World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a Darkmoon fesztiválra gondoltam!Ott van két olyan emberke aki kimondottan Enginer és leatherworking-et foglalkoztat.Csak õk tudják azokat a cuccokat elkészíteni,de van olyan npc akinek kell valamilyen paw meg nem tom még mi,de mindjárt megnézem és leírom pontosan.
Szerintem a Survivalra kiosztott 10 pont felesleges. A távolság nem nagyon lényeg (Hawk Eye), vagy tankolják a mobot, vagy úgysem ér el a mob hozzád. A többi meg közelharcra vonatkozik, de ha közelharc van, akkor rég rossz. Helyettük lehet Improved Tracking, ami mégis +5% sebzés.
Az MM ágon a Consussive Barrage szerintem felesleges, 2% sansz kicsi, és egyébként sem jut el a mob hozzád 😊. Ugyanúgy a Piercing Shots sem túl jó jelenleg, az armor penetration nem egy fontos a hunter számára (ez változni fog a 3.1-ben).
Nagyon fontos viszont az Improves Stings. Mivel az egyik fõ sebzést a SS után ellõtt CS adja, ezért fontos, hogy minél nagyobb legyen az SS sebzése. E mellett a Careful Aim is elengedhetetlen. MM hunterként gondolni kell a mana poolra is, igy relative nagy az Int. Ezzel 1 Int = 1AP, ami skálázódik a TSA-val is.
Ezen kívül fontos, hogy a hit rating meglegyen, ezért amíg a cuccod nem lesz jobb, addig 1-2-3 pontot a Focused aim is megérhet (persze amig szintezel ez nem gond, de ha mész instázni, ott a magasabb szintü mobokra sok misst lõhetsz).
ez lenne
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Amugy nem vagom miert megy a sirasrivas allandoan hogy a retri a legegyszerubb kaszt.Tessek inditani egyet es lehet oromkodni.A felsorolt dolgokon kivul nem art figyelni arra melyik paladin mivel judgeol,hogy mennyi manad van,mert a conc szivja kemenyen,es ha nem kapsz healt hoppa oom.Hogy hova helyezkedsz,hogy mikor kerulsz elso helyre az omenben az allando judge critekkel.A bevett judge/divine storm/crusader strike melle bejon naxxban az 2 undead elleni skill,ezt kell folyamatosan rotalni ugy h manad is legyen.Egyfolytaban figyelni mikor bubizz ha epp a trash radmaszik az aoetol,vagy loh-ezz vmi healert aki meg kevesbe figyel,vagy DI-zz ha epp wipe jon.
Van egy affli lockom is amivel naxxba jarok.A ketto kozti kbseg annyi hogy a retrinel elegge le tudok izzadni mire hozom a kozepkategorias dpst anelkul h meghalnek,a casternel pedig kavezgatok,whispelgetek es nezem a kornyezetet mikozben kemenyen spamelek 2 gombot amire az osszes makro meg van irva.
Bár nem egészen értem a kérdésedet, foglalkozásnak érdemes párokat választani, péládul az alchemyhez a herbalismet, vagy a leatherworking mellé a skinning, így magadnak szerzed a nyersanyagot.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Most megnyugodtam. 😊 Szóval akkor a Blizzard gondoskodik azokról akik nem szabályosan játszanak. 😊)
Sajnos nem tom mért,de mindíg elõbb kérdezek aztán olvasok és volt Darkmoon-ban egy emberke aki elmondott mindent! 😊(bár csekély és szinte semmit mondó angol tudásommal kicsit és sokat következtetve,de megértettem)
Mostmár tom hogy azzal a kicsi tankal másik játékos ellen lehet játszani.Tegnap sikerült az ágyúval is belerepülni a körbe,de nem adott semmit. 😊
Amúgy ez az ünnepség nem az Alchemystáknak szól! XD
Azokat a hozzávalókat honnan lehet szerezni?Persze azt láttam hogy az eggyik az enginer szakmát a másik meg leatherworkinget igényel.A többihez a hozzávalók azok honnan esnek?Ugyan úgy moob-ból?Volt ott olyan akinek valami mancs meg ilyenek esnek.(bocsi ha érthetetlen,de annyi mindent kell megjegyezni 😊 )
Wildor ilyeneket ne!!Légyszi!!Ez undorító!!46 mp-ig bírtam,de úgy,hogy szétnéztem még az oldalon. XD
Fehércsoki te mit mondanál rá,hogy micsodák? XD frakció?társadalom? XD
Kotta az a 200 hit kb a 3.02 környékéig volt elegendõ mikor egy bugnak köszönhetõen a már nem létezõ precision ha valaha tallentelve volt beszámítódott .Valóban nem szûkséges a 300 as hit capet elérni de 270 nagyon nem árt ha nem akarod hogy misseljen a judgement.Az hogy a cs vagy az autoswinged missel nem a világ.Nem tudom mit néztél be ptr en de a saját tapasztalatom az hogy valamivel inkább nõt a dps igaz raid környezetben csak freyan teszteltem.Jól muzsikál az exo pláne ha rá glyphelsz.Ezt majd ugyis nerfelik a pvp arcok miatt mert igy a retri pala már 30 yardról kezdi az aprítást a casterek nagy örömére.A raid támogatása pedíg szintén nõt egész hasznosan lehet majd a 3.1 tõl tallentelni.Összeségében inkább egy 5%-8% nyi dps növekedés és plusz bónuszok a raidnek.A gemeleés meg nem ördöngõség ha megvan a hit ed critre mindent végül is abból élsz...
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
pve single target vagy pve aoe...
single target: judgement >cs >consec >ds >exorcism holy wrath(ha undead demon)
és igen amint judgement lejár kezdeni mindíg az adott legnagyobb dps-el
aoeben meg consecration ds holy wrath(ha undead) judgement és utána ami jön
azért azt se felejtsd el h rengeteg a kontár... gemelni általában veszett szarul gemelnek
van aki még enchantoltatni is gagyit használ
nem beszélve a trinket használatról...meg h túlmisztifikálják a hit jelentõségét... bossokra 200bõven elég afelett csak megszabadulni érdemes tõle
az a jó benne egyébként h nincsen kifejezett ragaszkodom hozzá rotáció hanem fcfs rendszerrel nyomjuk
btw így is kapunk kb ptr-en 3-5%nerfet livehoz képest
pvp-t nem taglalom mert az a vicc kategória és nem foglalkozom vele😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
a hullak azok valszinu ojan karakterek, akik meghalva logoutoltak, de az csak tipp
2. ez
Nem mellékesen pedig ez nem egy filozofálós topic.. <#circling>#circling>
hát bazi komplikált egy dolog lehet <#idiota>#idiota>
Bocs, ezt, most, muszáj.
CSAK NAGYON ERÕS IDEGZETÛEKNEK
Komolyan mondom, én nem birtam végignézni, annyira brutál <#ijedt>#ijedt>
Ja, meg a link, ami kapásból alatta van, na az se gyenge...asszem megyek is hányni <#vomit>#vomit>
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Egyébként akár akarta, akár nem, akár leesett, akár nem elég jól megfogta a lényeget 😄
ಥ_ಥ
elég volt h a guildemben az agyamra mentek😄
most meg hiányzik kicsit még úgyh ilyen pótwow ez is meg ej is meg fs is😊
Link
kedvencem a cl.. hazamegy melóból megrendeli a pöpit elteker egy két cigit aztán megy nulla reakcióidõvel raidre-aztán magyarázkodik h ennyit lehet kihozni a rogue-ból😊... - nem is tudom minek húzom az idõt velük... akikkel szerettem játszani mind leléptek már
még szerencse h irl miatt 2-3 hónap szüntelést tartok mert már kezdtek az agyamra menni
anyway retpala nem sux csak tudni kell használni(skill>gear) de ez nem újdonság)
patch után meg érdekes lesz a felszabadult csomó talentponttal
Csak megkérdezném hogy ez igaz? 😊
1.Küldtek nekem valami gold vásárlást awsgd felhasználó név alatt!
Ezt meglehet tudni,hogy kivolt,vagy esetleg lehet a Blizzard felé jelezni?
Ez kicsit bosszant.A másik,hogy láttam olyan hullákat akik 3 napig is ott fekszenek.Az mért van?Azok botok?
2.Van valami fesztivál most Thunderbluff mellet!Az mi lenne? 😊
Meg játszottam azzal a kicsi tankal,de nem jöttem rá mire való. 😞(
Na és az az ágyú! XD Azt nem tom hogyan kell irányítani,de nem sikerült beleesni abba a körbe! 😊
Más:Ally és Horda Ellenségek!Két külön faj.Ez egyértelmû,hogy ölik,öljük egymást!Mondjuk,ha egy 70es kari többször sõt sokszor leöl egy 20-as karit az csak a felhasználót minõsíti.Én az allyst (ha kissebb nállam vagy sokkal kisebb) max 2-szer leölöm aztán hagyom,de a velem egyszintût ameddig meg nem unjuk! 😊)
(ezt tök fölösleges beírnod ally is horda is csinálja ez van és mind2t ugyanennyire zavarja a másik)
ಥ_ಥ
Tud valaki olyan addonról amivel a varázslatokhoz áldásokhoz tartozó információt szerkeszteni lehet?
ha igen elég a neve is köszönöm elõre
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
tegnapelõtt meg nekemjött valami törpehunter a rugómnak, persze jól meghalt, a sors keze, ma 80as DKval mentem netherwinget repuzni és jujj megláttam és megöltem. a mellette levõ 6x DK nem értette õt miért nem öltem le sztem 😄
már párszor kifejtettem, az én hozzáállásom, hogy kicsit nem ölök, csak ha épp öl valakit, akkor azért segitek a saját frakcionak, 80ast se támadok be, csak ha ö hepajkodik azért visszaütök.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
project status: successful
ui.: na ezt még keményebb volt összehozni, mint a loremastert...
na azóta ahányszor csak meglátom a mage-et, kinyúvasztom.
s ez a tendencia a jövõre nézve sem fog megváltozni, elég sokkal tartozom neki 😛
szóval át birom érezni ezt a feeling-et xD
Ok mondom, te világ életedben DPS leszel, amit mindenki meg tud csinálni, én meg healer, a kettõ nem ugyan az, majd ignore. Ezekkel mást nem tudsz csinálni. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Mindig van néhány csökkent értelmi képességû, akinek meg kell mutatnia, hogy õ a jobb (+10, 20, 40 szinttel), aztán jön a válasz, és ez így megy tovább. Aki azt hiszi, hogy arról szól a pvp szerver, hogy alacsonyabb szintû, vagy gyengébb felszerelésû, esetleg questre, mobra koncentráló ellent kell a földbe döngölnie, lehetõleg csordában minél többen egy ellen, aztán /laugh /spit, azon felesleges idegeskedni: egyszerûen képzeld el, hogy mekkora erkölcsi és értelmi fölénnyel rendelkezel vele szemben, és lépj be alttal amíg úgy érzed kempel. Aki nem fogja fel, hogy a másik is ember, és ha mobbal vagy gyûjtögetéssel van elfoglalva, akkor nem pvp-zni akar, az úgysem találja a szótárban az empátia szót, és valószínûleg bg-n, arénában vagy akár szervezett world pvp-ben semmire nem jut, így kell neki egyéb módon e-peent fényeznie.
ಥ_ಥ
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ez mit jelent?