World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
bazzeg akkor ne jáccál hogy ha ennyire háborogsz és nem birsz magaddal és sirsz... vagy kussolj. vagy a wow az életed nagy része?
már 100x láttuk hogy a kibaszott blablabla ezért , a kibaszott blablabla azért... hány billentyüzetet törtél össze eddig?
és kicsit unalmas (bár szerintem vicces) hogy minden oldalon ott vannak a sírásaid és a káromkodásaid...magadat égeted le. de akkoris crymore ahahhaaa :@
ez komoly ??????? Életkor: 30-35 között
😄😄😄😄😄😄😄 neeeeeeeeeeee...mert akkor crassus nem tudlak elképzelni vhogy 😄
én már nem wowozok de amikor hasonló problémáim votak kerestem egy tactic guidet.írtam vagy 10macrot h figyelmeztessem az embereket erre arra és nem mindig de azért elég sokszor figyeltek rám.igaz 1.a takarodj már innen én úgyis okosabb vagyok nálad nemkell segítség megoldom bazeeee lesz...de sztem értesz te annyira ehez hogy megold.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
80ason pedig ha mar megismerted a jelenlegi instakat,raideket,kiszedtel mindent ami kellhet,akkor fun dolog bgrol meg winterbol kikapargatni a pvp geart.Nem beszelve arrol hogy egy jc szamara mennyi klassz resilience-es recept van ott a vendornal.
A szambeli folenyunk ally oldalon valoban eleg meggyozo,de azert ha a hordasok legalabb 70%a tudna mit kezdeni a 20x-os tenacityvel es 130ezer hpval felmutatva neemi csapatjatekot,elegge nehez lenne ezeket a sracokat meg ilyen tuleroben is leverni.Aki meg nem a healert es castert kezdi el utni eloszor egy harcban,hat arra nemigen lehet mondani semmit... 😊
Ha ennyire nyafogsz és bõgsz, meg könnyed csordul, csinálj egy guildet, szedd össze a pve szerver pvpseit akik eltévedtek, szervezz raidet és go wg. Na de komolyan, ki a francnak ilyen rohadt fontos a WG?! Ha PVPzni akarnék nem erre a szerverre jöttem volna, ha az alliance annyira akarja WG-t hát vigye. Nekem bõven elég,hogy ha valamikor a mienk és letudok ugrani VOAba, aztán utána 1hétig úgyse járok arra mert nem érdekel.
amit írtál az az Ultra nagy baj a játékosok zömével: nem bírnak fontossági sorrendet tenni a tergetek között:S Ami piros azt ütik...és vicc,hogy 5-10 yarddal arrébb 1 vagy több healer lazán életben tartja a választott targetet.
Ne tudd meg én is mit szenvedek...
Igazából ez sem 100%-os mivel minden csata mindíg más,de alapesetben CC vagy "foglalkoztatás" nélkül hagyni a healereket a legelemibb hiba.
Darton kell a VOA loot sajna:S meg a tokenes sisak/40 mark,,,Ó anyám mire meglesz kihullik a hajam😛😊/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Mindenkinek csak jobb lenne.
a büdös picsába már,hogy nálunk fél tucat!!!! de komolyan nincs több/ha csak nem valami guildes megmozdulás van/ szal fél tucat ember próbál KÍNKESERVESEN,KÖNYÖRGVE valami csapatjátékot összeszenvedni,de a sok fasszopó nyomorék csak a napi qveszre hajt és basznak arra,hogy nyerjünk......most is kb 4x-es túlerõ...
és Fullosan szervezett ally részrõl....kb 15-20 healer áll egy kupacban supportolják az AOE-t meg a DPS-t és egy faszom egér nem jut át a falnál...szétbasszák a kocsikat és hali....
ha védünk nálunk mindenki az embereket üti abból is a dps-t akit átlag 2-3 healer tart lazán életben.....ÖSSZE-VISSZA rohangászik az embereink 90%-a....
és ha valaki próbál taktikot kialakítani azon szó szerint RÖHÖGNEK!
MÉghogy ne basszam fel magam rajta mi???Minden egyes kibaszott nap ez megy szinte az összes meccsen.....
megjegyzem Av-ben 40 allysra 10-15 hordás jut....Strand még mindíg csítes ha jól játszanak az allyk,EOS katasztrofa/zászlóbuzulás van még mindíg...talán még 2052-ben sem fog leesni a taktika az embereknek:S/
wsg-ab pedig javarészt ki-ki meccs.....
Elkezdtem wowozni, és lenne egy kis technikai kérdésem. A gépem elég erõs (core2duo 2,66 Ghz, 4 giga ram, ati mobility radeon HD 3650 512 megás videókártya (Sony Vaio VGN-fw31ZJ)) de a wow min. grafikán szaggat rajta. Minden más játék mûködik rendesen. Ha valaki tud segíteni írjon egy PM-et. Nagyon megköszönném!
nemrég vettem meg én is a wowot, egyelõre csak az alapjátékot és a BC-t, egymás után upgradeltem az accomat a két kulccsal, nekem semmi gondom nem volt.
DFTBA ಠ_ಠ
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
TSW: Tunderke
dps-ként.
unarmedet meg shattered sun szigetes küldikkel nyomtam fel, puszta kézzel vertem le a mobokat 😊
kicsit lassabb volt, de 3 napnyi questeléssel felkúszott max-ra.
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
AVIRA - \"More than security.\"
Én is egyben vettem meg anno az alap+BC-t, alap telepít, aztán BC telepít. Acc reg, GC feltöltés, aztán rögtön upgrade és mûködött. Nem vagyok nagy mágus, sõt, de az biztos nem lehet gond, hogy még nem járt le az ingyen egy hónap. Szerintem a trial sem, de errõl nincs tapasztalatom.
Omlás- mondja helyesen szerintem is az lesz a baj.
ಥ_ಥ
Szerintem barátod elfelejtette a BC-s kulcsal uppolni az accot acc managerben a wow-europe.com-on. Amíg nem adja meg a BC-s kulcsot és nem aktiválja nemfog mûködni hiába telepíti fel.
Üdv
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Nyugottan megveheted külön vagy egyben mûködni fog 1 alap Wow és 2 kieg. van Burning Crusade ill. Lich King. Ebben a sorrendben.
pontosan mit jelent, hogy nem engedi játszani? egyáltalán nem tud bejelentkezni?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"