World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/baszki azóta nyitom a tojásokat 2 karival hetente,hogy kijött a liccsking/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ui.: Nem törtszerveren játszom.
Te jobb egérgomb.
akárcsak az életben...
Mééég DK nerfet mééég...
nem a Pista Bt.-röl van szo, hogy Pistabácsi reggel kiönti a bilit az ablakon, és ha eltalálja vele Morzsit, akkor +20% Death Strike Dmg lesz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
nem tudnak vele mit kezdeni 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ennél gyorsabb és kényelmesebb megoldást nem tudok, én is igy csináltam, s teljesen jó volt...
akár tolhatod heroic-ban is, bossokra max. átváltod a fegyvered, a trashmobok meg bõven jók a skill húzásra.
ha pedig lemegy a boss, akkor az se érdekel, hogy ha utolsó vagyok a listán...
most õszintén a dmgmeter a userek közti e-peen fényezésen kívûl mire jó még? van némi statisztikai adatszolgáltatási oldala (amit a blizzard a server-oldali logfile-okból 10x jobban lát) aztán ennyi. ezen kívûl kb. arra jó csak, hogy foglalja feleslegesen a memóriát.
aki ezek miatt a "nerfek" miatt elkezd jajveszékelni, és "omg, reroll"-t kiabálni, hát felõlem ámen, tegye, én aztán egy könnyet se fogok értük elhullatni. sõt, még örülni is fogok neki -.-
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
És nem áll szándékomban másik karit indítani.😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Raideltetek már ptren, hogy ennyire vágjátok? Mert én igen, és egyelõre igencsak úgy tûnik, hogy unholy dpse odabasz mindenkit.
Na de egy palát már sokkal sokkal nehezebb.., vagy csak én vagyok balfasz.
Mondjuk jelenleg amitõl kiráz a hideg az a feral druid. Érdekes, hogy egy rogue nem tud megölni stunlockban de egy feral igen -.-
mert nem tudja leverni a healereket, pláne egy holy palát?
omg, és melyik melee az, amelyiknek 1v1-ben nem kell perceken át ütnie egy healert ahhoz, hogy végre oom legyen és hajlandó legyen megdögölni? 😄
nem azért vannak a dk-k a top-on 2v2-ben, mert olyan hûdeimbák, hanem azért mert a dk+pala setup az, ami együtt qrva imba. (akárcsak 3v3-ben a rogue-mage-prist, vagy mondjuk tbc szezonban volt a warlock+druid, warrior+druid, rogue+priest)
de ez mindig is igy volt, mindig is igy lesz. mindig is lesz egy setup minden bracket-ben, ami 10x jobb lesz, mint a többi, s ezt sose fogja tudni megszüntetni a blizzard, mert az emberek mindig meg fogják találni a módját annak, hogy valamibõl összerakják a legjobb választást.
akkor lehetne ezt az egészet balance-olni, ha minden class ugyanazt a 10 skillt használhatná arénában.
ennyi.
én nem agonizálok a dk nerf miatt, kb. leszarom, sõt valahol még örülök is neki, legalább a sok noskill dk eltünik végre...
most meg úgyis az lesz, hogy majd jól lenerfelik a vérbe a dk-kat a 3.1-gyel a sok sírás-rívás miatt, aztán mikor majd eltûnnek az arénákból, meg pve környezetben a bossok 2 hitelik majd a dk tankokat, a dps dk-k meg béka segge alatt lesznek, akkor majd vagy újra kap egy hatalmas buffot a következõ utáni patch-ben (amit kétlek), vagy pedig patch-rõl patch-re szép fokozaton visszaerõsítik a jelenlegi szintjére...
A wow nagyobb része pve, mégis a pvp-re próbálnak balanszolni és többnyire sikertelenül. Nem?