World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(87.229.24.208)
set patchlist us.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal us
valaki segítsen!!!

Tehát Wildor mikor létesítettél utoljára szexuális kapcsolatot Takydrooddal?<#vigyor3>#vigyor3>
jah, õ a dk-m.
túl sok volt már az infó, s ragna-n nem sok human dk rohangál bloodsail admiral ranggal, baron mounttal, meg enchant, blacksmith skillekkel 😊
de legalább adtam egy kis kutatnivalót .)
Largest hit received 33847 26606
Elsõ oszlop draco a második én. 😊 l2p issue :o
geci-e vagyok?
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Draconid
hogy hivjak a csicska DKdat hadd armoryzzalak meg
anti hero
Egyáltalán van ilyen?Ja és horda oldalra gondolok...72-es balance druida vagyok(visszatértem fél év után és szeretném ujrakezdeni)per pillanat ,de resto leszek nyolcvanason.És hol helyezkedik el most a balancos drood dps ben?(pve).Szóval van ilyen magyar társaság vagy ne is álmodjak?Ha van, akkor kapcsolatot szeretnék velük kialakitani és átjönni a szerverükre....(persze ha kell egy jó healer...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Repatarurgyán
Egy kérdésem lenne: Bankszámláról töltöm a wow-ot, és nem szeretem, ha a subscription lejártakor automatikusan feltölti még 1 hónapra az accomat.
Ezt hogy lehet kiiktatni?
szerk: jaj már 2 ember ma akit le kéne lõni😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
feltételezem nem, mert nem csak úgy mûködik hogy csinálsz egy új felhasználónevet és játszol... arra az esetre, ha így lenne: meg kéne venni a játékot (meg egy gamecardot), és utána próbálkozni. alap wow + bc + wotlk a sorrend, nem elég csak a lich king magában.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
valaki segítsen
(még nekem sincs meg -.-)
de mi van akkor, ha magad vagy?
amúgy annyira nem biztos, hogy fail, legalábbis fórumokon a community egyik fele ódákat zeng róla, másik fele meg azt mondja useless shit.
hát nemtom, majd kipróbálom pl. mgt hc-ban, hogy mekkora fail, aztán meglássuk...
amúgy meg kinek mi jön be.
nekem ez.
másnak meg az, hogy egész nap arénában seggeljen.
megint másnak meg az, hogy egész nap wotlk hc instákba járjon, egiykbõl ki, másikba be (én majd leszolózom azokat is ulduar gear-ben, ha unom magam, másra már úgyse jók, esetleg még a hiányzó archivement-eket be lehet húzni, azt hello).
másnak meg az, hogy egész nap bg/sc-kben csücsüljön, s honort/renownt farmoljon.
még be kell húznom 3 mázsa reput exaltedre, meg ugyanennyi title-t, végig kell tolni majdnem a teljes outland hc tartalmat raid instákkal együtt, ugyanez azeroth-ra is igaz (kivéve bwl), be kell gyûjteni a hiányzó enchant recepteket, outland daily cooking cumókat (chef cim az musthave :>😉, plusz naxx25-bõl is kell jópár dolog, ami még hiányzik.
szóval ITT bõven van mit csinálni max. szinten.
és akkor még a pvp részrõl, meg a közelgõ raid instákról nem is beszéltem...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
visszahúzni már neccesebb lesz 😄
de már arra is tudom a gyors és easy megoldást...
probléma megoldva <#beka2>#beka2>
most már csak vissza kell húzni a reput BB-vel <#hawaii>#hawaii>
Ez egy fun video volt ha jol emlekszem, es egy kinai torpe spameli ot duskwoodba hogy: gooold for sell, you buy, cheap, faster every
Swedish people are albino monkeys
namost ez le fogja rontani a reput a steamwheedle cartell-nél (most még neutral, szal elég gyorsan be lehetne ütni a friendly-t a bloodsail-nél).
hol lehet ezt a reput visszahúzni, hogy meg lehessen csinálni sw.cartell küldiket is?
nem akarnám, hogy hated-ben maradjanak velük -.-
most épp loremastert csinálgatom, amikor nincs éppen raid, hát asszem elleszek vele egy jódarabig 😮
btw mi most az ultratop tank talent?
olyasmire gondolok, ami wotlk hc - raid - solo world boss - bc hc insta solo, szal ilyen all-in-one spec.
nézegettem pár topicot, de annyira ömlesztve van mindenhol minden infó (elitistjerk 100+ page-es pro diszkurzusaitól falnak tudok rohanni pl., tök jó, meg minden, de nem fogok átnyálazni több1000 postot 1ért).
eddig EZT agyaltam ki nagy hirtelenjében, ha valakinek van ötlete, hogy lehetne rajta még finomítani, vagy jobbá-masszívabbá tenni, várom az ötleteket 😊
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."