World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
(mielõtt megkérdezitek semmin nem tudok jobban megrökönyödni mint 62szeres túlerõnél az emoteoló 12 éves hülyegyerekekre akik 1v1-ben menekülnek mint a picsa...nah ez van😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
2 és fél percig ölt egy mage egy DK meg még egy valami fostalicska kari,de ugye mondanom se kell az ARATHOROS MAGYAR HÜLYEGYEREK bizonyos /kapaszkodjatok meg/ HOKUSZPOk végig verte a bebindelt "rofl" emote-ját.....nos itt is gratulálok a HAAAAATALMAS teljesítményéhez....meg a 2 másik dps nüansznyi majd 3 perces szánalomkodásához! csak így tovább fijam😛

Pari
hehe, nekem tetszik a dolid, bar a te sg-s nicked is megerne egy miset!
Julie Híme - Julia Kanja😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

PiszkosFred
Es 5fos instance vagy heroicon kivul hova tudtal igy menni? 😊 (raid, wg, egy-egy fovaros/AH gondolom felejtos volt - regebben amikor en probaltam par napig atmenetileg, ez volt a szitu.. altozni jo volt)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MrStokes
Elmult fel evben a Voda mobilnetet hasznaltam, havi 5 GB-os korlattal. A A letoltott adatmennyiseg soha nem lepte at a hatarerteket, es nem csak a WoW-ozasra hasznaltam az Internetet.

Pinget kulon nem mertem, csak a jatekon beluli latency-t neztem, ami nekem altalaban 500 es 700 kozott volt. Nem a legjobb de azert nem volt olyan veszes.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiszkosFred
Toltsd le a trialt, probald ki, ha nagyon kuszkodik vele a geped, akkor keress masik jatekot. Ha nincs gond, akkor megveszed a teljes verziot, es orombodotta'...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Pyotr
Köszi a választ igy már értem a dolgot.

██

picket
A grafikának annyi köze van az addonokhoz, mint a szélvédõnek a wunderbaumhoz. Mindegyik az autóban van, de akár sötétített szélvédõd van, akár uv-szûrõs, akár golyóálló - a kis zöld fenyõfa akkor is árasztja az émelyítõ vaníliaillatot. Vili?

ಥ_ಥ

plu604
ezt de benéztem... <#szomoru1>

plu604
grafika nem számít. minimum vagy maximum, ugyanannyi adatforgalmat fogsz generálni.

Szia, a wow adatforgalmát tudod nézni a Netlimiter nevû kis progival.
pctroger
Ésaz se számit hogy a grafika minimumon van?Mert nem vmi jó a gépem de megy rajta a játék min grafikán!

A hülyeség nem pók,mégis behálózza az egész világot:)

pctroger
Üdv a játékom 3.0.9 köszönöm a választ picket!

Én próbáltam mobil nettel is a WoW-ot, gyakorlatilag alig töltött le adatot, miközben játszottam. Csatlakozom az elõttem szólóhoz, ha csak WoW-ozol, akkor esélytelen, hogy elérd a megszabott adatforgalmi korlátot.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

picket
Gondolom minden adatforgalom letöltésnek számít, de ha csak wow-ozol, akkor szerintem esélytelen, hogy túllépje a 3 GByte-ot, de ez csak tipp, sosem mértem. Annak viszont nézz utána, hogy jó-e a válaszidõ (ping < 100ms): www.speedtest.net.

&#3237;_&#3237;

MaxPayne
Hali, sztetek ha van egy mobilnetem és 3GB letölthetõ adatom havonta akkor azzal meddig tudok wowozni? gyorsan túllépi a határt vagy egyáltalán letöltésnek számít?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Eddig 4szer csináltam a héten, szóval nem. :p

Azért tudtad megcsinálni 2 nap egymás után mert most volt a reset... 😊

Valóban... Nem tudom, mi történt... Na mindegy, akkor mégegyszer:

Kedves Játékosok!

Segítséget szeretnék kérni. Az ELTE BTK-ra járok alkalmazott nyelvészet és magyar szakra. A magyar WoW játékosok karakterneveibõl írom a szakdolgozatomat, és ehhez lenne szükségem a segítségetekre. Olyan embereket keresek, akiknek (valamelyik) karakterének nevében agresszív, pláne trágár kifejezés van! Aki magára ismer és nem jelent neki gondot , az tegye meg, hogy válaszol az alábbi pár kérdésre:

http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=clhFSkZ1bW1MbXFOcWFMQlhPeE4yWFE6MA..

Ja és akit érdekel, az eddig meglévõk:
http://docs.google.com/Doc?id=dddcjkr8_1d45j8bcv&hl=en

elõre is köszi!

picket
A válasz itt megtalálható, ennél sokkal többet nem tudunk, és nem is érdemes mondani.

EnGB vagy EnUS teljesen mindegy, a könyvtárszerkezet ugyanaz, és egy addonnak mindkettõn mûködnie kell.

Nézd meg, hogy tényleg azt a wow-ot indítod-e (ha parancsikonnal indítod, akkor jobbklikk tulajdonságok), ahova bemásolod az addont.

Tölts le egy másik addont, ami tartalmazza a teljes könyvtárstruktúrát, amit a wow könyvtárba be kell másolni. Próbálj ki egy ilyet, mûködnie kell!

Login után nézd meg az "addons" gombbal, hogy nincs-e letiltva.

&#3237;_&#3237;

Ez marha jó 😄
Ugye átrakták wg napi questeket hetire. Namost nem tudom hogy, de nekem bebuggoltak, és naponta meg tudom csinálni õket 3.7k honor/questért <#idiota>

Használj addons updatert, mondjuk a wowmatrixot.

azert koszi (:

tigeroo
i smell crack <#idiota>
Cápafogxy
Hányas verziójú a játékod?

pctroger
Üdv segitségeteket kérném!EGyszer már feltettem egy kérdést de olyan választ kaptam rá hogy inkább haggyuk!Azt szeretném hogy van a questhelper leszedtem Interface AddOns mappába be akartam másolni nem volot addons mappa ezért csináltam eggyet ilyen néven AddOns mert másnál is igy láttam belraktam a questhelper mappáját de nem jó mindenhogy próbálkoztam de sehogy se akar müködni valaki valami ötlet?Az számit ennél hogy ENUS v ENGB? nekem ENGB-m van!ELõre is köszi

hat ez mar jo regi, szoval mar egy jo ideje aktiv ez a valtozas.

mivel dk-pala setupok vannak általában, ahol nincs dispel és a dk is unholy-n tolja, aminél a scourge strike shadow alapú sebzés, ezért kell a spell penetration a priest-es setup-ok ellen pl. ahol csökkenteni kell a buffokból adódó shadow resist mértékét.
ezt pedig a spell penetration-nel lehet.

szóval ezért raknak sokan spell pen-t a cumójukba.

[HUN]Crassus
Nos az a helyzet,hogy én rohadtul nem foglalkozom az acsikkal😛
Artumban meg már akinek kellett szerintem összehozta pár hónappal ezelõtt....
A Premade /pala altom volt itt/az meg felszlott akivel onnan jóban voltam azok is szétszéledtek problémás lenne összehozni még 10 embert is...
ettõl függetlenül szerintem ha beszélsz Artumból emberekkel ha online-ok biztos letudtuk szervezni ilyesmit,de nekem erre sory,de nincs energiám😛

Pyotr
Sziasztok!
Héten elkezdtem pvp-zni a dk-mal és lenne 1 olyan kérdésem hogy a spell penetration mennyire kell mert backre és 1-2 socetbe ezeket rakják viszont haverom válltig állitja hogy felesleges😛
Ti hogy látjátok?

&#9608;&#9608;

Lacee
Omen a tanknak sosem árt, nem csak raidhez, bármilyen instában kell szerintem. A többi tényleg változó

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Oké. Bár én tank vagyok szóval az a healBot nem biztos hogy kellenei fog. 😊Amúgy meg akkor ráérek mert ezek szerint minden raidnek változó az igénye.Majd ha gond van akkor mondják én meg felteszem. 😊 köszi a választ.
picket
Benne van a válasz: "This hotfix should go in sometime over the next couple of days."

&#3237;_&#3237;

Sziasztok!

Ki mit tud errõl? Mikor lesz ez aktuális?

We are concerned that Elemental shaman dps is a little low in patch 3.1. We are going to hotfix an improved chance for the Lightning Overload talent to cast the half-damage Lightning Bolt or Chain Lightning. This hotfix should go in sometime over the next couple of days. The talent currently has a 7 / 13 / 20% chance to proc. The new change will be an 11 / 22 / 33% chance to proc.

A válaszokat elõre is köszönöm! 😊

Most már mindegy egyébként, mert töröltem az Inscriptiont és kezdtem egy Alchemy-t. 😄

Nincs altom, és nem is tervezek csak ezért indítani egyet, úgyhogy maradt az Inscription törlése, úgyse volt még maxos. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Lehet, hogy én csinálok vmit rosszul, a kezdõ szinteken még jobb volt, ott napi 20-30g-t tudtam csinálni, ami fejlõdõ karakternél jó volt. Utána viszont már leáldozott. Lehet, hogy ebben a szervernek is van valami szerepe, a Bronzebeard szerveren vagyok, lehet, hogy emiatt is. Viszont látom, hogy az Alchemy-s potionok stabilan 30-40g-ért simán elmennek, gondolok itt a Flask of Frost Wyrm-re vagy a Flask of Pure Mojo-ra.

SlaCker: a mi guildünk Deadly Boss Mod-ot, Omen-t meg HealBot-ot adott meg kötelezõ addonnak raidre. Ennyi bõven elég. Én ezeken kívül még felraktam jópár addont, bár az inkább csinosítgatás meg prof-okhoz van.

Te csinálsz valamit rosszul, ugyanis inscription a legjobban keresõ prof még mindíg. Gyakorlatilag szinte ingyen lehet gyártani a 2-40g-t érõ glypheket.
Csak tudni kell, hogy melyik class miket használ pvere meg pvpre.

Én bevallom õszintén,hogy azért lettem herb+alchemy hogy magamnak csinlájam a lötyiket,de most hogy írod hogy ez ilyen sok pénzt hoz szerintem énis ráállok erre az AH dologra. 😊 Bár igaz még csak 51-es vagyok,de van pár jó lötyim.Meg amúgyis kell 600 gold a 60as mountra+riding,de annyi az össz gond hogy van 61 goldom. xD

Ismerõs mondta hogy 80-as szinten a raideknek vannak addon követelményei.Ez valóban igaz?Mert õ azt mondta ha nincsen fenn az adott addon akkor nem is fognak raidbe hívni.Csak azért mert én még egy deka addont sem tettem fel.Nekem így is tetszik és átlátható a játék. 😊
Ok, köszi a gyors választ.

Looserke
alchemy...

ulduar miatt veszik a flaskokat, mint a cukrot

naponta eladok 15-20 flaskot raidek elõtt berakva, amikor felstófolják az árakat és 40-45g/db áron el is viszik õket...

Meg melyiket könnyebb felhúzni magas szintre?

Szerintetek melyikkel lehet több pénzt keresni AH-ban? Tailoring vagy Alchemy? Most Inscription van, de alig tudok eladni valamit vele. Gyakorlatilag csak Armor Vellum III-at gyártok, mert azt veszik, de azzal is max. napi 20-80g között termelek, vagy még annyit sem.

helyetted ne játszon 1 addon?😊

Csirke4
Botolás igenbizony. Ha már nem a játékos ad ki parancsot az annak számít.
olyan kérdésem lenne, h létezik olyan addon ami bizonyos idõközönként ellõ egy spellt, vagy akár: rákattint a képernyõ egy bizonyos pontjára?
vagy ez már botolásnak számit? 😊
Csirke4
blackravens.net blognak küldd el, õk általában kirakják az ilyeneket.
Fehercsoki
lol

Lacee
szia!

szívesen részt vennénk szerintem, de hibás linkkel nehéz lesz.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Crasus, nem lenne kedved megcsinalgatni a BG achikat premade vs premade ? 😊

Kedves Játékosok!

Segítséget szeretnék kérni. Az ELTE BTK-ra járok alkalmazott nyelvészet és magyar szakra. A magyar WoW játékosok karakterneveibõl írom a szakdolgozatomat, és ehhez lenne szükségem a segítségetekre. Olyan embereket keresek, akiknek (valamelyik) karakterének nevében agresszív, pláne trágár kifejezés van! Aki magára ismer és nem jelent neki gondot , az tegye meg, hogy válaszol az alábbi pár kérdésre:

http://spreadsheets.google.com/v...

Ja és akit érdekel, az eddig meglévõk:
http://docs.google.com/Doc?id=dddcjkr8_1d45j8bcv&hl=en

elõre is köszi!