akaratlanul is ott lesz, mert faszul van megoldva közlekedés
-a déli tornyok és gyárak eddig is rombolhatóak voltak, acsi is van rá, annak hogy eddig nem rombolták, csak örülj. +honor is járt érte eddig is, csak sokan nem tudták
és végezetül, reroll dk/qq on official forumok stb. ja és L2P ugye 😄
ma még azt is észrevettem, h az új szigeten nem fagy le, csak eastern kingdom-n meg kalimdoron. lehet csak keveset voltam ott, majd még tesztelem!!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
és h ellenörizzem az internet kapcsolatot, de hát van net felajánlja h küldjem l a hiba okait és elküldi, vicces ahoz képest h nincs net elvileg met nem látja😄
aztán másnap megint proba, gond nélkül elindult jejeje
kiléptem h questhelpert felrakjam, ok bemásol, inditanám és megint az a problémája amit irtam, ellenörizzem a netet stb!kivettem a helpet de igyis:S:S
erre valaki?😄
ಥ_ಥ
Annyira unalmas már a sírásod az ally miatt hogy el se hiszed. Elhiszed?
PVP szerveren ez LEHETSÉGES. És külön intelligenciára vall, hogy a blizznek sírsz amiért pvp szerveren lehetséges ez.
N00B...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
nemtom h ez többszöri esete de lehet h elöre leszervezték h ma no alvás és támadás😉ilyet ti is tudtok csinálni😉
és h ellenörizzem az internet kapcsolatot, de hát van net felajánlja h küldjem l a hiba okait és elküldi, vicces ahoz képest h nincs net elvileg met nem látja😄
kiléptem h questhelpert felrakjam, ok bemásol, inditanám és megint az a problémája amit irtam, ellenörizzem a netet stb!kivettem a helpet de igyis:S:S
ötlet??
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
esetleg nincs vmi oldal ahol ha nemis játékon belül, de böngészõböl meg tuom nézni h mennnyien játszanak épp?
kerestem de nemtaláltam 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
szerver szinte mindegy, ha sok magyarral szeretnél találkozni akkor arathor vagy bloodscalp.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
(az miatt h megszakad a net egy pillanatra vagy kevés a meória csinálhat ilyet?? mert régen a memória miatt csak akadozott, a net megszakadásnál meg csak kilépett! de ezen a gépen egyikset se csinálja csak szimplán kifagy:S)
ötlet??
köszi
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum