World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regelek a az eredeti Wowra!Remélem nem cseszek el semmit! 😄
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
ಥ_ಥ
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Nem lehet vele ugyanazt spamelni burstnek, nem fogy el, ugynaolyan ütemben töltõdik mindenkinek.
Igazából az lenne a legoptimálisabb, ha bevezetnék minden classnak, de az megint egy "uniformizácio" lenne, amit ellenzek. a Who ezért sokkal jobban balanszolhato, mert mindenki energy-böl/rage-böl castol.
igazából kicsit meg is cáfolom rögtön az elõbbi gondolatomat,mert az egész wotlk szarrá lett egysezrûsítve és butítva:S ,de a DK utcahosszal vezet minden kari elõtt ilyen téren.
imba tank,imba dps,imba pvp-ben.....az FS-es videó azzal a /castrandom * összes DK skill egy gombon nyomogatása videó mindent megmagyaráz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Én még csak simán játszom a játékkal nem megyek bele hogy ez mennyit az úgy menyi.Szimplán élvezem a játékot.
There is no peace. There is only WAR!
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
1. Meddig érvényes a generált kód ?
2. Honnan tudja a szerver, hogy mikor nyomtam meg a gombot ?
Tapasztalatom:
- A generált kóddal kb. 10 percig tudok belépni, utána nem enged be.
- Kétszer egymás után azzal a kóddal nem lehet belépni.
- A generátor offline, semmilyen kapcsolatban nem lehet a szerverrel.
Elképzelésem:
- A generátorban be van állítva az óra, amikor számot kérek éppen az aktuális idõbõl egy algoritmus segítségével generál egyet kódot, ami sohasem lehet ugyanaz.
- Eközben a szerver ugyanazt az algoritmust követi és meghatározza a belépés idõ intervallumát, esetleges túllépés esetén tiltja azt, sikeres login után tiltó listára rakja.
Aki tudja az igazságot ossza meg velem.
Thx
Az új fiókom: DevLupius
De a maci ettõl független szerinted jótank?
Gabesz126 5-6 óra? OMG!! XD
Itt úgyis gondolom vannak nagyon fanok meg ilyenek. 😊
A druida maci formában rossz tank?Szerintem igenis jó tank sõt szerintem imitt amott jobb mint a warrior!A macinak van egy olyan támadása "swipe" ami a közelben lévõkre sebez.Mennyiségtõl független!És szerintem ez jópont mert így a az aoe-t is tudja tankolni.
de én csak kezdõ játékos vagyok! 😊 Kíváncsi vagyok a nagyok véleményére is. 😊
Én is megvettem az alapot meg a kieget egyben.
Amúgy én is belefutottam elösször a com-os oldalon akartam accot létrehozni de aztán mondták hogy az eus-on kéne 😊
Amúgysem fogadja el az eus-kódokat a com-os oldal.
De most már minden rendben van kész az accom a frissítés is ami kb. 5-6 óra volt.
Maradok inkább itt nálatok! 😊
Mond csak mindegy hogy a wow.comra vagy a wow-europe.com-ra regelek?
Végre megvan a Battlechest is.Amúgy csak beregelek a hivatalos oldalon feldobom az alapot,aztán felteszem a kiegészítõket?Meg nem kérkedés vagy ilyesmi,de a Lich King kollectort is ugyan úgy kell feltenni mint a BC-t?Vagy annak van valami más módja a külön pet miatt?
csak azért csinálják mert blizz fansite és kapnak ingyen jegyeket meg beta kulcsokat amit kiosztanak a haverjaiknak
Tusy a Low LVL questeket be tod kapcsolni,csak annyit kell tenned,hogy a minitérkép mellett ahol van a fly master keresés vagy kovács stb...és ott van egy felkiáltójel!az a low level-es questek mutatása.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Tudtok-e olyan MOD-rol, ami megmutatja, hogy adott teruleten mely questek vannak keszek, es melyek nincsenek?
Szeretnem megcsinalni a regebbi questeket, es egyszeruen Blade Edge-ben nem talalok tobbet sehol, es meg hianyzik 5. 😞
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ezt gondold át gyorsan, hogy mi is az a main hand, meg hogy jön ide a dw (mert nem úgy, ahogyan te gondolod), vagy tényleg noob vagy :p
ಥ_ಥ
Get a life!
én ugy értelmezem, h csak akkor nyomhatod el, ha a ghoul-od meg van idézve, mint ahogy a death coil se healel undead karaktereket 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Necrosis: Can now only be triggered by main hand attacks.
Csak dual wieldnél proccol? Akkor tehették volna frost ágra a DW erõsítésnél. Vagy 2H-nál is csak valami gebasz van ennél is?
Valszeg én vagyok a noob de nem tiszta.
Itt olvastam.
ಥ_ಥ
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"