World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
nem a szar heroic instát kell nézni
és nem kékzöldben kellene elhamarkodott döntést hozni
és ha te 3-4 gombot használsz dpsnél akkor igencsak nemismered
pvpben meg végképp nem 4gombos
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Az volt a lényeg, hogy a pala egyszer nem ölte meg a dk petet, és mint a hülye egyfolytában csak a dkt ütötte.
Az unholy dk egyfolytában a priestet ütötte, ghoulnak meg autocaston volt a stun.
Shaman egyszer nem purgeolt, meg hexezett.
Elég vicces volt nézni úgy, hogy mindez 2.4k ratingen volt <#idiota>#idiota>
egyetlen egy dologra kell odafigyelned, hogy melyik skilledrõl járt le a cd.
ENNYI.
hát ehhez aztán ba**ott nagy tudomány kell 😄
s ezért gyakorlatilag semmi mást nem csináltam, csak cd-re nyomigáltam azt a kemény 3 vagy 4 spellt, amivel támad.
RÖHEJ baszki...akkora kiba**ott nagy egy easymode karakter, hogy az egy komplett vicc....
annyi vele a dps-elés, hogy "jé, néddmá' vaze', errõl lejárt a cd, na nyomjuk be, azt jóvan"...
ehhez képest a dk-val mûvészet és extra hard mode kb. dps-elni...
Ez minding is nyerõ taktika volt lock ellen, hogy petet 2szer megölik aztán próbáld meg túlélni clothban.
Meg nyilván ha kiváltás közben szarba kerül valaki, akkor nem kell mint a hülye koncentrálni csak a petre, hanem vissza kell váltani és várni a következõ alkalomra.
a másik oldalról is lásd a problémámat....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ráadásul ilyenkor az ellenfél healere vagy elkezdi spammolni a petet, ami 0 resivel szép kis dmget fog kapni, vagy kb vesztenek is.
na nem mintha a wow nem lenne az, de ez még annak is a felsõfoka 😊
nem egyszer fearelnek el akár egyetlen másodpercre is ha a szükség úgy hozza,mert BÁRMI megtörténhet egyetlen sec alatt is ami a másiknak elõnyös lehet!
nagy érvágás ez az exo nerf!/és ujfennt mondom a retri nubok BEKAPHATJÁK/
nem felejtettem el,hogy nem egyedül vagyok,de ha az ellenfél nem szellemi fogyatékos akkor simán betudja menteni a pet seggét😛 és bizonyos teamek ellen a DPS társam pedig nem engedheti meg magának,hogy besegítsen...így vagy én elintézem vagy rajtam marad és szopat végig....exorcismal letudtam vakarni,de az is eltartott egy ideig és ugye mindenki/hunter+lokk+dk is/ tud ujra szedni petet és akkor kezdõdhet minden elõröl.
Mondom tényleg SOK VOLT az exo bürszt a retriknek,de baszki van még 2 szájbavert talent ág is aminek viszont nagyon nagy segítség volt és nem imba dolog...
mondj már még EGY csak egy olyan klasszt aminek van egy spellje amit pvp-ben nem használhat az ellenfelén vagy annak pet segítõjén....nehéz lesz
Én nagyon bírom, hogy bemegyek arénába, látom a retri palát, és már targeteli is a petem. Persze elsõre nem öli meg(huddle), de amikor az lejár akkor annyi. Csak annyit látok hogy eltûnt a petem 20k hpval 2 sec alatt.
A retri a divine stormmal meg az összes no skill cuccával egyetemben egy undormány azt aláírom....
csak tudod az a baj,hogy míg egy sámán vagy druida vagy pap akik szintén healerek legalább 5-6 támadó spellel rendelkeznek szükség esetére addig nekem a kibaszott retrik miatt van MÁSFÉL!:S/judgement+shock<-mert a shock ugye rohadtul kell healelni és nem dps-re hancurozni😛/ és megtetézve azzal,hogy akármit csinálok az holy:S szal ha beszakítanak akkor GG
nem igazán sírás ez ,mert csak elmeneteltünk 2k fölé a szezon 4-es setupunkkal😊 csak ha már a balance a lényeg akkor illdomos lenne ezekre is odafigyelni....
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Én örülök annak, hogy foglalkoznak a pvp balanceal és nem hónapokig ülnek a seggükön. Aki jó játékos az tud adaptálódni hamar. Jó irányba halandak azzal a hozzáállással, hogy nem hagyják az imba dolgokat sokáig futni.
hogyarákban szedem le magamról mondjuk a felhuntert ami ugye KURVÁRA EGY szájbatekert DÉMON😛 autoattack+judgement?
tegnapi peccsnek "hála" egy 100-ast buktunk lefele igaz egy 70-et sikerült visszatornázni,de annyira undorító,hogy hetente szinte ujra kell értelmezni a taktikát,mert "kétpercenként" átvariálják az összes klasszt:S😞
/cast Fire Elemental Totem
/target Fire Elemental
/focus
/target=lasttarget
nem?
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
72 hunter vagyok (a lényeg h még nem 80), és olyan kérdésem lenne h instákban a dps meterbe a petet is beleszámolja? a dps-em rendszerint elmarad 2-300 -al a többi hasonló lvl-û kaszt mögött, viszont a damage donet mindig én vezetem, van h igen sokkal is
csak arra tudok gondolni, h elõbbibe nem számolja bele a petet
gearem sem olyan rossz, nexus- és bc 70-es instákbol van majdnem minden (szoval kék-lila, néhány zöld kb)
zoltan ugye az öcsi királyt nézegettem, és arra lettem figyelmes, hogy a guildjében nem csak õ van 9k felett, de ami még érdekesebb, hogy 8 ember van 8k felett, de ami ennél is érdekesebb, hogy ebbe benne van egy dk is!!!!<#wow1>#wow1><#worship>#worship>
íme az öcsi király dk!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Eladó pár db bontatlan WotlK.
Normál verzió 6000ft-t/db
CE verzió 14000 ft-t/db
Érdeklõdni privátba.