World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyen gépen:
Dual Core E5200 2,5 GHz
2 GB ram
Radeon HD 4670
jól futna a wow 1680x1050 felbontásban?
köszi,
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Valami Wow guru meg tudná mondani mi a képen az addonnak a neve ami bal oldalt a raid membereket egymás alá listázza?
Köszi

Sziasztok! egy olyan addont keresnék ami kiirja ha vmelyik guild tag belép a játékba vagy lvluppol, és erre autó üzit lehet e küldeni. van ilyen addon? ha igen megköszönném ha beirnátok ide :-)
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Kaptam egy World of Warcraft Update címû levelet a Blizzardtól. Mintha valami olyat olvastam volna benne, hogy valamit megkell erõsíteni az accountomon. De nem tudom, hogy így van-e. Légyszíves válaszoljatok. Köszi! <#worship>#worship>
1. Bear Armor nerfed
2. Bear HP nerfed
3. +20% shred glyph nerfed
4. SR dispalable - nerfed
5. FB -25% Crit - nerfed
6. No 30% DR for Caster Form and Bear Form while stunned - huge nerf
7. Maim - huge nerf
8. LB for ferals - nerfed
<#conf>#conf><#duhos2>#duhos2><#boxer>#boxer>
Ez a kifagyás véletlenszerû.( van hogy azonnal van mikor 2erc után,de van mikor 10 perc stb.)A kifagyás az úgy történik hogy kimered a kép majd az egérmutató még egy pici ideig mozog majd az is kifagy,de a zene az megy a fagyás alatt is.Nem tudok mit csinálni mert van egy kimeredt képem és alatta meg megy a zene!Restart majd mikor ismét elindítom kifagy megint.Néha elkapja és akkor semmi gond.Amúgy az érdekesség hogy Counter Strike-nál nem fagy ki!Van játék aminél fagy,de van aminél nem.Szerintem ez videókártya gyanús,de nagyon!
És ez sajnos nagyon bosszantó hogy nem tok fejlõdni! 😞(
(de mondjuk olyan se, amit devil linkelt 😄)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Faszán 2.1k felett ilyen +3 +4 +5 +2 -17 -17 szerencsétlenkedés van...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Unholy viszont még mindíg nagyon durva. Van ghoul, van amz, erõs dotok, passzív snare, aktív snare ami felrakja frost fevert is, mellé 9kt critelõ ss (0/17/54). És akkor ez helyett válasszam a frostot?!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
a másik probléma, hog IT-t olyan szintre nerfelték, hogy RP termelésre lehet csak használni (mivel impurity és frostos szarok kizárják egymást). legalábbis EJn ezt mondják.
Nem értem ezt hogy gondolták, gyakorlatilag ezzel a változtatással mindenkit aki komolyan akar pvpzni rákényszerítettek full unholyra. Pedig a céljuk pont az lenne, hogy az összes tree életképes legyen...
crit meg haste nem tudom stackel e hasonlóakkal, de csak 1 targeten lehet fenn 😄
Jaj pala.1 dolgot gyûlölök bennük.Azt a feneeszi healt mikor egybõl teli van az élete.(nem tom mi a neve)Az egy olyan morál rombolódolog!
-Howling Blast cooldown has been reduced from 10 sec to 8 sec.
-Rime now has a 15% chance to reset the cooldown on Howling Blast and cause your next Howling Blast to consume no runes.
ó máj fákin' gád!
Fury warri mérföldekkel többet tol, mint rpala raiden, 1 haszna van rpalának, az a +1 buff. Amugy felejtös.
pvpben meg hiába sirunk, ugyis "working as intended" hogy 2 teljes értékü cc mellé van 1 bubija, 1 loh-ja, némi healje, retardált anticc-je.