World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen fof akkro procol amikro a frostbite, ez azert van hogy frostbitera immunis mobokra is lohess shattert

[HUN]Crassus
Green proto drake! muwhaha😄
/baszki azóta nyitom a tojásokat 2 karival hetente,hogy kijött a liccsking/

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

substance <#eljen><#papakacsint> (btw milett a honlappal már elég rég nincs v csak én nem tudom az újat lehet :d)

Forolto
Piros felirat, nyet?

Sziasztok, lenne egy frost mage-el kapcsolatos kérdésem/észrevételem. A fingers of frost talent nekem folyamatosan csak a frostbite-al együtt procc-ol, külön külön sose, miközben az van odaírva hogy minden chill-re procc-olhat. Ez igy a normális?

Ui.: Nem törtszerveren játszom.
Azt mondják 12 éves korban már tudnak a gyerekek olvasni. Én úúúgy örülök hogy te magad vagy a cáfolat. Hát 12 éves-e vagy?

Te jobb egérgomb.
Tessék: szerver<#idiota>

plz valaki adjon valami jo szervert (instat 70) ha lehet BC -s t 😄DD
a gond ezzel az, hogy ami papírforma szerint jól mutat, és pontos képest ad, az ingame a millió+1 egyéb változó miatt teljesen más értékeket fog produkálni.
akárcsak az életben...

biztos is lehetsz benne, hogy gyûjtenek statisztikai adatokat az egyes class-ok raid-beli teljesítõképességérõl...

"Blood Boil range has been reduced from 20 yards to 10 yards."

Mééég DK nerfet mééég...
capaszabi
nem ptr-en kéne tesztelni, hanem nekik kéne matematikusokkal kiszámoltatni a sok szart, hasraütéses változtatások helyett.

nem a Pista Bt.-röl van szo, hogy Pistabácsi reggel kiönti a bilit az ablakon, és ha eltalálja vele Morzsit, akkor +20% Death Strike Dmg lesz.

antgecc
Na laptopról nekem is gyors. Nem vágom mi lehet... <#szomoru2> Sry a puffogásért.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

november-decemberben volt a 4th szal szamolj utana😛

nalam semmi gond nincsen.

eze ptr, hogy teszteljek. ezert se ertem a sok faszom sirast minden PTR build utan. majd akkro kell sirni amikor kijon a live.

Tafaya
Most majd sokan reroll pala akinek dk-ja van, és a következõ patchben a palák kapnak majd az arcukra a nerfbat-tel.

antgecc
Nem tudom mitõl ilyen tetû lassú ez a topic, de vmit csinálni kéne már vele. Ha a brakott képek miatt volna, akkor legyetek már kedvesek szövegesen linkelni a képeket és nem ilyen buzinagybe berakni! Kicsit uncsi, hogy néha 10 mp-et kell várni a betöltésre, míg más sg-s topicot 2 mp alatt betölt.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Zomil
Death Strike damage has been increased and now deals 75% weapon damage (up from 60%) plus 222.75 (up from 178.4) for the max Rank.

nem tudnak vele mit kezdeni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

WoW's 5th Anniversary ez nem tudjátok, mikor lesz?

picket
Gondold át azt az elképzelésedet, hogy a Blizzard loggolja a sebzéseket 😊

&#3237;_&#3237;

bemész instába dps-ként a kivánt fegyverrel és insta végére maxos a skilled.
ennél gyorsabb és kényelmesebb megoldást nem tudok, én is igy csináltam, s teljesen jó volt...
akár tolhatod heroic-ban is, bossokra max. átváltod a fegyvered, a trashmobok meg bõven jók a skill húzásra.

én meg úgy vagyok vele, hogy nem a kib***ott dmgmeter-nek akarok játszani, hanem a szórakozás kedvéért.
ha pedig lemegy a boss, akkor az se érdekel, hogy ha utolsó vagyok a listán...

most õszintén a dmgmeter a userek közti e-peen fényezésen kívûl mire jó még? van némi statisztikai adatszolgáltatási oldala (amit a blizzard a server-oldali logfile-okból 10x jobban lát) aztán ennyi. ezen kívûl kb. arra jó csak, hogy foglalja feleslegesen a memóriát.

aki ezek miatt a "nerfek" miatt elkezd jajveszékelni, és "omg, reroll"-t kiabálni, hát felõlem ámen, tegye, én aztán egy könnyet se fogok értük elhullatni. sõt, még örülni is fogok neki -.-

A 10 seces hb-val valószínûleg nem volt valami jó, azóta meg nem volt boss test amióta átrakták 8 secre.

enis azt hallottam hogy a frost az aszsag a ptr-n. de en nem tudom, nem probaltam.

Lacee
van olyan hely northrenden, ahol nyugodtan-könnyen fel lehet húzni egy weapon skillt? Outlanden a kapu környéke volt ilyen, a verekedõ elitek mellett egyszerû volt ellövöldözni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Egy RPPVP realmon vok allis lvl10 Dwarf.
És nem áll szándékomban másik karit indítani.😊

Pyotr
Azóta már inditott egy huntert,maget,warriort,lockot és egy rugót is😊

&#9608;&#9608;

Fehercsoki
Fejlõdésre retri.Melyik realmen vagy?És ally vagy horda?

Halihó! Most kezdtem wowozni elsõ karinak egy palát indítottam. Visszaolvastam kicsit a topikba volt szó a paláról de nem egyértelmû számomra hogy melyik talentágat válasszam neki. Melyikre menjek rá így kezdõként?😊

Zomil
frost nem jobb most?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mighty
Amelyikkel jobban szeretsz játszani.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Én nem ásnám el így rögtön a többi buildot sem..

Szevasztok.A véleményetek érdekelne:van egy 31es warriorom és egy 32es warlockom.Viszont nincs sem idõm,sem kedvem mindkettõt húzni.Szal szerintetek melyiket érdemesebb továbbvinni?

Ezt írtam: "És nem feltétlenül úgy kell nerfelni hogy a 3 talentágból kettõt teljesen használhatatlanná tesznek. "
Ez a nerfelték a pve dmget ez annyira csak sírás, hogy az hihetetlen...
Raideltetek már ptren, hogy ennyire vágjátok? Mert én igen, és egyelõre igencsak úgy tûnik, hogy unholy dpse odabasz mindenkit.

Na igen, a pvp "balance" megint. Ha a game 70%-ban pvp lenne mint pl. a warhammer online akkor ok hogy erre kell gyúrni a deveknek. De egy pve orientált játéknál a pvp-re balanszolni...hááát....
jazzy
Személy szerint nem is a dk-t tartom igazán opnak jelenleg, inkább a retri palát. Mainem priest, altom hunter, mindkettõvel ha ügyes az ember meg lehet verni egy dk-t.
Na de egy palát már sokkal sokkal nehezebb.., vagy csak én vagyok balfasz.
Mondjuk jelenleg amitõl kiráz a hideg az a feral druid. Érdekes, hogy egy rogue nem tud megölni stunlockban de egy feral igen -.-
Én meg nem örülök a nerfnek. Lehet hogy a sok noskill DK eltûnik (amúgy szerintem nem fog), de mi is jól lent leszünk a dps listán. Mivel az én feladatom a raidben a dps, ezt szeretem a maximális szinten hozni is. És egy elbaszott átgondolatlan nerfdömping miatt nem akarom azt érezni hogy csak töltelék vagyok a raidben mert egy más pure dps-el jobban jártak volna, csak levittek menrt szegényke hagy jöjjön már, elfér. Hm?
de nem lesz healdebuff.

ja azt még mindig nem értem, hogy egy olyan kasztnak, amelyik 12 secre mindenre immunissá tudja magát tenni, 2 teljes értékû cc-je van, qrvajó antistun ability-vel, s emellé még pi**adurva burst dmg-et is tud magából kitolni gyakorlatilag 0 sec alatt, annak minek még healdebuff is?
mert nem tudja leverni a healereket, pláne egy holy palát?
omg, és melyik melee az, amelyiknek 1v1-ben nem kell perceken át ütnie egy healert ahhoz, hogy végre oom legyen és hajlandó legyen megdögölni? 😄

nem vágod a lényeget.
nem azért vannak a dk-k a top-on 2v2-ben, mert olyan hûdeimbák, hanem azért mert a dk+pala setup az, ami együtt qrva imba. (akárcsak 3v3-ben a rogue-mage-prist, vagy mondjuk tbc szezonban volt a warlock+druid, warrior+druid, rogue+priest)

de ez mindig is igy volt, mindig is igy lesz. mindig is lesz egy setup minden bracket-ben, ami 10x jobb lesz, mint a többi, s ezt sose fogja tudni megszüntetni a blizzard, mert az emberek mindig meg fogják találni a módját annak, hogy valamibõl összerakják a legjobb választást.

akkor lehetne ezt az egészet balance-olni, ha minden class ugyanazt a 10 skillt használhatná arénában.
ennyi.

én nem agonizálok a dk nerf miatt, kb. leszarom, sõt valahol még örülök is neki, legalább a sok noskill dk eltünik végre...
most meg úgyis az lesz, hogy majd jól lenerfelik a vérbe a dk-kat a 3.1-gyel a sok sírás-rívás miatt, aztán mikor majd eltûnnek az arénákból, meg pve környezetben a bossok 2 hitelik majd a dk tankokat, a dps dk-k meg béka segge alatt lesznek, akkor majd vagy újra kap egy hatalmas buffot a következõ utáni patch-ben (amit kétlek), vagy pedig patch-rõl patch-re szép fokozaton visszaerõsítik a jelenlegi szintjére...

antgecc
Persze, hogy nincs rendben. De mivel te csak a dk-ról beszéltél, ezért én csak a dk-ra reagáltam.

GM-eknek köze nincs a fejlesztéshez, így nem is tudhatnak róla semmit.

És a 3v3 top meg pap, mage, rugó. Azokat nem kell nerfelni? Vagy csak a 2v2 számít?

A wow nagyobb része pve, mégis a pvp-re próbálnak balanszolni és többnyire sikertelenül. Nem?
Ja igen.. Akkor a palákat miért buffolják még? bazz egy raid kell hogy megölj egyet. Az szerinted rendben van?
Jó lehet hogy kellett a nerf de ezzel a pve DK-t is tönkretették. És nem feltétlenül úgy kell nerfelni hogy a 3 talentágból kettõt teljesen használhatatlanná tesznek.
antgecc
Nem is baj, hogy nerfet kap. Nézzük csak meg a 2v2 rankinget, szinte az összes top team dk+pala. Biztos csak véletlen.

antgecc
Iszonyat lassan tölti be ezt a topicot a többi sg-s topichoz képest. nem lehetne vmit csinálni vele? Gondolom nem csak engem idegesít.

havernak van egy GM ismerõse a finneknél és kérdezte hogy komolyan gondolják-e ezt a durva DK nerfet. Azt mondta igen, de titok még hogy a DK base statokat feljebb tolják. Nem tudom ez mennyire kompenzálja a nerfeket...