World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a megszólalásaid után kezdem magam rosszul érezni, hogy hivatalos szerveren játsszok.
Igy volna helyes:
"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem TUD segíteni!"
Én sem tudok angolul nagyon,de van szótár meg plusz kellékek.És ha nem értek semmit finoman megmondom hogy nem tok angolul vagy nem is szólok közbe.Ennyi!Mindenki jól jár! XD
Annyiból jó hogy akad magyar hogy azért jólesik néha eldumálni még ha csak pá mondatot is.
MarkBlade az nem baj ha idõsebbek!Sõt még az a jó mert ésszerûbben gondolkodnak. 😊
Amúgy itt a szerverek közt van valami játékbeli eltérés azon kívül hogy normál,pvp stb.?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
külföldi szervereken is rengeteg van, sajnos bs-en azért van többség, mert a legtöbb pistike a "nemtudokangolul és ezegymagyarszerver" szerint gondolkodik sajnos igy csak annyit mondhatnék erröl, h ott csak felgyülemlettek a hülyék, a külföldiek meg a sok szerver között jobban szétszóródnak 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szeretném használni a carbonite addont.
Használjátok az új verziót?
Mi az elétrés a carbonite quest és a carbonite között?
Okés a másodikért fizetni kell,de megéri-e?
Mondjuk örülnék egy feltört új verziónak. 😛
Köszi a segitséget.
ಥ_ಥ
Tisztelet a kivetelnek.
Ha jofej magyarokat akarunk akkor ott van Outland.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ಥ_ಥ
Bloodscalp
Ragnaros
Sylvanas
Twilight Hammer
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ha arra képtelen, hogy felfogja, hogy a különbözõ verziók különbözõ LUA verziókat használnak, mivel az ujakban beraktak/kivettek/változtattak dolgokat, és ennek ellenére még minket fikáz, ahelyett, hogy kiguglizná a szarját, na az ilyen szarjon sünt, de komolyan.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
aki meg törttel játszik tényleg keressen másik topicot pls....TÉNYLEG nem értünk hozzá....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Megvettem tegnap a WOW battlechestet és sérült volt a doboz! 😞(
1 hét mire kicserélik.Nem értem hogy a szállítók mért nem figyelnek jobban erre! 😞(
NA minegy.Más.Mondjatok már meg légyszives melyik az a szerver ami õrzi a kezdetleges dolgokat?Bár nem tom,de lehet egyformák a szerverek!Én olyanra szeretnék majd menni ami pvp és egyszerû.Semmi extra.
Ragna hordán pl. mindenhova healert keresnek, BS allyn viszont annyi van mint a szemét, kb esélytelen grp-ot találni hilerrel.
Tank mindenhova kell valamilyen szinten, mert az emberek nem szeretnek tankolni, mivel az némi felelõsség, és mivel te sem akarsz, ez kiesik.
DD-bõl meg annyi van, hogy sejhaj, talán PVE-re Elem sámit csinálnék, az kevés van mindenhol, mert kurva unalmas pve-ben 😄
3.1.0-val a dual talent miatt, ha komolyan akarod tolni, akkor palát inditanék a helyedben v. druidát és tank/heal-re talentezném a 2 spec-t.
nah most az lcd monitornal alapbol nincs villodzas mivel teljesen mas rendszer alapjan mukodik mint a crt, itt csak az a pixel frissul aminel tenylegesen valtozas van, ne lathato fejfajdito villodzas, akarhany hz-en is hasznalod. viszont attol meg probalja frissitgetni a technika attol fuggoen, hogy hany herzre allitottad es mivel ugyse tudod mar megkulonboztetni szabadszemmel a 60 fps es felette levo fps kozti differenciat, ezert a technika vedelme miatt ajanlatos 60 hzen (vagyis a legalacsonyabb frekvencian) hasznalni az lcd monitort.
Megvan az accountom, sajna US oldalon csináltam a trialt, úgyhogy a 12es tauren sámánom az elveszett, de sebaj, még az elején voltam. 😄
Namármost, szerintetek melyik lenne a legérdemesebb kezdésnek? Demo warlock, ele sámán, cement sámli, vagy druida? Igazából raideken vagy dps vagy healer szoktam lenni, tank még sosem voltam.
Köszi a segítséget.
Persze modelviewerrel meg lehet nézni, és abból látszik is hogy olyan mint a mostani set, csak egy kicsit változtatva... de akkoris.
😄😄<#nyes>#nyes>
Van egy olyan problémám, hogy az 1.0.0-ás verziójú WoW-ot sikerült megszereznem. Az adott szerver viszont legalább 3.0.8-as verziót kér. Találtam patcheket, de mind olyan, hogy jópár napig csinálhatnám a patchelést, hogy eljussak a 3.0.9-ig, mert lépcsõzetesen egymásra épülnek a patchek. Ráadásul olyat, ami 1.0.0-tól indul nem is találtam. A kérdés: Nincs valami jó oldal, amin fent van az összes patch? Vagy ilyen esetre valami patch csomag?:S
Elõre is thx a választ
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
/facepalm
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Aksirol amugy kb 1 orat megy, (ha lehuzom a budos grafikat, akkor masfelet)...
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
A tört verzióról ne itt keress infót!
<#wilting>#wilting><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> csak az a baj h valamelyik törtös ezt a szöveget nem fogja fel. tehát kinek nincs felfogása? ja és minek jön be ide törtös ha ez eredeti wow-os fórum?
(hogy mangos vagy wowemu a menõ most azt nemtudom...de régen is maszekba írkálták a törtös addonokat szazl szerintem ez mostsincs másképp!)
sajna nemtudunk segíteni. de szerintem 3ezer forintot simán megér a minõség (megmarad a karid, van értéke az accountodnak, remek feedback/support...)
sokan ugy tekintenek a wowra mint egy hétköznapi játék..pedig nem, ez egy kõkemény hobbi, ahogy foglalkozol a karaktereddel...ha nem eredetin wowozol akkor nemis wowoztál még igazán soha!
...