World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s nem tünt fel, hogy az is ki van irva, hogy maintence 13.00h-ig hosszabbítva?
mit is jelent ez?
amit cszabi is irt, hogy a servereket még nem patchelték fel.
ennyi.
nem kell parázni, nem nálatok van a hiba.

capaszabi
már volt ilyen, szerveren még nincs fenn a peccs, ami neked mrá igen.

picket
hülye 😊

ಥ_ಥ

[HUN]Crassus
nah megint tanulhatjuk újra az egész taktikát arénában:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nekem is ugyan ezt a hibat dobja ki :-(
Pyotr
Köszi de én ezen már 4 éve túlvagyok😊
legfrissebb patchelés után én függetlenül hogy nincs szerver elinditom a játékot ami eddig sikerült is a realmlistáig de most konkrétan a bejelentkezésnél vág vissza ezzel az üzenettel!

██

tigeroo
a sámán akkor megkapta a lightning overload buffot?
csak Lightning Overload: Reduced to 3 points (7/14/20%), down from 5. ennyit említ ez a note
[HUN]Crassus
jó látni,hogy a lokkok sírnak amiatt ,hogy a bugos chaos bolt végre hotfixelve lett amit õk nerfként élnek meg:S
az ilyen típusu játékosok nem kellenének a játékba! semmi nem elég nekik

[HUN]Crassus
nah ehhez inkább az kell,hogy a healerek tudjanak játszani....

capaszabi
baloldalt kék keretes szöveg. hm hm? szerda: peccsnap

Get a life!

dartonita
Ha tudsz jatszani a karaktereddel,lock-al is tankolhatsz instaban.

Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne ,hogy most csinálok egy DKt, azzal majd lehet Northrend HCt tankolni vagy annyira nem ?
Pyotr
Sziasztok!
Pachelés után próbaképpen elakartam inditani a játékot és valami olyasmit ir hogy nem stimmel a játék verzioja!
"Unable to validate game version.This may be caused by file corruption or the interference of another program."
Ha volt valakinél hasonló segitsetek már.

██

TVelvet
Amugy ez nagy titok volt jó ideje, csak valaki kikotyogta. 😞
Köszi 😊
XenHai
OMG ezt hogy ?😊
DevilKing, megkérdezhetem milyen addonokat használsz? Köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Fehercsoki
Nem törlõdik talent meg mind1 55ösön.

Szaisztok! 😊

Az lenne a kérdésem, hogy DK-t ha csinálok, akkor az 55-s karim törlõdik? vagy hogyan van ez? Ja és szerintetek milyen talentot érdemes neki használni?

Elõre is köszi a válaszokat!
És ezt hogy hozzák elõ? Azért vicces hogy az ilyet nem hotfixelik egybõl.

Lacee
piros felirat, aztán google, de elsõsorban nézz utána a fórumozás alapjainak (gyk ez nem chat)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

TVelvet
wtb edit, amugy ingyen lesz a scourge strike-od is csak runic powert nem termel
TVelvet
Ez egy tök beteg exploit, régóta vágom, 1x használtam csak ,írtam, AJ fórumra, csak gecikomás vagyok, inkább töröltem mert baszottul nem lehetett megérteni amit írtam 😄

szegény druid : /
10 rp wtf?

Keresd a hibát a képen

terribad
arathor

bloody fucking murder

atila4
most nézem ezek pvp szerverek 😞
normált tudsz mondani?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

V43 1105
Milyen gépet vegyek most topic, azon belül keresd Soltent 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

sziasztok!
véleményetekre lennék kíváncsi
plantrading.hu/index.php?id=termekek&art_id=39655&nyelv=hun&erkezett=www.depo.hu

acer aspire one laptop szteteek ezen pörögne rendesen a wow és egyéb hasonlo igényû game?
atila4
csak azt sajnálom hogy újra kell kezdenem😞

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

atila4
lett nyári munkám😄

na erre kiváncsi lennék hogy hoztad össze 😊

amúgy bloodscalp és ragnaros

atila4
Na vhogy megoldottam hogy át tudjak menni eredeti szervere
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugye pénz hiány miatt törtön játszottam psszt)

Melyik szerveren játszik a legtöbb magyar alis oldalon?

Fehercsoki
Kell hozzá a BC és a WotLK is na meg egy lvl 55ös karakter.

A játékban új account esetében lehet egybõl death knightot indítani?
Pedig ez baromira úgy van, ahogy mondja.

Nagy valószínûséggel most majd a prot ágat változtatják.Úgy 2 patchel ezelött a retri ág is többek közt azért kapott nerfet ill a replenishment is azért változott arénában mert a zöm healer pala letallentelt teljesen 34 pontra a wiseig.Plusz kapott még egy instant healt az art of wartól no meg manából kifogyhatatlanná vált.A spiritual attunement el lett véve ill a prot tallent t7 jébe került, mondván hogy így biztosítják a prot pala manaregenjét.A gond csak annyi hogy a prot pala nem rakja ki mert kb felesleges neki mivel glyphelve a plea folyamatosan up és még ugye 3% damage csökkentés is.Viszont arénába egy 36-35-0 tallentel simán kirakható ami nem kis védelmet ad a healer palának.

Valamikor írtad hogy a retri miatt nerfelik a palákat hát nemegészen.A zöm nerf annak köszönhetõ hogy már mindhárom ágon van bõven hasznos tallent ami aktuálisan jól kirakva egy érdekes hibridet eredményez.Szó nincs már a 61 pontos egy ágra rakunk mindentrõl.A játékosok zöme viszont ragaszkodik hozzá hogy nehogymáááhílejjenmegmég... A plebs úgy szereti ha a retri használhatatlan raidre és freekill bg n.A prot csak offtanknak legyen jó és a holy is csak egytargetes flashspammes healer maradjon aki buffol.

Raidre az 51-5-15 még mindíg a legjobb tallent egy healer palának valóban de csak akkor ha van retri a raidben, ha nincs akkor hasznosabb az 51-20-0 a guardian miatt.Viszont ezek a tallentek raiden kivül semmire sem jók.
alább látható az improved army of the dead, következõ patch-ben érkezik, army of the penguins néven <#vigyor>

[HUN]Crassus
jah és HOTOK meg az "okos" healek/mending+earth shield+penance/ pvp-ben 1000x jobbak mint a direkt healek....

[HUN]Crassus
2v2-es két DPS-es teameknél is ugyanez a helyzet! Akit fókuszba raknak annak kb. 80% ban meszeltek:S
Nemtudom tudjátok-e,de a tank talentes palának az a trökkje,hogy van mondjuk 20-25% critje a holyra nah rak egy sacred pajzsot 1 percig ezzel +50% azaz már 75% nál jár és egyetlen kis krites kisheal olyan 7-9k gyógyítás 1.5 sec alatt!
2 hatalmas hátránya van ennek a buildnek: elsõ amit tegnap mondtam egyhelyben kell állnia vagyis könnyen kilehet LOS-olni illetve a saját DPS-e is könnyen ki LOS-olhatja...
a másik pedig kb. 2-3 perc alatt OOM lesz a pala....

én még mindíg a retri/holy healre voksolok,mert nekem must have az instant healelõ képesség és az,hogy folyamatos mozgásban tudok/próbálok/lenni
mondjuk nem lehet egy lapon említeni az ISteni kategóriás druidával és a mending+penance-es fél Isteni pappal/itt megint az az érdekes,hogy a disc igencsak ráver a holy ágra gyógyítás téren..../

kakadara
FAIL!
ha criten mulna nem lennenek jok es szarok.....

capaszabi
hát igen, DW DK-t nerfeljük a használhatatlanságig, mert "hibrid ne legyen topdps"... most meg kék post, hogy a tank specen healelés az clever use of game mechanics.... köszönjük

személyes tapasztalatom arénáról (healer szemszögbõl): kurva mindegy mekkora pro vagy, losolsz, szakitasz, rásegitesz dmg-ben... NEM EZEN MULIK! CSAK azon mulik, melyik oldal critel zsinorban a másikra 3-4x, mivel 3 crit chain az kihealelhetetlen bármivel. Ventrin is mesélik hogy bemennek, 3v3-ba és mindegy mit csinálnak, 1et focus, ha mákos a crit meghal, ha meg ellen mákol critet hamarabb akkor eminnen hal meg.

innentöl kezdve aréna felejtös, mainnel be sem megyek, 1 fegyo nem ér meg 1 agyvérzést. :S

(zárójelben jelezném, hogy nem kevés class/specnek megint aréna fegyo a BiS pve-re...)

Csirke4
nemcsak a te véleményed, kapja be a retrigeci. :o
hát látszik, el vagy te is tévedve 😊
de sebaj, én is szeretlek, de sajnos ettõl még amit leirtál, tömény hülyeség, meg kb. látszik, mennyire nem vagy képben velem kapcsolatban.
no de sebaj, de ettõl még a retricsicska akkor is egy nubszar noskill dps szutyok marad...s ez mint látszik itt is, meg kb. mindenhol, nem csak az én véleményem.
s azt is elhiszem, hogy véded, hiszen a main-ed 😊

nah, peaceluvharmonyetc 😊

kakadara
Hi! Van egy gondom amikor streamet neznek x firen es engedelyezem neki amit ker aztan meg a chatet latom h mit irnak meg iesmek de a video helyen csak enyit latok Loading live video stream

[HUN]Crassus
blizzard faszága igazából....,de mondom amint ráéreztek a mozgatásra lófaxt se tudnak tenni...

Jah, ezzel csak az a baj, hogy közben a dk spammolja mind2nkre a chaint, és dispell nélkül az életben nem lehet utolérni így a palát :p
Mindegy a végén kihoztuk 7-6-ra a dolgot, de az alap probléma még mindíg ott van, hogy healer is meg dps is tank speccel megy, ami nem kicsit wtf.

[HUN]Crassus
7k-s egykezes kritet azé megnézném😛

[HUN]Crassus
akkor elsõ mondat és szopacs nekik....futassátok õket