World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bodesz
vhol ezzel 1et értek de nemteljesen.ha sokat idegeskedsz kajak hagyd abba a wowot neméri meg.v csak válts,kevesebb game v vmi.

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

CharrDen
Egyetértek Lerstallal... Régen fordítva volt, ha nem tetszik hagyd abba a wowot, és legyen életed, vagy kussolj. Ha nem sikerül valami, probáld jobban, de ne itt sírj mert ez már szánalmas (és persze én olvasva csak nevetek) hogyha valamiben nem nyersz akkor cheater/hacker/lucker vagy nemtudom mi. Ennyi, l2p, ne sírj ha vesztesz.

cry more babyyyy ;Ð
bazzeg akkor ne jáccál hogy ha ennyire háborogsz és nem birsz magaddal és sirsz... vagy kussolj. vagy a wow az életed nagy része?
már 100x láttuk hogy a kibaszott blablabla ezért , a kibaszott blablabla azért... hány billentyüzetet törtél össze eddig?
és kicsit unalmas (bár szerintem vicces) hogy minden oldalon ott vannak a sírásaid és a káromkodásaid...magadat égeted le. de akkoris crymore ahahhaaa :@

ez komoly ??????? Életkor: 30-35 között
😄😄😄😄😄😄😄 neeeeeeeeeeee...mert akkor crassus nem tudlak elképzelni vhogy 😄

bodesz
tanácsom számodra:
én már nem wowozok de amikor hasonló problémáim votak kerestem egy tactic guidet.írtam vagy 10macrot h figyelmeztessem az embereket erre arra és nem mindig de azért elég sokszor figyeltek rám.igaz 1.a takarodj már innen én úgyis okosabb vagyok nálad nemkell segítség megoldom bazeeee lesz...de sztem értesz te annyira ehez hogy megold.

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

dartonita
Azert mert valaki pve szerveren jatszik nem feltetlen utalja a pvpt,egyszeruen csak elege lett abbol hogy 12eves debil kiskolykok gankelik stvben orakon keresztul.
80ason pedig ha mar megismerted a jelenlegi instakat,raideket,kiszedtel mindent ami kellhet,akkor fun dolog bgrol meg winterbol kikapargatni a pvp geart.Nem beszelve arrol hogy egy jc szamara mennyi klassz resilience-es recept van ott a vendornal.
A szambeli folenyunk ally oldalon valoban eleg meggyozo,de azert ha a hordasok legalabb 70%a tudna mit kezdeni a 20x-os tenacityvel es 130ezer hpval felmutatva neemi csapatjatekot,elegge nehez lenne ezeket a sracokat meg ilyen tuleroben is leverni.Aki meg nem a healert es castert kezdi el utni eloszor egy harcban,hat arra nemigen lehet mondani semmit... 😊

Unknow
Talán túl komolyan veszed a játékot és talán eltévedtél. Szintén Arathor, szintén horda oldal...alig van pvp gearem, ha megyek WGbe azon kívül,hogy rohangálok mint csali, nagyon mást nem tudok tank gearben...daily questet megcsinálom mert miért ne. Na de most õszintén...egy pve szerveren miért ne tehetnék rá,hogy mi a franc történik WG-n?!

Ha ennyire nyafogsz és bõgsz, meg könnyed csordul, csinálj egy guildet, szedd össze a pve szerver pvpseit akik eltévedtek, szervezz raidet és go wg. Na de komolyan, ki a francnak ilyen rohadt fontos a WG?! Ha PVPzni akarnék nem erre a szerverre jöttem volna, ha az alliance annyira akarja WG-t hát vigye. Nekem bõven elég,hogy ha valamikor a mienk és letudok ugrani VOAba, aztán utána 1hétig úgyse járok arra mert nem érdekel.
picket
Azért mondtam te kultúrember -.-'

ಥ_ಥ

Azokat meg lehet venni honorbol es/vagy arenapontbol, badge-bol, WG csak egy plusz lehetoseg.

[HUN]Crassus
görgess lejjebb😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

picket
Ez alkalommal kötõszó nélkül!!! Hihetetlen :o
(ezt már külön díjazni kell)

ಥ_ಥ

picket
/worship

ಥ_ಥ

[HUN]Crassus
jaja Õ ragtapasz nagyon Pro játékos...elég faszentos PVE gearben...
amit írtál az az Ultra nagy baj a játékosok zömével: nem bírnak fontossági sorrendet tenni a tergetek között:S Ami piros azt ütik...és vicc,hogy 5-10 yarddal arrébb 1 vagy több healer lazán életben tartja a választott targetet.
Ne tudd meg én is mit szenvedek...
Igazából ez sem 100%-os mivel minden csata mindíg más,de alapesetben CC vagy "foglalkoztatás" nélkül hagyni a healereket a legelemibb hiba.

Darton kell a VOA loot sajna:S meg a tokenes sisak/40 mark,,,Ó anyám mire meglesz kihullik a hajam😛😊/

A magam részérõl szinte csak guildal megyek ha a pvp boss t akarjuk begyakni, nagy ritkán ha csak szólóban akkor is van legalább 2-3-4 más guildes raid.Zömében a legnagyobb csoportosulás leadere taktikája szerint megy mindenki aki csatlakozik így tulnyomó részt nyerünk is.Vígasztalódj wsg vel meg ab vel ott este szinte lehetetlen nyerni alli oldalon olyan gyorsan cserélõdnek a tagok joinolnak behivja õket és már mennek is tovább.Habár párszor azonos létszám melett wsg is szivás hordának fõleg a divatdk-k miatt.Vagy egy hete egyik guiltársad mazohist szenvedett valami idióta hordás pug al wsg n szegény látszott rajta hogy próbálja összeszedni rendezni õket de kimerült abban hogy 4 dk ütött az alli flagroomba amit egy drooid meg egy sámán röhögve kihealelt mig agyon nem csapkodtam õket.A healereket csak az ud warri próbálta eliminálni igy kénytelen voltam õt is lehentelni.
Ha ennyire nem tetszik az a server miért nem nyomsz már egy Character Transfer-t?
Mindenkinek csak jobb lenne.

Semmi ertelme WG-t nyerni, nem valami erdekfeszito hely, es nincs is tul nagy jutalma. Szoval folos idegeskedni miatta.

[HUN]Crassus
komolyan mirõl beszélgettek ha WG van????
a büdös picsába már,hogy nálunk fél tucat!!!! de komolyan nincs több/ha csak nem valami guildes megmozdulás van/ szal fél tucat ember próbál KÍNKESERVESEN,KÖNYÖRGVE valami csapatjátékot összeszenvedni,de a sok fasszopó nyomorék csak a napi qveszre hajt és basznak arra,hogy nyerjünk......most is kb 4x-es túlerõ...
és Fullosan szervezett ally részrõl....kb 15-20 healer áll egy kupacban supportolják az AOE-t meg a DPS-t és egy faszom egér nem jut át a falnál...szétbasszák a kocsikat és hali....
ha védünk nálunk mindenki az embereket üti abból is a dps-t akit átlag 2-3 healer tart lazán életben.....ÖSSZE-VISSZA rohangászik az embereink 90%-a....
és ha valaki próbál taktikot kialakítani azon szó szerint RÖHÖGNEK!

MÉghogy ne basszam fel magam rajta mi???Minden egyes kibaszott nap ez megy szinte az összes meccsen.....

MarkBlade
Ilyenkor már aludni kéne 😛
reroll alli, problem solved x)

[HUN]Crassus
nos egyenlõ létszámnál kikapni/nyerni inkább a tudáson múlik,mint egy embert átlag 6-8 másikkal agyonbaszni,hogy mukkanni nem bír....
megjegyzem Av-ben 40 allysra 10-15 hordás jut....Strand még mindíg csítes ha jól játszanak az allyk,EOS katasztrofa/zászlóbuzulás van még mindíg...talán még 2052-ben sem fog leesni a taktika az embereknek:S/
wsg-ab pedig javarészt ki-ki meccs.....

Kb igaza van.Az arthoron WG szinte mindíg az allié ami allisként nem is gond, viszont a blackouton az av játszhatatlan.Av ugy néz ki mostanában hogy 40 allis meg 10-15 hordás nem is tudom hogy csinálják meg a napi bg questet a hordások viszont így alli oldalról is teljesen élvezhetetlen.
Sziasztok!

Elkezdtem wowozni, és lenne egy kis technikai kérdésem. A gépem elég erõs (core2duo 2,66 Ghz, 4 giga ram, ati mobility radeon HD 3650 512 megás videókártya (Sony Vaio VGN-fw31ZJ)) de a wow min. grafikán szaggat rajta. Minden más játék mûködik rendesen. Ha valaki tud segíteni írjon egy PM-et. Nagyon megköszönném!
bezzeg néhány hónapja, amikor a horda minden bg-n elkente az allysok száját, akkor nem volt nagy a szád 😊 így jártál! 😄
[HUN]Crassus
Arathor WG így néz ki: meccs elkezdõdik....3 perc alatt lebassza 16 gép a külsõ falat majd bejön 60-80!!! esetenként még több allys a relic elé a térre /dance,lefarmolják azt a pár idiótát aki közéjük megy itt bevárják a gépeiket és paff 8-10 perc alatt övék WG......annyira kibaszottul "élvezem"......

Kicsikiraly
Én is ezt tudom mondani.

nemrég vettem meg én is a wowot, egyelõre csak az alapjátékot és a BC-t, egymás után upgradeltem az accomat a két kulccsal, nekem semmi gondom nem volt.

DFTBA ಠ_ಠ

[negativ] Cirek
egész pontosan róla van szó 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
valóban nem müködik a Shadowmoonos mob, most néztem meg, viszont Blastedben van egy 58as elite ogre északnyugaton az ogre házban az halhatatlan és növeli a skillt, most néztem, viszont vissza is üt szóval néha healelni kell magadon.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Én talán másfél hete cseréltem fegyvert és a bebanishelt mob még mûködött, nem csak a totemeket vették ki (ugyanúgy Shadowmoonban volt)?

TSW: Tunderke

insta.
dps-ként.

unarmedet meg shattered sun szigetes küldikkel nyomtam fel, puszta kézzel vertem le a mobokat 😊
kicsit lassabb volt, de 3 napnyi questeléssel felkúszott max-ra.

Tom de már rég megvan és lusta vok változtatni<#vigyor2>
Ha minden igaz ez a 3.0.8 óta nem mûködik sajnos.

hát jó, csak Pole skillt nem tudok húzni dps szempontjából effektíven fury warrival 😄

capaszabi
80on 10es/25ös naxx trash 😄

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy igaz-e az, hogy ha bankkártyás fizetésre van állítva, és a levonás napján nincs pénz a számlán, akkor 3 napig hagy még játszani?

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Én személy szerint Un'goro-ban a fõ gorillát fogtam be a gorillabarlangban, WotLKon kívül az a legerõsebb gorilla, ha szólóban vagy, annál jobb tank nem kell 😄😄

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

slime001
Most tértem vissza WoW-ba és van egy 70-es hunterem. Milyen petet ajánlotok szintezésre? Van egy 70-es macskám, malacom, skorpióm. Tudok exotic peteket is befogni, de ahogy elnéztem nincs semmi jó! És egyébként 70-80 kb mennyi idõ?

AVIRA - \"More than security.\"

[negativ] Cirek
ha 80as vagy akkor Shadowmoonban BT melett van egy bebanishelt mob, oda lerakod a karit és elmehetsz enni/inni vagy akármit csinálni, mire visszajössz 399/400 lesz 😄

Melyik a legjobb hely/mob weapon skill húzásra?

tigeroo
kurva idegesítõ az a sok "m" a nevedben, tudod-e?<#idiota>
OK már nem kell. Addig kerestünk a wow hivatalos fórumán ilyen commentet amíg nem találtunk és aszem már tudjuk hogy mi a megoldás.
Ok megvan a probléme a haverom nem mondta el teljesen hogy mi van de mostmár tom. A baj az már a bc installnál van(idióta<#wow3>) ezt írja ki neki: The patch "Pass1\MPQs-1\unconditional\Data#enGB#patch-enGB.MPQ\DBFilesClient\CreatureSoundData.dbc~Patch(Data#enGB#locale-enGB,110725)" could not be applied. (Invalid source file size: expected 73341, actual 158529.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (BNUpdate:😛TCApply)
Hali!

Én is egyben vettem meg anno az alap+BC-t, alap telepít, aztán BC telepít. Acc reg, GC feltöltés, aztán rögtön upgrade és mûködött. Nem vagyok nagy mágus, sõt, de az biztos nem lehet gond, hogy még nem járt le az ingyen egy hónap. Szerintem a trial sem, de errõl nincs tapasztalatom.

OK. Én is gondolkodom azon hogy beszerezzem de nem nagyon értek azokhoz az mmorpgkhez ahol fizetni kell havonta. Felnéztem a wow európai oldalára de örülnék ha innen leírná valaki priviben hogy potnosan hogy mûködik a fizetés (gondolom bank kártyával).
Szerintem a trial 10 napja miatt nem engedi. De ez csak tipp.

MarkBlade
Nem. Ez biztos hogy nem így van.Amikor megcsináltátok a a wow accot akkor kért egy cd keyt.A kiegnél is van ilyen. Akár egyben akár külön veszed meg mindenképpen 2db key van. És mindneképpen müködnie kell nem kell megvárni a 30 napot. Fel kell upgredelni az accot.
Omlás- mondja helyesen szerintem is az lesz a baj.
picket
Én is nehezen hiszem, hogy van ilyen hiba, de mivel nem próbáltam, ezért nem szólok bele. Wildort kérdezzétek, õ már vett egyben mindent, biztos van tapasztalata. Ha meg tényleg nem "user error", akkor levél a blizz supportnak, és megoldják.

&#3237;_&#3237;

jazzy
töltse fel a 60 napossal, a 30 nap nem veszik el, hozzáadódik.
Most épp nem beszélek vele de valami olyat mondott hogy a bc csak akkor mûködik ha van fizetett érvényes accunt és az ingyenes accuntot nem tekinti annak szóval csakk akkor fog mûködni ha lejár a harminc nap és a vásárolt accuntot használja. (nem tudom máshogy leírni) Más ötlete neki sincs és nekem se.
Omlás
Hali!

Szerintem barátod elfelejtette a BC-s kulcsal uppolni az accot acc managerben a wow-europe.com-on. Amíg nem adja meg a BC-s kulcsot és nem aktiválja nemfog mûködni hiába telepíti fel.

Üdv

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

MarkBlade
Tuti hogy nem ilyen máskülömben nem lehetne Bloodelf vagy Dranei indítani kapásból. Más lesz ott a baj.
Nyugottan megveheted külön vagy egyben mûködni fog 1 alap Wow és 2 kieg. van Burning Crusade ill. Lich King. Ebben a sorrendben.
Lacee
szerintem valami más lehet a gond, nagyon fura lenne ha a 30 napot csak az alapjátékkal lehetne eltölteni, a gyorsított szintezéssel simán eljuthat az ember lvl60-ig ennyi idõ alatt.

pontosan mit jelent, hogy nem engedi játszani? egyáltalán nem tud bejelentkezni?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"