World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Elõre is köszi! 😄
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
anti hero
fps problemam van, nem igazan ertem, hogy miert nincs 100 koruli fpsem, bar lehet tulertekelem a gepem teljesitmenyet: Gforce 9600gt 1gb; Intel Core2Duo 2.66GHz/3MB/1066MHz s775; 4gb memoria; Gigabyte GA-EP43-DS3 -Intel P35 alaplap es egy LG tv monitor. En a monitorra gyanakszom, hiszen ha normalis meretu/aranyu keppel szeretnek jatszani, muszaj 1680*1050 wide modeba allitsam, emellett minden high beallitason van.
Valakinek van vmi otlete?
nagyon nem értem mit kaptak az utóbbi peccs óta,mert idáig nem sok vizet zavartak,de most kicsit átestek a ló tuloldalára...
fear eszméletlen durva megint:S
az ide-oda agyatlan blizzardos buff/nerf kombóktól kezd kihullni a hajam:S
egyszeruen gecinagy az egesz, ez aztan a szorakoztatoipar.
hihetetlen, legjobb baszki
anti hero
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
2 éve ismertem meg a játékot. Láttam a tecsóban, és olcsó volt, gondoltam gazdaságos, hát megvettem. Nagyon rossz döntés volt, mert a media marktban még olcsóbb volt. Reméltem, hogy különleges leszek, és be is jött. Reméltem, ha az emberek meglátnak, majd azt mondják: "Hû, nézd, ez a kocka full epix, biztos nagy leet player", de rá kellett jönnöm, hogy csak egy csoport elitista játékoshoz csatlakoztam, akik legalább annyira jók mint én. A barátaim elfordultak tõlem, fõleg ha kolbászevés után böfögtem. A barátnõmet is elvesztettem, meg a családomat, és Frici kutya is elfordult tõlem, mert nem sétáltattam meg többet a kertben. De még Ilcsi néni, aki a szomszédban van, az is nagyon szúrós szemmel nézett rám.
Tegnap, éppen amikor Kil'jaidenbõl lootoltam a legendary bow-ot, nagyon felidegesített, hogy nem whisperelt rám a szerver fele, hogy gratuláljon. Mérges lettem, és nem akartam, hogy ilyen lózer, pixeles táraságban éljem le az életemet.
Úgyhogy másnap reggel rituálisan elfelejtettem a passwordömet.
Nem mondom, hogy azonnal megváltozott volna az életem, bár még délután sikerült két bomba csajt felcsípni a bárban. Két nap alatt lefogytam két kilót, és elkezdtem verseket írni.
Persze aztán kiderült, hogy a két csaj igazából férfi volt, csak átoperáltatták megukat, nem is lefogytam, hanem kiderült elromlott a mérleg, és felhíztam igazából öt kilót, a magyar írói szövetség pedig vérdíjat tûzött ki a fejemre.
Úgyhogy visszamentem wow-ozni. Azóta hétezer felett critelek steady shottal. Talán azt gondolhatjátok, hogy "hû, milyen nagy lúzer, abbahagyta a wow-ot", de higyjétek el, ti is abbahagyhatjátok. Mérlegeljétek, tényleg megéri-e elfuserálni az életeteket azzal, hogy egy nap csak elfelejtetek rituálisan a jelszavatokat. Egy pár nem is tudom milyen nemû lény vagy guildtársak, epicek, fanta? Raid és aréna minden nap, vagy szenvedés a munkahelyen?
Én döntöttem.
feldoghatjátok a büntetö pontjaitokat a seggetekbe mert kurvára leszarom csicskák
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
http://brot2009.atw.hu/
<#wink>#wink><#idiota>#idiota>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ma vettem meg a játékot! Pontosabban a Battlechest-et 😄 Perpillanat is a patcheket telepíti <#vigyor4>#vigyor4>
Azt szeretném megkérdezni, hogy csatlakozhatok-e a ti WoW-os táborotokhoz? 😄
Elõre is köszi! 😄
szivi
vagy legalábbis nem tudok róla, hogy ilyen fel lenne rakva -.-
valamelyik addonom állandóan kiirkálja, s még nem jöttem rá melyik...
deadly bossmod szokott ilyeneket kiirkálni?
ಥ_ಥ