World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
"...lcd monitort 60 hz-en kell uzemeltetni."
Na nem a vita kedvéért (áááá! ugyan! én? dehogy!), de azt elmondanád, hogy pontosan mely paramétereiben lesz rosszabb egy lcd monitor adott felbontáson ha nem 60Hz-en megy?
Most azt zárjuk ki, hogy natív felbontásban van, mert ott 60 Hz a normális, és természetesen natív felbontásban legszebb a képe, de amit írtál, arról én nem tudok. Amennyit én tudok róla, az így szólna: az lcd monitoroknak natív felbontásban legjobb a képe, ott meg úgyis csak 60 Hz-et tudnak. Javíts ki, ha rosszul tudnám (magyarázattal)!
(Nem kötekedni akarok, csak ha tudatlanokat okítasz, akkor pontosan, magyarázattal, és tényeket, mert így nem tudást, hanem hiedelmet adsz át, aztán józsika a 32 colos monitorát 1024x768-ban is 60Hz-en járatja, mert meggyõzõdése, hogy az jobb a 120 Hz-nél. Nem mintha szükség lenne a 120 Hz-re lcd monitornál, de legalább tudja, hogy mirõl van szó. kk?)
ಥ_ಥ
Ha meg értelmes emberekkel akarsz érintkezni, akkor ne a realmen vacillálj, hanem keress másik fórumot <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
(najó meg a csajokért + a kondizásért + a zenélésért)
de mostanában sok szabadidõm van...nem így képzeltem a végzõs évemet😄
jön lassan az érettségi szünet...2 hónap..hát mia faszt fogok én csinálni annyi ideig?😄DDdd tanulni azt biztos nem...:/
(nah jó igen de nem egész nap..)
Ha megveszem a Battlechestet, akkor összesen 40 ingyen napom lesz? Mert ugyebár a 10 nap free trial és a 30 ingyen nap, vagy csak 30 lesz összesen?
A másik, hogy melyik szerveren érdemes elkezdeni? Jó guildek, ahová azért viszonylag könnyû bekerülni, de azért normális emberek alkotják, meg ilyenek. 😄
Köszi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Piicit zavar, hogy nem tudok kisseb wide felbontasra allitani mint 1280*7xx. Ez igy jo, ha a laptop taprol megy, viszont ha aksirol mukszik, ez plussz fogyasZtast jelent. Van kissebb, de az nem szeleskepernyore van. Esetleg tudna valaki segiteni?
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
utoljára novemberben jött rám a mánia megint, de akkor megvettem ...kb. 2 hétig játszottam vele...
lehet találnom kellene valami elfoglaltságot...hm..beiratkozom virágkötészetre<#idiota>#idiota>
20/15? vagy 10/10?
Tervben volt a bárhol lehet DK-t indítani, ha van már valahol egy lvl55-ös karakter, de "elnapolták".
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
- azt tudom, hogy akárhol létre lehet hozni de az 55-ös szint eltörlése felett elsiklott a figyelmem
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
gamecard-os kóddal nem fogsz acc-ot kreálni az fix.
amúgy meg elsõ körben a battlechest-et (alapjáték + tbc kieg van benne + 10 free day trial + 1 hónap ingyenjáték) ajánlom megvételre, az tesco-ban olyan 8k-ba fáj, utána meg köv. hónapban megveszed a lich king kieg-et.
nem kell egyszerre az egészet, hacsak nem akarsz kapásból death knight-tal kezdeni...
napi 2-3 óra játékkal 1-70 olyan durván 2-4 hét lehet, 70-80 kb. ugyanennyi.
de lehet kevesebb is, ha van már rutinod a szintezésben, meg a pénzcsinálásban...
80ra huzni meg 1honap max sztem ilyen iramban.
Egy kérdésem volna. Én jelenleg tört szerveren nyomom, de megelégeltem a folytonos lag-bug-dc-hármast, és szeretnék áttérni eredetire. A játékot netrõl töltöttem le, pontosabban egy havertól kaptam, aki netrõl szedte, állítólag a honlapról (szóljatok, ha ez nem igaz). A kérdés a következõ: netrõl letöltött játék esetében, ha kreálok accountot, elég-e a gamecard megvétele a játékhoz, vagy szükséges mindenképp az eredeti, dobozos verzió megvétele is. Mert ha nem, akkor 8K-t simán kicsengetek, míg azért eredeti dobozos verzió megvétele még plusz 17K-mba fájna. 😊 Gondolom, sejtitek, mi is az én dilemmám. 😊
Amúgy eredetin, napi 2-3 óra játékkal mennyi idõ felhúzni egy 80as karit Questhelper segítséggel?
Köszi a segítséget.
Szeressük a zacskós tejet
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
4 napja minden éjjel 11-12 körül UPC-s net megszakad, volt rá példa, hogy egymás után 3-4x is, és csak a géprestart segitett rajta.
A monitornak csak akkor van köze a max fps-hez, ha be van kapcsolva a sync every frame opció, amit általában az emberek nagy ívben.... Ilyenkor a videokártya hozzá állítja a monitor frekvenciájához a frame-ek megjelenésének idejét, és ilyenkor az fps megegyezik a monitor frekvenciájával (persze alá mehet, ha nem bírja). Hasznos, mert kiküszöbölhetõek vele csúszás szerû optikai jelenségek, amik a monitor frekvenciája, és a megjelenítendõ frame-ek interferenciájából adódik, nem jó, mert nem élvezkedhetsz a 175 fps-re.
Tehát.
Mighty: ebben a formában hülyeség, ha hozzáteszed, hogy a sync every frame opció bekapcsolása mellett, akkor már nem annyira.
eLiXir: 25 fps felett maximum akkor lényeges, ha légy vagy. Ha nem akad, akkor stfu, játszik, örül.
ಥ_ಥ
Ja, és a helyzetjelentés jobb volt, mint az aréna-közvetítésed. :\
ಥ_ಥ
és pontosan mennyi napot is kpunk? 😊
lejárt az ingyen hónap, tegnap (28-a) 9 órakor.
mivel még nem vettem gc-t, ezért elvileg mára, és tegnap du.-ra nincs elõfizetve a wow, mégis felengedett, még ma is, mondván a fake számlaszámomról automatikusan levonja az összeget. ilyenkor mivan, most addig ingyen wowozhatok, amig észre nem veszi h az a card number hamis? vagy majd amikor legközelebb elõfizetek gc-vel, ezeket az ingyen napokat levonja majd?
vagy hogy mûködik ez?