World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Más kérdés raidtámogatás szempontból hogy melyik ad többet ha már ugyanabban a melee slotban indulnak de ezt ugyis raidleader dönti el hogy mi kell aktuálisan.Viszont raid guildeknél nem jellemzõ hogy tartanának retri palát legalábbis azon a szerveren ahol játszom nem jellemzõ.Alli oldalon a nature wrathban,reckless mortalsban abszolute nincs nálunk a rise legacyban vagyok egyedûl.Horda oldalon az artum infernitiben nincs ( apropó crassus miért raktátok ki calibrát nagyon jó játékos volt)és ugyanúgy nincs a divinumban vagy az umbrageben sem õk egy holy vagy egy prot palát tallenteltetnek oda vissza ha szûkséges.
És ha azonos dmg-t is nézünk, plateben mind2, csak palának van még kb 3 élete. Érdekes.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Mielott valaki blaszfemiaval vadolna: a hibrideknek van letjogosultsaga. Lattam mar olyan felig feral felig resto druidot aki (caster setben) egymas utan nyerte a pvp-ket Orgimmar elott. Persze az druid, nem shaman, de nyilvan itt is lehet hasonlo buildeket csinalni.
Magyarul akkor valamit félreértettem a questekkel kapcsolatban.
Köszi mégegyszer! <#worship>#worship>
28-ason Thousend Needles, Stranglethorn Vale legeleje, Hillsbrad Foothills ahova érdemes menni.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"Dual Talent specializáció
Lvl40-tõl lehet használni a dual talentezést.
A két elmentett talent tree között bármikor és (majdnem) bárhol lehet váltani. A váltáshoz nem kell Lexicon of Power, mint ahogy az egy korábbi buildben volt.
A váltás “castolása” öt másodpercig tart és lenullázza a manát és más resource-öket. Fogalmam sincs, hogy mik azok a resource-ök ebben a kontextusban, de valószínûleg a rage és az energy lehetnek azok.
A talent pontok újra osztásakor csak az aktuális talent tree változik, a másik nem resetelõdik.
A Dual Talentezés megtanulása 1000 aranyba fog kerülni.
Csatában, arénában és battle groundon nem lehet váltani a talent treek között."
Egy újabb kérdéssel fordulnék hozzátok:
Van egy Tauren Shamanom, de még mindig csak egy totemet tud egyszerre letenni. Ha egy másikat leakarok, akkor az elõzõt felveszi. A taurenem 28-as szintû, aminél azt hallottam hogy már egy 10 szinttel alacsonyabb sámi is le tud tenni több totemet egyszerre. 😞 Légyszíves áruljátok el nekem, hogy hol tudom megcsinálni azt a Q-t ami ehhez a dologhoz kellene. Vagy ha nem quest kell hozzá, akkor légyszíves mondjátok meg, hogy mi.
Még valami: Tudnátok mondani egy olyan helyet ahol az elõbb említett sámánom húzni tudnám? Mert a 21-es ellenekért nem is kap XP-t, a 33-asokat meg hiába üti nem is vesz le nekik semmit.
Elõre is köszi a válaszokat!!!
(És bocs a sok gyenge kérdésért 😊 )
-- 1000 gold a dual talent és 40-es szinttõl vehetõ (3.1 patch kell hozzá)
-- retalent esetén csak az aktuális 'ág' resetelõdik
-- a 2 ághoz külön glyph és action bárok tartoznak
-- combatban, BG-n és arénában nem használható. Hogy a váltáshoz kell-e valamilyen scroll (ha nem városban vagy) az még bizonytalan, talán igen talán nem
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
egy fontos kérdésben lenne szükségem egy kis segítségre. Kb 2 hete vettem egy elég erõs gépet, minden simán ment a legdurvább helyzetekben is megtartotta a 60FPS-t, azalá sosem ment. Egyik nap meguntam, hogy a Background downloader mindig le akarja vakarni a következõ patch egy részét. Mondom letöltöm. Azóta amióta az lejött (2-3 napja) átlag 20-30 fps-em van durvább helyzetekben simán lemegy 10 alá is 😞 Fogalmam sincs mi lehet a baj, ha teljesen leviszem a grafikát akkor lesz csak megint 60 fps. Ha kikapcsolom az árnyék effektet és a view distance-t ami a két legdurvább konfig még akkor sem növel semmit. Tudtok valami tippet mondani hogy mit tehetnék ezellen? 😞 Nagyon zavaró fõleg hogy 2 hete tudok lejutni naxx 25-be de már megint nem tudok semmit se csinálni 😞 (ráadásul MT vagyok szvsz nem jó dolog Heigant 8 fps-el tankolni 😞 )
Két tank kaszt csatája mindíg érdekes ha esetleg még hasonlóan van öltözve és elég jól ismerik a kasztokat és nem tegnap kezdték egy tank warri vs tank dudu harc eltarthat 30 40 percig is. És elég nagy fun 😄
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A törtet csak azért mondtam mert ott van egy 70es Dudu tankom! 😊
Amúgy én pvp-ben is jónak látom.Wari + dudu tank találkozó érdekes! XD
Hát a tank + mage.Én azért aggódnék a mage helyében pláne hogyha dudu tank ellen van.Remélem nem beszélek hülyeséget,de ha joltom egy dudu tank 3 stunt tud adni.2 Cat form és 1 Maciban.3 stun alatt azért lehet mit kezdeni nem? 😊
Bénák mindíg vannak de lehet szimplán fáradt is az ember én tegnap így szívtam HOL HC ben. Nem láttam már de 3. ra meglett 😄. (random)
Guildal elsõ run no wipe + minden acsi. Igaz ezer éve együt játszunk de etõl fügetlenül van amikor mi is bénázunk 😊. Special svédekkel szeretek randomolni ritka a béna vagy értetlen de akad azért.
HC AN, 2. pakk 3x wipe, mert pap szerint szarul tartom az aggrót. (3-4k tps 3nap played után 80on)
csak pár dolgot felejtett el szegény:
-skirmisher aggrót dob és focusattackol 10 percig random targetet
-web wrapot nem ütötte dps
-disease-t nem szedte pap, ami 30% melee taken, 2000dmg/1sec 9 secig
-sámán helyett guildes warriorját invelte 5.-nek a partiba
3. wipe után kilépett és leignorolt.
sajnos az a tapsztalat, hogy ragnán nagyon elkurvult a játékosállomány, 90% totaálisan fogalmatlan.
7 db HC HoL-ból 5x healer+én öltük le lokent 50% hp-ról, mert többiek elhullottak, 1x pedig 10 wipe után inkább lefeküdtem aludni fél 1-kor.
(0 axe esett) 😄
És sajnos nem csak a magyarok ilyen bénák, hanem svédek finnek hollandok mindenki :S
Mondjuk Old K. utsó boss naon fun 😄.
Ez a 2 peccs múlva meg majd visszabuffolnak, ja ez jó, de ez idõben kb fél-egy évet jelent a jelenlegi tempóval 😄
Ja, és ha már itt tartunk, akkor biztos forrásból tudom hogy a következõ raid insta(3.2) azjol nerubban lesz. <#vigyor2>#vigyor2>
Kb ennyi kell egy jó tankhoz. Tök mind1 hogy Dru, warri, pala, dk.
Ha gyenge a healer lehet akármien imba a tank hasalás, ha kevés a dps detto. Nem ismerik a taktikát vagy szimplán nem tud játszani a karival megintcsak hasalás.
Kb 1,5 hete healerként járom a hc-ket voltam mindenféle tankal ha a fenti dolgok egyben vannak tök mind1 milyen kaszt.
Csak személyes vélemény.
Písz 😊
live-on jo a druid tank, 3.1-el kap kis nerfet, de nem ilyen "már szarra se lesz jó" mértékût
Én csak annyit kérdeznék,hogy a Tauren druida tank az mennyire tuti kari?Arrol nem írtok és nincsen szidva sem,hogy "így szar a balance meg úgy.."
Egy hozzászólást olvastam,hogy "papírtank" ez mit takarna?
Amúgy persze törtön más szabályok vannak,de ott mindíg jót pvpztem azon karikkal akik velem egyformák vagy picit nagyobbak voltak. (itt felszerelést értem nem a szintet)
mert gondolom most arra kiváló, hogy a kritikus pillanatban, mikor az ellenfél csapatának healer-ét sikerül leküzdeni lowhp-ra, akkor ne fear-elhessék, dc-zhessék, stb. a dk-t, amig befejezi a melót.
ha viszont a cc immunt is kiveszik belõle, akkor szopóág lesz arénában, mert olyan szinten rommá fogják a dk-kat cc-zni, lassítani, etc, hogy öröm lesz nézni.
plusz mindemellé még be fog játszani, hogy nem lesz hot remove, szal', healert még nehezebb lesz leküzdeni 0 heal debuff mellett.
persze mondhatjuk, hogy "de mert a dk-nak van 2 spellbreak-je is". végülis jogos, akárcsak a palának (hammerstun, repetance, sõt bloodelffel meg aoe silence is), akárcsak a warrinak (inti shout, pummel), akárcsak hunternek (trap, scatter, silence shot, wyvern sting, etc.), stb. a különbség csak annyi, hogy ezeknek a class-oknak emellé még heal debuffjuk is van.
kezd kicsit átbillenni a nerfbunkó a másik oldalra, úgy érzem. koncepciót megint nem látok, csak agyatlan próbálkozás megy a blizz részérõl, balance-oljunk cimszóval :S
na mindegy, a forgatókönyv már úgyis megvan: most jól lenerfelik a vérbe a dk-kat, utána meg realizálják majd, hogy hoppá, ezt elqrtuk, nem kicsit, nagyon, aztán 2 patchal késõbb meg majd jól felbuffolnak minket újra, aztán megint megy majd a whine, jön majd az újabb nerf, aztán az újabb buff, nerf, buff, nerf, buff, stbstbstb...neverending story 😄
de azért megnyugtató lesz majd a gondolat, hogy patch után két héttel már 1500-as rating-en is az összes dk+x csapat normális emberekbõl lesz majd, s nem kell 2,4k-n lenni majd ahhoz, hogy valaki okos, normális, átlaggondolkodású, szal' "nem hülye" legyen 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
égõpatás ló = warlock only
szürkepatás ló = pala only
aranypatás ló = pala only
warriornak mezei ló dukál.
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=15864750324&sid=1&pageNo=1
Erre mit reagál a GC? "Wooot."
Szerencsére képben van, mint eddig is... Szarszánalom amit ez az ember csinál, de komolyan.