World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Tudna valaki csinálni nekem egy retri pala pve talent buildet?Mert nagyon leszólják az én talentem de már nemtom mire tenni a talenteket mert sok kimarad és pvp talentekre is rakok.

Hát szerintem meg a "resto druid" csöpnyit túl van tápolva egy snassz holy priesthez képest... Ott vannak a HOTjai PVEre tökéletes, mindig jól jön a folyamatos heal... A priest területi healje nem ér annyit, mintha egy druid végig HOT-ol 5 embert... fõleg macrovAL... Az, hogy a priestnek nagy healjei vannak nem sokat ér, mondjuk ha a cast idõ alatt hal a tank, vagy a dps...

Minden healer ugyanolyan eros es izgalmas jelenleg. Szoval siman lehetsz kecske priest.

A 10 napos trialhoz még alapot sem kell venned. Elég utánna felrakni, hogy a trial lejárt. Viszont abban nincs dranei, ahoz kell a BC. Elvileg ha megveszed az alapot+BC-t majd lejátszod az ingyen hónapot kaphatsz +10 nap trialt a wotlk-ra.
wotlk trial

Azért bonyolítom meg ennyire, mert mindenféleképp kecskét szeretnék (a legkisebb ráfordítással anyagilag), esetleg elf druidot... Csak egy karaktert tudnék felhúzni. Idõm nincs többre.

20 level az nekem egy hónap... Nem éppen a gear meg a fejlõdés a lényeg számomra... Hanem a játékélmény amit nyújt. (Ha gearelõdni akarok , akkor saját szerver .additem.... ,fejlõdésre meg .setlevel...). Ennyi pénzért én élvezni szeretném, nem pedig munka ként feldolgozni.

Ha jól értelmezem, amit írsz, ha megveszem az alapot, és rá nem teszem fel rögtön a BCt, hanem választom a tiral opciót, akkor 30 nap plus 10?

AMúgy köszi hogy válaszolsz 😊!

Mindenképpen jár a 30 nap az új elõfizetéshez. Elõtte csinálhatsz 10 napos trialt.
trial faq
A fõ gond a max level 20, amit kb laza játékkal elérhetsz 2 nap alatt. Viszont kipróbálhatsz több healert is. BC+classic trialod nem lehet együtt. Szóval trialbol max 10 napot kapsz.

Na, végre kirakta csigaevõ barátunk a season 6 seteket.
Szépek..

Él e még az, hogy ha megveszem az alapot, és a BCt (rögtön egymás után felteszem, mert csak kecskével akarok lenni, felteszem, akkor 30 nap ingyen van, tehát addig nem von le a kártyámról? Vagy ahogy felteszem a BCt, úgy rögtön elveszik ez a lehetõség?
Nem értem hogy lenne ez akkor, hisz ha alap +30 nap, trial alap +10 nap, BC trial +10 nap.

Meddig marad életben a tiral accountom? Ha mondjuk mése tudnám feltenni az elsõ kieget?

És egy ingame kérdés: mindenféleképp "healer" castot szeretnék indítani. És úgy halottam a "holy priest" eléggé szánalom lett, mondjuk a resto druidokhoz képest. Mit ajánlanátok, amivel mondjuk nem szégyen healelni...?

Sziasztok, barátom rábeszélt, hogy én is menjek eredetire, és szeretnék segítséget kérni a kezdeti lépésekben.
Elõször is, szeretnék Bankkártyáról fizetni, azt halottam, hogy nem szükséges dombornyomású kártyával fizetni, elég ha bevásárlásra is használható, pl. gondolok itt az ilyen 18+-os bankkártyákra, melyrõl utalni, és fogadni is lehet pénzt. Ez lehetséges e?
Kb mennyit von le havonta a kártyáról?

capaszabi
Warrior:
- CC (Fear) Intimidating Shout (8s duration, 3m CD, instant cast, 8y range, 5 targets) - Lvl22 Trained
- CC (Stun) Shockwave (4s duration, 20s CD, instant castm, 10yd frontal cone range) - Protection T11 Talent
- CC (Stun) Concussion Blow (5s duration, 30s CD, instant cast, melee range, 1 target) - Protection T5 Talent
- CC (Stun) Intercept (3s duration, 30s CD, instant cast, 8-25yd range, 1 target) - Lvl30 Trained
Improved Intercept (Reduces the CD of Intercept by 5s/10s) - Arms T6 Talent
- CC (Stun) Charge (1s duration, 15s CD, instant cast, 8-25yd range, 1 target) - Lvl4 Trained
- CC (Stun) Improved Revenge (Gives Revenge a 25%/50% chance to stun the target for 3s) - Protection T3 Talent
- Sn (Phys) Hamstring (50% speed for 15s duration, instant cast, melee range, 1 target) - Lvl8 Trained
Improved Hamstring (Gives 15% chance to hamstring to immobilize target for 5s) - Arms T6 Talent
- Sn (Phys) Piercing Howl (50% speed for 6s, 10yd range) - Fury T3 Talent
- In (Phys) Shield Bash (6s School Lockdown, 12s CD, instant cast, melee range, 1 target) - Lvl12 Trained
Gag Order (Gives Shield Bash and Heroic Throw 50%/100% chance for Total Lockdown for 3s) - Protection T5 Talent
- In (Phys) Pummel (4s School Lockdown, 10s CD, instant cast, melee range, 1 target) - Lvl38 Trained
- Di (Phys) Disarm (10s duration, 1m CD, instant cast, melee range, 1 target) - Lvl18 Trained
Improved Disarm (Reduces the CD of Disarm by 10s/20s) - Protection T4 Talent

bAguziB2
"Aquatic Riding Ray - Summons and dismisses an Aquatic Riding Ray. This is an aquatic mount."

Gondolom ezt már más is látta.. Bõvebb info a dologról? mert én sehol nemtaláltam

capaszabi
elkezdtem irni egy ilyen CC snare interrupt segitséget, mert láttam forumokon, hogy emberek tök fogalmatlanok.
ha vmi kimaradt, szoljatok már, eddig pap és sámi van kész.

CC = Crowd Control: Makes one or more hostile targets unable to act as normally could.
Sn = Snare: Makes one or more hostile targets unable to move, or impairing her/their movement speed.
In = Interrupt: Interrupts one or more hostile targets in their spellcasting.

Note: CC always counts as an interrupt effect aswell.

As of Patch 3.0.9.

Priest:
- CC (Fear) Psychic Scream (8s duration, 30s/26s CD, instant cast, 8yd range, 5 targets) - Lvl 14 Trained
- CC (Magic) Mind Control (1m duration, 3s cast, 20yd range, 1 target) - Lvl 30 Trained
- CC (Magic) Shackle Undead (50s duration, 1.5s cast, 30y range, 1 target) - Lvl 20 Trained
- CC (Stun) Blackout (3s duration, procs off of SW😛, 30y range) - Shadow T1 Talent
- Sn (Magic) Mind Flay (50% speed for 3s duration, 3s channeled, 20y range, 1 target) - Shadow T3 Talent
- In (Magic) Silence (5s Total Lockdown, 45s CD, instant cast, 20y range, 1 target) - Shadow T5 Talent

Shaman:
- CC (Polymorph) Hex (30s duration, 45s CD, 1.5s cast, 20yd range, 1 target) - Lvl80 Trained
- CC (Stun) Stoneclaw Totem (3s duration, 30s CD, melee range) - Lvl8 Trained
- CC (Stun) Feral Spirit (2s duration, 45s CD, instant cast, melee range, 1 target) - Enhancement T11 Talent
- CC (Stun) Improved Fire Nova Totem (2s duration, 15s CD, 5s channeled, 10yd range) - Elemental T4 Talent
- Sn (Magic) Earthbind Totem (50% speed for 45s duration, 15s CD, instant cast, 10y range) - Lvl6 Trained
- In (Magic) Thunderstorm (Interrupt only, 45s CD, instant cast, 10yd range) - Elemental T11 Talent
- In (Magic) Earth Shock (2s School Lockdown, 6s CD, instant cast, 20yd range, 1 target) - Lvl4 Trained
- In (Magic) Wind Shock(2s School Lockdown, 6s CD, instant cast, 20yd range, 1 target) - Lvl16 Trained

[negativ] Cirek
BS hordában is van egy loremaster DK

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Mighty
holnap. vagy nem.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nekem elkezdte már 2 napja letölteni a 3.1-et, de azt valaki megmondaná, hogy mikor is jön ki hivatalosan élesben?
capaszabi
a megoldás az lenne, ha minden strike alapu sebzés ütne offhanddel is, mert igy jelenleg a strike-ok 2h-ot favorizálnak, és annyira, hogy white dmg-bõl nem lehet behozni az elõnyt. Mondom, jelenlegi gear-rel.

capaszabi
A sebzése jóval nagyobb mint volt eddig disease-elt targeten, A Frost strike sebzése iszonyatosan megnõtt, szóval jó lesz a HB, csak a 10s CD-t kéne 8 secre rakni a runarefresh miatt. Sok helyen irják, mert ugye ha 0s-nél eltolod, akkor 10s-nél tudod eltolni és 20nál. Viszont ha csak 12nél tolod el, akkor 30nál tudod ujra eltolni :S és a latency miatt elég szopatós lehet. Márha jól értettem meg a dolgot 😄

capaszabi
Hát kicsit el vagyok keseredve ulduar lootoktól :S
Fegyók kinézete ilyen behányok tõle kategória, de ez még nem lenne gond, csak lassu 1h-ból 1! db van jelenleg loottáblán, 2h tankfegyóból meg 0!

capaszabi
maexxna chest esett 1 elsõ héten. azóta várok rá, viszont meglett 1. Last Laughom végre 😄
Mult héten és ezen a KT loot: Journeys End, Last Laugh, Tõr. 😄DD

Találtam valami servert😛VP-BloodFeather a neve-Valaki tud valamit róla? 😊 meglepõen tegnap este nagy volt a válaszideje 49-60ms között mozgot!Remélem ez nem állandó!
A Rangaros az fullonvolt. 😊
Tudom hogy nem tesz boldoggá de vagy 3 hete kiesett nekünk is a második betrayer és vittem is.Elötte a bite-t használtam óriási különbség nincs a kettõ közt.A sigil meg érthetetlen heigan mindig azt dobja, a librammal voltam ugy nem esik soha és valamikor január végén esett igaz azóta az is dobódik minden resetben.Lassan kijön ulduar lehet ráizgulni erre
A howling blast durva nerfet kapott szóval a DW-nek szerintem vége. Munkatársam PTR-ezik. Eddig ugye a HB-nak:
- 5 sec CD-je
- diseased targetre duplát ütött.

Most a 3.1-ben:
- 10 sec CD
- Alapból nagyobbat üt de semmi bónuszt nem kap diseased targetre

Ugye a 3.1 elõtt 5 sec CD-vel el lehetett érni a dupla sebzzést csak fel kellett tenni a diseaseket. Most is el lehet érni a dupla sebzést csak 5 seccel nagyobb CD-vel. Elég szemét dolog, ha már lebaszták 51 pontos talentnek inkább erõsíteni kellett volna nem nerfelni.
szopacs, na sebaj, talán akkor egy dobogós helyet még megcsíphetek 😊

(meg is van a csóka: )Loremaster Hoher - amúgy meg vicc, hogy szinte minden dk már betrayer of humanity-vel rohangál, nálunk meg összevissza esett EGY darab eddig.
DK sigil meg még egy se, máshol meg már kínjukban disenchantolják halomra, mert minden héten az esik 😄

Az arathoron egy biztosan van a reckless mortalsban úgy tudom õ volt a wold first loremaster.
picket
Egy profanity filtert kapcsolhatnál ("be" állapotba) 😛

ಥ_ಥ

nem vágom ezt az oldalt, vagy legalábbis nem látom azt rajta, ami nekem kéne.
konkrétan arra vagyok kiváncsi, hogy van-e már loremaster death knight

wowprogress.com itt nézegethetsz mindenféle achivementeket, szerverekre lebontva is.

Az az 5k dps azért kicsit tulzás.Erõs guildben játszom nem volt soha dps problémánk de 5k+ dps-t patchwerken és nothon tudok hozni össz vissz thadius nem mérvadó ott 8k körüli.Minden más bosson 3,8-4,2 ha megvan akkor jó és ezt martyral ami ugye visszanyal 33% ot a healerek nagy örömére.Nyilván való hogy nem a retri palám a dps király de átlagban nem lógok ki a sorból ill nagyon sokat nem vernek rám.
közben azért ez se felejtõdjön el plz.

"van olyan archievement tracker oldal, ahol azt lehet megnézni, hogy XYZ achievement-et kik szerezték meg eddig?

ilyenekre gondolok pl., mint ami kilistázza a Chef-eket, Diplomat-okat, Ambassador-okat, stb, akár world vagy régió vagy serverre lebontva."

TVelvet
majd 2k fölött megtanulnak az emberek játszani, akik ellen mentek. 😊 Van hogy az életemért küzdök, nemhogy DPS-eljek.
[HUN]Crassus
most álltam át arra a köcsög repentance-s healer talentre a replenishmentes finomsággal/ez ugye Dk társnak is imba/ szép szolídan kezdünk feljönni,de nem játszunk túl sokat,mert már öregek vagyunk bohócnak a haverral,de kezdjük ostromolni az 1900-at a jövõ héten....
megjegyzem a palám is ritka undorító ezzel a talenttel igaz 1-2 stungép leizzaszt rendesen/itt jegyezném meg a druidák elmennek a picsába😄 valami botrányosan nagyokat ütnek és jobban stunolnak mint egy rugó😛/.Kétségkívül nagyon erõs ez a páros a DK-ba még heal sem kell igazán és iszonyatosan szétcsinál mindenkit,engem meg kurvanehezen ölnek meg szóval elég vicces.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Teljesen egyetertek, nem is rad utaltam az iment. 😊

capaszabi
erõs erõs, a diziz nélküli rövidfightos HS spames bloodról nem is szólva (az tényleg ez mode), de én rohadtul nem azt mondtam, hogy nem erõs, hanem azt, hogy:

A rúna+RP rendszer a legbalanszosabb resource rendszer jelenleg.
Ellentétben a kiburnölöm a csilliómanát/energy-t rage-et -el.

capaszabi
van, majd holnap este beirom, ha addig nem irja le vki, de már nem online a guildes acsifanboi.

jah, mondasz vmit. ez a hét is már majdnem fél éve tart. szal ezalapján asszem egyikünk más idõ-kontiniumban létezik...

amúgy meg senki sem mondta, hogy a dk nem erõs.
de szvsz semmivel se erõsebb pve-ben, mint a többi class (pvp-rõl nem tudok nyilatkozni, nem pvp-zek, de szerintem az IT spam is csak addig tart, amig futja rá rúnával...bár tény, hogy high rating-en elég sok a h.pala+dk setup, de itt lehet nem csak a dk imbasága miatt van ez, hanem a setup összetétele miatt is).
de warlockkal is pl. simán ki lehet tolni 5-6k pve dps-t, meg fury warrival is, csak érteni kell hozzájuk. hoppá, ez a dk-val is tök ugyanigy van.
affene, de fura dolog is ez o.O

amúgy meg az se érdekel, ha tökig nerfelik a dk-t, akkoris maradok nála, s nem azért mert imba, hanem mert szimplán tetszik. ennyi.
jóccakát.

[HUN]Crassus
persze csak te kurvára nem vagy mérvadó a "minden karival egy hétig játszom" szisztémáddal😄

Haha, pl dual-wield icy touch spammel iszonyat dps, mindenfele rota nelkul. Ha kepes valaki howling blastot is elnyomni, akkor megnagyobb dps. Nem kell ez az alszent duma.

Ha valaki tenyleg profin jatszik a dk-val (ami tenyleg talan az egyik legnehezebb), akkor baromira el fog huzni a tobbiektol. A gond az, hogy 1-2 gombot nyomogatva is baromi sok class-t megeloz. Pvp-ben ugyanez, 4-500-zal magasabb ratinget lehet elerni egy kevesbe op class-hoz kepest, ugyanazzal a jatektudassal.

Azzal, hogy tul eros, a jatekfejlesztok es a dk-k tobbsege is egyetert. Aki nem latja be, azzal valami baj van. Bar ez az eddig felszolalok eseteben nem is olyan meglepo.

dartonita
Hat de ne maaa 😄
Most ugy beszeltek a dkrol mintha a tobbi kaszt egyhelyben alldogalna es csak nyomkodna a nuke feliratu gombot.Biztos vagyok benne hogy a maximumot kihozni egyikbol sem egyszeru.
Mas:pugolok mostanaban az altommal hc instakban.Rengeteg a dk,komolyan szinte minden partyba jut egy.Es akkor fogom a fejem amikor ez az egy tankolni akar.Mert sajnos a tapasztalatok azt mutatjak hogy a legtobb ember keptelen.Vagy agrot tartani nem tud,vagy megfelelo avoidance-e nincs,es nem lehet eletben tartani mert odajon zold gearben.
Tisztelet a kivetelnek,mert eddig 3-4 olyan jatekost is lattam aki mellett valoban elmeny volt dpselni es instazni.

Btw paladinok kiszoktatok maxolni az expertiset?

sajna igaza van.
én szinte minden class-al toltam (raid-ben is), de pl. raid-ben olyan pi**anehéz dk-val toppolni a raiddps listát, hogy néha véreznek tõle a szemeim.
mint ahogy leirtam eggyel lejebb is.
csak egyszer qrd el bossfight-on a rotádat, aztán nem a top3-ban leszel a raid-ben dps-ben, hanem ott fogsz pislogni majd éppen a tankok felett, annyira low lesz a dps-ed.
sõt, most is igen csak meg kell harcolnom érte, hogy ott lehessek a top3-5-ben, aztán sokszor olyanok elõznek be, akik 2x szarabb gear-ben vannak, mint én.
s ez pont amiatt van, hogy nem veszem észre pl. hogy hoppá, ez a blood strike kimaradt vmi miatt vagy nem ment be, vagy miss-elt, stb., oó, akkor -1 death runa, aztán máris vakarózhatsz, hogyan tovább, mert felborúlt az egész rotád úgy ahogy van...
ja és miközben erre figyelsz, közben kerülgesd a tûzfalat, ugrálj ki a voidzone-ból, dps-eld a kicsi addokat, offtankolj ha kell kissárkányon, stb.
jah, tényleg qrva easymode...

"vagy csak összevisszanyomogatják a billentyûiket avagy klikkelgetnek és simán hozzák raiden is azt a dps-t ami bõven több mint elegendõ"

jah, hát ha valakinek elég 25 fõs raid-ben a ~2k dps, az tényleg nyomogassa csak randomban összevissza a gombokat 😄
a dk-ban épp az a szopacs de qrvára, hogy ha elba**od a rotát, simán borul az egész dps technikád, várhatsz újra a rúnákra, arról nem is beszélve, hogy simán 1k dps-t is bukhatsz csak amiatt, mert elfelejtettél benyomni egy strike-ot, vagy nem vetted észre, hogy nem nyomtad be.

amúgy meg ne abból a castrandom-os movie-ból induljunk már ki, az egy ptr realm-en készült kék ruhás összevissza emberek ellen, s gyanítom, olyan 1500 körüli rating-û fight-ok lettek összevagdosva, ahol nyert a csóka.
amúgy meg ezt kb. minden kaszttal el lehet játszani -.-

"röhögjetek ki,de ennyi év wow-os tapasztalata után szilárd meggyõzõdésem,hogy a DK egy leegyszerûsített mechanizmusu,túltáplolt kaszt "hülyegyerekeknek"...."

kiröhöghetlek? 😊)

van olyan archievement tracker oldal, ahol azt lehet megnézni, hogy XYZ achievement-et kik szerezték meg eddig?

ilyenekre gondolok pl., mint ami kilistázza a Chef-eket, Diplomat-okat, Ambassador-okat, stb, akár world vagy régió vagy serverre lebontva.

[HUN]Crassus
aranyos

TVelvet
imádom, hogy vki fikázza a DK class-t miközbe fingja sincs a high end részérõl, dk szemszögbõl.. Olyan rotat kell tolni dk-val hogy a fejed elaszal hogy értelmes dps-t tolj, tankolni meg ugyanolyan mint mással, csak tovább bírja a cd-k miatt. Arénába, ugyanugy összecsuknak mint bárki mást, ha nemjól használod a cd-idet. Jelenleg a legbonyolultabb class a gameben. Az hogy megvernek téged egyesek hogy csak ugy nyomogatjak a felvillanó gombokat, az a te hibad. 😊
- minden pvp szerveren bánthatnak (a legtöbb helyen)
- rp szerveren elvileg 'kijátszod' a karaktered, nem mindegy milyen nevet adsz neki, ruhákat inkább kinézet mint statok alapján adsz. Nem nézik jó szemmel az álatalában használt rövidítéseket (wtb, wts, wtf, ...)
- nekem nem lenne elég türelmem és angol tudásom se hozzá, így nem is próbáltam ilyen szervert. Most pvp szerverek után épp egy pve szerveren küzdök

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Végre fent van minden! 😊)
6 óra hossza volt cakum púder!! 😊)Minõségi játék az biztos!! XD

A házigazda nyugodtan törölheti az elõzõ hozzászólásaimat ha gondot jelentenek és elnézést kérek mindenkitõl hogy így teleírogattam potya dolgokkal! 😞

Tusy kösz de én voltam a **************** mert elnéztem a betût (de 3x is) mert nem A volt hanem R.Ja és külön kulcson vannak! 😊
Mi a RPPVP (roleplaying) szerver? A pvp szerveren ott bármikor letudnak ölni nem?Vagy ottis engedni kell a pvp-t?
- ha tudsz indítani (creálni) dranei vagy blood elf karaktert akkor nincs teendõd, fent van a BC (nincs battlechestem, de annak mintha csak 1 kulcsa lenne, úgyhogy elvileg csak ennyi a teendõ)
- ha nem így lenne akkor lehet keresgélni BC kulcsot valahol a dobozban

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

huh basszus az 2 hónap!! 😊)
Na megtörtént az account regelése.Megoldottam,de azért köszönöm hogy leírtad!Van viszont kis bibi.Beregeltem az accountot feltettem a Wow-ot.Aztán feltettem a BC-t,de nem engedi upgredelni az accountot!
Kiírja hogy nem kóser valami az azonosítókulcsal!Ilyenkor mi a teendõ?
Battlechestem van!Tegyem fel a Lich Kingetis és arra upgredeljem?Ha van fent valaki mondja már meg! 😊
Mikor regeled az accot, megadod a kártya adatokat. (csak olyan kártyával állj neki, ami internetes vásárlásra is jó. Utána ha nem akarod, hogy vonják róla a havit, akkor módosítsd a fizetési metódust gamecardra, így ha feltöltöd játszol, ha nem nem.
A regelést egy free triallal kezdjed, mindenképpen WOW EU-n (10 nap) aztán az acchoz add hozzá az alapjáték kulcsát (30 nap), aztán nyomj egy BC trialt (10 nap) , utána add hozzá a BC-t, majd nyomj egy Lich king trialt (10 nap), aztán add hozzá a lich kinget. Így elvileg 10+30+10+10 nap játékidõre teszel szert. Ha valamit nem jól írtam volna, valaki javítson ki.
( . Y . )