World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
---->TAIGETOS!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ez egy elõzõ beszélgetéshez volt.Ezt énis tom.Van egy 70es karim "máshol". 😄
Itt a Darkmoon fesztiválra gondoltam!Ott van két olyan emberke aki kimondottan Enginer és leatherworking-et foglalkoztat.Csak õk tudják azokat a cuccokat elkészíteni,de van olyan npc akinek kell valamilyen paw meg nem tom még mi,de mindjárt megnézem és leírom pontosan.
Csak PVE szempontból.
Szerintem a Survivalra kiosztott 10 pont felesleges. A távolság nem nagyon lényeg (Hawk Eye), vagy tankolják a mobot, vagy úgysem ér el a mob hozzád. A többi meg közelharcra vonatkozik, de ha közelharc van, akkor rég rossz. Helyettük lehet Improved Tracking, ami mégis +5% sebzés.
Az MM ágon a Consussive Barrage szerintem felesleges, 2% sansz kicsi, és egyébként sem jut el a mob hozzád 😊. Ugyanúgy a Piercing Shots sem túl jó jelenleg, az armor penetration nem egy fontos a hunter számára (ez változni fog a 3.1-ben).
Nagyon fontos viszont az Improves Stings. Mivel az egyik fõ sebzést a SS után ellõtt CS adja, ezért fontos, hogy minél nagyobb legyen az SS sebzése. E mellett a Careful Aim is elengedhetetlen. MM hunterként gondolni kell a mana poolra is, igy relative nagy az Int. Ezzel 1 Int = 1AP, ami skálázódik a TSA-val is.
Ezen kívül fontos, hogy a hit rating meglegyen, ezért amíg a cuccod nem lesz jobb, addig 1-2-3 pontot a Focused aim is megérhet (persze amig szintezel ez nem gond, de ha mész instázni, ott a magasabb szintü mobokra sok misst lõhetsz).

Sordoran
Hello, tudnátok véleményt mondani egy lvl 70-es hunti talentrõl?
ez lenne

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

dartonita
Plusz expertise.
Amugy nem vagom miert megy a sirasrivas allandoan hogy a retri a legegyszerubb kaszt.Tessek inditani egyet es lehet oromkodni.A felsorolt dolgokon kivul nem art figyelni arra melyik paladin mivel judgeol,hogy mennyi manad van,mert a conc szivja kemenyen,es ha nem kapsz healt hoppa oom.Hogy hova helyezkedsz,hogy mikor kerulsz elso helyre az omenben az allando judge critekkel.A bevett judge/divine storm/crusader strike melle bejon naxxban az 2 undead elleni skill,ezt kell folyamatosan rotalni ugy h manad is legyen.Egyfolytaban figyelni mikor bubizz ha epp a trash radmaszik az aoetol,vagy loh-ezz vmi healert aki meg kevesbe figyel,vagy DI-zz ha epp wipe jon.
Van egy affli lockom is amivel naxxba jarok.A ketto kozti kbseg annyi hogy a retrinel elegge le tudok izzadni mire hozom a kozepkategorias dpst anelkul h meghalnek,a casternel pedig kavezgatok,whispelgetek es nezem a kornyezetet mikozben kemenyen spamelek 2 gombot amire az osszes makro meg van irva.

Lacee
a második vilgáháborúban sem egy-egy ország volt a szövetséges- és tengelyhatalmak 😊
Bár nem egészen értem a kérdésedet, foglalkozásnak érdemes párokat választani, péládul az alchemyhez a herbalismet, vagy a leatherworking mellé a skinning, így magadnak szerzed a nyersanyagot.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Köszönöm a válaszod!
Most megnyugodtam. 😊 Szóval akkor a Blizzard gondoskodik azokról akik nem szabályosan játszanak. 😊)

Sajnos nem tom mért,de mindíg elõbb kérdezek aztán olvasok és volt Darkmoon-ban egy emberke aki elmondott mindent! 😊(bár csekély és szinte semmit mondó angol tudásommal kicsit és sokat következtetve,de megértettem)
Mostmár tom hogy azzal a kicsi tankal másik játékos ellen lehet játszani.Tegnap sikerült az ágyúval is belerepülni a körbe,de nem adott semmit. 😊
Amúgy ez az ünnepség nem az Alchemystáknak szól! XD
Azokat a hozzávalókat honnan lehet szerezni?Persze azt láttam hogy az eggyik az enginer szakmát a másik meg leatherworkinget igényel.A többihez a hozzávalók azok honnan esnek?Ugyan úgy moob-ból?Volt ott olyan akinek valami mancs meg ilyenek esnek.(bocsi ha érthetetlen,de annyi mindent kell megjegyezni 😊 )

Wildor ilyeneket ne!!Légyszi!!Ez undorító!!46 mp-ig bírtam,de úgy,hogy szétnéztem még az oldalon. XD

Fehércsoki te mit mondanál rá,hogy micsodák? XD frakció?társadalom? XD
Semmivel nem egyszerûbb vagy bonyolultabb a mûködési elve mint teszem azt a dk-rogue-survival hunter vagy bármelyik tallentág ami dps slotban indul.Persze lehet nyomni ugy is hogy ami nincs cd-n azt használod de ez igaz bármely classra.A judgement valóban elsõséget élvez és annak a cd-e a mérvadó ami tallentelve és négyes setbonussal 7 sec vagyik 2 autoswing-nyi idõ.Ez a 7 sec azért érdekes mert a többi sebzõ képességednek 6 ill 10 sec a cd e és ugye egy gcd-n pörögnek.Amennyiben érdekel a leghatékonyabb mûködtetése ITT mazsolázhatsz kedvedre.

Kotta az a 200 hit kb a 3.02 környékéig volt elegendõ mikor egy bugnak köszönhetõen a már nem létezõ precision ha valaha tallentelve volt beszámítódott .Valóban nem szûkséges a 300 as hit capet elérni de 270 nagyon nem árt ha nem akarod hogy misseljen a judgement.Az hogy a cs vagy az autoswinged missel nem a világ.Nem tudom mit néztél be ptr en de a saját tapasztalatom az hogy valamivel inkább nõt a dps igaz raid környezetben csak freyan teszteltem.Jól muzsikál az exo pláne ha rá glyphelsz.Ezt majd ugyis nerfelik a pvp arcok miatt mert igy a retri pala már 30 yardról kezdi az aprítást a casterek nagy örömére.A raid támogatása pedíg szintén nõt egész hasznosan lehet majd a 3.1 tõl tallentelni.Összeségében inkább egy 5%-8% nyi dps növekedés és plusz bónuszok a raidnek.A gemeleés meg nem ördöngõség ha megvan a hit ed critre mindent végül is abból élsz...
k O T T A
mindig...elrontom😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

k O T T A
azért ez teljesen nem igaz..😊
pve single target vagy pve aoe...
single target: judgement >cs >consec >ds >exorcism holy wrath(ha undead demon)
és igen amint judgement lejár kezdeni mindíg az adott legnagyobb dps-el
aoeben meg consecration ds holy wrath(ha undead) judgement és utána ami jön
azért azt se felejtsd el h rengeteg a kontár... gemelni általában veszett szarul gemelnek
van aki még enchantoltatni is gagyit használ
nem beszélve a trinket használatról...meg h túlmisztifikálják a hit jelentõségét... bossokra 200bõven elég afelett csak megszabadulni érdemes tõle
az a jó benne egyébként h nincsen kifejezett ragaszkodom hozzá rotáció hanem fcfs rendszerrel nyomjuk
btw így is kapunk kb ptr-en 3-5%nerfet livehoz képest
pvp-t nem taglalom mert az a vicc kategória és nem foglalkozom vele😊

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

capaszabi
buzievagy?

capaszabi
igy igaz.

1. gold seller. egy kb. 10-15 masodpercig letezo karakter, aki penzert arul goldot. jobbklikk a nevre es `report spam`, de sokat nem ersz el vele. ha nagyon zavar, van egy par addon, amivel ignoralhatod a lvl 1-es karaktereket.
a hullak azok valszinu ojan karakterek, akik meghalva logoutoltak, de az csak tipp
2. ez
Attól függ kinek a szempontjából, minek a lényegét?! 😄 Na de eme téma boncolgatása, már több energia befektetés lenne a kelleténél, mert lényegét tekintve számomra szinten aluli a megnyilvánulás<#wink>
Nem mellékesen pedig ez nem egy filozofálós topic.. <#circling>

kicsit utánaolvastam topic-okban a retripalákok pve dps-érõl, rotákról, etc, mert nálunk azért elég jól osztják a dmg-et, hát kb. ennyi volt a lényeg: "i use whatever isnt on CD, priority to judgement" <#vigyor3>
hát bazi komplikált egy dolog lehet <#idiota>

OFF:

Bocs, ezt, most, muszáj.

CSAK NAGYON ERÕS IDEGZETÛEKNEK

Komolyan mondom, én nem birtam végignézni, annyira brutál <#ijedt>
Ja, meg a link, ami kapásból alatta van, na az se gyenge...asszem megyek is hányni <#vomit>

capaszabi
mivan a macis logómmal? 😄

bocs Terokkar

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

sziasztok játszik valaki terrokar szerveren?

picket
Természetesen a másik oldalon játszik, hiszen egy gerinctelen ratyi alak 😄
Egyébként akár akarta, akár nem, akár leesett, akár nem elég jól megfogta a lényeget 😄

&#3237;_&#3237;

k O T T A
kb 4 hónapja nem wowtopicoltam..😊
elég volt h a guildemben az agyamra mentek😄
most meg hiányzik kicsit még úgyh ilyen pótwow ez is meg ej is meg fs is😊

capaszabi
reakcioidö ftw 😄 látom bepótoltál 1 hónapnyi postot 😄DDDD

Cápafogxy
Ez jó lesz DK leveling talentnek? 68-80
Link

k O T T A
nálunk a rugók lámák-folyamat kapnak 3-4 helyet 25fõsben de kb hozzák is mindig az utolsó dps helyeket bossokon...gearjük van cserébe nem értenek talentezéshez meg rendes dps cycle-t se használnak
kedvencem a cl.. hazamegy melóból megrendeli a pöpit elteker egy két cigit aztán megy nulla reakcióidõvel raidre-aztán magyarázkodik h ennyit lehet kihozni a rogue-ból😊... - nem is tudom minek húzom az idõt velük... akikkel szerettem játszani mind leléptek már

még szerencse h irl miatt 2-3 hónap szüntelést tartok mert már kezdtek az agyamra menni
anyway retpala nem sux csak tudni kell használni(skill>gear) de ez nem újdonság)
patch után meg érdekes lesz a felszabadult csomó talentponttal

2070, de kicsit javult, mert egyre több 2.1+k teameket kapunk 15+ pontokért.

Viktor99
Kösz!
werkfilm
felrakni fel lehet, mert a dvd-n rajta vannak a korábbiak is, de játszani nem fogsz tudni vele ha nincs érvényes cd kulcsod mindhez.

Viktor99
Sziasztok, kérdeznék gyorsan valamit. Egyik haverom azt mondta hogy a wotlk-hoz nem kellenek az elötte lévõk (WOW+BC) hanem csak simán fl lehet rakni mert az már egy különálló wow... :o
Csak megkérdezném hogy ez igaz? 😊
hmmm.. "ratyi geci fajták" .. mindegy melyik oldalon játszol, csak gratulálni tudok😄

werkfilm
pedig az emberek közül jól megkülönbötethetõ hogy a ratyi geci fajták játszik az egyikkel és a cool arcok a másikkal.

Fehercsoki
Nem 2 külön faj az ally meg horda az nem faj.

TVelvet
2100+ -on jársz már?😊
Gyûjtöttem megint az élményeket! XD

1.Küldtek nekem valami gold vásárlást awsgd felhasználó név alatt!
Ezt meglehet tudni,hogy kivolt,vagy esetleg lehet a Blizzard felé jelezni?
Ez kicsit bosszant.A másik,hogy láttam olyan hullákat akik 3 napig is ott fekszenek.Az mért van?Azok botok?
2.Van valami fesztivál most Thunderbluff mellet!Az mi lenne? 😊
Meg játszottam azzal a kicsi tankal,de nem jöttem rá mire való. 😞(
Na és az az ágyú! XD Azt nem tom hogyan kell irányítani,de nem sikerült beleesni abba a körbe! 😊

Más:Ally és Horda Ellenségek!Két külön faj.Ez egyértelmû,hogy ölik,öljük egymást!Mondjuk,ha egy 70es kari többször sõt sokszor leöl egy 20-as karit az csak a felhasználót minõsíti.Én az allyst (ha kissebb nállam vagy sokkal kisebb) max 2-szer leölöm aztán hagyom,de a velem egyszintût ameddig meg nem unjuk! 😊)
Fehercsoki
Ha ennyire zavar a gear odamegyek én neked jó gearbe is gankelni.
(ezt tök fölösleges beírnod ally is horda is csinálja ez van és mind2t ugyanennyire zavarja a másik)

picket
Szerintem nincs, és nem is lenne sok értelme. A tooltippeket folyamatosan változtatják és javítják, néha az értékeik is változnak. Azt a hatalmas 50 elembõl álló szókincset, amibõl gazdálkodnak mindenki meg tudja tanulni.

&#3237;_&#3237;

sziasztok
Tud valaki olyan addonról amivel a varázslatokhoz áldásokhoz tartozó információt szerkeszteni lehet?

ha igen elég a neve is köszönöm elõre

Lacee
unholyval dettó, kajára nem volt szükség soha, elitekhez esetleg egy-egy potion, de az sem jellemzõ.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

capaszabi
másik tegnapi szösszenet, egy 80as pala meg egy dk kitakaritotta thrallmarban az összes npc-t, érdekes módon, amikor leszállt egy 80as hordás dk a griffel, egybõl bubi hs...

capaszabi
tegnap palámat felbuffolta egy NE priest 😄

tegnapelõtt meg nekemjött valami törpehunter a rugómnak, persze jól meghalt, a sors keze, ma 80as DKval mentem netherwinget repuzni és jujj megláttam és megöltem. a mellette levõ 6x DK nem értette õt miért nem öltem le sztem 😄

már párszor kifejtettem, az én hozzáállásom, hogy kicsit nem ölök, csak ha épp öl valakit, akkor azért segitek a saját frakcionak, 80ast se támadok be, csak ha ö hepajkodik azért visszaütök.

Így van, azért van a lista 😄D
antgecc
Igen, háború van a két oldal közt. Verje csak le, nincs ezzel gond. A "kis" player köpköd egy sort, a "nagy" büszkén mosolyog és tovább áll. Ez így lenne korrekt. De az, hogy még fél órán keresztül gankeli a kicsit, az retardáltság és nincs benne semmi role play.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jah, hétvégén meglett az imbah tabard is végre 😊
project status: successful

ui.: na ezt még keményebb volt összehozni, mint a loremastert...

én még emlékszem egy spellstrike nevû troll mage-re, aki az ud rugó haverjával abból ûzött sportot, mikor draco-t (human dk-mat) szinteztem, hogy folyamatosan bekempelték a hullámat, s nem hagytak lépni kettõt sem.
na azóta ahányszor csak meglátom a mage-et, kinyúvasztom.
s ez a tendencia a jövõre nézve sem fog megváltozni, elég sokkal tartozom neki 😛

szóval át birom érezni ezt a feeling-et xD

Nekem az tetszett, amikor a mai nap játszom, végre átjutottam a mainemmel Outlandre, 58as cement sámli, erre odajön egy 58as DK, segít megölni egy mobot, pedig nem is kértem, majd beírja a chatbe, idézem: hehe, i can make more DPS then u, u r a retard. Erre mondom, kék cuccaid vannak, mivel a DK-k megkapják a kezdõ küldik során a sokkal jobb itemeket, erre a válasz megint csak: u r a retard.
Ok mondom, te világ életedben DPS leszel, amit mindenki meg tud csinálni, én meg healer, a kettõ nem ugyan az, majd ignore. Ezekkel mást nem tudsz csinálni. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Viszont, ha azt nézzük, hogy a két oldal háborúban áll egymással, és a harcban nincs kegyelem, jogosan megy oda és csap le. Bár kiegyenlítetlenek az erõviszonyok, és már nekemis jónéhányszor durrant el az agyam. Én nem szoktam bántani a kisebbeket, viszont engem ugyanúgy bántanak. Írom a listát, és amikor elérem a szintet, és kellõ rutinnal fogok rendelkezni, az anyukája hátán fogok vele szeretkezni, amint megpillantom.
picket
Ez mindig úgy kezdõdik, hogy a másik visszaüt. Biztos vagyok benne, hogy ezeknek legalább a fele frusztrált szerencsétlen, akit nem hagytak altozni. Így lesz öngerjesztõ a folyamat, és mindenki a másik oldalra mutogat.
Mindig van néhány csökkent értelmi képességû, akinek meg kell mutatnia, hogy õ a jobb (+10, 20, 40 szinttel), aztán jön a válasz, és ez így megy tovább. Aki azt hiszi, hogy arról szól a pvp szerver, hogy alacsonyabb szintû, vagy gyengébb felszerelésû, esetleg questre, mobra koncentráló ellent kell a földbe döngölnie, lehetõleg csordában minél többen egy ellen, aztán /laugh /spit, azon felesleges idegeskedni: egyszerûen képzeld el, hogy mekkora erkölcsi és értelmi fölénnyel rendelkezel vele szemben, és lépj be alttal amíg úgy érzed kempel. Aki nem fogja fel, hogy a másik is ember, és ha mobbal vagy gyûjtögetéssel van elfoglalva, akkor nem pvp-zni akar, az úgysem találja a szótárban az empátia szót, és valószínûleg bg-n, arénában vagy akár szervezett world pvp-ben semmire nem jut, így kell neki egyéb módon e-peent fényeznie.

&#3237;_&#3237;

Dodo nyugodj meg az allysok ugyan ezt csinálják. Volt egy vicces hunter fiú, lecsapott 2x, én voltam a hülye, hogy feléledtem. Aztán elment, hogy ne lássam, még vártam is vagy 5 percet az újabb éledéssel biztos ami biztos, erre mikor éledek, kezdek kajálni, elõkerül és lecsap harmadszor is. Ezekkel nem tudsz mit csinálni. Várni kell, elõbb utóbb megunja. Ha valakinek ez a "játék", ennyi agya is van valószínûleg..

antgecc
Engem is ugyanennyir dühít, de tévedés, hogy csak a hordások csinálják. Én is BS-en vagyok hordás, és rengetegszer volt, hogy kvesztelni nem tudtam StV-ben, mert állandóan bevertek az ilyen nyomik.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Zomil
be righ back- mindjárt jövök

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ennyit írt a tag partycsetbe: BRB
Ez mit jelent?