World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha ekkora teher akkor mindegy...
Törölt felhasználó
btw gyûlölöm a szerda délelõttöket..-_-"
Törölt felhasználó
ezüst, vagy arany lóra??o_O
akkor hogy lehet egy ilyen lóra szert tenni? ez valahogy kimaradt, fogalmam sincs...
bocsi a tudatlanságomért :-)
capaszabi
mi volt ezzel a baj? semmi személyeskedés, 1-2 kötõszó, volt központozás és nem is irt marhaságot, se offtopikot 😄

capaszabi
pve-re teljesen jó mind3 talent, pvp-ben nincs semmi anticc-je cementnek, elemnek meg nincs instant healje. kb emiatt free kill mind2.

ahogy én érzem.

capaszabi
a lómárkakereskedésekben árulnak könnyü- és nemesfém patákat minden típushoz.

nincs ilyenre lehetõség a játékban.

picket
Biztos vagy benne, hogy így kéne fogalmazni írásban?

ಥ_ಥ

antgecc
Nézegettem az arenajunkies.com -on a shamanokat (soha nem volt még shamanom, szal nem értek hozzájuk) és azt vettem észre, hogy egy darab elem vagy cement shaman sincs a jobb csapatokban. Orrba-szájba healerek. Ennyire elbaszták volna õket, hogy lehetetlen velük feljutni? Vagy úgy ahogy van a pvp-re el van baszva és csak pve-ben menõ (ha menõ, nem tudom)?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sziasztok
Egy kérdés, hogy és hol lehet a ló patáját fényessé (ezüst vagy arany) tenni :-)?
Level 62 és ember warrior

köszi elõre is
capaszabi
ja igen, a 75%os izét nem vettem figyelembe, tehát bejön 3.25k, és csak a 2. lövésnél esik le.

Eddig kb. olyan volt, mint a Cloak of Shadows. Szerintetek mekkora sirásrivás lenne, ha arra is ráirnák hogy csak ennyit nyel el?

picket
Egy spell sebzésének maximum a 75%-át, tehát 13k-ból nem 12.5k-t fog fel, hanem 9.75-öt. És a teljes felfogottat számolgatja, és ha eléri a HP-d 50%-át, akkor lepottyan a buff. Én legalábbis ezt hámozom ki a szövegbõl, de láttunk már "jó" és "érthetõ" megfogalmazásokat a Blizzardtól.

ಥ_ಥ

picket
Végre tisztán látod a dolgokat. Hány évre is volt szükséget ahhoz, hogy megvilágosodj? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

capaszabi
Anti-Magic Shell now absorbs absorbing 75% of the damage dealt by harmful spells (up to a maximum of 50% of the Death Knight's health).

Ezt ha jól értelmezem, pvpben:

tegyük fel van 25k hp-m.

Lövik felém a frostfire boltot, reakciobol elnyomom AMS-t, FFB crittel mondjuk 13k-t. (megfelelö resivel mondjuk ugy 8-at, de nem ez a léyneg)

ennek hatására AMS lenyel 12,5k-t 500 bejön, és leesik a bubi, és utána CCtrain és kiröhögnek?

vagy "magic effect immunitás" fennmarad a teljes idõre? Mert ha le is esik, akkor kb ilyen nesze semmi fogd meg jól skill lesz

tankolásra meg még annyit se ér.

mint ahogy s1-s4-ben mindenki hihette magát jó játékosnak warriorral és druiddal vagy rugóval és pappal, vagy sorolhatnám még... s érdekes módon mégse járt mindenki 2400-as ratingen.
de most már legalább tudjuk, hogy az aréna rating az teljesen jó mérõeszköz az emberi hülyeség szintjére. 2400 alatt hülye vagy, felette meg okos -.-
hát akkor én ezek szerint qrva hülye lehetek, mert nekem még aréna csapatom sincs o.O

Igen, DK-val mindenki jo jatekosnak hiheti magat. 😄

aztaqrva, itt mindenki mekkora pvp proface lehet.
elvégre gondolom senki se gondolja magát hülyének :S

Legyen mondjuk 2400 a hulye-hatar, az realisabb.

TVelvet
2k ig minden hülye feltud menni, 2100+-on fogsz szopni hogy feljebb juss...
sziasztok, shaman info kene, altommal szeretnek jatszani, csak nem vagom vele a naxos dolgoakt, hogy dps/healen kivul van e egyebb mas dolga esetleg valamien bosson vagy valamien debuffot lekene szedni vagy valami, plz privatba egy jol kepzett shami irja le nekem, köszike 😊
[HUN]Crassus
mond ki nyugodtan palával minden agyatlan hülyegyerek bír játszani mint én!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
nekem havi 4 óra sem jön össze mindíg😛

Ugyanez elmondható hunter palára is <#vigyor3>

[HUN]Crassus
áááá sztem a spelldamra öltözött feart spemmelõ makróval dotoló lokknál nem vagyunk jobbak😄

Hát a hateful cucc elég szar :p
Kellene helyette 2 t7.5, fegyver/pajzs/ring/trinket csere. De tudom nem mindenki kockul heti 4 órát instában (akár randomokkal), hogy olyan gearje legyen :p

Ezert is mondom azt, hogy a dk+pala az 3-400 ratinggel tobb, mint amit erdemelne. 😊

[HUN]Crassus
félszar gear? már vagy 1 hónapja nyomjuk mostanra értünk össze a társammal és lett normális gear /full hatefull+összes deadly kiegggel/
3-4 hete hozunk 100-150-et a ratingünkön....nem pottyant a siker az ölünkbe

Tényleg nincs semmi baj azzal, hogy félszar gearben csak 2kig lehet jutni 1 héten 😄

[HUN]Crassus
"elbalanszolt healer"?? ember 1670 heal uppal azért megizzadok ám....heal csökkentõs teameknél meg van para rendesen.....

capaszabi
vágom, csak crassust szivatom 😄

Ezzel csak az a baj, hogy nem (csak) a dk-val van a baj. Paladinok is ugynúgy el vannak szállva healerként most arenaban. Ha megnézed bármilyen classal áll össze egy pala, 2v2ben ingyen 2k rating. De sírás csak a dk miatt megy 😄
Ugyanaz van mint volt s3-s4ben: van egy elbalanceolt healer (mint a druid volt), meg egy dps (rugo/warr/hunter).
A baj az hogy ezt soha sem fogják tudni megoldani, mert mindíg lesz egy olyan healer/dps, ami jobb mint a többi felállás.

capaszabi
mindent ami nem szürke, ha minden szürke akkor ERW, ha azis szürke akkor a "leave arena" gombot a statisztika átfutása után 😄

[HUN]Crassus
'hálistennek az én DK-m tudja mikor, mit és miért "nyom"😛😊

capaszabi
lassan akkor elhiszem, hog tényleg faceroll a dk, ha neked is igy megy vele, és a végén elkezdek énis arénázni

picket
thx, javítva

&#3237;_&#3237;

antgecc
sg.hu -t elírtad sh.hu -ra

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
az a LOL,hogy Artahor 20.-ak vagyunk😛😊

picket
Közérdekû!

Mostantól elérhetõ a fejlécbõl egy szavazás, ahol véleményt nyilváníthattok különbözõ témákban. Jelenleg a topik moderálásával kapcsolatos felmérést találhatjátok a linkre kattintva. Kérek mindenkit, hogy gondolja át, és õszintén töltse ki! Ha elhülyéskeditek, akkor olyan lesz a moderálás is.
Szavazásokra lehet ötleteket is küldeni nekem pm-ben. Leginkább a teljesen kidolgozott kérdés(ek)+válaszlehetõségek felállásnak örülnék. A téma lehet bármi wow-os, fórumos, akár vicces is.

&#3237;_&#3237;

capaszabi
"your account has been suspended due to the violation of terms of use."

wintrade NEM a barátod 😄

[HUN]Crassus
1942😊 25 win 10 loss....még sosem volt ilyen jó!😄

capaszabi
ezek a DK által használható 1h-k, természetesen fistbõl lesz megint csillió max ilvl slow off és mh cucc is.

Ez ugye nem vicc? 😞(
A Blizzardosok fantáziája kezdi feladni a szolgálatot!Ez nagyon gagyi. 😞( (mindkettõ)
capaszabi
ja, azt kihagytam, hogy DW jelen állás szerint felejtõs, mert a Necro/BCB+White dmg nem kompenzálja a Strike-ok-on elbukott dmg-et.
Nem beszélve a DW itemizációról, 2! lassu 1h van jelenlegi dropok között, abból is a nagyobb ilvl olyan elcsinált statokkal, hogy nc.

Malice
Binds when picked upOne-Hand Sword
313 - 582 Damage Speed 2.50
(179.0 damage per second)
+52 Agility
+51 Stamina
Durability 105 / 105
Requires Level 80
Equip: Improves critical strike rating by 37 (0.81% @ L80).
Equip: Improves haste rating by 29 (0.88% @ L80).
Equip: Increases attack power by 38.

S6 ürhajósruha szkafanderrel:

capaszabi
pontosan.

a burst csökkentését meg kb megoldotta volna ERW megtrükközése.

jelenleg ha nem tolod el, akkor képtelenség megfelelö burstöt kitolni, ha meg eltolod akkor kb meghal aki elõtted volt, pukk.

DRW burst csökkentése is jó, csakhát ezekkel hazavágták a "nem 2h unholy" buildeket pve-re, (jelenlegi patchet nézve), bát talán még 20/51 frost jo lesz, én azon gondolkodom.

A gáz az, hogy a lock pl kibaszott erõs arenaban, megfelelõ támogatás mellett. Kb mint régen a warri volt. Ha van healer akkor kb megölhetetlen, ha nincs akkor meg lofaszt nem tud csinálni.

És én így 4 évnyi lock után 3 season gladiatorként (igaz 3.ban nem kaptam meg inactive miatt:p), azt mondom hogy a dkval egyáltalán nem könyebb játszani. Nagyon észnél kell lenni, ha normális ellenfelek ellen játszol(ugyanúgy mint az összes többi classal is persze).

[HUN]Crassus
igaz igaz még mindíg rengeteg" nyomom ami nem szûrke" DK-t látok orrba -szájba

antgecc
Már bocsánat, de ez most hogy jön nekem? Olvasd inkább az az elötti kommentemet.

Btw... My game is the Gran Turismo 5.

[HUN]Crassus
Uhhh nah ez /sztem TÚL/kemény...mondom úgy,hogy nagyon szopacs a retriknek healerrel szemben,mert a 2 szakítást ki lehet bekkelni,de az MS az sztem túl sok lesz.....hu mi lesz ebbõl.....

[HUN]Crassus
2 flawless Victort most szivattunk ki ami nem lenne akkora hõstett,de a mocskoknak a dps-e rugó meg az én DK-m egyszerre dõlt😛 ottmaradtam a moonkinnel 1v1 és a rugójuk átjött szitkozódni valamelyik faszom szerverrõl...,hogy adjuk fel úgysem öljük meg egymást,retardáltak vagyunk...õk mennyit buknak mi milyen keveset nyerünk,rolloljunk stb. stb. aztán miután az én DK-mat mindenegyes alkalomkor megpróbáltam resselni míg a dudu ivott így 12 perccel késõbb õk adták fel😊 én ráértem volna még monsduk 12-ig😛

Zomil
dancing rune wep-et egész ptr alatt nem tudják belöni 😄
mindig amikor jön egy build szinte 99%, h ez a skill szerepel a listán 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"