World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plu604
"HÚZZÁL MÁR EL A FASZBA TE BÜDÖS TÖRTÖS GECI"
Intelligenciád akkora lehet mint az életkorod. Feltételezem az se túl magas.
Mi van akkor ha õ törtön játszik? Juj nem akar fizetni havi 3-4k-t hogy játszhasson? meg tizenakárhányat a játékért? valóban szánalmas... Nem téged rövidít meg, ergo kb. semmi közöd hozzá hol játszik, és ha segíteni nem tudsz (nem akarsz?) inkább fogd be a szádat szvsz.
Flame off.

Nincs semmi flame, es kicsit sok lesz a smiley. (A tort szerver az olyan, hogy minden hozza kapcsolodo aprosagot az adott szerver foruman kell keresni, mert az eredeti maskepp mukodik. Peldaul az addonok is minden verzional maskepp mukodnek, illetve a tort szerverek rengeteg beallitasa teljesen mas, mint az eredetie.)

ivjoe
Nem, azok a KLIENSHEZ vannak írva, ami minden esetben eredeti. 😄
ivjoe
Pont ez az, ha lemegyek maciba, vagy cicába, akkor vált az action bar, de ha cicából prowl-olok (stealthbe megy, elfade-el, láthatatlan lesz), akkor az action barról szépen eltûnnek az ikonok. Mármint a bartender action barjáról, az alap jó.

Amúgy ez a törtösvagykurvaanyád mentalitás csak az alacsony átlagéletkor/iq miatt van, vagy egyszerûen a magyar vagy sg-s segítõkészségnek tudjam be? 😊 Mert máshol még nem találkoztam ilyennel. 😊
ivjoe
Ahhah, jahogy itt már flém is van ha beírom, hogy TÖRT-ön játszok. 😄DDDDDD

capaszabi
akkor ideje orvoshoz menned, ha megadban nevetgélsz.

addonok EREDETIHEZ vannak irva, ha tört szarodon addonozni akarsz akkor irj magadnak.

capaszabi
EU verzioval EU szervereket látod US-sel US-eket

capaszabi
wow-europe.com-on probáld, az az EUs oldal

ez kúlos, a ratyi kopasz csirke tenyleg gecilolul nez ki

anti hero

Pyotr
Ha herbás és miningos vagy egyszerre és azt akarod elérni hogy ha átrepülsz egy terület felett akkor jelezze a még nem kiszedett bányát vagy herbát is attól tartok arrra nem találsz addont esetleg macrózd be.
amugy a Gatherer addonnal látod egyszerre hol szedtél virágot meg bányát de azt nem azt jelenti hogy ott per pill van is😊

██

Sziasztok, egy olyan addon-t keresek ami egyszerre mutatja a minimapon a find minerals és find herbs-et. Most spotter-t használok csak ezzel az a gond hogy felváltva cserélni a kettõt és kényelmesebb lenne ha egyszerre mutatná. Ha valaki ismer ilyen addon-t pls írja le a nevét. Thx.
tigeroo
elfadel? stealthbe megy? akkor a retailon is "átvált" az action bar.

amugy google, itt nemnagyon fognak segíteni (igen, azért mert törtös vagy -ofkóz én nem wowozok)
Fehercsoki
Igen de amit te keresel bazdmeg az törtre van és nem eredetire-.-
szóval:
HÚZZÁL MÁR EL A FASZBA TE BÜDÖS TÖRTÖS GECI

Még egy kérdés, honnan tudom, hogy melyik szerver EU és melyik US?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

ivjoe
Megint felnevettem? 😄
Még mindig nem érdekel tört szerver, csupán egy ui pack.
Az, hogy én azt tört szerveren használom vagy nem, szerintem már az én dolgom.

Köszi mesi. 😊
Csirke4
ClassTimer abban lehet minden ilyet állítani.
tigeroo
sírok 😄D ilyen nincs...
de..ilyen van 😄DD😄Ddd
edit: van most nekem valami addon ami mutatja az ellenfelre rakott debuffjaimat.. csak az nem mutatja a sajat ilyen per seces buffjaimat... bar most ahogy belegondolok lehet abba kene beallitani 😄 na mind1 azer valaki mondja meg a nevet, thx

keresem ezt az addont, kerestem curseon de nem találtam, szoval lehet rossz helyen kerestem, megköszönném ha valaki megmondaná a nevét

Én is kérnék egy kis segítséget. Megvettem a Battlechestet, megvan a trial account, szeretném upgradelni, de nem fogadja el az authentication key-t. Szerintetek mi lehet a probléma?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

besírtam raja 😄DDDDD

Köszönöm szépen! Így nyerek pár ingyen napot!! Bár nem mintha ez motiválna mert számomra megéri azt a havi 3-4k Ft-t.
Köszönöm!
Count Adyn
Istenem😄DDDDDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

capaszabi
1.free trial kód regelése (10nap)
2.free trial upgrade-elése alap wowra (+30=40 nap)
3. alap wow upgrade-elése tbc-re (40 nap + drenáj + blood elf)
4. tbc upgrade-elése wotlk-ra (40 nap + drenáj + blood elf + dk)

Üdv mindenkiek!Szeretnék kicsi segítséget kérni.Megvettem a WowWoTLK-et(collector) és holnap veszem meg a battlechest-t.hogyan történjen a regisztrálás vagy milyen eljárással?Gondolom elõbb a simával kell kezdeni a reget.Tom hogy hülyekérdés de nem akarok elcseszni semmitsem!
Kicsit segítsetek már. 😊
Vagy várjam meg amíg megveszem a Battlechest-t?
capaszabi
de ha már tört "szeró", ezt most találtam. nagyon komoly 😄DDDd

http://warcraft.freeblog.hu/files/a_tort_szerver.jpg

capaszabi
LIVE = 3.0.8. köszönjük emese, ne eröltesd.

ivjoe
Ahhah, most felnevettem? 😄
NEm keresek tört szervert, addont keresek, right??
capaszabi
majd artasz dob valami ilyesmit gondolom

capaszabi
piros szöveg oldal tetején banner alatt.

asszem valami ilyesminek kéne lennie a dk flying mount-nak, ahelyett a ratyi kopasz csirke helyett -.-

lehet, hogy ez volt az elsõ terv, csak elvetették arra hivatkozva, hogy bazi nagy felhördülés lett volna miatta? ^.^
csak mert ez a kép a game-ból van, ha jól látom...

ivjoe
2.4.3-on mûködõ használható UI-t tud valaki ajánlani fõként pvp-hez?
Esetleg addonokat, amivel összerakható valami értelmes formáció, fubar és bartendert próbáltam, tetszik mindkettõ, viszont ha a druidom cat formba vált és elfade-el, eltûnik az action bar. 😄
MarkBlade
A leghaladósabb szintezésre a demonology. Simán gyaláztam a 3-4 fõs q-at is.A felguard meg 500-1500 körül ütött tehát csinált agrót rendesen.
80 -ig a legjobb talent szerintem..
azért valahol meg birom érteni õket.
ha nem túl frankón gearelt a tank meg a healer is, akkor egy 13-14k hp-s rugóval sokra nem mennek.
ilyen low hp ugyanis elég gány geart feltételez, s gondolom nem wipefest-et akarnak, hanem normális dps-eket, hamár a tank és a healer szarul gearelt.

nekem is volt olyan, hogy hc azjol-ban a 2. wipe után azt mondtam a tanknak, hogy na akkor most beállsz a sarokba, én meg átöltöztem tank gearbe és nekiálltam tankolni, mert a tankunkat simán-lazán összecsukták a mobok a 24k buffed hp-jával meg a saccperkb. ~15% avoidance-ével együtt.
valahogy a kék-zöld geares resto dudu istennek se birta életben tartani -.-
az meg már csak a hab volt a tortán, hogy még tank gear-ben is nagyobb dps-t csináltam, mint az úgymond dps-ek -.-

(jah, még mindig a trinket miatt járok oda, mert nem akar kiesni -.-)

tudnátok nekem linkelni egy jó prot pala telentet, meg leírni egy két szóban, h milyen spell kombinációban érdemes tankolni? (blessing, seal,...)

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

jazzy
Hát egyrészt nem tudom miért annyira fontos rugónak a sok hp. Másrészt a te döntésed. Enchantolod a kéket levisznek hcba és lecseréled és azt is enchantolod, vagy nem enchantolsz mert minek nem visznek nem cseréled. ennyi.
Mighty
Nem tudom, nekem semmi negatív hátrányom nem volt, pedig voltak még rajtam lvl70-es epicek meg questrewardok. Senki sem mondta, hogy kevés a HP-m. Nem egy nagy wasistdas a jelenlegi 5-men-HC kontent. Legyen jó tank és healer. Ha nem HC achira hajtanak nem szükséges epic gear.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

dartonita
Koszi,de raidre gondoltam,a szintezesen mar tulvagyok 😊Fejlodni jo volt a demo,de most mar vmi kemeny dps kene.
136000:senki nem mondta hogy csak epicben lehet hczni,de nem mindegy hogy egy insta 30perc vagy 2 ora alatt megy le.14k hp nem is keves ha azt nezem hogy erre meg jonnek az elixirek,kajak,buffok.Ha tudsz jatszani a rugoval,az ugyis kiderul hamar.

Looserke
viszont a voidwalker egy hulladék ha nincs kitalentolva a tauntja, a sima dotok is leszedik róla a mobot nagyon hamar...

nem vágom hová fajult ez a dolog... mi ez hogy csak epikbe lehet hczni ? amikor ott is csak kék / 1-2 lila esik, akkor nehogy mar a kek cuccot encsantoljam amikor 2 nap mulva ugyis lecserelem

Looserke
a most lv72es lockom 57/6/0 jelenleg és semmi gondom a szintezéssel...

mobok közé befut...feldotolok vagy 6ot-7et és általában 100% HP és 80% manával fejezem be a harcot, mert a haunt és siphon/drain life teszi a dolgát.

dartonita
Az alabb felsorolt modon megszerzett geart megfeleloen enchantolva es gemelve mar siman mehetsz hczni.Probald eloszor violet holdot,uk-t,nexust,es az aranylag egyszerubbeket.

repus cuccokbol osszehozok 14.5k hp-t attol jobb lesz ?😮

dartonita
Normal instakbol,kraftolt itemekbol,repus cuccokbol.

valaki mondja már el, hogy hczni milyen gearbe lehet ?! én eddig azt hittem hogy a hc-t badge farmolas és gearelõdés szempontjabol hozták létre, de most hogy újra elkezdtem wowozni és rerolloltam rugora.. es friss 80askent 13.3khpmra hivatkozva sehova se vagyok jo hcba.
nem tudtam hogy ulduar start gearbe kell hczni.. de ha én avgyok a hülye akkor bocsi

Sziasztok!

egyik nap letöröltem a wowot mert újra kelet rakjam gépem, utánam mikor vissza akartam telepíteni ezt írta :ERROR#132 (0x85100084)
újra raktam utána gépet megint de akkor se engedte :S plz vki mi a megoldás??

PS3 ID: AdmT89

dartonita
Valami ubertapasztalt lock javasolhatna egy pve talentfat,ami bizonyitottan mukodik is.Eddig demo/destrot probalgattam,de az nem valt be,most afflin vmivel jobb de meg mindig nem az igazi.
Tyvm 😊

Mighty
Vágom, csak megmaradt bennem egy olyan hír, hogy valami problémába ütköztek a bárhol lehet indítani DK-t, ha van 55-ös karid, ezért elnapolták a dolgot.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

picket
Akkor megadod a bankkártyaszámot, elkezdi a 30 ingyen napot, aztán "cancel subscription" (természetesen megkezdett részt, vagyis az ingyen 30 napot folytatja), ez után nem akar majd pénzt levonni a kártyáról. Amikor pedig lejár a 30 nap, akkor veszel GC-t.

ಥ_ಥ

Azt vágom, hogy addig nem vonnak le, csak késõbb nem akarok bankkártyáról fizetni, viszont nem akarok egyszerre Battlechestet és gamecardot is venni, ergo elõször bankkártya-számot adnék meg.