World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
igen
szerintem bunchofBars lesz talán, rég wowoztam de az volt kb ilyen
üdv!
ilyen gépen:
Dual Core E5200 2,5 GHz
2 GB ram
Radeon HD 4670
jól futna a wow 1680x1050 felbontásban?
köszi,
antgecc
Vki próbálta már úgy a warrit, hogy Titan's Grip-el 2h+shield? Menõ? Azon agyalok, hogy kipróbálnám, de cancel-en van az accom és egyelõre nem fizetem be. De kiváncsi vagyok 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Üdv!

Valami Wow guru meg tudná mondani mi a képen az addonnak a neve ami bal oldalt a raid membereket egymás alá listázza?
Köszi

Hellósztok van 1 70es hunterem , 1 70es druidom és 1 70 es palám melyiket húzzam fel szerintetek 80ra legelõször, ha figyelembevesszük hogy pvp kari elsz ( arena, bg brümmögtetésével) ( ja és msot szereztem be a wotlkot , mert eddig untam , de msot emgitn megjött a kedvem a wowhoz)
harlond
tud vki segiteni az elõzõ postomra?
Sziasztok! egy olyan addont keresnék ami kiirja ha vmelyik guild tag belép a játékba vagy lvluppol, és erre autó üzit lehet e küldeni. van ilyen addon? ha igen megköszönném ha beirnátok ide :-)

na, jól sikerült az este, mivel gondoltuk megcsináljuk a 8fõs naxxot, de ha már 8an voltunk sikerült, az undying is 😊

Disc/ret/dk nem éppen a legjobb. A gyenge pont a priest, mert nem a legjobb healer most, és nagyon könnyen meg lehet ölni MS mellett. De ugye azzal megyünk ami van, és másik jó holy pala éppen nincs.

milyen a setup?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

nem kamu, es nem kell megerositeni semmit, annyit ir hogy aprilis 19-tol mas neven fog futni az eu blizzes reszleg es ha neked ez nem tetszik akkro canceleled accodat, ha meg fizeted tovabb a penzt, akkor ugyveszik hogy beleegyeztel.

Kicsikiraly
én is kaptam 😮

DFTBA ಠ_ಠ

Köszi! 😊
Csirke4
Ilyenekre ne írj semmit, jelszavadat account nevedet SOHA nem kérdezi a blizzard. Ez ilyen kamu account lopós szar.
Sziasztok!

Kaptam egy World of Warcraft Update címû levelet a Blizzardtól. Mintha valami olyat olvastam volna benne, hogy valamit megkell erõsíteni az accountomon. De nem tudom, hogy így van-e. Légyszíves válaszoljatok. Köszi! <#worship>
jazzy
Divinumban jelenleg 2 retri pala is van.
Sehol sem nehezebb megszerezni.

TVelvet
mondjuk ahogy elnézem a ti battlegroupotok-ba könnyebb gladit szerezni 😞
TVelvet
hát mi is felmentünk már 2208-ra 3v3-ba de 1x lossolsz buksz 15-18 pontot... gecire idegölõ
Looserke
annyira OP class a feral druid hogy ennyit nerfelnek rajta 3.1-ben???

1. Bear Armor nerfed
2. Bear HP nerfed
3. +20% shred glyph nerfed
4. SR dispalable - nerfed
5. FB -25% Crit - nerfed
6. No 30% DR for Caster Form and Bear Form while stunned - huge nerf
7. Maim - huge nerf
8. LB for ferals - nerfed

<#conf><#duhos2><#boxer>

Hát csatlakozok énis hozzátok! Itt idézném magamat másik topicból. "Következõ történik:-elindítok játékot (Wow)és megyeget majd egyszer csak kifagy!
Ez a kifagyás véletlenszerû.( van hogy azonnal van mikor 2erc után,de van mikor 10 perc stb.)A kifagyás az úgy történik hogy kimered a kép majd az egérmutató még egy pici ideig mozog majd az is kifagy,de a zene az megy a fagyás alatt is.Nem tudok mit csinálni mert van egy kimeredt képem és alatta meg megy a zene!Restart majd mikor ismét elindítom kifagy megint.Néha elkapja és akkor semmi gond.Amúgy az érdekesség hogy Counter Strike-nál nem fagy ki!Van játék aminél fagy,de van aminél nem.Szerintem ez videókártya gyanús,de nagyon!
És ez sajnos nagyon bosszantó hogy nem tok fejlõdni! 😞(
na ilyenem se volt még soha...eddig.

(de mondjuk olyan se, amit devil linkelt 😄)

ja, és van, amikor 5 perc után elõjön a hiba, van, amikor 3 óra után se. alt+tab nálam is megoldja :-)
nálam is csinál ilyeneket, de kizárólag a wow alatt. egyéb játékok hiba nélkül futnak. próbálkoztam már mindennel, más driver-t raktam, állítgattam a grafikai beállításokat, a vga órajelét, stb, de semmi. a vga egy 9600gt, kb 2 hónapos.
Zomil
vga memória hiba sztem

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

akkor szokott neha ilyen lenni, amikor sokat valtogatok alttabbal.. es amikor betölt pl egy instát és akkor hirtelen ezvan.. kilépek meg vissza és jó is lesz.. nem vágom

Zomil
az is lehet, h behalt a vga-d :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

most akkor lehet kéne valami drivert frissíteni vagy mi ?😄

Csak meglett ez is 6 óra szenvedés után, nem fotm setuppal 😄
Faszán 2.1k felett ilyen +3 +4 +5 +2 -17 -17 szerencsétlenkedés van...

Full pvp gear, 2 t7 meg egy pve ring. KT10 axeal.

TVelvet
mindezt pve gearbe ?😊
MrStokes
De meg jobb ha egy f-et irsz: Lie of hands, kezek hazugsaga... :S

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Dmg szempontjából kicsit tesztelgettem. Ha frost mellé kirakja az ember a perma ghoult, az azt jelenti hogy a 7k critelõs(51 frostal) frost strike csak 4.6kt critel. Cserébe van egy 30 sec cds stun. Simán megéri...
Unholy viszont még mindíg nagyon durva. Van ghoul, van amz, erõs dotok, passzív snare, aktív snare ami felrakja frost fevert is, mellé 9kt critelõ ss (0/17/54). És akkor ez helyett válasszam a frostot?!

Zomil
én sem örülök ennek a modositásnak :S

picket
Az lie off hands lenne, de az sem rossz.

&#3237;_&#3237;

Lacee
lehazudom a kezeimet esetleg 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

picket
Nekem a "kéz fekvése" jobban tetszik <#idiota>

&#3237;_&#3237;

3% crit valóban 1 target, de a 3% haste és 3% damage az a ret aurából fakad és mindenki kapja.

capaszabi
pontosan.
a másik probléma, hog IT-t olyan szintre nerfelték, hogy RP termelésre lehet csak használni (mivel impurity és frostos szarok kizárják egymást). legalábbis EJn ezt mondják.

capaszabi
váááááááá

ezen szakadtam:

http://www.youtube.com/watch?v=k-cpgt7zEqc

Viszont nem lesz mellé perma ghoulod.
Nem értem ezt hogy gondolták, gyakorlatilag ezzel a változtatással mindenkit aki komolyan akar pvpzni rákényszerítettek full unholyra. Pedig a céljuk pont az lenne, hogy az összes tree életképes legyen...

capaszabi
replenishmentet adják spapok
crit meg haste nem tudom stackel e hasonlóakkal, de csak 1 targeten lehet fenn 😄

Nem tudom a ti paladinotok mit tol, annyi különbség azért nincs a warrior és a paladin közt damageben.Vitathatatlan hogy egyes fightokon többet tud viszont NEM az az egy plusz buff ami miatt érdemes retrit tartani.Ad 3% critet plusz 3% hastet alapból mindenkinek, továbbá tölt vissza manát és ha lightet judgementel egy háromnegyednyi healer pluszban azmelett hoz még 4k damaget.Van oylan fight mint pl noth ahol minden alkalommal én tolom a legtöbbet és mindíg 5K felett,patchwerken is tudom hozni az 5k-t thadiuson pedíg a 8 at ugyhogy annyira azért nem gáz dps.Vannak acsik amire ideális a retri pala ilyan a malygos 6 perces vagy a kevesebb mint 20 fõvel ugyancsak malygos, vagy s3d 20 és 10 fõs verzióban is.Egy sima nax vagy sima 10 perces malygos avagy egy addok nélküli sarthariont meg tökmindegy hogy mivel ölsz azt megteheted pugal is vagy kékzöld geares altokkal is.
Köszöntem a infót. 😊

Jaj pala.1 dolgot gyûlölök bennük.Azt a feneeszi healt mikor egybõl teli van az élete.(nem tom mi a neve)Az egy olyan morál rombolódolog!
[HUN]Crassus
5p? lesz LOH arénában?! aztaqrva:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

capaszabi
PTR 9733

-Howling Blast cooldown has been reduced from 10 sec to 8 sec.

-Rime now has a 15% chance to reset the cooldown on Howling Blast and cause your next Howling Blast to consume no runes.

ó máj fákin' gád!

capaszabi
pecstõl 5p lesz lay ON hands. nem lay OF hands.

=kézrátételt jelent.

capaszabi
nálunk elvileg van egy fullra öltöztetett retripala, csakhát amióta nem kell neki semmi, már nem jár raidre. Mondjuk ennek kb a raid több mint fele örül, mert akkora faszláma szegény, hogy hihetetlen. Elég ha annyit mondok róla hogy wrath kijövetele után 6 hónappal is még SoC-kal akar dmg-t tolni és meglepödik hogy 2 ütés után oom.

Fury warri mérföldekkel többet tol, mint rpala raiden, 1 haszna van rpalának, az a +1 buff. Amugy felejtös.

pvpben meg hiába sirunk, ugyis "working as intended" hogy 2 teljes értékü cc mellé van 1 bubija, 1 loh-ja, némi healje, retardált anticc-je.

capaszabi
reklámarc!
hogy egy klasszikust idézzzek:
"Bad reklám is reklám too!"

antgecc
Most már mindent értek 😊 A 3 élet csak jelképes volt 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.