World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és feareld el a picsába😛
egy lokk ne nyígjon már a palákra ,mert nem hiteles😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Gyakorlatilag a retri palát meleevel nem lehet megütni(mert egyfolytában 1h+pajzsal megy, és úgy critel mellé 7k-kat..), mellé ott a 2 freedom, amivel szinte lehetetlen elkapni a holy palát..
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Ott én is ütöttem már 11k scourge strikeot véletlen 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Amúgy félelmetes ,de hatalmas starfire és lava bürstöket is kapok...6-7ezresek röpködnek.
Nemtudom mekkora krit esélye van ezeknek a spelleknek,de én marhára sokallom ezeket a számokat ilyen defbe....
Aztán tegnap nem volt online pala, így mentünk druid warr dkt. Hát ez viszont már tiszta szánalmas volt. Ugyanúgy 2.1k-2.4k mmr(druid mmrje elég alacsony volt) között csináltunk egy 20-0-át.
Komolyan vicc már ez a "balance".
idõben nyomd el a bubit, hogy ne dögölj meg, amúgy meg nyomkodd a hammerstunt és azt a kemény 3 vagy 4 skilledet, ami kell a dps-eléshez, s éppen nem szürke.
s nem kell elmagyarázni, hogy nem igy van, mert nekem is van 80-as retricsicskám, kb. 2 nap alatt untam bele, akkora noskill egy fostalicska class-spec.
ehhez képest ha a dk-mmal akarok dps-elni, kész mûvésznek kell lennem, pedig aztán az se egy nagy wasistdas...
Kérlek benneteket, hogy szánjatok rám öt percet, álljatok ki magatokért, ne hagyjátok, hogy csak a sok negatív vélemény szerepeljen, válaszoljatok erre a pár kérdésre! Örök hála!
http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=clhFSkZ1bW1MbXFOcWFMQlhPeE4yWFE6MA
ui: Kedves Mindenki, köszönöm a türelmet
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A hülyeség nem pók,mégis behálózza az egész világot:)
command jelenleg semmire sem jó
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
ennyit az ûberbrutál ret dpsrõl amit még a palaofficer is értékel😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
már megint a pvp..
a pve fan meg megint vagy röhög vagy szomorkodik
én most szomorkodom
Architect: Azért hívtalak ide titeket, mert kaptam egy kivonatot egy fórumról, ahol folyton a pvp kiegyensúlyozatlansága miatt zúgolódnak.
Designer: Lehetetlen, minden ki van egyensúlyozva amennyire lehet! Csak kõ-papír-olló van.
Részlegvezetõ: Mármint kõ-papír-olló-gyík-Spock. Egyébként arénával, vagy bg-vel van gondjuk?
A: Igazából nem tudni, valószínûleg mindkettõvel. Ja, és még mindig nem érti a bg-k lényegét a játékosok 80%-a.
R: Pedig meg voltam gyõzõdve róla, hogy ha az óvódás gyerekek dzsíájdzsós játékát vesszük a specifikációk alapjául, akkor még 60-as IQ alatt is felfogható az egész koncepció. Mindegy, a bg-ket nerfeljük: bemegy a játékos, választ egy színt, és amelyik csapatban többen választották a pirosat, az nyert.
D: Mégis mi az, ami a zúgolódó fórumozók szerint nincs kiegyensúlyozva?
A: Most napok óta vitáznak azon, hogy a retri pala erõs...
D: Rendben, nerfelem!
A: Várj! Szerintük a nerf kihatással van pve-re!
D: Lehetetlen, a retri nem pve-re való, aki pve-zni megy a paladinjával, az áttalentol.
*R vadul lapozgatja a specifikációt
A: Nem mind, valaki vadul hasonlítgatja a raiddps-ét a többi kaszthoz.
D: Kéne még egy kis propaganda ebben a témában, megkeresem google-en újra azt a banános képet, tudjátok, amelyik tele van firkálva "alma" feliratokkal.
*R, A kuncognak, R közben keresgélnek a specifikációkban
R: Feladom, nem találom. Mi az a retri?
A,D: ???
D: A paladinok egyik talent ága.
R: Még az is van nekik?
*D, A pislognak
R: Mármint talent ág.
D: Minden kasztnak van.
R: Te jó ég! És mennyi.
D: Három.
R: %+!Ð[ #&²°^!% */%@ hogyan lehetne ennyi balanszolni, mikor még az alap kasztoknál is csak azt tudjuk benyögni, hogy kõ-papír-olló van, nem pedig tudás alapú harc? Ráadásul az egész kimaradt a pvp specifikációkból!
*R teátrálisan földhöz vágja a többszáz oldalas paksamétát
A, D: ???
* fél perc néma csönd...
A: Valami ötlet?
R: A lányom elkezdett én kicsi pónimmal játszani. Videóra veszem, és kielemezzük egy következõ meetingen, hogy fel lehetne-e használni az egyensúly kialakításánál ahogyan bünteti és jutalmazza a babáit.
D: Addig is küldd át annak a fórumnak a címét, hátha találunk valami érdekeset.
A: Höhö, ja, nem is kéne semmit dolgoznod, csak meetingen felolvasod a hozzászólásokat...
ಥ_ಥ
Igen, és ha DPS kell akkor nehogymár a pure DPS classt kelljen lecserélni hybridre mert az jobb DPSt tol... (Kb azonos gearen persze.)
Mivel ez egy pve játék amiben a raid instancekben csúcsosodna ki a játék legjava ott viszont nincs puredépéesonly ott van tank healer dps.Amennyiben valaki dps slotban indul és nem hozza az adott szituáció jelen esetben az achivementekhez szûkséges dpst healt tankolósdit behoznak helyette mást vagy más classt ami oda jobban kell.
Per pillanat raid szünetven mert akkora lag van a kiba.. wintergrasp miatt újfent az arathoron hogy egyzserûen nem lehet haladni.
Tetszett is egy ideig a retri dolog anno,DE amióta healelek a DD karik játék teljesítménye nüansznyira ment össze a szememben😛
Mondom igazán nem is nektek lesz a HoF nerf,mert te ugyis talenteled és 10 seccel már ellehet lenni/persze ha nem mage van ellened és insant nem lopja ugye,de ezt most hagyjuk/ viszont a healereknek a 6-sec az annyi mint halottnak a csók:S ez fáj nagyon......
charge 13.9 secente 1.5 sec stunnal
intercept 25 secente 3 sec stunnal
20:00:00 charge a palára aki stunolódik 20:00:2-ig közben ütöd-ütöd
20:00:03-kor ijedtében rádver egy hammert majd freedom és iszkol el
20:00:03:99-kor kitrinketezel a stunból a pala kb 10 yardra jutott
20:00:04-kor te ráinterceptelsz stunolódik ütöd-ütöd
20:00:07-ig elkezd elsomfordálni,de te csak ütöd-ütöd
20:00:10-12 körülre elmegy melee rangbõl/de azért 3-4 secig te konstans bírod ütni/,mert piros justice pecsét van rajtad.de eddigre már megint tudsz chargeolni
20:00:13 kor rachargeolsz stunolódik 1.5secre te ütöd-ütöd egészen így megy ez 12 secig konstans ütöd-ütöd míg visszajön az intercept CD
20:00:25 kor mikor visszajön a HoF CD-neked már van chargeod és intercepted is.....megkérdezhetem,hogy mi nem világos még ezek után??
No skill antiPVP talentumok kíméljenek meg a pvp-s eszmefuttatásaiktól:S
ha már flamelsz legalább a nevemet írd le jól.
Okostojás, tudom hogy nem ad speedet. De ha a movement speedes meta-t rakja a pala a sapkába, akkor gyorsabb mint én, ergo le tud futni, nem érem utol.
A rugó dps azért van rentben, mert szvsz egy pure DPS kaszt igenis toljön több DPS-t mint 1 olyan amelyik ha úgytartja kedve lehet tank vagy híler is csak más gear kell hozzá. Mert az aztán tökjó lenne, ha a rugóval egyenértékû DPS-t tolnak a hybrid klasszok, akkor semmi értelme nem lenne a pure DPS klasszoknak hiszen ha hirtelen kell 1 offtank és esetleg van gearje akkor kilép a bácsi áttalentol és visszamegy a raidbe míg a rguó ilyenkor kezd egy warriort és gyorsan fölhúzza meg fölgeareli ami valljuk be: hosszabb idõ mint a retalent.