World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki tud a legjobb macro-t warriornak pvp-re
pvp-re melyik a jobb a fury vagy az arms? mert mostanában elég warriort látok 2 2h fegyverrel
Így utólag is elnézést kérek tõletek,hogy megint elõbb kérdeztem mint hogy szétnéztem volna! 😞(A hivatalos oldalon ki van írvca,hogy hol lehet lelni a tojásokat. Bocsi még egyszer!
cikasz
Sziasztok.
Egy addont régen használtam , de elfelejtettem a nevét. azt csinálta, hogy ha egy receptre rávitted a kurzort akkor az info ablakban azt is kiirta, hogy ki árulja. nem ismeri valaki véletlenül?
köszi

http://www.akciofigura.hu

*tippeket ,elírtam xD
köszi a tippet! 😊
szerintem cementshaman vagy retripala esetleg rugo, de pasz😄

rhazid
Szerintem nem olyan fontos az a curse client egyszerûbb ha te letöltöd magadnak.Tedd te is ezt.😊

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Császtok!

2v2 setupba ha wari mellé dps-t akarok melyik a jobb?
Wari+elemshaman
wari+balance dudu ?

Tafaya
Plusz Bloodhof Village (tauren kezdõ) és Falconwing Square, Silvermoon mellett

Huh köszöntem szépen segítségeteket 😊
Lacee
brill (undead), razor hill (orc, troll) stb épületei körül kis kék tojásokat kell keresni, elég gyorsan respawnolnak úgyhogy a negy tömeg ellenére is viszonylag egyszerû.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kezdõterületeken vannak: goldshire (human), azure watch (draenei), dolaanar (ne), kranahos (törpe)
horda oldalon nemtom.

Kéne pici help. 😊
Van most ez a húsvéti akció. 😄
Ezek a nyamvatt tojások hol esnek?Mert nem írja,hogy hol a lelõhelye,de lehet hogy az én gyenge angolommal nem értem szimplán.
pvp flaggel sajat teruletre portolas utan, 5 percnek elkell telnie amig az leesik rolad, addig tamadhato vagy.

Igazából behozza a klienst, a listában bal oldalon azt írja ki, nekem milyen verzió van, a jobb oldalon meg hogy a Curse-on melyik verzió található meg. És jobb oldalon mindig nagyobb, de sose frissít.

Egyébként Questhelper, Atlasloot Enhanced, Auctionator, Cartographer, Healbot, Titan Panel az addonjaim, amiket nem frissít.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

rhazid
Milyen addonokról van szó ? Csak mert lehet hogy nem frissítették curse-ön a patch óta aztán azért nem frissíti rendesen.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Srácok, korábban már kérdeztem, de akkor nem kaptam rá választ.
Hogy kell beállítani a letöltött Curse Client-et? Mert van 1-2 addonom, aminél kiírja ugyan, hogy nem friss, le is tölti, ki is csomagolja, de ugyanaz marad a verziószám, frissíteni nem frissíti az addont.

Köszi a helpet.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Mighty
Valószínûleg a teleport elõtt PvP-ztél valahol. Aréna, BG, stb.
PvP-zés után még asszem 5 percig bárhol támadható vagy.

Mit gondolsz, miért mennek a rugók elõszeretettel a fõvárosokba?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hat, szerintem PVP szerveren a szentelyek (Sanctuary - Shattrah, Dalaran) kivetelevel barhol es barmikor megtamadhatnak, nem kell ehhez senkinek sem kezdemenyezni.

Tegnap Dalaranból Exodarba teleportáltam (némi tojás gyûjtögetési célból). Amíg ment a töltési képernyõ, addig kimentem inni valamit. Amikor visszatértem, már szinte halott voltam, mivel néhány hordás épp Exodarban lebzselt, és éppen engem nézett ki célpontnak. Viszont eddig meg voltam gyõzõdve, hogy - bár PVP szerveren vagyok - a saját városokban (meg egyéb zöld területeken) nem támadhatnak meg, amíg én nem kezdeményezek.
Ezt rosszul tudtam, vagy mikor és hogyan támadhatnak meg ellenséges karakterek saját területen?

Még jó hogy nyista addon van nállam!! <#idiota>
Töröltem, akkor is ugyanezz lesz...
Vagy ez mostmár ilyen lesz mindig?
Mert újra tetem patchenként a wowot alap+bc+lk, és akkor ez jön be, de csak az egyik akrinál, máshol teljesen korrektül megy...

WTF, WDB könyvtárat töröld. Nekem is szokott ilyeket írni, de nálam van pár addon bekapcsolva. CSak azt nem írja nekem, hogy melyik addon zavar be.

- én most a leveleim / táskáim tartalmának egy részét nem látom

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Tafaya
Valakinek volt már olyan, hogy nem resetelõdött az aznapi és a tegnapi honorja? Interface reset volt, Interface, WTF, Cache könyvtárakat leírtottam, ezeket írta vissza a support.

PiszkosFred
Hat, a fizetesembol nem telik sok mindenre. Bar, a csuda vigya el, nem is veszem meg azokat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A minimál bérbõl nem igazán tellik... Sõt ha halasztva fizetik azt is.. és néha egy havi fizetésbõl 3 hónapot ki kell húznod... Remélem egyszer te is megtapasztalod! Lehet, hogy többet dolgozik mint te...

Nem írom le újra azt a 2 oldalt. Csak a lényeget:
Ilyenkor mi van? KÉP
nem én disabadoltam, nincsenek más addonjaim, repairt is nyomtam. Ezután behülyül az egész wow interface.

k O T T A
hát nálunk jc meg gondolom máshol is eléggé abuse-olva van kínaiak meg goldfarmerek által
bs is tud azért rendesen keresni eternal belt socket-tel csak kicsit rá kell menni a dologra

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

jc

melyik combo éri meg jobban most, meg úgy a jövõre nézve?

enchanting + blacksmith?

vagy

enchanting + jewelcrafting?

enchanting marad, szal a variálás a 2.-kal lehet csak, csak nemtom, melyikbõl lehetne most meg a késõbbiekben többet profitálni majd (raid szinten - tank + dps - fõleg).

Csirke4
???KérdõjelKérdõjel??
+ EZ A VÉLEMÉNYEM A FÓRUMRÓL "KEPFELTÖLTÉSRÕL NEM BLBABLBLABLSA" 2 OLDALS ÍRÁSOM VESZETT KÁRBA... sg.hu...

sziasztok,

barmelyik realmen vennék 70+os ALLY-s huntert! faj mind1! csak cd-kkel együtt! ha 80as, akkor gear nem számít! lehet fullos is! ár: azért ne a csillagos ég! irj privatot itt!
[HUN]Crassus
várok átlag 7-8 percet EOS-ra.... ahol 15 allys csépel 5-6 hordást akik szintén eddig várnak..,de a poén az,hogy még el sem kezdõdnek a meccsek fixen 2 tornyot becsítelve elfoglalnak! hát mit ne mondjak nagyon élvezem:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

k O T T A
alapjában véve más mint anno tbc-s arms volt
battle stance-ben kell hõsködni most
rend legyen fent
sudden death execute-ja mindig legyen használva
overpower is amint aktív
mortal strike cd-re nyomva
ha van felesleges rage akkor heroic strike és slam
bladestormot is nyomd cd-re kb ennyi
juggernaut talent elég fincsi még

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Jagumo
ezt az elitistjerks-t megnézem köszi 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
mondom azért sík hülye nemvagyok, a talent megvan, de köszönöm az óriási segítséget... am. már megcsináltam mert valahogy éreztem hogy úgyis nekem kell megcsinálni...

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

k O T T A
elitistjerks+warrior fórum minek van ha nem erre
vagy keresd meg ragebull-t az ensidai-ból ha arms talent kell

Add meg az userneved, passod majd én beállítom neked az actionbart úgy hgy nem kell többet vele foglalkoznod.^^

[HUN]Crassus
anyám:S

Jagumo
ha nem akkor rákell szánni azt a 20-30 percet hogy kitapasztaljam 😄😄 csak lusta vagyok 😄

Jagumo
Csáó

eddig prot warriorom volt, sõt még most azvan, csak most dual speccel átmentem Arms-ba is és 70-en elég jól toltam, de most elég sok újítás jött. A telentel nincs bajom az megvan, csak az Action bar-al, van valakinek valmi jó tanácsa hogy hogyan rakjam ki? Mert nem tudom, hogy csak így Protection után keveselem a skilleket amiket használni kell, vagy tényleg rosszul pakolom ki, valaki valami printet esetleg taudna muatni megköszönném 😊

PiszkosFred
Gyerunk "kiraly". Mondj akkor errol a ~11millio emberrol valami "jot"! Kivancsian varom a gondolatmenetedet...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

"ha csóró vagy és nem tellik havi 3-4k wowra akkor ez nem a te topikod, csõõõ!"
4 éve el sem tudtam képzelni,hogy Wowozni fogok valaha is,mert a te szavaddal élve csóró voltam! (most is az vagyok,de ez egyéni probléma! XD).Most dolgozom és van zsé rá hát bele is vágtam!Abban nagyon tévedsz,hogy havi 3-4k.Meg kell venni a simát vagy esetleg Battlechest.A többit nem mondom mindenki tudja.A Lich King +10k.Ez máris 13-14k.szóval ha szülei adják a zsét akkor ez húzós!És ha te ezt megengedheted magadnak,hogy eredeti wowon játszol annak csak örüljél!!

Crassusal egyet értek!
akinek nem inge... nem wowozok már egy ideje 😛

Kicsikiraly
aki meg a magára költendõ 3-4K-ból wowkártyát vesz, arról is jókat lehet azért elmondani 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

nem fogom leírni, hogyan keresem a pénzem, és egy szóval se mondtam, hogy lenézek mást... de akinek nincs 3-4k forintja magára költeni havi szinten, az minimum valami segélybõl él vagy valami.. ez az én véleményem, nem fogok elkezdeni olyan vitát, hogy ki néz le mást meg miért.. meg hogy kinek nagyobb a pénztárcája.. én itt ezt le is zárnám

[HUN]Crassus
gondolom most erekciód van

Botond
Az is csak egy statisztikai mutató, mint az iq vagy a killing blow. 😛 Valamiben mindenki jobb. 😊 Neked a killing blow jutott, másnak iq, megint másnak gempa. Ez viszont a te problémád. 😊