World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyit kaptunk ma 2k ratinges teamért is, szóval itt valami nagyon el van cseszve.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
2. Nem tudjuk mi a különbség, nem játszottunk tört szerveren. Pontosabban a többség nem játszott. Én például igen. De nem a Bp szerveren, pláne nem fun részen. Ha már törtön játszol, akkor legalább ott vedd a fáradságot, hogy felhúzol egy karit, és nem rögtön 70en kezdesz.
(Korábban azt tartottam, hogy a WoW hülyeség, nem értettem mit lehet rajta szeretni. Utána elkezdtem törtön, megszerettem, most meg eredetin vagyok. Javaslom neked is ugyanezt a tendenciát. Tört arra jó, hogy megismerd nagyjából a játékot. Utána irány eredeti.)
3. Igen, eredeti WOTLK-val is lehet törtön nyomni, szvsz nem éri meg azért venni eredeti WoW-ot, hogy utána törtön nyomd, akkor inkább másold át valaki gépérõl vagy töltsd le a klienst.
Ennyi.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
mi a harapós ló kócos hajáért zsidózol, pláne egy játéktopicban? hülye kérdésre hülye válasz egyébként, arról nem is beszélve hogy igaza volt, csak éppen kicsit sarkosan fogalmazta meg.
törlés, ban
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Talán még zsidó is vagy, neeem? Nah az aztán még szép lenne.
Egy balfasz zsidó. :o)
Egy kis segítség kellene.
Nem sokat játszottam a WOW-al, kb fél évig, azután 3-4 hónap szünet, most szeretnék újra játszani. Megvan a WOW (G😎 a WOWBC (G😎, meg most szereztem meg a WOTLK-ot (EU). Mi a módja a telepítésnek? Patchelni azután kell miután felraktam a WOTLK-ot is? Vagy a BC után pachelés, azután meg a WOTLK, és azt is pachelni??? Ebben kérném a segítségeteket.
Elõre is köszönöm!

az én tippem egyébként 22-e.
s még húsvét elött be fogják jelenteni, hogy patchday 22, igy aki akarja, annak még lesz 1, talán 2 resetnyi ideje, hogy az elmaradt ahci-jait gyorsba behúzza...
légy már trendi, használd inkább ezeket <#vigyor>#vigyor>
amúgy meg tökéletes aréna pontszámító és díjazó rendszert sose fognak tudni csinálni, mert jó emberi szokás, hogy mindenben megkeressük és kihasználjuk a kiskapukat, amikkel ki lehet játszani a rendszert <#ticking>#ticking>
owned
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
MIÉRT,MIÉRT nem lehet megcsinálni rendesen?
/tegnap kaptam 21k armorba cca25% crit csökkentéssel egy 5900-as seal of the martyr-t😛 az nem gyenge baszki/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Na meg azt se tudni 3.1 mikor jön, nemhogy 3.2, és addig mi mást csináljon a pvp beállítottságú player?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ha cenzúrázatlan, csúsztatásmentes híreket akarsz olvasni, akkor ez rá az egyik jó hely <#kacsint>#kacsint>
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
de ez az én véleményem
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
nem tudom nálatok h van de 200-220 hit felett én még topguildes retpalát nem nagyon láttam
judgment meg ha akarod se missel, ez van ezt kell szeretni
precision ghost hit-je már régen nincsen amúgyis bug volt amire nem szabad építeni
hitet és expertise-t gearbõl szerezz utána le lehet tojni mert nem létszükség a hitcap
mellesleg cs és ds se missel már 170 körül sem(mellesleg hordás is vagyok tehát heroic presence sincs nekünk)
tudom screenshot or didn't happened
<#vigyor3>#vigyor3>
sõt, van saját ünnepük is.
rásszistá' vagy tán', tesó? :X
mondhatom ezt nyugiba ez már úgyis szállóigévé vált 😄
na de viccet félretéve, meglepõdtem rajta, hogy létezik ilyen, hogy fcfs rota, szal ez kb. vicc...vagyis nem az, de tök frankó benne, hogy a cd-k miatt nincs az, mint a dk-nál, hogy véletlenül 2x nyomok be egy strike-ot, aztán burult miatta a teljes rotám, mert nincs rúna...
dehüm, na mindegy.
cszabi: ja és nem vagyok buzie, csak kiakadtam egy pöttyet, s gondoltam megosztom a jónéppel ezt a remekbe szabott mûvet, mert akkor már ne csak nekem kelljen szenvedni miatta xD
Megint elõbb kérdeztem aztán olvastam! 😞 <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Megnéztem az NPC a neve:Yebb Neblegear és neki kell gyûjteni a dolgokat,de megtaláltam mert nem láttam a szememtõl hogy hol lehet megtalálni a cuccokat! 😊
Bocsi a potya írásért. 😞