World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello én a bp szerveren játszok de az a baj hogy miután letöltöttem a lich kinget azután elállítodott a realmlist és hiába másolom vissza nem enged be a wow-ba most így néz ki a realmlistem:set realmlist rm.bpwowszerver.com
(87.229.24.208)
set patchlist us.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal us

valaki segítsen!!!
ma esti fun

Csirke4
Sok a duma, térjünk a lényegre ami mindenkit érdekel.
Tehát Wildor mikor létesítettél utoljára szexuális kapcsolatot Takydrooddal?<#vigyor3>
Csirke4
Mert GC-t használtál! <#idiota>
jah takydrood-bol tudtam hogy ragna😄 bar lehet mondtad ezt mar te is hogy ott tolod😄 aztna mar konnyu volt, gondoltam magyar guildbe vagy es nezegettem achipontok alapjan armoryn a dkkat😄

Most büszke lehetsz magadra.

na, várható volt 😊)
jah, õ a dk-m.
túl sok volt már az infó, s ragna-n nem sok human dk rohangál bloodsail admiral ranggal, baron mounttal, meg enchant, blacksmith skillekkel 😊
de legalább adtam egy kis kutatnivalót .)

x-perl

rofl😄 kar amugy hogy ezeket a quest"vehicle" damageket is lementi oda😞 jobb lenne ha csak a tenyleges karaktered altal okozott sebzest nezne ( - undercity raides buff stb)

Botond
Largest hit dealt 244445 366638
Largest hit received 33847 26606

Elsõ oszlop draco a második én. 😊 l2p issue :o
nah a kep alapjan kinyomoztam es ezzennel lebuktatom😄
geci-e vagyok?

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Draconid

jaj takard mar ki a nevedet OMG 😄DDD utoljara a kocsimrol linkeltem be kepet (kb 2 eve) annak feketitettem ki a rendszamat de egy nub kari nevet cutolni lolz ?

hogy hivjak a csicska DKdat hadd armoryzzalak meg

anti hero

Hali!Szerintetek melyik az a magyar pve guild amelyre azt lehet mondani hogy komoly,szervezet és szinte mindenki komolyan veszi benne a szerepét?
Egyáltalán van ilyen?Ja és horda oldalra gondolok...72-es balance druida vagyok(visszatértem fél év után és szeretném ujrakezdeni)per pillanat ,de resto leszek nyolcvanason.És hol helyezkedik el most a balancos drood dps ben?(pve).Szóval van ilyen magyar társaság vagy ne is álmodjak?Ha van, akkor kapcsolatot szeretnék velük kialakitani és átjönni a szerverükre....(persze ha kell egy jó healer...

Tatyla
ez milyen unitframe?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Crokin
Ok megvan.

Repatarurgyán

Crokin
Help pls. Kicsit nyomtam törtön, de most megvettem a wotlk-t, felraktam, eredeti realmlist ott van, de még mindig arra a kúva törtre akar menni. Repair nem segített, valami tipp?

Repatarurgyán

picket
Bár nekem 3 éven át sosem volt problémám velük, szóval értelmetlen szerintem.

&#3237;_&#3237;

picket
Befizet, megvár míg leszedik, cancel subsription.

&#3237;_&#3237;

Hali!
Egy kérdésem lenne: Bankszámláról töltöm a wow-ot, és nem szeretem, ha a subscription lejártakor automatikusan feltölti még 1 hónapra az accomat.
Ezt hogy lehet kiiktatni?
Count Adyn
😄 Hah, piros betüket ismered, szereted? Ott fent.)
szerk: jaj már 2 ember ma akit le kéne lõni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Barny
???

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Barny
hi...van valami grafikajavito a wow-hoz mert most huztam le a legujabb cuccokat hozza es a grafika valami borzaszto ronda!:S

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

nekem meg van az alap és a bc is de a lich king még nincs épp azt töltöm lefele
Lacee
account managementre be tudsz lépni? ha igen, fel van töltve az accountod?

feltételezem nem, mert nem csak úgy mûködik hogy csinálsz egy új felhasználónevet és játszol... arra az esetre, ha így lenne: meg kéne venni a játékot (meg egy gamecardot), és utána próbálkozni. alap wow + bc + wotlk a sorrend, nem elég csak a lich king magában.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Unknow
Jobb helyre nem tudod tenni a blood ágon a pontokat, mert az a 3 pontot mindenképpen el kell rakni. Ha találsz annál jobb helyet szólj 😛 Egyébként magas avoidance mellett nem olyan szar ám az. Próbáld ki Satharion 3D-t, rájössz,hogy hasznos.
ja és a pala az törp
Hellósztok lenne 1 kérdésem . Van 1 70 balace druidám nightelf és 1 70 retri palám . Melyiket érdemes húzni Arena/Bg szempontból 80ra?? melyik teljesít jobban?
õõõm én amikor be akarok jelentkezni és lich king-es kép van a bejelentkezésnél azóta nem megy a játék és egy szöveget ír ki valami ojasmirõl szól hogy elveszett a felhasználóm de csináltam egy újat de annál is azt írja ki? meg kéne szerezzem a Lich King-es kiegészítõt?

valaki segítsen
lemész valami aoes arcal ubrs be és szétaoe-zitek a sárkányokat az elementál boss mögötti szobában idõre.
be kell menni ubrs-be és a kissárkányokat összehúzni a tojásos teremben, ha jól emléxem, majd leaoe-zni asszem 15 sec alatt.
(még nekem sincs meg -.-)

hát ha healelik a segged, akkor lehet.
de mi van akkor, ha magad vagy?
amúgy annyira nem biztos, hogy fail, legalábbis fórumokon a community egyik fele ódákat zeng róla, másik fele meg azt mondja useless shit.
hát nemtom, majd kipróbálom pl. mgt hc-ban, hogy mekkora fail, aztán meglássuk...

kinek mi szimpi...1,5 óra alatt megvolt az egész, nem egy nagy wasistdas...de persze csak dk-ként ennyi (mivel ugye azzal totál kimaradnak az stv-s küldik, amik bb reput tolják).

amúgy meg kinek mi jön be.
nekem ez.
másnak meg az, hogy egész nap arénában seggeljen.
megint másnak meg az, hogy egész nap wotlk hc instákba járjon, egiykbõl ki, másikba be (én majd leszolózom azokat is ulduar gear-ben, ha unom magam, másra már úgyse jók, esetleg még a hiányzó archivement-eket be lehet húzni, azt hello).
másnak meg az, hogy egész nap bg/sc-kben csücsüljön, s honort/renownt farmoljon.

még be kell húznom 3 mázsa reput exaltedre, meg ugyanennyi title-t, végig kell tolni majdnem a teljes outland hc tartalmat raid instákkal együtt, ugyanez azeroth-ra is igaz (kivéve bwl), be kell gyûjteni a hiányzó enchant recepteket, outland daily cooking cumókat (chef cim az musthave :>😉, plusz naxx25-bõl is kell jópár dolog, ami még hiányzik.

szóval ITT bõven van mit csinálni max. szinten.
és akkor még a pvp részrõl, meg a közelgõ raid instákról nem is beszéltem...

hello valakinek megvan a Lich King? ha igen akkor mennyiér vette? vagy honnan töltötte le???<#conf><#conf><#conf>
capaszabi
wildor én unknown:

spell deflection = fail

capaszabi
vagy DM west ládázás, ami szopás mert a kulcs random drop bossokból, vagy venture bay 5rep/gobó

littleNorbi
Azt a Jenkins Title Reward-ot hogy lehet elérni?

gz songoku

antgecc
Sok sikert hozzá, biztos nagyon izgalmas <#wow3>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jah, olvastam párat a témával gyorsba, reput piszok könnyû volt áthúzni igy, hogy neutralon volt (nameg aoe-val öltem folyamatosan az õröket 4-5-ösével xD)
visszahúzni már neccesebb lesz 😄
de már arra is tudom a gyors és easy megoldást...

na ez a post már nem aktuális

probléma megoldva <#beka2>
most már csak vissza kell húzni a reput BB-vel <#hawaii>

HunnernesKonge
Itt van valami kis szösszenet arról hogy Admiral title után hogy tudsz repuzni cartellel, de nem próbáltam
Unknow
Will of the necropolis,rune tap,hysteria,mark of blood felesleges. Bár a rune tapet megtarthatod ha solozni akarsz pár bc-tbc instát mert azzal marha egyszerû. Hamár talent akkor én eztajánlom.
DarkHorSe
Melyik az a movie ami egy paladinrol szol aki talan egy pve szerverrol atteleportal egy pve szerverre? vagy valami ilyesmi, nem emlekszem pontosan.

Ez egy fun video volt ha jol emlekszem, es egy kinai torpe spameli ot duskwoodba hogy: gooold for sell, you buy, cheap, faster every

Swedish people are albino monkeys&#65279;

ja, még 1 kérdés: ha meg akarom szerezni a bloodsail admiral rangot, akkor ugye el kell kezdeni irtani BB-ben az õrõket.
namost ez le fogja rontani a reput a steamwheedle cartell-nél (most még neutral, szal elég gyorsan be lehetne ütni a friendly-t a bloodsail-nél).
hol lehet ezt a reput visszahúzni, hogy meg lehessen csinálni sw.cartell küldiket is?
nem akarnám, hogy hated-ben maradjanak velük -.-

bírom nagyon ezt a dk-t amúgy, mindig valami hasonló kariról ábrándoztam a wow-ban x)
most épp loremastert csinálgatom, amikor nincs éppen raid, hát asszem elleszek vele egy jódarabig 😮

namiafene? szivárog vissza a jónép? o.O

btw mi most az ultratop tank talent?
olyasmire gondolok, ami wotlk hc - raid - solo world boss - bc hc insta solo, szal ilyen all-in-one spec.

nézegettem pár topicot, de annyira ömlesztve van mindenhol minden infó (elitistjerk 100+ page-es pro diszkurzusaitól falnak tudok rohanni pl., tök jó, meg minden, de nem fogok átnyálazni több1000 postot 1ért).
eddig EZT agyaltam ki nagy hirtelenjében, ha valakinek van ötlete, hogy lehetne rajta még finomítani, vagy jobbá-masszívabbá tenni, várom az ötleteket 😊

Botond
Azért amikor 1000vs1000 volt emainben akkor volt szerver down bõven. 😛
Doom 4
ok kösz csak nem voltam még bolt közelbe a neten meg nem vettem észre...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

s0n1c
Valami ilyesmi, õsdaocos gárdának is megakartak felelni, ugyanakkor egy szeletet is beakartak zsákolni a wow nevû tortából, az eredmény egy izmos seggre esés lett a két szék közé 😊
Az lehet, kicsit fáradt vagyok <#vigyor3>