World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem olvastad el rendesen, hogy mit irt. 😊

Tudom, hogy korabban volt mar olyan jatek, nem is egy. De gondolom ahhoz aldozatot kell hozni, es mas szempontbol lesz egy kicsit kevesbe elvezhetobb. Akiknek az open pvp mindennel fontosabb, azoknak ott vannak a regi mmo-k, mert valoszinuleg nem fognak uj jatekot fejleszteni ennek a szuk retegnek. Az jo kerdes, hogy a warnak mi lehetett az uzleti strategiaja, ha nem az open pvp-t kedvelo jatekosok kiszolgalasa. Bar van egy tippem, csak ahhoz meg a marketing strategiajuk nem illeszkedik. Feltetelezem szukos volt a marketing budzse, nem tudtak rendesen felmerni a piacot, es vakon tapogatoztak/tapogatoznak. Kar erte, mert en is azt vartam tole, hogy valami ujat mutasson.

[email protected]
Ha ennyire zseninek érzed magad, miért nem segítesz nekik?
Ja, hogy csak a panaszkodás megy mindenért. Nyilván leszarják az egészet, mert miért is próbálgatnák megcsinálni, hiszen nem ebbõl jön nekik a pénz hogy megtartsák az embereket.

capaszabi
nem. a RÉSZVÉT a lényeg 😄

s0n1c
Megoldották már a non-instance lag nélküli open pvpt sokkal-sokkal régebbi játékokban is, az hogy a tisztelt fejlesztõ gárda szarik rá, hogy jól csinálja meg (lásd war) vagy esetleg a game alapvetõen nem erre lett tervezve (lásd wow) más kérdés.
MarkBlade
Tudttam hogy ezzel fogsz jönni <#vigyor1>
És? A részvétel a lényeg.

de ott is uberhatalmasnagy lag van, elvezhetetlen, legalabbis ragnaroson.

picket
hello kitty online-ban nincs lag <#kuss>

&#3237;_&#3237;

Oda kell menni, es nezni a kepregenyt. :F

Ebbõl is látszik. Ha wg van akkor ODA KELL MENNI!! Direkt van így csinálva.

Egy bizonyos world pvp-re kitalalt jatek sem birja, ugyhogy valoszinuleg el kellene felejteni a kulon instance nelkuli pvp-t.

A 25 fos raidek lagjat tobb raidszerver beiktatasaval lehetne leggyorsabban megoldani (vagy a jelenlegieket limitalni). De most epp egy olcsobb megoldast keresnek valoszinuleg. Addig nem akarnak komolyabban befektetni, amig nem biztosak benne, hogy meg tudjak tartani hosszu tavon ezt az oriasi jatekosallomanyt. Nem szamitottak ennyi casual jatekosra, akik raadasul orrba-szajba raidelnek.

kepzeld mi tortenne ha az osszes guild kijonne a raidinstakbol hogy letolja gyorsba wgt😄 "world server down"

capaszabi
tegnap malygos 25ön, 20-80ms átlagos latency, instant instant
WG indul-> >2000ms latency, 3-4s cast instant
ugyhogy kimentünk instából, irány wg és 5 perc alatt lerendeztük, meg letoltuk voa-t is, go vissza maly, ismét 0 lag.

tudom, azzal is van boven, de hogy meg a worldmap is lagoljon 2-3 orankent az mar kezd turhetetlen lenni.

MarkBlade
Az insták is lagolnak.. na jó némelyik pl a 25 fõs naxx.. Wow elején volt ilyen lag utoljára na meg AQ nyitása környékén.Valamit csinálhatnának vele..
robotnyk
world pvpt csináltak egy olyan netkóddal, ami nem bírja a world pvpt. javítani sem nagyon tudják, annyira alapjaiban nem passzol be a rendszerbe imo. sõt, mondok jobbat, eddig azt sem tudták megoldani, hogy a raidre proccoló buffok miatt ne legyen lag/szar framerate 25 fõs pveben.
selfowned.

amugy wintergrasphoz hozzaszolva, blizz legfosabb kivitelezese volt ez a dolog. ilyen formaban legjobb lenne ha megszuntetne a fenebe. amikor elkezdodik a wg harc akkro a kornyezo mapokon, vagy tan egesz northrenden atomlag van, ilyen 5-8 sec egy instant spell kicastolasa. nem tudom miert jo ez, csinaltak volna meg inkabb instancesre, mondjuk 100v100 limittel.

Unknow
Minek neked 2kor wintergrasp? 4-5 körül úgyis (szinte) mindig a mienk, olyankor lehet ott minden hülyeséget csinálni, elvégzed az ügyes - bajos dolgaidat, raidelsz meg stb... Ahhoz meg,hogy pvpz mi kell? Alliance...hajnali 2kor ott van, ölheted õket amennyire csak akarod mert úgyis van belõlük elég. Max nem foglalod el WG-t...na bumm...

Stone keeper shardokat meg lehet máskor eleget farmolni, a legtöbb playernek már így is annyi van,hogy nem tudja mire költeni. Többek között már én se tudom mi a francot vegyek belõlük. Xpt meg 80on úgyse kapsz 😛
capaszabi
Kérdés: van e olyan macro parancs, amivel egy buff fennlétét/vagy nem létét adhatom meg változónak? (eddigi keresésem alapján nem találtam)

A macro lényege a kövi lenne:

ha megnyomom HB-t, akkor ha nincs fenn KM proc buff rajtam, akkor elnyomja a deathchillt

esetleg vmi addon van e erre, ami ilyet tud?

capaszabi
halkan megjegyezném,hogy:
-vizsgaidõszak vége van, aki végzett az 24/7 nyomja most kb, mert ráér
-arathoron mindig is több volt az allis
-a pvp harcokat mindig is ugy kezelte blizz, hogy ha bántanak, kérj segitséget a saját frakciódtól, qq-t leszarták már 1.4-ben is amikor 10en CCeltek ashenvaleben
-wintergrasp nonfly-zone, aki át akar menni sholazarba, az akaratlanul is ott lesz, mert faszul van megoldva közlekedés
-a déli tornyok és gyárak eddig is rombolhatóak voltak, acsi is van rá, annak hogy eddig nem rombolták, csak örülj. +honor is járt érte eddig is, csak sokan nem tudták

és végezetül, reroll dk/qq on official forumok stb. ja és L2P ugye 😄

Forolto
Attól,hogy 3x beírod ugyanazt a szöveget nem kapsz elöbb választ rá...

ok, megpróbálom!

ma még azt is észrevettem, h az új szigeten nem fagy le, csak eastern kingdom-n meg kalimdoron. lehet csak keveset voltam ott, majd még tesztelem!!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

hi!én a trial verzioval probálkozom!10napos lichking!felraktam inditás nem indul:Sproblemre a wow.exe-t jelöli
és h ellenörizzem az internet kapcsolatot, de hát van net felajánlja h küldjem l a hiba okait és elküldi, vicces ahoz képest h nincs net elvileg met nem látja😄
aztán másnap megint proba, gond nélkül elindult jejeje
kiléptem h questhelpert felrakjam, ok bemásol, inditanám és megint az a problémája amit irtam, ellenörizzem a netet stb!kivettem a helpet de igyis:S:S
erre valaki?😄
picket
Hagyd, csak régen tett már tanúbizonyságot hatalmas intelligenciájáról és mérhetetlen nyugalmáról. Néha meg kell villantania, nehogy a feledés homályába merüljön lelkünkben az élmény. (Amúgy egy pvp buzi player aki pve szerveren játszik, már önmagában két lábon járó paradoxon.)

&#3237;_&#3237;

MarkBlade
Csendben jegyzem meg hogy pve szerveren van. Csak a map pvp 😊
Menj pve szerverre b+
Annyira unalmas már a sírásod az ally miatt hogy el se hiszed. Elhiszed?

PVP szerveren ez LEHETSÉGES. És külön intelligenciára vall, hogy a blizznek sírsz amiért pvp szerveren lehetséges ez.

N00B...
antgecc
Mer mégis mit csináljon a Blizz? Ne engedjen be egy open területre hordánál több playert? Vagy hogy gondoltad? Ha nem tetszik, nem muszáj ott tolni ilyenkor... <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Crassus te mért nem alszol fél kettökör?😄
nemtom h ez többszöri esete de lehet h elöre leszervezték h ma no alvás és támadás😉ilyet ti is tudtok csinálni😉
hi!én a trial verzioval probálkozom!10napos lichking!felraktam inditás nem indul:Sproblemre a wow.exe-t jelöli
és h ellenörizzem az internet kapcsolatot, de hát van net felajánlja h küldjem l a hiba okait és elküldi, vicces ahoz képest h nincs net elvileg met nem látja😄
kiléptem h questhelpert felrakjam, ok bemásol, inditanám és megint az a problémája amit irtam, ellenörizzem a netet stb!kivettem a helpet de igyis:S:S
ötlet??
nerdrage @!$&!! tényleg a blizz tehet arról h az allisok nem alszanak fél kettõkor, omg F@&$!! blizzard. QQ

[HUN]Crassus
WINTERGASP! és mostmár,hogy a támadók tornyait is szétlehet baszni ami mínusz támadóidõt jelent így még "élvezetesebb" lett😞(

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

vagy probalj uj drivereket rakni alaplaphoz, chipsethez, videokartyahoz stb.

akkor hw hiba.

újra telepítettem a win-t meg a wow-t. annyi változás, h lefagyás elõtt elkezd villogni a képernyõ.

arról azt olvastam hogy egyáltalán nem pontos.
esetleg nincs vmi oldal ahol ha nemis játékon belül, de böngészõböl meg tuom nézni h mennnyien játszanak épp?
kerestem de nemtaláltam 😊
Lacee
beépített lehetõség nincs, de a wow census moddal a saját frakciód létszámát meg lehet mérni

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

lenne egy olyan kérdésem h van vmi paracs h megnézhessem éppen mennyien játszanak a szerón?
vagy ragnaros 😊
Lacee
jó, mert faszán tud healelni, nem jó, mert... nemtom, mert night elf 😊
szerver szinte mindegy, ha sok magyarral szeretnél találkozni akkor arathor vagy bloodscalp.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

PSAV
nem

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

nyilván még nem vette meg õket, okosan elõbb kérdez aztán cselekszik, igy még wotlk borítója sincs, hogy megnézze.
Soultrain
igen,ott van a wotlk borítóján nagybetûvel h requiest the burning crusade expansion. <#wow1>

Doom 4
Hali! Ahoz hogy tudjak játszani alich kingen ahoz kell a BC is?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

HunnernesKonge
Azóta is? Bone shield és IBF nerf nemjátszik?
MarkBlade
Net szakadás lenne akkor egy idõ után beugrik a disconnect/bár tünnhet úgy mintha kifagyna/. Úgyhogy az nem hiszem. Memoria hibát passzolom bár öszintén kétlem azt is.
köszi kipróbálom!!

(az miatt h megszakad a net egy pillanatra vagy kevés a meória csinálhat ilyet?? mert régen a memória miatt csak akadozott, a net megszakadásnál meg csak kilépett! de ezen a gépen egyikset se csinálja csak szimplán kifagy:S)

ötlet??
köszi
MarkBlade
Ki van kapcsolva, vagy törölted.Nem mindegy.Egyébként az addon és a WTF könyvtárat töröld ki és inditsd el a gamet. Ha így is fagy akkor passz..
PSAV

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum