World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Vagy esetleg armoryn a last updated rész,általában akkor updateolja amikor bejelentkezel.

Fehercsoki
Account managementben kiírja.

tigeroo
meglehet valahogy tudni hogy egy account (vagy egy karakter/accountja) mikor volt utoljára bejelentkezve? amory-n nemtaláltam ilyen opciót
Fehercsoki
Megpróbáltam feltölteni ma az accom de azt írja hogy rossz a bankkártya pedig nem az eddig mindig azzal töltöttem,mi lehet a baja?Valami CVV kódot ír rossznak.

[HUN]Crassus
legalább ha mákunk van azt kiLOSolhatjuk😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
jah az megvan alapban😛😊 50% ról Dk társ eltûnik 2 sec alatt

Majd ki lesztek idegileg a hunterek miatt is. :S

[HUN]Crassus
1660,de kivagyunk idegileg úgyhogy ennyi elég:S😊

Lacee
nem mindegy, hogy 25-30 fölött mennyi az fps a játékban? legyen folyamatos a kép, itt úgysem a reflexek harca megy, mint egy lövöldözõs játékban... pontosabban számít(hat)nak a reflexek, de nem úgy.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nagy területen mászkál, ennyi. Wowhead-en van térkép hogy hol fordul elõ.

Valaki eltudná nekem árulni, hogy mi az az Arra'chea ? Mert már a qh is fent van, de sajnos ott sincsen semmi 😞 Tudom, hogy valami Kodo féle, de sajnos csak a sima kodok vannak ott 😞 Tudnátok mondani valami tippet?
Elõre is köszi! 😄
[HUN]Crassus
fealváltva fear és gg:S

[HUN]Crassus
1715 rõl 1550:S

Mighty
Lehet hulyeseget mondok, de az LCD TV-d lehet nem bir megjeleniteni 100 képet másodpercenként.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

árnyék beállítások?

anti hero

sziasztok!
fps problemam van, nem igazan ertem, hogy miert nincs 100 koruli fpsem, bar lehet tulertekelem a gepem teljesitmenyet: Gforce 9600gt 1gb; Intel Core2Duo 2.66GHz/3MB/1066MHz s775; 4gb memoria; Gigabyte GA-EP43-DS3 -Intel P35 alaplap es egy LG tv monitor. En a monitorra gyanakszom, hiszen ha normalis meretu/aranyu keppel szeretnek jatszani, muszaj 1680*1050 wide modeba allitsam, emellett minden high beallitason van.
Valakinek van vmi otlete?

[HUN]Crassus
az fasza

Elmondom, semmit nem kaptak. Egyszerûen csak felgearelõdtek.

[HUN]Crassus
Nah akkor egy cipõben járunk:S mi konkrétan 100 pont mínuszban vagyunk miattuk...
nagyon nem értem mit kaptak az utóbbi peccs óta,mert idáig nem sok vizet zavartak,de most kicsit átestek a ló tuloldalára...
fear eszméletlen durva megint:S

az ide-oda agyatlan blizzardos buff/nerf kombóktól kezd kihullni a hajam:S

TVelvet
20 meccs ebbõl lock + healer kb 15-16 csak buzi lockok vannak, megtanultak játszani, illetve fulldot + fear = megdöglesz tök8 micsinalsz
zomgzerg
megcsinálja

Cápafogxy
Le lettem másolva PTR-re most szedek egy 200Mbos patchet, nem kell lemásolni a wowot vagy valami?

[HUN]Crassus
Honnan szalajtották azt a kiba sok lokkot 2v2-ben?? az elmúlt héten megsokszorozódott a számuk és durvák is😛

basszzzzki kifolytak a konnyeim ezen a sracon, aki FSen van most linkelve.

egyszeruen gecinagy az egesz, ez aztan a szorakoztatoipar.
hihetetlen, legjobb baszki

anti hero

Törölt felhasználó
omfg..<#lama><#mf2>
Tafaya
Tanulság: válassz a fórumokon olyan jelszót, amit részegen nem tudsz beírni

antgecc
Ezek a mai csipaszarok még írni sem tanulnak meg az iskolában?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Pedig baromi vicces, ha rendesen elolvasod es megerted. 😉

ezt itt lehet nem tartják annyira viccesnek, mint a maximum 8 általánost végzett napiszarosok

Lajos vagyok, 19 éves leszek (ha megélem). WoW függõ voltam.

2 éve ismertem meg a játékot. Láttam a tecsóban, és olcsó volt, gondoltam gazdaságos, hát megvettem. Nagyon rossz döntés volt, mert a media marktban még olcsóbb volt. Reméltem, hogy különleges leszek, és be is jött. Reméltem, ha az emberek meglátnak, majd azt mondják: "Hû, nézd, ez a kocka full epix, biztos nagy leet player", de rá kellett jönnöm, hogy csak egy csoport elitista játékoshoz csatlakoztam, akik legalább annyira jók mint én. A barátaim elfordultak tõlem, fõleg ha kolbászevés után böfögtem. A barátnõmet is elvesztettem, meg a családomat, és Frici kutya is elfordult tõlem, mert nem sétáltattam meg többet a kertben. De még Ilcsi néni, aki a szomszédban van, az is nagyon szúrós szemmel nézett rám.
Tegnap, éppen amikor Kil'jaidenbõl lootoltam a legendary bow-ot, nagyon felidegesített, hogy nem whisperelt rám a szerver fele, hogy gratuláljon. Mérges lettem, és nem akartam, hogy ilyen lózer, pixeles táraságban éljem le az életemet.

Úgyhogy másnap reggel rituálisan elfelejtettem a passwordömet.

Nem mondom, hogy azonnal megváltozott volna az életem, bár még délután sikerült két bomba csajt felcsípni a bárban. Két nap alatt lefogytam két kilót, és elkezdtem verseket írni.

Persze aztán kiderült, hogy a két csaj igazából férfi volt, csak átoperáltatták megukat, nem is lefogytam, hanem kiderült elromlott a mérleg, és felhíztam igazából öt kilót, a magyar írói szövetség pedig vérdíjat tûzött ki a fejemre.

Úgyhogy visszamentem wow-ozni. Azóta hétezer felett critelek steady shottal. Talán azt gondolhatjátok, hogy "hû, milyen nagy lúzer, abbahagyta a wow-ot", de higyjétek el, ti is abbahagyhatjátok. Mérlegeljétek, tényleg megéri-e elfuserálni az életeteket azzal, hogy egy nap csak elfelejtetek rituálisan a jelszavatokat. Egy pár nem is tudom milyen nemû lény vagy guildtársak, epicek, fanta? Raid és aréna minden nap, vagy szenvedés a munkahelyen?

Én döntöttem.

feldoghatjátok a büntetö pontjaitokat a seggetekbe mert kurvára leszarom csicskák

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD😄😄😄😄:😄 ezen mekkorat röhögtem 😄😄😄 <#email><#banplz><#taps><#idiota>

Wildor ment egy privi.
EnZsolt
Hülye kanári.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Hülye-e vagy?
Helo szaisztok kéne nekem egy kodos szerver mert a normálison nem nagyn megy pl ha beirom add ..... akkor azt mkapon csalo szever aki tud segitsen
itt is vannak
http://brot2009.atw.hu/
ilyen emberekhez szerintem ne. nem éri meg. magyarokkal ne is játssz, tapasztaltam már. menj olyan szerverre ahol nincs magyar, õk csak elba*ni tudják a gamét

Tényleg nem? <#csodalk><#falbav>
Lacee
nem.

<#wink><#idiota>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sziasztok!

Ma vettem meg a játékot! Pontosabban a Battlechest-et 😄 Perpillanat is a patcheket telepíti <#vigyor4>

Azt szeretném megkérdezni, hogy csatlakozhatok-e a ti WoW-os táborotokhoz? 😄

Elõre is köszi! 😄
capaszabi
ahogy dbm is announce-ol ha rl-nek be van kapcsolva, ez is.

http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/failbot.aspx

szivi

az jó, csak asszem ilyenem nincs.
vagy legalábbis nem tudok róla, hogy ilyen fel lenne rakva -.-

Fehercsoki
Failbot.

engem meg az érdekelne, hogy melyik addon az, amelyik raid-ben mindig kiirkálja, hogy pl. sartha-nál mennyien álltak bele a void zone-ba, mennyien és kiket kapott el a tûzfal, stb?
valamelyik addonom állandóan kiirkálja, s még nem jöttem rá melyik...
deadly bossmod szokott ilyeneket kiirkálni?

sziasztok, arról szeretnék tudakolódni, hogy dps-be a rugók közül az assasination vagy a combat ág most perpill az erõsebb ? ty

picket
Nem érted. Neki a dw kell. KELL! KKKEEEELLLLLLL! Valahol megértem egyébként, mert sokan voltunk már abban a helyzetben, hogy kedvenc kasztunkat, buildünket a Blizzard lekapta a dps vagy heal lista élérõl, és közölte, hogy "...was never intended...", vagyis hogy eddig illegálisan szórakoztunk, és nekünk bizony a k anyukánkat. Szerintem meg l2gamedesign a Blizzardnak, de mindegy. Nem mindenki váltogatja a kasztokat évszakonként, mint te :p Azért capaszabit sem féltem, pár hétig sír, aztán rerollol valami aktuálisan tápabbra :p Erõsebb kutya... és itt mindig a Blizzard lesz az erõsebb kutya. Ezért nem sírni kell, fõleg nem ide. Ki lehet tölteni a cancel accountnál az okot. PONT.

&#3237;_&#3237;

dk dw tema: http://blue.mmo-champion.com/28/15207818317-dw-entirely-dismantled--intended.html

mivan meguntad naxxot?😄

<#eljen>