World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mindig nem tudok mást javasolni, mint amit már megtettem: vagy továbbra is papagájkodsz + megsértõdsz a kritikán és butaságokkal vágsz vissza, vagy elgondolkozol azon, hogy mit is kéne írásban hátrahagynod magad után. Ez persze nem csak neked szól 😛
ಥ_ಥ
A glyphelt (+10% periodic dmg) immolate ugyanúgy 10%-kal erõsíti a conflagrate dmg-t is, ugye? Mivelhogy a conf az immo periodic dmg-ét lövi el instanba.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
/cast
"Edit: And if you are wondering. I heal/buff/dispell with macros like: /target Arenamate /cast Holy Shock /targetlasttarget . Its faster because you dont need to get your mate in target first."
nekem is olvasnom kellett volna elöbb, mielött dumálok :S
Nem játszol ezzel a játékkal idestova több mint egy éve az hogy önkényes házigizda lettél ennek ellenére kicsit jellemez is...
ha megnézted a movie-t, lehet is látni, HACSAK nem lehet elrejteni a cuccot...
a healbotot pl. épp hogy ismerem, használtam is már, de ha azt használta volna, akkor nem is kérdeztem volna semmit sem.
Akinek meg rss-ben hájlájtol a pa.... (nem fogom kimondani!), szóval valamelyik kaszt neve, csak hogy ide jöhessen, és a saját problémáját is elsírja akárhányszor szóba kerül adott kaszt, az gondolkozzon már el az életén! Komolyan minden hozzászólásról az jut eszedbe, hogy raiddps? Felszólít a tanárnéni, hogy mondj egy szót, ami T betûvel kezdõdik, akkor azt mondod "törpe, de eeeeekkkora réjdépéesse van a plétessámánomhoz képest".
Most biztos azt gondoljátok, hogy a picket mekkora szemét, meg már megint csak beszólni tud, de ha az elsõ köd felszáll az agyatokról, akkor gondolkozzatok el rajta jobban.
Crassus indíts már egy pvp blogot, és ígérem, hogy ha idõm engedi, akkor olvasni fogom. Rakd be a címét az aláírásodba, és mindenki örömmel fog csüngeni öööö... tolladon? billentyûzeteden? ahogyan elmeséled, hogy mik a becsületes bg-zés, a sikeres arénázás titkai, vagy egyszerûen csak "dögöljön meg az összes lock a családjával együtt!". Egy indulatos félmondattól az ötvenezer karakteres bg-taktika leírásig mindent elbír, és minden bejegyzésedre tudunk külön flémelni!!! Komolyan megéri.
<#nezze>#nezze>
ಥ_ಥ
más: nubkérdés jön, de healeléshez nem igazán értek, sose játszottam igazán healerrel komolyban, s most is inkább csak érdekeségképp kérdezném.
szóval tegnap néztem unalmamban egy pala pvp video-t, s abban tünt fel, hogy a csóka úgy healelte a party társát, hogy folyamatosan ellenséges célpont volt a main targetje.
tehát egyszer nem váltott ki a társára direktbe, de mégis tolta bele a healt, a cleanset, mindent.
szal' ezt hogy hozta össze? (sorry, ha nagyon nub kérdés volt, de ilyet még sose csináltam/láttam, lévén dps/tank-ként ilyennel nemigen kell szarozni)
ITT a movie, ha vkit érdekel
más kérdés, hogy a hirdetés eleve legalább fél évvel ezelõtti, ha még a wotlk megjelenésérõl beszél. miért fontos ez most?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(egy skilltelen pancser)
Akkor most gyakorlatilag a paladin nem jó semmire mert ahogy olvasom nagyon lehuzzátok.
A hülyeség nem pók,mégis behálózza az egész világot:)
Igen, ismerõs a helyzet, haverom is holy palával játszik, párszor voltam bent vele, nekem totál nem ment vele nemhogy a duelezés, de még a bg-zés sem, ott próbáltam tesztelni mit lehet kihozni belõle 1v1 helyzetben, a végére raid healelés lett, totál feladtam. Régebb óta megvan neki ez a karaktere, de õ is csak tesztelgeti még hogy hogyan gyõzzön 1v1-ben, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy inkább PvE beállítottságú.
Már csak ezért sem.
Ki nem nézném belõled hogy 30-35 között vagy...<#szomoru1>#szomoru1>
csakmer a retriszar!!!!444444
:S
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
átlagéletkor,de legalábbis a szellemi teljesítõképesség sacc/kb 12 éves korosztály😛😊
meg ahhoz hogy "úúúúúúúáááááá, ez maxra tölti a hp-mat"
tisztelet a kivételnek, de a legtöbb retri pala egy skilltelen pancser. Jön instázni és retriként rajta van a righteous fury, rászólunk, fiam szedd már le, hát de miért? nem csinál semmit és minden spellt tudok használni tõle...
nem egyszer történt már meg, az sem hogy bg-n csak meglát a retri pala, fut felém de mire ideér már rajta van a bubi és abban üt... a 90%-uk noskill f*szlow, és rühellem hogy el tud verni a két brutális anti-cc-jével meg a két másik cc-jével.
Köpök az összesre, és becsülöm az összes holy-st és protost.
az összes kurva karakterhez classhoz spechez kell skill pvptõl és pvetõl függetlenül
nem olyan bonoylult
én se panaszkodok h nerfeljék a rugót pvpben meg dk-t meg már tudomisén mi az aktuális divat pvpclass mert tudom h ritkaszar pvp-s vagyok
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Warlock, hi.
jaaa és ott a PAP 1 SPELL-EL!/cápaszabi szerint😛/ LOLOLOLOL
vicceskedést félretéve elég fura ám,hogy a heal ág konkrétan hígfos pvp-re healelni, amíg eléggé abszurd szerintem és ez még egyetlen fejlesztõ bajnoknak sem esett le.....kiváncsi leszek meddig engedi a blizz a full protos palákat healerkedni arénában és mikor súlyt le a nerfbunkó,hogy az a talent nem arra van😛
Igaz van egy iszonyatos hátrányuk csak és kizárólag állva/egy helyben tudnak healelni és elég mana érzékenyek ha nem ütik õket aki ezzel tisztában van az simán kijátszhatja õket
A retri lassan már abszolute feleslegessé válik ismét raidbe nem mintha túltengene ez a class és milyen meglepõ, nem az über dps e miatt mert az nagyon nincs (egy dk 1k-t ver rám pl vezaxnál vagy egy melee sámán is pedíg az nagyon melee barát fight) hanem a pvp s jóarcok miatt akiknek foggalma nincs a mûködésérõl a cd irõl és igy fordulhat elõ hogy egy tallentes seal használhatatlan abszolute, a másik a blood/martyr meg igy az átalakitás után egy nagy kalap xar lett.A wws en igy néz ki a damage összeállitásom messze magasan a seal of marty második a swing harmadik pedíg a judgement ami visszanyal 33% ot.Nincs is olyan karakter a játékban ami sebezné magát ha dpst akar kitolni.
Bg re arénára rugót használok 41-5-25 el nahh ha valami akkor az az easy mod és az negyed annyira nem gearelt mint a paladinom.Egy két nerf és ismét ugyanott tartunk mint a bc ben abszolute nem fog egy raid guild sem retrit tartani mert sem szakitani sem dps elni nem tud a support amit meg ad simán behelyettesíthetõ más classal.
nekem is szokott olyan lenni, hogy elsõ vagyok pl 5.2-3k dpsel és a mögöttem lévõnek damageben van 5.5k.. elõfordul elég gyakran