World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AVIRA - \"More than security.\"

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
anti hero

Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
magyarul: takarodjál büdös törtös!
Tudnátok linkelni 1 oldalt, ahol levan írva az összes macro parancs? fontos lenne. Volt 1 csávó, aki ott állt elõttem elwynnben, és guildbne és friends listben is azt írta neki hogy borean tundra, és amit mondtam neki arra átírta, és azt mondta hogy makró.
elõre is köszi
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
girnyóból kövér lett, 3.-4. környékén kellett volna leállni.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

feldoghatjátok a büntetö pontjaitokat a seggetekbe mert kurvára leszarom csicskák
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ide csomagoltam ki interface/addons/questhelper
Live for nothing or die for something.
ha jól emlékszem, az a mappa automatikusan nem jön létre.
ha nincs, csinálj egyet...
Felraktam a wow-ot aztán a burning crusadet és ezután pachaltam vagyis nincs addons mappa az interfaceben.
Ilyenkor ujra kell rakni a jatekot?
vegulis igy utolag logikus, mert akkor lenne aktiv skill ha csak procnal lehetne hasznalni, de ez nem igy van mert barmikor lehet slamelni csak 1.5 sec cast nem instant amikor nincs proc
Most töltöttem le questhelpert kicsomagolni hova kell?
pláne úgy, hogy irl is eléggé be van táblázva most emellé -.-
csak ugye a "non plus ultra"..... engem mas nem erdekel a wowbol..
a pvp az megalol kurvaszar uj BG is, WG atyaisten lol? egy vicc -foleg hogy mondtam megy WAR is - ha epp olyan kedvem van, akkor WAR pvpzek par kort. majd kovi dungeonra megint benezek. ;d
anti hero
anti hero
inkább küldted volna el nekem, én meg csináltam volna pár screenshot-ot...
manapsag amikor szabadidom van es jatszani akarok inkabb a Wiit kapcsolom be ;D
amugy aze fizuztam be, mert naxxot akartam megnezni, megneztem, ennyi volt : )
anti hero
(tegnap 1 órán át keresgéltem dalaranban troll rugót, de szerintem olyan nem is létezik 😄)
láttam tegnap nagyon hegesztetted a love is in the air eventet 😊)
na valld be szépen, hogy 24/7-ben wow-ozol <#idiota>#idiota>