World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy haverom megvette a wowot. Kapott 30 napot ingyen és vett 60 napot. Aztán egy napra rá megvette a burning crusaidet és felrakta de mivel még nem járt le az ingyenes rész ezért nem engedi játszani. (én nem vagyok jártas a játékban gondokodom hogy megvegyem és nem tudom megéri e) Szóval ilyen esetben mit kell csinálni
picket
Ezzel nem számoltam, de igazad van. (Ellenben akkor nem is valószínû, hogy ingame keresni fogja õket valaki, tehát megtehetik.)

ಥ_ಥ

capaszabi
a nubság abban volt, hogy nem néztem mikor járok le, és meglepiként ért, hogy lejárt az acc, amugy ofc befizettem volna ujra, mert addikt vagyok.

capaszabi
tévedsz, szerda délelõtt kroászon+tejeskávé tanfolyamon vannak.

picket
"Amit meg én kérdezni akartam mikor van a gm-eknek a munka idejük mármint mikor lehet õket online megtalálni, vagy hogy lehet megnézni, hogy van-e fent gm?" - 0-24, hétfõtõl vasárnapig.

ಥ_ಥ

Nem kell az ilynetõl félni, fõleg az 1ik legjátszottabb MMO-nál. Amúgy azt elõtte nem árt tudnod, hogy nem minden bankártya felel meg internetes fizetésre. Ha esetleg anyukádnak OTP-s kártyája van akkor tudom javasolni amit Mighty mondott, hogy kérjetek hozzá, internetes vásárláshoz való kártyát. Nekem OTP-s van kaptam hozzá 3 számla számot 1 simát, 1 internethez szükségeset illetve 1 megtakarításokhoz szükségeset.

Amit meg én kérdezni akartam mikor van a gm-eknek a munka idejük mármint mikor lehet õket online megtalálni, vagy hogy lehet megnézni, hogy van-e fent gm?

picket
Nem tudok felmérésrõl, vagy Blizz által közzétett statisztikáról, de szerintem többen használják a bankkártyás fizetést, mint a GC-t. Ez pedig néhány millió embert jelent, akik biztos telesírnák az internetet ha sok gond lenne vele. (Azért lásd #135408, de ebbõl nem derül ki, hogy cápaszabi noob-e, vagy a blizz rontott el valamit.)

Én azt tudom mondani, hogy nekem sosem volt vele bajom.

(Zárójeles: sokmillió elõfizetõ mellett miért pont anyukád megtakarított pénzére lenne szükségük?
Zárójel2: nem kell a megtakarításokat a kártyás bankszámlán tartani, van arra megfelelõ konstrukció. Ami kártyával elérhetõ, arra nem kell más, mint a havi betevõ.
Zárójel3: #135427: zótéjpénél drága, a többirõl nem tudok.)

ಥ_ಥ

Mighty
Jó pár bankban van már lehetõség internetes vásárláshoz kérni külön bankkártyát, amire mindig csak annyi pénzt iráynítasz, amennyire szüksége van.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Elég sokan bankkártyával fizetnek. Megbízható.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

de a videosrol meg varom a valaszokat
hopp... nem ide xD
druid
akarok videot kesziteni wowrol ...mivel csinaljam? ... a fraps az szar mert a video mindig belassul vagy akad,de jatek kozbe meg nem
Hali! Szeretném fizetni a wow-ot bankkártyával, namármost. Édes jó anyámnak aggályai vannak afelõl h ha megadnánk a bankkártya számot akk lenyúlnák róla az összes pénzt.... Ettõl fél sajna. Szerintetek megbízható a blizz ilyen szempontból? Van más is aki bankkártyával fizeti? Tapasztalatok? 😛
Elõre is köszi a választ!

Üd.: Bibi55
Tombi
tényleg magyarul mondja hogy elég? :-)

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Kicsikiraly
ez kicsit más mint a Rappelz, ezt szépen fel kell patchelni amíg azt nem mondja hogy elég.

DFTBA ಠ_ಠ

antgecc
Ezt a kari név kitakargatást én sem értettem soha. Nem vágom mire jó... <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Akkor remélem holnap már tolhatom!
Azért köszi!
Zsoltika 007
Nem mûködött másnak sem.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sziasztok!
Én teljesen új(noob) vagyok a WOW világában! Most menekültem át a Rappelz-bõl.Viszont már az elején elakadtam!
Account kész,install kész,download kész, de a "blizzard downloader" után nem történik semmi!
Mit csinálok rosszul???? Tûzfalat is kilõttem már,de semmi!
pls help
Kicsikiraly
engem mostmár beengedett

DFTBA &#3232;_&#3232;

HunnernesKonge
Nálam is ez a gond reggel óta
Kicsikiraly
mármint nem hibát ír ki, hogy rossz lenne a acc/pass, hanem nem tölt be, és mozilla kiírja h oldalbetöltési hiba :S

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
kérdés: csak nekem szórakozik wow-europe a beloginolással? GC kódot írnám be de nem enged be :S

DFTBA &#3232;_&#3232;

a story annyi; nem ertem miert vagtad ki a nevet
ez keltette fel az erdeklodesem.

-vajon mert ez a divat - sok helyen lattam..- a kerdes fennáll mi a fasz az ertelme ?:o legalabbis az en idombe (😄DDD) mindig mindenki tudta hogy ki kicsoda - mondjuk egy karinevbol. persze azota valtozott a vilag.

-vagy fosol, hogy vki lehurrog aki megnezi, hgoy omg de nub karid van - ki a faszt erdekel ki mit mond, te karid te szereted mas meg epp bekaphatja..

ertesz? persze nekem mind1, mit csinalsz csak nem ertettem : )

anti hero

azért, hogy neked legyen min morfondírozni.
de ha annyira nem érdekel, akkor miért voltál rá annyira kiváncsi (#135373)? o.O

vagy csak úgy szimplán most jobb, hogy tudod? 😊)

capaszabi
jah. A probléma abból adódott, hogy Szombat este nagy boldogan lefeküdtem aludni, abban a tudatban, hogy a honapban végre sikerülr sporolni 12k pénz kaján cigin ilyeneken. Elég vicces volt vasárnap reggel fél 8kor arra ébredni, hogy csipog a teló, hogy SMS jött: Blizz bácsi levont 3 hónapnyi zsetont, mert lejárt az acc.

hehe gg, bevallom még most se neztem meg, mert kra nem erdekel maga a karija, csak nem ertem mi a szent szarert fard ilyennel, hogy cutolja a nevet? vagy cikinek tartja vagy mi lol-

anti hero

Csirke4
A jelenlegi fostalicska forint állása szerint jobban megéri gémkárd mint 2 1hónapos :Ccccccc
slime001
Legalább szívunk egy kis friss levegõt!😄

AVIRA - \"More than security.\"

picket
Thx, de miután beírtam egybõl meg is néztem milyen (nem vagyok olyan lusta mint egyesek, hogy tudni akarnak valamit, de a gugliba beírni már túl sok energiájukat felemészti). Azon kívül eredetileg csak viccnek szántam, aztán mikor rájöttem, hogy igaz, akkor röhögtem csak igazán. (omg, egyesek képesek 2 havonta az utcára lépni ezért!!! <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

capaszabi
picket
Most felszítottat bennem a kíváncsiságot, hogy vajh hogy nézhet ki egy gc, mert még képen sem láttam :p

&#3237;_&#3237;

vele nem kezdek ki, túl imba, esélyem sincs ellene x)

de mondjuk poén is volt tegnapelött jöttem ki full tank gear-ben HC Rampartsból, nekemugrott egy 80-as unholy dk. ütött, mint a répát, én meg rátoltam a mark of blood-ot, aztán többet healelt vissza, mint amennyit levert belõlem...már amikor éppen eltalált, s dodge-oltam, parry-ztam az ütéseit. úgy kaptam szét, hogy még 10% hp-t se vesztettem 😄
meg is állapítottam, hogy iszonyat imba ez a blood tank gear + spec melee ellen... 😊

slime001
Jó az a WoW amivel törtön nyomod, de valószínûleg fel kell patchelned és nem tudsz majd visszamenni törtre.

Amúgy: "A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"

Es ha regizel a 10 napos probara akkor le kell tolteni kulon azt a verziot? mert 10 nap-er nem fogom letolteni😄

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Olyan realm nincs is !

TE JO ISTEN

meik az eredeti wow relam-ja?:S

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

slime001
MoveIt > www.curse.com

Csirke4
Ha lenyomod Hoggert, elhiszem, hogy tudsz valamit.
ma esti fun

+ esett még az epix bracer, meg hallowed set-bõl már nemtom mi

Köszi!
Minimap mozgatásához mien addon kell?

Kicsikiraly
monkeyquest mennyiben jobb mobmapnál?

DFTBA &#3232;_&#3232;

antgecc

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Egy kérdésem volna, ezen a képen a tag milyen unitframet használ?
+milyen addonnal lehet a minimapot elmozgatni?

Zsoltika 007
Túl van effektezve.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

jah ok
"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem TUD segíteni!"

valaki javítsa már át a banner-ben ezt a qrva feliratot -.-