World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
U runába kerül, mint mindig.
rugót kellett volna inditanod, ott csak energy bar van.... 😄DD
amugy a BB buff miatt vették ki a cuccot sztem. de simán lehetne változtatni olyanra, hogy "but removes diseases from the target" vagy "does 50% less dmg". a snare kiesése szopás, de jelenlegi BBvel durva lenne.
Hát hajnali 2-ig írtam a beadandóimat, aztán 6-kor keltett a kutya. Úgyhogy az lett belõle, hogy inkább nem mentem egyetemre (mert minek :p). Aludni meg nem tudtam utána 😄
Erre mit ír a mi kedvenc új designerünk:
Each tree has a snare: Heart Strike, Chilblains and Desecration, in addition to Chains of Ice that is available to all DKs (but can be dispelled). We think you're fine in the snare department.
Nem tudom hogy használta-e már desecrationt pvpben, mert kvára nem úgy néz ki <#idiota>#idiota>
Ennél még Kalgan is jobb volt...
ez lenne a build
ezen sok már nem fog változni, talán 2 pont icy talonsról endless winterre
picketnek is megvan a maga baja, mert elõszeretettel köt bele mindenbe 😊, de téged se fog keményebb csávónak feltüntetni, ha valakit lehordasz egy nyilvános fórumon, illetve az se, ha az egy mondatra jutó bal**szozások, b*zmegelések és társaik elérik a magical 10-es számot.
több kultúrát, ha lehetne plz, az ilyen postokat meg inkább privátba.
s mondom ezt úgy, hogy nem ellenem irányúlt, de ellenben eléggé szúrta a szememet...
kösz elõre is.
Mellesleg szerintem a hozzászólásod nem engem minõsít, hanem téged. FS-t régóta nem olvasok, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni. Ami a stílus illeti: azt hiszem éppen egy bizonyos szintet szeretnék fenntartani, és ez mások kívánsága is volt.
Hogy mi a bajod a személyemmel, azt nem tudom, de legalább nem is érdekel. Ha nem tetszik a rendõrfõnök, akkor gyilkolhatok? Egyébként csak azért nem törlök semmit, mert xy írta, akinek nem tetszik a burája. A kötõszavakat mellõzzük, legyetek szívesek (akkor nemplz :p)
ಥ_ಥ
...amihez te is masszívan hozzájárulsz...
PvE-re nekem az unholy tûnik jónak most.
nem egy ilyen szanalmas kis gorcs fogja nekem megmondani, hogy mire figyeljek, ok? foleg nem PLZ stilusban, PLZ! retard..
kimodolhatsz nyugodtan, leszarlak, es akkor lassan a FS szinvonalara jut ez a forum, de amugy sok sikert, te lettel az SG legszanalmasabb hulyegyerek hazigazdaja
grat
kedves olvasok:
elnezest ha a csunya szavakkal valakit megbantottam, komoly lelki torest okozva ;d
anti hero
szoval végülis azért ez meg tudja könnyiteni a healerek dolgát, de pvp-ben sztem a frost jobbnak néz ki egyenlöre a durva burst miatt
annyira nem vagyok nagy arénás, de még nem tudtam eldönteni, hogy a nagy burst a jobb vagy hogy nem tudnak megölni 2-en se 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ofcoz mindkettõt, kell a boa arcanite reaper meg a boa plate dps vállas is.
2h-val told, unholy speccen, úgy lesz a bestof.
szerintem...
nekem is van már egy nagy rakat felesleges heroix badge-em, de ellenállok a csábításnak, s nem kezdek neki megint az altozásnak.
csakazértse 😊
csak azt nem tudom, miafrancot kezdjek velük innentõl...remélem majd azért lesz késõbb valami használható, vagy fun cucc, mount, title, tabard, stb., amire be lehet majd váltani õket.
kapsz plusz dmg-et, meg crit-et talent-bõl, meg glyph is növeli a sebzést is 2%-onként minden 5 runic power után, ha jól emlékszem?
ez megint mekkora lol lesz már dk blood tanknak? úgy tolod majd magadba a 6-8k-s healeket, hogy öröm lesz nézni...ha death strike igy marad, köv patch-ben az is szép és imba kis cumó lesz 😄
anti hero
tök felesleges, quest rewardok is bõven jók...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ok, kivették a blade barrier extra parry-ját, de megnézegettem most a talent változtatásokat, ha az összes dmg reduction-ös talentet kipakolod, akkor már is sejtésre is kb. olyan lesz, mintha a boss fogpiszkálóval piszkálna fegyver helyett.
azért olyan passzív kb. 10-15% körüli dmg reduction elég kemény ám, szóval szerintem még igy is bõven frankó tank fog maradni a dk...és akkor még ott az icebount forti, unbreakable armor és társaik, anti magic shell, stbstbstb, ami plusz dmg reduction-t fog majd adni.
szóval szerintem nem lesz ez rossz...
anti hero
na de mindegy is, tesztelgess csak, legalább lesznek uptodate infóink, nekem mostanában úgyis kb. annyiban merül ki a wow, hogy belogolok egy héten 2-3 órára némi fun raid-re, meg megcsinálok 2-3 küldit cca. fél óra alatt, többre nagyon nincs idõ most -.-
ezért nem is nagyon követem a ptr-t se.
pl. ezalatt mire is gondoltál?
"Elvették az egyetlen megbízható snaret, ami nem csökkentette a dmg outputot."
a blood boil glyph-re? vagy valami másra?
majd én is megnézem vmikor ezt a frost talentet, amikor kijött a ptr már szemeztem vele, de akkor még a blood erösebbnek tünt
viszont még azt is megemliteném a frost mellett, h a blood-al ellentétben nem annyira gear orientált
amugy nekem is kedvencem a frost 😊
2 percenként 1 ghoul stun alatt hipp-hopp eltûnik 12k hp az emberrõl. Ha ezt még megfejeljük egy 5 seces silencel, akkor még mellé 5-15k hp, és a végén jöhet egy 10 seces kocka. Na ezt élje túl akármelyik healer, aki elhasználta már a trinketet elõtte(amit nem nehéz rávenni, lévén hogy a kockán csak 1 perces cd van). Persze ha hozzávesszük, hogy van egy második ember is legalább a teamben, akkor erre még jöhet akármilyen +stun/silence/akármi.
Ugyanakkor a frost gyengéje a ghoul, amit ha megölnek akkor 2 perc cd. Ja várjunk csak, 2 perc cds a burst is.
GG
szinte bármelyik jól gearelt karival meg lehet csinálni 😊
meg azt is tegyük hozzá, h nem live szerveren csinálta, ott nem sokáig jutna
A dmg/cc break trinketnek nagyon ideje volt már.
Elvették az egyetlen megbízható snaret, ami nem csökkentette a dmg outputot.
Namost, ha frostot nézem. A dmg a legutóbbi buildban keményebb volt mint a blood most liveon (és most visszakapta a frost a nagyobb crites talentet). Mindezt úgy hogy van mellette perma ghoul, és 10seces freeze, és slow dmg csökkenés nélkül.
Mégha valaki el is bassza majd a burstot, akkoris csak befagyasztja az ellent 10 secre, az alatt minden runa visszajön, és befejezi amit elkezdett. Ráadásul a t8 2es set bonus is segíti.
Nekem pl kedvencem a frost, de azért ennyire nem kéne retardfriendlyre menni megint...
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
<Me>: No I can't... I'll just be oom.
<Ret paladin>: you won't go oom, just spam flash of light.
<Me>: what?
<Ret paladin>: learn to play a shaman
<Me>: ...
<Guildmate>: lol
<random pug>: you're an idiot 'ret paladin', he's a shaman, he doesn't have Flash of Light.
<ret paladin>: then whatever shaman use to heal- he needs to learn to play his class.
<other guildmate>: wtf? 'ret paladin' only has 1 ring equipped?
<ret paladin>: shut the f*** up
<Me>: and tanking gear on? what the hell?
<ret paladin>: f*** you all
😄 nagyon adja
ಥ_ಥ
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|