World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intelligenciád akkora lehet mint az életkorod. Feltételezem az se túl magas.
Mi van akkor ha õ törtön játszik? Juj nem akar fizetni havi 3-4k-t hogy játszhasson? meg tizenakárhányat a játékért? valóban szánalmas... Nem téged rövidít meg, ergo kb. semmi közöd hozzá hol játszik, és ha segíteni nem tudsz (nem akarsz?) inkább fogd be a szádat szvsz.
Flame off.
Amúgy ez a törtösvagykurvaanyád mentalitás csak az alacsony átlagéletkor/iq miatt van, vagy egyszerûen a magyar vagy sg-s segítõkészségnek tudjam be? 😊 Mert máshol még nem találkoztam ilyennel. 😊
addonok EREDETIHEZ vannak irva, ha tört szarodon addonozni akarsz akkor irj magadnak.
anti hero
amugy a Gatherer addonnal látod egyszerre hol szedtél virágot meg bányát de azt nem azt jelenti hogy ott per pill van is😊
██
amugy google, itt nemnagyon fognak segíteni (igen, azért mert törtös vagy -ofkóz én nem wowozok)
szóval:
HÚZZÁL MÁR EL A FASZBA TE BÜDÖS TÖRTÖS GECI
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Még mindig nem érdekel tört szerver, csupán egy ui pack.
Az, hogy én azt tört szerveren használom vagy nem, szerintem már az én dolgom.
Köszi mesi. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Köszönöm!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
2.free trial upgrade-elése alap wowra (+30=40 nap)
3. alap wow upgrade-elése tbc-re (40 nap + drenáj + blood elf)
4. tbc upgrade-elése wotlk-ra (40 nap + drenáj + blood elf + dk)
Kicsit segítsetek már. 😊
Vagy várjam meg amíg megveszem a Battlechest-t?
http://warcraft.freeblog.hu/files/a_tort_szerver.jpg
lehet, hogy ez volt az elsõ terv, csak elvetették arra hivatkozva, hogy bazi nagy felhördülés lett volna miatta? ^.^
csak mert ez a kép a game-ból van, ha jól látom...
Esetleg addonokat, amivel összerakható valami értelmes formáció, fubar és bartendert próbáltam, tetszik mindkettõ, viszont ha a druidom cat formba vált és elfade-el, eltûnik az action bar. 😄
80 -ig a legjobb talent szerintem..
ha nem túl frankón gearelt a tank meg a healer is, akkor egy 13-14k hp-s rugóval sokra nem mennek.
ilyen low hp ugyanis elég gány geart feltételez, s gondolom nem wipefest-et akarnak, hanem normális dps-eket, hamár a tank és a healer szarul gearelt.
nekem is volt olyan, hogy hc azjol-ban a 2. wipe után azt mondtam a tanknak, hogy na akkor most beállsz a sarokba, én meg átöltöztem tank gearbe és nekiálltam tankolni, mert a tankunkat simán-lazán összecsukták a mobok a 24k buffed hp-jával meg a saccperkb. ~15% avoidance-ével együtt.
valahogy a kék-zöld geares resto dudu istennek se birta életben tartani -.-
az meg már csak a hab volt a tortán, hogy még tank gear-ben is nagyobb dps-t csináltam, mint az úgymond dps-ek -.-
(jah, még mindig a trinket miatt járok oda, mert nem akar kiesni -.-)
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
136000:senki nem mondta hogy csak epicben lehet hczni,de nem mindegy hogy egy insta 30perc vagy 2 ora alatt megy le.14k hp nem is keves ha azt nezem hogy erre meg jonnek az elixirek,kajak,buffok.Ha tudsz jatszani a rugoval,az ugyis kiderul hamar.
mobok közé befut...feldotolok vagy 6ot-7et és általában 100% HP és 80% manával fejezem be a harcot, mert a haunt és siphon/drain life teszi a dolgát.
nem tudtam hogy ulduar start gearbe kell hczni.. de ha én avgyok a hülye akkor bocsi
egyik nap letöröltem a wowot mert újra kelet rakjam gépem, utánam mikor vissza akartam telepíteni ezt írta :ERROR#132 (0x85100084)
újra raktam utána gépet megint de akkor se engedte :S plz vki mi a megoldás??
PS3 ID: AdmT89
Tyvm 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ಥ_ಥ