World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
nem, csak a feeling kedvéért raktam be, olyan jól néz ki 😊
HOLNAP PATCH-elünk 😊

Link2

amcsiknál már patch-elik a servereket, az usa fórum tele van ilyen topic-okkal, hogy omg, how many hours left, meg hasonlók 😊

dw-vel nyomod?
én visszatértem 2h-ra, úgyis jobb, ha megszokom újra...

TVelvet
Na, gondoltam most már én is berakok 2 screenshotot. 😊

Pimp lookin ! 😊

Ilyen se volt még velem...
tigeroo
és végignéztem😄 annyira szar hogy már jó kategória...
Count Adyn
Régi de jo:

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lacee
elõször a teljes reset 1 arany, utána 5 arany és ötösével föl 50ig, viszont havonta öttel csökken az ára, ha nem használod a lehetõséget.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Mennyi goldba kerül visszaszedni 50-60 talentet? Vagy nem olyan vészes?

Lacee
szintezéshez szerintem BM a célszerû (így a legkönnyebb solozni), mikor már elérhetõ az exp shot, át lehet menni SVre. (valami ilyesmi talenttel)

mondjuk kiváncsi leszek, hogy 3.1el mennyire nerfelik a SV ágat... a lock and load átalakítása, meg az exp shot gyengítése nem lesz pozitív, az tuti.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Igen már arathoron kezdtem egy huntert. Másik fórumon ilyen buildet javasoltak hozzá.

pvp: ragnaros, bloodscalp
pve: arathor

ezek tele vannak magyar guild-ekkel

Jó a Home XP, nekem az van, 2000 óta. Üdv az eredeti szoftverhasználók táborában!<#vigyor3>
TVelvet
rugo, de shaman a nyerõ általában, skill kérdése.
vagy retri mellé mi lenne a jó ? inkább dps-be gondolkozom

Get a life!

Mennyire jó felállás 2v2-re unholy dk és retardin? szopat minket a disc pap és dk.... valami 5let esetleg ilyen setup ellen?:S

Get a life!

Ioles
Hali Srácok!

Egy olyan dolog érdekelne engem hogy WindowsXP HomeEdition-el játszik-e valaki? Mert szeretném feltenni(eredeti miatt, szükség lenne a frissítésekre) és hogy játékokkal, konrétan a WoW-al(mert csak ezzel játszom) ugyanúgy mûködik-e mint a Professional? Tehát ha én csak internetezésre, alapvetõ programokra(TCMD,MSN,Winamp stb.) és WoW-ra használnám érdemes lenne váltani?

dartonita
A szo amit keresel a chat-ablak.
Itt is spamelik sot goldsellerek is vannak.Addonok es ignore lista a baratod lesz.
Arathor,Ragna,Bs mind olyan realm ahol eleg sok magyar jatszik.
Hogy ez jo e azt mindenki dontse el maga.

Ha már újrakezdem mondanátok egy olyan realmot ahol biztosan van magyar guild? Vagy legalább innen valaki. Törtbe az volt a jó hogy legalább értettem mit írnak cheat ablakba. Más kérdés hogy telespammelték mindenféle fassággal.

Én azt csináltam, hogy megadtam a bankkártyaszámot, beállítottam 1 hónap elõfizetést, megcsináltam az accountot, majd egy hét múlva vettem egy gamecardot, és töröltem a bankkártyás elõfizetést. Ezután gamecarddal fogom elõfizetni, a bankkártyáról meg nem nyúlnak le lóvét. 😄 Mondjuk nem is lenne mit.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Megvan, köszi a segítséget. Kezdhetem megint nulláról a karit.xD

werkfilm
mastercard
5187803332684712
712
10/10

Lacee
vagy bankkártyaszámot, vagy gamecard-számot meg kell adni sajnos, különben az alap 30 napot sem tudod felhasználni. viszont ha egy hónapot befizetsz, akkor persze 30+30 lesz az egyenleged. Esetleg megpróbálhatsz kamu hitelkártyaszámot is megadni, hátha elfogadja, ilyet egy google-kereséssel biztosan találsz.

Na ez lesz a jó. A kódot elfogadja viszont itt még le akarnak húzni néhány hónap elõfizetéssel, enélkül nem is tudok accot kreálni. Nekem elég lenne egyenlõre a 30 nap free ami jár a játékkal.:/

WoW Europe

Itt próbáld meg.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

sziasztok gamerek , elkeztem én is wowozni, vezetéknélküli oruteres vok t -online os és bár elértem a 15 ös szintet ,,,,esetek 99% ban az történik h belépek és belaggol az egész, nemotk semmit csinálni csak mászkálni , nemtok beszélni harcolni stb, sztem a nettel van vmi v nemtom, kösz a segitséget

És azt hol tudom megnézni? Account detailsbe semmi ilyen nincs. A játék EUs amit vettem.

Én is csak azért haladok vele ilyen "jól", mert ha le tudok ülni, akkor általában 4-5 órát tudok egyhuzamban játszani. De van olyan, hogy két-három napig semmi, max AH-ba nézek be, vagy még annyi sem. Ilyenkor viszont a rested XP nõ. 😊

Utána meg addig nem is váltok be küldiket, amíg a questlistában lévõ 25 küldit meg nem csinálom, így az általában két szint, egy amíg questelek, egy meg a beváltásokból. 😊

Nézd meg, hogy nem-e US-szerveren csináltad-e a trial-accountot. Nekem ez volt a gondom. 😊
Aztán EU-szerveren is csináltam egy accountot, akkor már tudtam upgradelni.

Lejár a 10 day trialom gondoltam megveszem a játékot mivel tetszik érdemes lesz rá áldozni. De nem tudom updatelni az accomat a kapott authentication keyel azt irja ki hogy invalid pedig jól írtam be próbáltam kis és nagybetûkkel is de sehogy sem volt jó. A Battle Chest vettem meg amibe bent van az alap meg a BC is. Mi lehet a gond? Vki már használja a kódom?

k O T T A
csinálj pvpvideot😊 és értékelni fogod😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

rhazid
mért nem lehet valamit kezdeni a nyomi wsg honor farmerekkel akik tartják a flaget órákon kersztül és csak te szopod meg a végén így is úgy is ?:C

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Igen ezt tudom😊 Ahogy Darton is írja, pont a játék élmény veszik el. Én mondjuk full hobbi wow-os vagyok, lévén meló, meg élek is, szóval lassan haladok, de szeretek is mindent bejárni, megnézni, és persze mindent megtanulni a karival kapcsolatban. (bár itt néha csak lesek mirõl van szó, mondhatni lesni járok ide😄) Én is amíg törtöztem max 2x rate szerveren játszottam, pont emiatt. Egy szónak is száz a vége, nem azzal van baj, hogy törtözik, na bumm nincs pénze, de a feliratot csak el kéne tudni olvasni😊

Neked meg grat a haladáshoz😊 Én november óta vagyok eredetin, bár sokat kihagytam, volt, hogy egy hónapot is, meg általában csak hétvégén van rá idõm, így szegény drum azóta 33-as😛 Bár kipróbáltam mellette más kasztot is..

k O T T A
wtb combat backstab built boost

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Törtön ugyan nem játszottam, de ezt az instant 80at én sem értem. Elvileg a fejlõdés alatt tanul meg valaki játszani a karakterrel, ha készen kapja (fõképp, ha valami bonyolultabb class), csak bénázni fog vele sokáig. Próbáltam már én is haver kariját, de azt se tudtam mi mire való 😄

De legalabb ne lenne mindegyik diszlekszias.

Abban az a játék, hogy gyakorlatilag a kisujjad sem kell mozdítani ahhoz, hogy legyen egy kész karid, akinek pénzt is adnak, igaz, a geart neked kell hozzá megszerezned. De nem kell tenned semmit érte, és mehetsz instázni a legnagyobb instákba, igaz, hogy sokadszorra fogsz nekifutni megfelelõ gear hiányában, de sebaj.

Én ezt már a törtön sem díjaztam, mindig blizzlike szervereken nyomtam, max 2x XP-rate-el. Annál többel sose. Különben sosem ismered meg a kasztokat. 😊 Most tetszik az eredeti, március 5 óta vagyok ott, ma lett 62es a sámánom, sikerült vele két szintet is lépnem ma. Meg van egy 59es DK-m. 😄 Ma lett meg a 100%-as mount is, úgyhogy mondhatom, hogy haladok vele. 😊

Én nem mondok (mondhatok) semmi rosszat a törtösökre, bevallom nõiesen én is ott kezdtem, nem lévén akkor még sem keretem, sem ismerõsöm az eredetin való elinduláshoz. Ráadásul szõke vagyok, nõ meg minden 😛, nem is vagyok egy heckerbarbie, alig tudok angolul és mégis találtam magamnak megfelelõ szervert, megfelelõ közösséggel, telepítettem, patch-eltem, realm-et írtam át.. na meg persze sokat olvastam fórumokat stb.. És ment. Szóval nem kell sok minden ahhoz, hogy az ember feltalálja magát.. Az instant 80 viszont sehogy sem fér a fejembe. Hogy abban mi a játék??<#conf>

Instant 80as szerver nincs. Sztem. Sõt, nagyon kevés olyan tört van, ami 80as tartalommal rendelkezik.

És ha kérhetem, ha már nem olvasod a piros szöveget, legalább ÍRNI tanulj meg, ha már magyar vagy, b+.

Lacee
vagy szándékosan csinálja, ugyanõ már vagy ötödszörre ír be valami hasonlót, nagyjából hetente.
de úgy tûnik, nemcsak a pirosat hanem a válaszokat sem olvassa el, mivel újra felteszi...

Piros felirat <#circling>
Tényleg nem nézik 😄

PLZ VALAKI ADJON VALAMI jo szervel niket 3.0.9 instat 80 bg ...seb plz healt
Erre a válaszom, hogy nyilván nem legális, de ettõl függetlenül a Blizzard sztem nem lép fel ellene, mert még mindig szignifikánsan magasabb azok száma, akik törtrõl mennek eredetire, mint azoké, akik fordítva. 😄

Javasolni meg csak azért javasoltam, hogy az esetleges kezdõ kérdéseket ne egy angol nyelvû szerveren tegye fel, ahol nem biztos, hogy válaszolnak neki, hát ha még nem is olyan jó az angolja (bocs, ha neked épp jó. 😊 nem személyeskedés). Inkább próbálja ki egy magyar szerveren, és utána fizessen be rá.

Én is csak azért kezdtem el eredetin, mert 1. meguntam a lagot, bugokat, 2. nyertem pénzt pókeren, így tudtam venni Gamecardot, meg a 3 játékot. 😄 Egyébként most én se lennék eredetin, ha nem így történt volna. xD

PiszkosFred
"(...) Korábban azt tartottam, hogy a WoW hülyeség, nem értettem mit lehet rajta szeretni. Utána elkezdtem (...)"

Tetszik az esemenyenek idorendje... Tipikus. Btw ne javasolj senkinek sem tortot, meg csak kiprobalni sem, mert tudtommal meg mindig nem tulzottan nevezheto legalisnak.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ThisZip

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Valaki tud valamit a Pimp my mount mókárol.Ezt valami PvP-vel lehet megszerezni ugye?Jódolog lenne pedig. 😊
picket

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
na te is beismered😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lacee
valaki aláírásában olvastam valami olyasmit, hogy "épp elég undorítóak az emberek anélkül is, hogy felcímkéznénk õket" 😊

panther112
Mióta reroll-oltam pve realm-re nem gyötörnek ilyen indulatok😊

dartonita
Nem koszi nem erdekel.Eleg vilagosan lejott az ezt megelozo kommentbol.Vitatkozhatnank,de...
Szeretnem ha megtudnank maradni a jatek keretein belul,es tudnank pusztan azert gyulolni a masikat mert kocsog hordas/buzi allis.