World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocsi a tudatlanságomért :-)
ahogy én érzem.
nincs ilyenre lehetõség a játékban.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Egy kérdés, hogy és hol lehet a ló patáját fényessé (ezüst vagy arany) tenni :-)?
Level 62 és ember warrior
köszi elõre is
Eddig kb. olyan volt, mint a Cloak of Shadows. Szerintetek mekkora sirásrivás lenne, ha arra is ráirnák hogy csak ennyit nyel el?
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Ezt ha jól értelmezem, pvpben:
tegyük fel van 25k hp-m.
Lövik felém a frostfire boltot, reakciobol elnyomom AMS-t, FFB crittel mondjuk 13k-t. (megfelelö resivel mondjuk ugy 8-at, de nem ez a léyneg)
ennek hatására AMS lenyel 12,5k-t 500 bejön, és leesik a bubi, és utána CCtrain és kiröhögnek?
vagy "magic effect immunitás" fennmarad a teljes idõre? Mert ha le is esik, akkor kb ilyen nesze semmi fogd meg jól skill lesz
tankolásra meg még annyit se ér.
de most már legalább tudjuk, hogy az aréna rating az teljesen jó mérõeszköz az emberi hülyeség szintjére. 2400 alatt hülye vagy, felette meg okos -.-
hát akkor én ezek szerint qrva hülye lehetek, mert nekem még aréna csapatom sincs o.O
elvégre gondolom senki se gondolja magát hülyének :S
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Kellene helyette 2 t7.5, fegyver/pajzs/ring/trinket csere. De tudom nem mindenki kockul heti 4 órát instában (akár randomokkal), hogy olyan gearje legyen :p
3-4 hete hozunk 100-150-et a ratingünkön....nem pottyant a siker az ölünkbe
Ugyanaz van mint volt s3-s4ben: van egy elbalanceolt healer (mint a druid volt), meg egy dps (rugo/warr/hunter).
A baj az hogy ezt soha sem fogják tudni megoldani, mert mindíg lesz egy olyan healer/dps, ami jobb mint a többi felállás.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Mostantól elérhetõ a fejlécbõl egy szavazás, ahol véleményt nyilváníthattok különbözõ témákban. Jelenleg a topik moderálásával kapcsolatos felmérést találhatjátok a linkre kattintva. Kérek mindenkit, hogy gondolja át, és õszintén töltse ki! Ha elhülyéskeditek, akkor olyan lesz a moderálás is.
Szavazásokra lehet ötleteket is küldeni nekem pm-ben. Leginkább a teljesen kidolgozott kérdés(ek)+válaszlehetõségek felállásnak örülnék. A téma lehet bármi wow-os, fórumos, akár vicces is.
ಥ_ಥ
wintrade NEM a barátod 😄
A Blizzardosok fantáziája kezdi feladni a szolgálatot!Ez nagyon gagyi. 😞( (mindkettõ)
Nem beszélve a DW itemizációról, 2! lassu 1h van jelenlegi dropok között, abból is a nagyobb ilvl olyan elcsinált statokkal, hogy nc.
Malice
Binds when picked upOne-Hand Sword
313 - 582 Damage Speed 2.50
(179.0 damage per second)
+52 Agility
+51 Stamina
Durability 105 / 105
Requires Level 80
Equip: Improves critical strike rating by 37 (0.81% @ L80).
Equip: Improves haste rating by 29 (0.88% @ L80).
Equip: Increases attack power by 38.
S6 ürhajósruha szkafanderrel:

a burst csökkentését meg kb megoldotta volna ERW megtrükközése.
jelenleg ha nem tolod el, akkor képtelenség megfelelö burstöt kitolni, ha meg eltolod akkor kb meghal aki elõtted volt, pukk.
DRW burst csökkentése is jó, csakhát ezekkel hazavágták a "nem 2h unholy" buildeket pve-re, (jelenlegi patchet nézve), bát talán még 20/51 frost jo lesz, én azon gondolkodom.
És én így 4 évnyi lock után 3 season gladiatorként (igaz 3.ban nem kaptam meg inactive miatt:p), azt mondom hogy a dkval egyáltalán nem könyebb játszani. Nagyon észnél kell lenni, ha normális ellenfelek ellen játszol(ugyanúgy mint az összes többi classal is persze).
Btw... My game is the Gran Turismo 5.
mindig amikor jön egy build szinte 99%, h ez a skill szerepel a listán 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"