World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
😄DDD
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az az én jó kedvemet is oldaná és nem tudnám után a hátamon hordani a világ igazságtalanságát hogy szar a pvp <#vigyor2>#vigyor2>
Egyébként meg xar lennél orvosnak ilyen tippekel elszegényednél mert elfogynának az emberek <#vigyor3>#vigyor3>
2. Fürödj savban, ha a hangulatot akarod oldani. <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Elszakadván a formai és helyesírási hibáktól a filozófia szintjén szeretném elemezni a fenti mondatot a wow-topik színvonalának, az ide látogató olvasóközönség, és a megrögzött szájkaratézók szubkultúrájának környezetébe helyezve a fent említett problémát. (mielõtt valaki beszólna: szájkarate'r'us)
Rövid verzió azoknak, akiket nem érdekel a hosszabb: WTF DUDE?
Hosszú változat:
Sok definíció van az e-peen fogalmára, és nehéz megtalálni a teljes és tökéletes definíciót. Az ember amikor nem tud valamit pontosan leírni, akkor két lehetõsége van: elkezdi körbeírni, vagy mutat egy példát. Nos, én nem írom körbe, mert az idézett mondat kimerít mindent, amit az e-peenrõl mondhatunk.
Az e-peen fényezõ fórumozó nem csak azt akarja bizonyítani, hogy õ a jobb (vagyis hogy neki nagyobb a f@rka), hanem azt is bebizonyítja, hogy a haverjaidnál is jobb, a háziállataidnál, sõt régebben itt volt, és adott virtuális térben (akár fórum vagy online játék) õ bizony a király, te meg a senki.
Ez persze sok dologra vonatkozik, nem csak a játékban elért eredményekre, bár ez ebben az esetben talán a legmarkánsabb, hiszen mi lehet egy méhészetrõl szóló topikban nagyobb beszólás, mint hogy "nem is értesz a méhekhez". Emellett még van grammar police, nerfrinya, pvp huszárkodás, netpszichomókus és az "énvagyokamindentudóisten" szindróma - hogy csak a wow-topik repertoárját említsem.
Végezetül - hogy ne gyártsam tovább a wall of textet - elérkezünk arra a szintre, ami már tényleg net-pszichológia (de csak kérdések): egy moderátor nélkül maradt fórumban meddig tartható a béke és nyugalom? Mennyi "tard", "noob" és kötõszó kell hogy a fejekhez vágattasson ahhoz, hogy az igényes olvasó már másért ne jöjjön ide, csak hogy a reggeli mellé elolvassa az új hozzászólásokat, és ezzel teljes legyen számára a panem et circenses kifejezés? Elveszítette-e a topik a mondanivalóját, és mikor? Elmondtunk mindent amit tudtunk, és minden régebbi kérdésre marad a "keress vissza" vagy a "guglizz", újak pedig nincsenek? Van még értelme azon vitázni, hogy ki kit ver meg, hány szeretõje van, mit ért el a játékban, vagy csak ki kéne rakni egy csúszkát, ahol nullától ezerig beállíthatod a napi e-peen szintedet, és a többiek megnézhetik, hogy ma mennyire vagy menõ a topikban?
Ezekre a kérdésekre keresem a választ egy önkritikától sem mentes, magasröptû (gondolom "gtfo noob" stílusú) flém keretein belül. <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
a., nálam nem olvassa CDt
b., havernál olvassa CDt
következtetés-> a cd olvasó a rossz.
megoldás:
a., veszek uj cd olvasót
b., havernál átmásolom cd-t pendrive-ra/ image-et másolok pendrive-ra
c., letöltöm klienst
voálá zúzás
- én nem feltétlenül így játszom és ezt a nem így játszók baromira nem tudják / akarják tolerálni
- természetesen szívesen nyernék de ha látom, hogy erre nincs valós esély akkor simán elkezdek "agy nélkül rohangálni" (vagy csinálok mást), mert szórakozni / kikapcsolódni és nem pedig idegeskedni akarok a játékban
- 60-as AV-n elkezdett a nép középen bunyózni (amit konkrétan marhaságnak tartok), 2-3 halál után beálltam közéjük és örültem az ingyen honornak amig vége nem lett (és nem jöttem a fórumra kiadni a (nem létezõ) mérgemet a balfasz AV miatt). És mindezt Arathor horda oldalon, mielõtt belekötne valaki 😊
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Csak hogy oldjam a hangulatott 😊
"Form the Pendant of the Sea Lion from the two pendant halves. You need to be in proximity of the Shrine of Remulos to do this.
Bring the joined pendant to Dendrite Starblaze in the village of Nighthaven, Moonglade."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Vissza mentem moonglade ba és ezeket kéne egyesítenem de hogy?
Vagy valami hiányzik? Ha már elkezdtem a quest et szeretném is megcsinálni :S
BattleTag: kabel15#2672
csak idõm nem engedi a HC raidelést,de nyugodtan leinformálhatsz tankolás terén.....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
elmesélem akkor,hogy pvp szetben speciális talent ötlet alapján pvp-zem és instákban ofc tank gearben maxos deffel megyek...a hülyék a túloldalon laknak izé,akarom mondani nálatok😛
(egyébként orgrimmar elõtt indul a zeppelin, amivel átjuthatsz Undercity elé, onnan meg gyalog)
Segítségeteket kérném. Tauren druida vagyok és az aqua form ot szeretném megszerezni.
LvL17 es vagyok.
Remélem tudtok segíteni.
BattleTag: kabel15#2672
"Életkor: 30-35 között"- > Bocs de ezekkel a hozzászólásokkal azt hittem nálam fiatalabb vagy ^^ Veled tényleg komoly gondok vannak...
Csak úgy megjegyzem,hogy azt aki resiben próbál tankolni pároslábbal dobják ki raidbõl, oda ugyanis defense kell. Látom tisztába vagy a fogalmakkal 😛
Most ezekután mit mondjak Crassus? Ülj le egyes? 😛
Egyébként én aláírom, pvphez nem értek, de valszeg több instát meg raidet tankoltam mint Te, ezután a resis dolog után 10000% roflol. Inkább ne is írj semmit 😊 l2p
Valakinek beloptam magam a szívébe anno. 😄
de ha már le van töltve akkor minek visszavinni? végülis a kód miatt vetted meg
nézzétek meg: http://href.hu/x/82xn
Illetve tudok is vele játszani???<#help>#help>
van!!!A programozok es a World of Warcraft jatekosok.
En is jatszok,de ez nem lesz igaz ram.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
egy majdnem 40 fõs különítmény meg lerombolta a déli tornyokat/majdnem felezi a támadóidõnket ugye/,de arra aztán végképp nincs ember...szóval a 22-es csapdája volt,de legalább volt valamiféle taktik nem is mérgelõdtem😛😊
és ne idegeld magad egy játékon..fõleg ilyen formában
Unknow :"rohangálok mint csali, nagyon mást nem tudok tank gearben" ez a saját szegénységi bizonyítványod...nekem a fõ karim warrior 750-es resiliencben és atomjaira szopat 3-5 embert percekig.....áldom a sorsot nem te tankolsz a raidemben:S
CharrDenn és lerstal nektek annyi hashonlatom lenne,hogy játék OFC csak míg az ilyen Unknow félék agy nélkül rohangálnak addig mások szeretnek csapatban,taktikusan és a nyerésre vagy egy jó meccs élvezetéért játszani...sajnos belõlunk van kevesebb.Kérdezem én: a póker is játék mégsem nyitott lapokkal játssza az ember hanem taktikázik,figyel utánnaolvas,gyakorol ,tanul és ami a legfontosabb a nyerésre játszik/legalábbis próbál/
jaja 31 múltam,de teljesen normális életem van családdal,nõkkel,barátokkal,munkával ennek ellenére ha van szabad idõm szeretem a WOW-al tölteni egy részét! nem csak ez van,de bocsássatok meg,hogy ,míg mások a papírcsákó hajtogatás szintjén vannak addig én próbálok "hasznosan" játszani.Persze,hogy mérges lesz az ember ha 28 debilgyerek játszik mellette....