World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Hétvégén.

ಥ_ಥ

[HUN]Crassus
NEmtudom miért rakták ki CAlibrát tudom,hogy nagyon ügyes játékos volt (pve és pvp-ben is).Mivel én csak "reklámarc" vagyok a guildben a "belsõ politikával" nem foglalkozom.Abban az idõben meg pont nagyon keveset is voltam online...mondjuk most keresnek retri palát....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Feleslegesen agyalsz, a fury warrior több damaget tol és a bevitt ütésének a 33%-át nem sebzi vissza magára, ahogy a retri paladin ha raid képes damaget akar kiosztani.Az 5700 mana nem teszi lehetõvé a healt sem nagyon mert akkor ütésre nem marad semmi.Bg-n az instant flash uygan jól jön de az 2800 at critel ugyhogy nem mérvadó és itt is max egy healt tud magára vagy a csapattársaira eltolni utána már 40% manán van.Arénában nem aktív a lay of hands ugyhogy a 3 élet nem tudom hogy jön ki neked ill annak 20 perc a cd-e ami már kellemes ezidáig egy óra volt.

Más kérdés raidtámogatás szempontból hogy melyik ad többet ha már ugyanabban a melee slotban indulnak de ezt ugyis raidleader dönti el hogy mi kell aktuálisan.Viszont raid guildeknél nem jellemzõ hogy tartanának retri palát legalábbis azon a szerveren ahol játszom nem jellemzõ.Alli oldalon a nature wrathban,reckless mortalsban abszolute nincs nálunk a rise legacyban vagyok egyedûl.Horda oldalon az artum infernitiben nincs ( apropó crassus miért raktátok ki calibrát nagyon jó játékos volt)és ugyanúgy nincs a divinumban vagy az umbrageben sem õk egy holy vagy egy prot palát tallenteltetnek oda vissza ha szûkséges.
antgecc
Azon agyalok itt unalmamban, hogy hogy lehet az, hogy a pala (úgy tudom) több dmg-t tol ki, mint a warri, ugyanúgy plateben van, de warrival ellentétben még healeli is magát. Hmmm... Hol itt a balance?

És ha azonos dmg-t is nézünk, plateben mind2, csak palának van még kb 3 élete. Érdekes.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

A heti szavazás eredményét meglehet tekinteni amúgy?? 😊
capaszabi
dw>2h sámiknak

capaszabi
dékás papos

http://www.wow-annexe.fr/voirvideoj.php?id=373

Sziasztok, a kerdesem az lenne, hogy tudtok-e eletkepes 2h weapon cement shaman buildrol? A Youtubeon lattam egy videot, ahol a sracnak ketketezs fejszeje volt BG-ben, es legalabb olyan szepeket sebzett, mintha dualwild-del lenne. Ertelemszeruem ekkor megsporol 5-6 pontot a cement agon, es ilyenkor akar az elemental ag kozepeig is benyulhat.

Mielott valaki blaszfemiaval vadolna: a hibrideknek van letjogosultsaga. Lattam mar olyan felig feral felig resto druidot aki (caster setben) egymas utan nyerte a pvp-ket Orgimmar elott. Persze az druid, nem shaman, de nyilvan itt is lehet hasonlo buildeket csinalni.

Nagyon köszi szépen! <#worship>
Magyarul akkor valamit félreértettem a questekkel kapcsolatban.
Köszi mégegyszer! <#worship>
antgecc
4 féle totem kategóriád létezik: earth, fire, water, air. Mindegyik kategóriából csak 1 db-ot tudsz letenni. Tehát lerakhatsz 4 totemet, de mindegyikbõl csak egyet.

28-ason Thousend Needles, Stranglethorn Vale legeleje, Hillsbrad Foothills ahova érdemes menni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Én ezt találtam fs-en (márc.17.)

"Dual Talent specializáció

Lvl40-tõl lehet használni a dual talentezést.
A két elmentett talent tree között bármikor és (majdnem) bárhol lehet váltani. A váltáshoz nem kell Lexicon of Power, mint ahogy az egy korábbi buildben volt.
A váltás “castolása” öt másodpercig tart és lenullázza a manát és más resource-öket. Fogalmam sincs, hogy mik azok a resource-ök ebben a kontextusban, de valószínûleg a rage és az energy lehetnek azok.
A talent pontok újra osztásakor csak az aktuális talent tree változik, a másik nem resetelõdik.
A Dual Talentezés megtanulása 1000 aranyba fog kerülni.
Csatában, arénában és battle groundon nem lehet váltani a talent treek között."

Sziasztok!

Egy újabb kérdéssel fordulnék hozzátok:

Van egy Tauren Shamanom, de még mindig csak egy totemet tud egyszerre letenni. Ha egy másikat leakarok, akkor az elõzõt felveszi. A taurenem 28-as szintû, aminél azt hallottam hogy már egy 10 szinttel alacsonyabb sámi is le tud tenni több totemet egyszerre. 😞 Légyszíves áruljátok el nekem, hogy hol tudom megcsinálni azt a Q-t ami ehhez a dologhoz kellene. Vagy ha nem quest kell hozzá, akkor légyszíves mondjátok meg, hogy mi.

Még valami: Tudnátok mondani egy olyan helyet ahol az elõbb említett sámánom húzni tudnám? Mert a 21-es ellenekért nem is kap XP-t, a 33-asokat meg hiába üti nem is vesz le nekik semmit.

Elõre is köszi a válaszokat!!!
(És bocs a sok gyenge kérdésért 😊 )

capaszabi
5p cd, nem kell hozzá semmi, manát 0-za.
és asszem lvl80 (ezt lehet valóban 40re tették)

- több féle elképzelés volt, FS alapján bennem ezek maradtak meg mint utolsó verziók:
-- 1000 gold a dual talent és 40-es szinttõl vehetõ (3.1 patch kell hozzá)
-- retalent esetén csak az aktuális 'ág' resetelõdik
-- a 2 ághoz külön glyph és action bárok tartoznak
-- combatban, BG-n és arénában nem használható. Hogy a váltáshoz kell-e valamilyen scroll (ha nem városban vagy) az még bizonytalan, talán igen talán nem

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

antgecc
Vki meg tudná mondani, hogy ez a dual talentezés hogy fog mûködni? Lesz-e cd-je, ilyesmi...

Igen azt észrevettem a 70es karimnál!😊) Valóban jó móka és szerintem ez az igazi játék mikor igenis megküzdötök egymással.Nem az mikor a másik fényévekkel jobb set-ben van és úgy keménykedik. 😊
harlond
Sziasztok! egy olyan addont keresnék ami kiirja ha vmelyik guild tag belép a játékba vagy lvluppol, és erre autó üzit lehet e küldeni. van ilyen addon? ha igen megköszönném ha beirnátok ide :-)

Shockmaster
Sziasztok,
egy fontos kérdésben lenne szükségem egy kis segítségre. Kb 2 hete vettem egy elég erõs gépet, minden simán ment a legdurvább helyzetekben is megtartotta a 60FPS-t, azalá sosem ment. Egyik nap meguntam, hogy a Background downloader mindig le akarja vakarni a következõ patch egy részét. Mondom letöltöm. Azóta amióta az lejött (2-3 napja) átlag 20-30 fps-em van durvább helyzetekben simán lemegy 10 alá is 😞 Fogalmam sincs mi lehet a baj, ha teljesen leviszem a grafikát akkor lesz csak megint 60 fps. Ha kikapcsolom az árnyék effektet és a view distance-t ami a két legdurvább konfig még akkor sem növel semmit. Tudtok valami tippet mondani hogy mit tehetnék ezellen? 😞 Nagyon zavaró fõleg hogy 2 hete tudok lejutni naxx 25-be de már megint nem tudok semmit se csinálni 😞 (ráadásul MT vagyok szvsz nem jó dolog Heigant 8 fps-el tankolni 😞 )

Omlás
Házigazdától bocsi a dupla postért de ez lemradt :/

Két tank kaszt csatája mindíg érdekes ha esetleg még hasonlóan van öltözve és elég jól ismerik a kasztokat és nem tegnap kezdték egy tank warri vs tank dudu harc eltarthat 30 40 percig is. És elég nagy fun 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Jelenleg BS Horda oldalon toljuk hát néha nekem ég a pofám néhány idióta magyar miatt de külföldi is van nem 100-as bõven. Mivel viszont BS relative nagy magyar játékos számmal bír így több idióta magyar van mint külföldi. Tisztelet a kivételnek természetessen. 😊 anno mikor elkezdtem játszani rövid idõ alatt rájöttem hun csati az felejtõs van pár rendes arc de nagytöbségben retardált keménycsávó tizenéves. Ignore meg a barátom sokan megismerkednek vele 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

MrStokes
Hat, pedig azert BS ally sem gyenge, 2-2,5 ev jatek utan feludulesnek szamitot masik szerverre koltozni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

capaszabi
hát több ember került ignore-ra 2 hét alatt ragna hordában, mint bs allin 2.5 év alatt 😄

Omlás és capaszabi köszi a válaszokat. 😊
A törtet csak azért mondtam mert ott van egy 70es Dudu tankom! 😊
Amúgy én pvp-ben is jónak látom.Wari + dudu tank találkozó érdekes! XD
Hát a tank + mage.Én azért aggódnék a mage helyében pláne hogyha dudu tank ellen van.Remélem nem beszélek hülyeséget,de ha joltom egy dudu tank 3 stunt tud adni.2 Cat form és 1 Maciban.3 stun alatt azért lehet mit kezdeni nem? 😊
Omlás
Amit említettél nem a kaszt hibája és nem is azt jelenti, hogy szar tank. 😊 player és esetlegessen gear hiány. AN és HOL néhány szituban elég szivatós. Ritka nehéz egy jó randomot kifogni én javaslom jegyezd fel kik azok akik értelmesebbek és a késõbbiekben is õket keresd. Elõbb utóbb úgy is lesz egy fix összeszokott HC csapat.

Bénák mindíg vannak de lehet szimplán fáradt is az ember én tegnap így szívtam HOL HC ben. Nem láttam már de 3. ra meglett 😄. (random)

Guildal elsõ run no wipe + minden acsi. Igaz ezer éve együt játszunk de etõl fügetlenül van amikor mi is bénázunk 😊. Special svédekkel szeretek randomolni ritka a béna vagy értetlen de akad azért.

capaszabi
hát ragnán fundk altommal elég szar tapasztalatom van. egyik legdurvább volt:

HC AN, 2. pakk 3x wipe, mert pap szerint szarul tartom az aggrót. (3-4k tps 3nap played után 80on)

csak pár dolgot felejtett el szegény:
-skirmisher aggrót dob és focusattackol 10 percig random targetet
-web wrapot nem ütötte dps
-disease-t nem szedte pap, ami 30% melee taken, 2000dmg/1sec 9 secig
-sámán helyett guildes warriorját invelte 5.-nek a partiba

3. wipe után kilépett és leignorolt.

sajnos az a tapsztalat, hogy ragnán nagyon elkurvult a játékosállomány, 90% totaálisan fogalmatlan.

7 db HC HoL-ból 5x healer+én öltük le lokent 50% hp-ról, mert többiek elhullottak, 1x pedig 10 wipe után inkább lefeküdtem aludni fél 1-kor.
(0 axe esett) 😄

És sajnos nem csak a magyarok ilyen bénák, hanem svédek finnek hollandok mindenki :S

Omlás
A fene peddig bíztam benne, hogy kicsit rovarmentesítés lesz :S nemtartozik a kedvencem közé Old K és Azjol sem.

Mondjuk Old K. utsó boss naon fun 😄.

Ele sámli 5v5ben nagyon is erõs. Enh meg 2v2ben paladinnal persze, de találkoztunk már enh+resto kettõssel is. Na azt nem kívánom senkinek <#idiota>

Én 5 sec alatt még sosem kaptam be 15k magic dmget. Tehát ez pvpben semmit sem jelent. Tankoknak szar persze.

Ez a 2 peccs múlva meg majd visszabuffolnak, ja ez jó, de ez idõben kb fél-egy évet jelent a jelenlegi tempóval 😄

Ja, és ha már itt tartunk, akkor biztos forrásból tudom hogy a következõ raid insta(3.2) azjol nerubban lesz. <#vigyor2>

antgecc
Hát az fasza. Tudja a Blizz, hogy kell használhatatlanná tenni egy karit.

Omlás
Jó talent + egy kis gyakorlás + jó csapat tagok + gear.

Kb ennyi kell egy jó tankhoz. Tök mind1 hogy Dru, warri, pala, dk.

Ha gyenge a healer lehet akármien imba a tank hasalás, ha kevés a dps detto. Nem ismerik a taktikát vagy szimplán nem tud játszani a karival megintcsak hasalás.

Kb 1,5 hete healerként járom a hc-ket voltam mindenféle tankal ha a fenti dolgok egyben vannak tök mind1 milyen kaszt.

Csak személyes vélemény.
Písz 😊

capaszabi
törtön nem tudjuk mi a jó :S
live-on jo a druid tank, 3.1-el kap kis nerfet, de nem ilyen "már szarra se lesz jó" mértékût

Fú látom megy az eszme csere! (sajnos foggalmam sincsen mirõl beszéltek😊)
Én csak annyit kérdeznék,hogy a Tauren druida tank az mennyire tuti kari?Arrol nem írtok és nincsen szidva sem,hogy "így szar a balance meg úgy.."
Egy hozzászólást olvastam,hogy "papírtank" ez mit takarna?
Amúgy persze törtön más szabályok vannak,de ott mindíg jót pvpztem azon karikkal akik velem egyformák vagy picit nagyobbak voltak. (itt felszerelést értem nem a szintet)
capaszabi
az nem ezüstös hanem fagyos! kikérem magamnak!

capaszabi
hát ezt irtam, hogy ha dmg shield elfogy, akkor az immunitás megmarad e a maradék idõre, v nem?

engem inkább az érdekel, hogy ha az anti-magic shield nem ad majd magic immunt 5 sec-re, mint eddig (na nem mintha igy is nagy világmegváltás lenne), hanem ilyen formában marad, akkor az vajon hogy fog hatni a cc spellekre (ott sem lesz immunitás?).
mert gondolom most arra kiváló, hogy a kritikus pillanatban, mikor az ellenfél csapatának healer-ét sikerül leküzdeni lowhp-ra, akkor ne fear-elhessék, dc-zhessék, stb. a dk-t, amig befejezi a melót.
ha viszont a cc immunt is kiveszik belõle, akkor szopóág lesz arénában, mert olyan szinten rommá fogják a dk-kat cc-zni, lassítani, etc, hogy öröm lesz nézni.

plusz mindemellé még be fog játszani, hogy nem lesz hot remove, szal', healert még nehezebb lesz leküzdeni 0 heal debuff mellett.
persze mondhatjuk, hogy "de mert a dk-nak van 2 spellbreak-je is". végülis jogos, akárcsak a palának (hammerstun, repetance, sõt bloodelffel meg aoe silence is), akárcsak a warrinak (inti shout, pummel), akárcsak hunternek (trap, scatter, silence shot, wyvern sting, etc.), stb. a különbség csak annyi, hogy ezeknek a class-oknak emellé még heal debuffjuk is van.

kezd kicsit átbillenni a nerfbunkó a másik oldalra, úgy érzem. koncepciót megint nem látok, csak agyatlan próbálkozás megy a blizz részérõl, balance-oljunk cimszóval :S

na mindegy, a forgatókönyv már úgyis megvan: most jól lenerfelik a vérbe a dk-kat, utána meg realizálják majd, hogy hoppá, ezt elqrtuk, nem kicsit, nagyon, aztán 2 patchal késõbb meg majd jól felbuffolnak minket újra, aztán megint megy majd a whine, jön majd az újabb nerf, aztán az újabb buff, nerf, buff, nerf, buff, stbstbstb...neverending story 😄

de azért megnyugtató lesz majd a gondolat, hogy patch után két héttel már 1500-as rating-en is az összes dk+x csapat normális emberekbõl lesz majd, s nem kell 2,4k-n lenni majd ahhoz, hogy valaki okos, normális, átlaggondolkodású, szal' "nem hülye" legyen 😄

Zomil
ezüstösen világitó pata= dk 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

antgecc
Igen. Még a kérdõívedet is eszerint töltöttem ki 😊

capaszabi
Driftelj sokat, akkor majd ég a patája.

égõpatás ló = warlock only
szürkepatás ló = pala only
aranypatás ló = pala only

warriornak mezei ló dukál.

capaszabi
EP FIXED!

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=15864750324&sid=1&pageNo=1

Erre mit reagál a GC? "Wooot."

Szerencsére képben van, mint eddig is... Szarszánalom amit ez az ember csinál, de komolyan.

köszi :-)
Törölt felhasználó
viszont ez majdcsak 3.1.0-tõl..:/
Törölt felhasználó
viszont.. ami lehet warrinak is:
ezüst
arany
és ezt 60on meglehet szerezni!
meg ezeknek a patája nem ég, bár ez gondolom a játékban nem így néz ki...
Törölt felhasználó
uhh, bocsi, azt nem láttam:S ez csak paladin😞
ez a warrior-ra is vonatkozik?
ok, megnézem, köszönöm mégegyszer
Törölt felhasználó
vagy lvl 60on van az arany:
Törölt felhasználó
hát.. lvl 30on lehet küldikbõl megtanulni a summon warhorse-t, ami ilyen:
hát talán ezüst :-)
Törölt felhasználó
én kérdeztem, hogy milyen lóra.. :/