World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

panther112
Nem hiszem, hogy ez a téma a fórumba bármilyen módon is belefér, de ha annyira érdekel a véleményem, írj egy pm-et és válaszolok rá.

Nna, felvittük megint 2.2kra, de én komolyan nem értem ezt. Azonos ratingû teamért kapunk 7 pontot...
Ennyit kaptunk ma 2k ratinges teamért is, szóval itt valami nagyon el van cseszve.

egyik hulyebb, mint a masik 😄 hihetetlen ami itt megy.

dartonita
Mivan?! oO

mivan haverod?

Kandurex
Az én apukám úgyis erõsebb!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ritka nagy paraszt vagy
És sztm még bunkó sem voltam. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

1. Piros betûs felirat. El kéne olvasni. De tényleg.
2. Nem tudjuk mi a különbség, nem játszottunk tört szerveren. Pontosabban a többség nem játszott. Én például igen. De nem a Bp szerveren, pláne nem fun részen. Ha már törtön játszol, akkor legalább ott vedd a fáradságot, hogy felhúzol egy karit, és nem rögtön 70en kezdesz.
(Korábban azt tartottam, hogy a WoW hülyeség, nem értettem mit lehet rajta szeretni. Utána elkezdtem törtön, megszerettem, most meg eredetin vagyok. Javaslom neked is ugyanezt a tendenciát. Tört arra jó, hogy megismerd nagyjából a játékot. Utána irány eredeti.)
3. Igen, eredeti WOTLK-val is lehet törtön nyomni, szvsz nem éri meg azért venni eredeti WoW-ot, hogy utána törtön nyomd, akkor inkább másold át valaki gépérõl vagy töltsd le a klienst.

Ennyi.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

TVelvet
szünnyéémeg
juj de sotet vagy.

Lacee
elõször mást akartam írni, de de az öncenzúra életbe lépett...
mi a harapós ló kócos hajáért zsidózol, pláne egy játéktopicban? hülye kérdésre hülye válasz egyébként, arról nem is beszélve hogy igaza volt, csak éppen kicsit sarkosan fogalmazta meg.

törlés, ban

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jazzy
Miért ugatod le ha igaza van és te vagy a hülye?
Te is nagy balfasz lehetsz... 😄
Talán még zsidó is vagy, neeem? Nah az aztán még szép lenne.
Egy balfasz zsidó. :o)
werkfilm
csak wotlk és patchelés.

Sziasztok

Egy kis segítség kellene.
Nem sokat játszottam a WOW-al, kb fél évig, azután 3-4 hónap szünet, most szeretnék újra játszani. Megvan a WOW (G😎 a WOWBC (G😎, meg most szereztem meg a WOTLK-ot (EU). Mi a módja a telepítésnek? Patchelni azután kell miután felraktam a WOTLK-ot is? Vagy a BC után pachelés, azután meg a WOTLK, és azt is pachelni??? Ebben kérném a segítségeteket.

Elõre is köszönöm!
Fehercsoki
Igen úgyértettem.

Akkor feltételezem ha 47es szinten szelidítek majd meg vmit lesznek elosztatlan talentjei. Vagy lvl20ig el kell dönteni milyen petem lesz végig?

jazzy
tehát 4 szintenként egyet
Fehercsoki
Lvl 20tól kap a pet talentpontokat,szintenként 4t,és igen ha elküldöd a talent is elveszik.

Hunternél ha rakok néhány talent pontot a petre utána elküldöm mert másikat szeretnék akkor vele együtt a talentek is elvesznek?

hát ezt rém nehéz lehetett kilogikázni, pláne azok után, hogy ptr-en a noblegarden kezdetét eltolták április 26-ra, s ugyebár a patch azelött kell, hogy megérkezzen, mivel azokat a motyókat is be kell még pakolni a gammába <#kacsint>

az én tippem egyébként 22-e.
s még húsvét elött be fogják jelenteni, hogy patchday 22, igy aki akarja, annak még lesz 1, talán 2 resetnyi ideje, hogy az elmaradt ahci-jait gyorsba behúzza...

[HUN]Crassus
jaja a seal judgementje pukkant rám😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ez a megnevezés már annyi oldskool, vannak már helyette már sokkal jobbak, mint pl.: hunisztán, magyarisztán, neocigányia, hunsrael és társaik.
légy már trendi, használd inkább ezeket <#vigyor>

amúgy meg tökéletes aréna pontszámító és díjazó rendszert sose fognak tudni csinálni, mert jó emberi szokás, hogy mindenben megkeressük és kihasználjuk a kiskapukat, amikkel ki lehet játszani a rendszert <#ticking>

k O T T A
judgement volt az😉
owned

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

capaszabi
mert igyis fizetsz. miért gebednének meg, ha "0" melóval is elvannak. tiszta magyar mentalitás, már várom mikor rakják át a székhelyüket bivalybasznádra.

[HUN]Crassus
amit devil írt az arénacsapat újraalakításáról meg amiket hallottam,hogy 3v3,meg 5v5-ben direkt lebuknak az emberek 1200-ra az meg undorító és csalásnak tartom!
MIÉRT,MIÉRT nem lehet megcsinálni rendesen?

/tegnap kaptam 21k armorba cca25% crit csökkentéssel egy 5900-as seal of the martyr-t😛 az nem gyenge baszki/

[HUN]Crassus
1 millijó híl😛
olyan szép😊

picket
Este is be kéne néznem törölgetni? 3 mély lélegzet után írj hozzászólást 😊

&#3237;_&#3237;

TVelvet
de, csak kevésbé 😊
TVelvet
itt mit kell nézni?
[HUN]Crassus
pvp-ben nem romlik az armor😛

antgecc
Milyen csoda bg jön 3.2-vel? Errõl nemtok semmit..

Na meg azt se tudni 3.1 mikor jön, nemhogy 3.2, és addig mi mást csináljon a pvp beállítottságú player?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jah, meg menjél javíttatni, ideje lenne már 😄

hát nagyon le vagy te maradva, ha ezt a site-ot nem ismerted <#vigyor>
ha cenzúrázatlan, csúsztatásmentes híreket akarsz olvasni, akkor ez rá az egyik jó hely <#kacsint>

[HUN]Crassus
ki is készített idegileg,hogy 3 óra hossza alatt sikerült 20 pontot huzni

werkfilm
felejtsétek már el az arenat a faszba, úgyis háttérbe szorítja majd a blizz ha jön a 3.2 a csodabgvel

[HUN]Crassus
szopjanak már le!

[HUN]Crassus

k O T T A
mostani armoryd nem gáz, én a badges cipõt hordanám és az összes hit gemed str-re cserélném. hit megmaradna és ap-d jobb lenne jóval+egyik trinkethez ha van gold nem ártana a darkmoon card vagy a sima badges is
de ez az én véleményem

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Ugyanez a survical hunter remek esete is ott sincs fcfs, prio van az explosive shotra.Ettõl függtlenûl nem könyebb vagy nehezebb vele játszani mint teszem azt a bm vagy az mm ággal.A játék változik patchrõl patchre a vanila wowban volt mm hunter resto sámán resto droid meg holy pala aki más talenten volt az casualkodhatot.A bc ben már a bm hunter bírt a legnagyobb dps-el és volt feral droid is raidkörnyezetben.Most meg ebben a teljesen casualra vett kiegben tökmindegy ki milyen talen játszik ugyanugy megvan most a hunternél a survival a legjobb dps raid healre a sámán a legjobb healer DE szinte minden class minden ága játszható raid környezetben is.A dk rotációról meg csak annyit ha valamit rosszul nyomsz nagy kaland borult a rotációd uh tényleg hatalmas dolog visszaállni hisz mennyi is a következõ sebzõ képességed ideje?Per pillanat 4 acsi van echte a dpsre kihegyezve ez a 3 perces pachwerk 10-25 re ill a malygos 6 perc ugyancsak 10-25 ben.Eltelt annyi idõ hogy tökmindegy miylen setupal simán hozható mind.patcwerk akár 2 perc alatt is ha 3-4 healer marad csak a fightra.
265 a hit ratingem egy csizma cserével megvan a cap is de nagyon nem szoktam használni ill csak speciális esetekben.Mit értesz top guild alatt? Az arathor egyik top guildjében játszom egyszem retri palaként a létezõ összes 25 fõs achivement megvan de nem ez a mérvadó.Mint minden más guildben itt sem örvend nagy népszerüségnek ez a classág és ha nem hoznám a megfelelõ dps-t nemigazán kerülnék raid közelébe, ez azonban nem fenyeget.
Cápafogxy
Ha most 70-es vagy, de fejlõdsz tovább 80-ra akkor erõsen ajánlom hogy talentolj át BM-re.

k O T T A
amúgy hidd el sokan még az fcfs rendszert sem képesek betartani😊

k O T T A
arikah-nak a forumja az jobb imo - FCFS ftw
nem tudom nálatok h van de 200-220 hit felett én még topguildes retpalát nem nagyon láttam
judgment meg ha akarod se missel, ez van ezt kell szeretni
precision ghost hit-je már régen nincsen amúgyis bug volt amire nem szabad építeni
hitet és expertise-t gearbõl szerezz utána le lehet tojni mert nem létszükség a hitcap
mellesleg cs és ds se missel már 170 körül sem(mellesleg hordás is vagyok tehát heroic presence sincs nekünk)
tudom screenshot or didn't happened
<#vigyor3>

HunnernesKonge
Viszont te soha nem leszel OOM akkor se ha nem figyelsz <#hehe>
Te, ez az oldal nagyon zsír. Na nem a "liberális" táncmûvészek miatt<#idiota><#taps>

nemtom mi a bajod ezekkel az emberekkel, mi még támogatjuk is õket.
sõt, van saját ünnepük is.
rásszistá' vagy tán', tesó? :X

mondhatom ezt nyugiba ez már úgyis szállóigévé vált 😄

na de viccet félretéve, meglepõdtem rajta, hogy létezik ilyen, hogy fcfs rota, szal ez kb. vicc...vagyis nem az, de tök frankó benne, hogy a cd-k miatt nincs az, mint a dk-nál, hogy véletlenül 2x nyomok be egy strike-ot, aztán burult miatta a teljes rotám, mert nincs rúna...
dehüm, na mindegy.

cszabi: ja és nem vagyok buzie, csak kiakadtam egy pöttyet, s gondoltam megosztom a jónéppel ezt a remekbe szabott mûvet, mert akkor már ne csak nekem kelljen szenvedni miatta xD

Na megtaláltam mindent! 😊))
Megint elõbb kérdeztem aztán olvastam! 😞 <#falbav><#falbav>
Megnéztem az NPC a neve:Yebb Neblegear és neki kell gyûjteni a dolgokat,de megtaláltam mert nem láttam a szememtõl hogy hol lehet megtalálni a cuccokat! 😊
Bocsi a potya írásért. 😞