World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pvp-re melyik a jobb a fury vagy az arms? mert mostanában elég warriort látok 2 2h fegyverrel
Egy addont régen használtam , de elfelejtettem a nevét. azt csinálta, hogy ha egy receptre rávitted a kurzort akkor az info ablakban azt is kiirta, hogy ki árulja. nem ismeri valaki véletlenül?
köszi
http://www.akciofigura.hu
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
2v2 setupba ha wari mellé dps-t akarok melyik a jobb?
Wari+elemshaman
wari+balance dudu ?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
horda oldalon nemtom.
Van most ez a húsvéti akció. 😄
Ezek a nyamvatt tojások hol esnek?Mert nem írja,hogy hol a lelõhelye,de lehet hogy az én gyenge angolommal nem értem szimplán.
Egyébként Questhelper, Atlasloot Enhanced, Auctionator, Cartographer, Healbot, Titan Panel az addonjaim, amiket nem frissít.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Hogy kell beállítani a letöltött Curse Client-et? Mert van 1-2 addonom, aminél kiírja ugyan, hogy nem friss, le is tölti, ki is csomagolja, de ugyanaz marad a verziószám, frissíteni nem frissíti az addont.
Köszi a helpet.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
PvP-zés után még asszem 5 percig bárhol támadható vagy.
Mit gondolsz, miért mennek a rugók elõszeretettel a fõvárosokba?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ezt rosszul tudtam, vagy mikor és hogyan támadhatnak meg ellenséges karakterek saját területen?
Vagy ez mostmár ilyen lesz mindig?
Mert újra tetem patchenként a wowot alap+bc+lk, és akkor ez jön be, de csak az egyik akrinál, máshol teljesen korrektül megy...
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ilyenkor mi van? KÉP
nem én disabadoltam, nincsenek más addonjaim, repairt is nyomtam. Ezután behülyül az egész wow interface.
bs is tud azért rendesen keresni eternal belt socket-tel csak kicsit rá kell menni a dologra
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
enchanting + blacksmith?
vagy
enchanting + jewelcrafting?
enchanting marad, szal a variálás a 2.-kal lehet csak, csak nemtom, melyikbõl lehetne most meg a késõbbiekben többet profitálni majd (raid szinten - tank + dps - fõleg).
barmelyik realmen vennék 70+os ALLY-s huntert! faj mind1! csak cd-kkel együtt! ha 80as, akkor gear nem számít! lehet fullos is! ár: azért ne a csillagos ég! irj privatot itt!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
battle stance-ben kell hõsködni most
rend legyen fent
sudden death execute-ja mindig legyen használva
overpower is amint aktív
mortal strike cd-re nyomva
ha van felesleges rage akkor heroic strike és slam
bladestormot is nyomd cd-re kb ennyi
juggernaut talent elég fincsi még
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
vagy keresd meg ragebull-t az ensidai-ból ha arms talent kell
eddig prot warriorom volt, sõt még most azvan, csak most dual speccel átmentem Arms-ba is és 70-en elég jól toltam, de most elég sok újítás jött. A telentel nincs bajom az megvan, csak az Action bar-al, van valakinek valmi jó tanácsa hogy hogyan rakjam ki? Mert nem tudom, hogy csak így Protection után keveselem a skilleket amiket használni kell, vagy tényleg rosszul pakolom ki, valaki valami printet esetleg taudna muatni megköszönném 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
4 éve el sem tudtam képzelni,hogy Wowozni fogok valaha is,mert a te szavaddal élve csóró voltam! (most is az vagyok,de ez egyéni probléma! XD).Most dolgozom és van zsé rá hát bele is vágtam!Abban nagyon tévedsz,hogy havi 3-4k.Meg kell venni a simát vagy esetleg Battlechest.A többit nem mondom mindenki tudja.A Lich King +10k.Ez máris 13-14k.szóval ha szülei adják a zsét akkor ez húzós!És ha te ezt megengedheted magadnak,hogy eredeti wowon játszol annak csak örüljél!!
Crassusal egyet értek!
DFTBA ಠ_ಠ