World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm nem irtam volna? leszarom mennyi "melo" van mogotte (ez nem volt szempont)
en, ismetlem : gecisok piros barna es tsai, es kek protodraket lattam es nekem ez egyaltalan nem jon be.
zold kurvaritka es mint olyan nekem bejon.
ennyi xD

anti hero

midnenki proto drakel?😄 nah ez vicces. azert ezt nem gondolod komolyan, vagy a griffre ertetted? 😛 zold, kek es time-lost mogott van a legkevesebb melo, az csupan mazli kerdese (najo mondjuk time-lostot "kikempelni" se semmi) 😊

A pallypower jó buffaddon, fõleg abban az esetben több paladin van a raidben igy könnyebb beállítani a buffokat.Mostmár hogy összvissz három buffmaradt ebbõl általában mindenki egyet tallentel maxra vagy kettõt így látható az is hogy kinek van a legnagyobb rankú.ja 3.0 elött volt igazából jelentõsége mikor 5 buff volt és classonként a 2-3 deviáns akinek nem volt jó az amiket kapott, neki a might-kings-wisdom mellé nem volt jó a light neki salva kelett.

Anno prebc a negyvenfõs raidekben (a hátamközepére sem kívánom visza) pláne mikor meg 15 perces buff sem volt valóban így mûködött hogy az adott raidtag rádírt egy whispert hogy mi kell neki és azt kapott de az nem addon volt hanem sima makró.Azt most is írhatsz de sok értelme már nincs.
cikasz
Nem egészen.Ugyanis volt, hogy might-ot adtam, de inkább kings-et kért. És forditva.

http://www.akciofigura.hu

dartonita
Pallypower.
Bebaszna ha whisp alapjan buffolnal 😊
Neked mint 'buffernek' pontosan kell tudni hogy adott szituacioban kinek mi kell .

cikasz
Sziasztok.
Hátha tud valaki segiteni.
Régebben volt egy mage addon (lehet, hogy más is tudta használni) ami azt csinálta, hogy ha rádwhispereltek akkor a whisperelõ kapott a kért buffot.
A kérdésem az, hogy nem létezik ilyen Paladin addon? Ami úgy müködik, hogy kapsz egy whispert, hogy kings,wisdom,might stb. akkor te azt buffolod a csávóra auto.
köszi

http://www.akciofigura.hu

az a helyzet, hogy be van fizetve mind2, de egyikkel se tolom
lol
<#idiota>

anti hero

te mióta wow-ozol?
who-val mi lett? klotyó?

jok azok szvsz csak mindenki azzal jar azert gaz -.-

nekem a kek es piros nemtetszik, a zold bejon
<#hawaii>

anti hero

johat a proto-drake mar csak egy extra az achievment melle 😄

picket
Hogyan lesz Mikbõl tej? O.o

&#3237;_&#3237;

Timber
Sziasztok! Van egy elado, bontatlan (meg a pufizacsibol se vettem ki amiben erkezett) Authenticatorom 4e forintert. Akit erdekel vagy privat uzenetben vagy emailben (profilomban) keressen meg.

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Az MSBT(MilkScrollingBattleText) kiírja nem sokban különbözik az sct tõl jobban is konfigurálható egy próbát megér.A hátránya hogy a killing blow az egyetlen amit nem ír vagy legalábbis én nem találom minden mást,az összes classnál ki irathatod és oda ahova szeretnéd.
Én a power aurast használom ilyenekre, elég fasza addon.

nem tud vki egy olyan addont ami irja ha aktiv lesz az instant slam warriornak? az sct sajna nem irja, legalabbis nekem nem
eddig ugy hasznaltam h lattam ha bt critelt, de mostmar random procra jon be

gratu, bár nekem ezek a proto-drake-ek nagyon nem jönnek be...
ha már választanom kéne mountot, hogy melyik a legszimpibb, még mindig az allis epix griff flying mountra és kael fõnixére szavazok.

Véletlenül nem tudja valaki, hogy a Frostfire Bolt hány százalékot kap a bonus dmg-bõl? Valamiért semmilyen általam ismert listán sem szerepel.
nah hagy feszitsek enis mar 😛

rohadjon meg oculus 😄

kuglefang
Igazad volt, úgy néz ki csak ennyit kellett csinálnom.
Valószínûleg az a rengeteg patch amit már letöltöttem tartalmazta azt amit most akartam lemezrõl felrakni.

kuglefang
Azt jelenti, hogy ha berakom a telepítõ lemezt nincs olyan lehetõség, hogy install buurning crusade csak play burning crusade.

jazzy
Ez a nem tudom telepíteni mit takar? Mit ír ki?
Lacee
bár nem vagyok benne biztos, de azt hiszem nem kell telepíteni, csak a sorozatszámoddal aktiváld a hozzáférést a wow-europe account management részén.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kuglefang
Helló! Az a problémám, hogy most vettem meg a burning crusade kieget és nem tudom telepíteni.
Gondolom a már letöltött patchek miatt úgy érzékeli mintha már fenn lenne a bc vagy valami ilyesmi...
Gondoltam hátha van köztetek aki járt már hasonló cipõben és tudja mi ilyenkor a teendõ.

DeathKnight talán

anti hero

Hellósztok lenne 1 kérdésem akarok 1 új karit kezdeni, gnomet fõleg pvp irányultsggal sztetek melyik a legjobb, melyik kaszt?
skorpio7
Nyilatkozni már nagyon ritkán szoktam, inkább az olvasótábort erõsítem.
"Ismerve" temperamentumodat elnézem neked. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Csirke4
Vigyázz miket mondasz mert holnap körbevesz 20 darab nagy troll és lincselés lesz, meg elveszik az uzsidat.
Unknow
Btw elhiheted ha szart se csinálnék a wowban, az se mozgatna, nem azért játszok vele mert nekem itt teljesítenem kell valamilyen életcélt, csak szórakozok. Ebbõl a mentalitásból is látszik,hogy Te már ott éled az életed. Aki nem szaladgál ilcsi pengékkel vagy legalább t1000es swarchenegger gearrel a kariján tuti hülye XD
Unknow
Ezt most csak azért mert közöltem,hogy nerf paladin? 😛 Egyébként...nem értem mi a gondod... Én csak konkrétumokat írtam. Sírsz mint egy gyerek ha a paladin nerf szóba kerül? Igen... A wow miatt sírt Crassus? Igen... Láttál már engem nyafogni itt a wow miatt? Nem hiszem. Most mondhatsz akármit, de attól még "füttyögsz és hazudsz" 😛
<#wow1>

Fehercsoki
Gondolom a cigány putriból.

picket
Kövek alól lehet õket kiforgatni, mint a skorpiókat (sorry, de magas labda jöhet még) :p

&#3237;_&#3237;

skorpio7
Az ilyen retardáltak honnan bújnak vajon elõ?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Tatyla
nem gondoltam volna hogy roma vagy...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fehercsoki
OMFG

omg 😄😄 raj vagy ennyi 😉
XD

akko szopjáá le tövig Zsátáá jóóvan Cigokkal nem kell kötekednii szar arc
Ha helyesen leírod a mondatot, akkor válaszolok.

Sziasztok Eredetin meik Serveren játszotok?
tigeroo
és ott a gnómotok a hobbitok?<#idiota>
Lacee
és az jó, vagy rossz? <#idiota>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Botond
Rasszista!
picket
Tömören: nincsenek taurenek.

&#3237;_&#3237;

Csirke4
Aztán mondd, kedves picket, milyen középfölde?
Ok letöltöttem az installert mostmár mûködik. 😄
picket
A wow accountommal együtt megpihent, és Középföldén fakadt dalra, de gondolom arra senki nem kíváncsi.

&#3237;_&#3237;

A wow az dvd-s és fel tudom rakni , a bc nem megy. Felmásoltam a 2. cd-t a gépre de ha ott indítom az installert akkor is ki írja ezt a hibát.
nekem ebbõl a listából csak a tabard kéne -.-

fúj, neked van Death's Bite-od? utállak...nálunk a naxx10 csapatban még egyszer se esett.
Betrayer of humanity is összevissza egyszer esett eddig, s persze, hogy mi vitte?
fury warrior!

s még befoglaltak elõre vagy 4-5-öt pluszba, mert naná, hogy mindegyiknek KETTÕ kell belõle, hát persze...szóval nekem az elkövetkezendõ kb. fél évben kb. 0,0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001% esélyem van rá...

örülünk Vincent?
hát naná, hogy kiba***ttul nem -.-
(és akkor a retpalákról és társaikról még nem is beszéltem...szal' a blizz kicsit elgondolkodhatna ezen a 2h weapon droprate növelésen, mert baromira nem ártana meg.)

jah, dk sigil se esett még soha naxx25-ben, oye -.-

Nah, kis arena reformnak nézünk elébe.

With the start of the next season we expect new teams and personal ratings to start much lower than they have before (not 1500). That way, everyone's experience is to climb toward the rating they're successfully playing at. So, knowing that, here's what our current thinking is on rating requirements for season 6.

Disclaimer: all of this is subject to change!
Other notes/caveats:
- items with no rating listed would have no rating requirement

- it won't be quite as easy to get deadly items via emblems of conquest as hateful items currently are via emblems of valor

- the new Archavon boss (a new boss located in another wing of the Vault of Archavon), will have slightly different drops than the current Archavon (he can drop Furious Gloves/Legs, or any possible random honor item in addition to tier 8 pve set items similar to Archavon's t7 pve set drops, but cannot drop the Furious Chest piece)

- honor/arena costs aren't listed but Hateful costs would be similar to current Savage, Deadly costs similar to current Hateful, and Furious costs would be similar to current Deadly

- you might note that the Furious weapon is still at a high requirement, 2k, the thinking being that most players are encouraged to get their weapon upgrade through pve, although hardcore arena competitors have an outlet to get an equivalent weapon through arenas (if you're hardcore enough for 2k, you can forego raiding for a weapon)

- additional note, "deadly trinket" refers to the current battlemaster's trinkets, "furious trinket" refers to an upgraded medallion of the alliance/horde

Hateful Gloves
Hateful Legs
Hateful Chest
Hateful Helm
Hateful Shoulders
Hateful Ring
Hateful Trinket

Deadly Bracer
Deadly Belt
Deadly Boots
Deadly Neck
Deadly Ring