World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyu már.Ha a kártyámon nincsen pénz gondolom akkor nincsen semmi.Hogyha teszek rá akkor levonnya ugye?Ja meg mégvalami mikor regelem az accountot akkor mejik kulcsot adjam meg??(authentication key) A sima World of Warcraftot esetleg a WOW Burning Crusade-ét (ez a kettõ battlechest) vagy a Lich King-ét? Bocsi hogy kérdezem a hülyeségeket de nem akarom elcseszni. 😊
Na fellépek a "nagyok" közé! 😄
Regelek a az eredeti Wowra!Remélem nem cseszek el semmit! 😄
Upsz, my bad. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

picket
Válaszok. Lásd még fejlécben.

ಥ_ಥ

Most vettem egy Gamecard-ot, ha aktiválom, azzal az ingyen hónap még nem veszik el, igaz?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

No igen annyira jól van balanszolva és oylan sok cd vel bír amivel semelyik más class, és akkor nem beszéltünk a másodlagos képességeirõl.A blizzard mindíg is híresen a jól sikeredett balanszairól volt híres, viszont miért tenné tönkre az új classát mikor hozza az elõfizetõket. Azok meg örülnek hogy randomgearben rotáció vagy elképzelés nélkül is bárkit hazavágnak bg-n vagy csak összevisszanyomogatják a billentyûiket avagy klikkelgetnek és simán hozzák raiden is azt a dps-t ami bõven több mint elegendõ.
capaszabi
el kell hogy keseritselek, de a runa/RP resource a jelenlegi legjobban balanszolt dolog a játékban.

Nem lehet vele ugyanazt spamelni burstnek, nem fogy el, ugynaolyan ütemben töltõdik mindenkinek.

Igazából az lenne a legoptimálisabb, ha bevezetnék minden classnak, de az megint egy "uniformizácio" lenne, amit ellenzek. a Who ezért sokkal jobban balanszolhato, mert mindenki energy-böl/rage-böl castol.

capaszabi
blood nerf? wake up neo!

[HUN]Crassus
röhögjetek ki,de ennyi év wow-os tapasztalata után szilárd meggyõzõdésem,hogy a DK egy leegyszerûsített mechanizmusu,túltáplolt kaszt "hülyegyerekeknek"....
igazából kicsit meg is cáfolom rögtön az elõbbi gondolatomat,mert az egész wotlk szarrá lett egysezrûsítve és butítva:S ,de a DK utcahosszal vezet minden kari elõtt ilyen téren.
imba tank,imba dps,imba pvp-ben.....az FS-es videó azzal a /castrandom * összes DK skill egy gombon nyomogatása videó mindent megmagyaráz.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

PTR-esek toljátok már az infót a DK-ról. Tudom hogy blood nerf stb. de mi van a frost unholy ággal? raklap tequila az infókért.
Engem nem fogott meg ez a DK.Meg ezt se értem mért mindig az új a jobb?
Én még csak simán játszom a játékkal nem megyek bele hogy ez mennyit az úgy menyi.Szimplán élvezem a játékot.
capaszabi
jaja, én is kezdem igy érezni. még blade barriert rakhatnák passzivra, és akkor jo is lenne teljesen.

Es az egeszbol magasan a dk jon ki a legjobban. 😊

capaszabi
meg hogy mennyi +mitigation a block a paláknak és warriknak. és mennyi a +armor a macinak. és miért több a hp pool dk-nak és macinak, és miért ez miért az...

nr1ranger
Nálatok mûködik a WoW Repair? Nálam azt írja ki, hogy nem tud kapcsolódni a szerverhez.

There is no peace. There is only WAR!

zomgzerg
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=4672769224&sid=1

Akkor számold ki, mennyi CDje van egy DKnak ( értelmes tank talenten ofc ) a többi tankhoz képest. Megfogsz lepõdni.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

HunnernesKonge
ragnán =D
------> Blizzard Autentikator <------

1. Meddig érvényes a generált kód ?
2. Honnan tudja a szerver, hogy mikor nyomtam meg a gombot ?

Tapasztalatom:
- A generált kóddal kb. 10 percig tudok belépni, utána nem enged be.
- Kétszer egymás után azzal a kóddal nem lehet belépni.
- A generátor offline, semmilyen kapcsolatban nem lehet a szerverrel.

Elképzelésem:
- A generátorban be van állítva az óra, amikor számot kérek éppen az aktuális idõbõl egy algoritmus segítségével generál egyet kódot, ami sohasem lehet ugyanaz.
- Eközben a szerver ugyanazt az algoritmust követi és meghatározza a belépés idõ intervallumát, esetleges túllépés esetén tiltja azt, sikeres login után tiltó listára rakja.

Aki tudja az igazságot ossza meg velem.
Thx

Az új fiókom: DevLupius

zomgzerg
de nemm

Shockmaster
Hali, nem tudjátok, hogy a BoA-s tárgyakat hogyan lehet egy másik szerveren lévõ karakternek átadni? Elvileg ez is lehetséges

Az király!! Köszi az infót!
arathoron? 😊

HunnernesKonge
Jónak jó, én perpillanat egy Tank DK-val játszom, a személyes véleményem az hogy minden tank jó (csak másként) és mióta a wotlk kijött mégjobban csökkentek a tankok közt a különbségek.
Értettem! XD
De a maci ettõl független szerinted jótank?
HunnernesKonge
Oksa.Jó hogy mondjátok.Köszi!

Gabesz126 5-6 óra? OMG!! XD

Itt úgyis gondolom vannak nagyon fanok meg ilyenek. 😊
A druida maci formában rossz tank?Szerintem igenis jó tank sõt szerintem imitt amott jobb mint a warrior!A macinak van egy olyan támadása "swipe" ami a közelben lévõkre sebez.Mennyiségtõl független!És szerintem ez jópont mert így a az aoe-t is tudja tankolni.
de én csak kezdõ játékos vagyok! 😊 Kíváncsi vagyok a nagyok véleményére is. 😊
Sziasztok!

Én is megvettem az alapot meg a kieget egyben.
Amúgy én is belefutottam elösször a com-os oldalon akartam accot létrehozni de aztán mondták hogy az eus-on kéne 😊
Amúgysem fogadja el az eus-kódokat a com-os oldal.
De most már minden rendben van kész az accom a frissítés is ami kb. 5-6 óra volt.
NEHOGY a wow.com-ra regelj! Mindenképpen a wow-europe.com-ra. A sima az US szerókra tenne. Szerintem azt is ugyanúgy kell feltenni bár nekem az nincs meg 😊
Köszi az infót! XD
Maradok inkább itt nálatok! 😊
Mond csak mindegy hogy a wow.comra vagy a wow-europe.com-ra regelek?

Végre megvan a Battlechest is.Amúgy csak beregelek a hivatalos oldalon feldobom az alapot,aztán felteszem a kiegészítõket?Meg nem kérkedés vagy ilyesmi,de a Lich King kollectort is ugyan úgy kell feltenni mint a BC-t?Vagy annak van valami más módja a külön pet miatt?
zomgzerg
szard le azt az oldalt
csak azért csinálják mert blizz fansite és kapnak ingyen jegyeket meg beta kulcsokat amit kiosztanak a haverjaiknak

Pici off! http://www.worldofwarcraft.hu hogy az istenbe lehet regelni ide?? Regeltem elvileg de semmit nem küld az email címemre! aztán megpróbálom megint hogy mivan,akkor meg kiírja hogy ez a név meg email cím már létezik! Valaki ötlet?

Tusy a Low LVL questeket be tod kapcsolni,csak annyit kell tenned,hogy a minitérkép mellett ahol van a fly master keresés vagy kovács stb...és ott van egy felkiáltójel!az a low level-es questek mutatása.
- hogy mi van kész azt nem tudom, hogyan mutathatná (ilyen szerintem egyáltalán nincs) de valahol a blizzardos beállítások között kijelölhetõ, hogy mutassa a 'low level' questeket is

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Mayday
Sziasztok,

Tudtok-e olyan MOD-rol, ami megmutatja, hogy adott teruleten mely questek vannak keszek, es melyek nincsenek?

Szeretnem megcsinalni a regebbi questeket, es egyszeruen Blade Edge-ben nem talalok tobbet sehol, es meg hianyzik 5. 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Fehercsoki
Ez nem neked akart menni.

Fehercsoki
Main hand aza bal oldali fegyó slot,a 2h fegyót is oda rakja és a 2h fegyó is main handnak számít.

picket
"Can now only be triggered by main hand attacks" - "Csak dual wieldnél proccol?"

Ezt gondold át gyorsan, hogy mi is az a main hand, meg hogy jön ide a dw (mert nem úgy, ahogyan te gondolod), vagy tényleg noob vagy :p

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
arenajunkies.com

[HUN]Crassus
Dk

Holy pala mellé mi a legjobb setup? (2v2-re, illetve hol tudok ezeknek utána olvasni google-ba keresgettem de mind szemét)

Get a life!

Ez wowhead, nem mmochamp. 😊

Zomil
sztem meg ha vki logikusan belegondol, semmi köze ahhoz, h a karinak undeadnek kell lennie 😄
én ugy értelmezem, h csak akkor nyomhatod el, ha a ghoul-od meg van idézve, mint ahogy a death coil se healel undead karaktereket 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ez az MMO championon van. ha tudsz frissebbet link plz 😊
capaszabi
UA tényleg F runa, de nem változik a költsége.

Olvass frissebbeket! 😊

És ez?
Necrosis: Can now only be triggered by main hand attacks.

Csak dual wieldnél proccol? Akkor tehették volna frost ágra a DW erõsítésnél. Vagy 2H-nál is csak valami gebasz van ennél is?
Valszeg én vagyok a noob de nem tiszta.

Itt olvastam.
picket
Én meg csak kötekedem, lévén annyira értek a dk-hoz, hogy még videon sem láttam játszani egyet sem 😄 De már láttam egy csomó rövidítést 😄

&#3237;_&#3237;

picket
Lichborne 3 perc cooldown
Unbreakable Armor 2 perc cooldown

/confused

&#3237;_&#3237;

Lacee
való igaz, például a lichborne-ról megfeledkeztem.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

picket
Undead karakterre gondolsz, akik tudtommal humanoidok, lévén nem hat rájuk a paladin mindenféle undeadbántó csúnyasága, ellenben szépen birkázhazók (+track humanoiddal megtalálhatóak)? Ettõl még persze lehet sajtóhiba, de nem valószínû, hogy azt jelentené, amire te gondolsz.

&#3237;_&#3237;