World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Madmano :
Amivele *ör*t szerveren játszottál azzal patchelés után tudsz eredetin is játszani a CD kulcsok az acchoz kellenek. Nem kell újra telepíteni semmit nem lessz semmi illegális a dologban ha megvetted. Patchelés után amúgy is eredeti realmlist lesz szóval azt sem kell vissza állítani.
Leg egyszerûbb :
1, Trial acc reg
2, Acc upp eredeti kulcsokkal ez így 40 nap ingyen..
Písz
egybõl visszalogolok Connected-nél elég sokáig megakadt de végül beengedett. most kezdjek gyanakodni hogy valaki megsasolta az accountom vagy szokott ilyen néha lenni? (bloodscalp)
Csirke4: sikerül a mai gyógyszeradagot a nyelvem alá rejteni <#eplus2>#eplus2>
ಥ_ಥ
de sebaj én is ott tolom <#idiota>#idiota>
Na mindegy. Hülyeség az egész.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Kezd nagyon átesni a ló túloldalára a moderátor.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Furyra vagyok tallentolva.. mire figyeljek a cuccoknál meg a fegyvereknél?
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog tudni segíteni!
ez áll a banner alatt és szigorúan anyáznak ha elkezdessz warezolni 😉
To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors.
kb 4. reinstall és még mindig nem bírom felpatchelni csak 3.0.3 ig 😞 .
a patcheket is leszedtem már kb 5x és csak nem jó. vmi ötlet hogy milehet?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Szerintem nem rossz ötlet mert ha valaki az elsõ kariját húzza és tetszik neki a zóna akkor úgyis körülnéz aki meg az 5+ kariját húzza, nem fog elcsodálkozni Blades Edgeben, hogy "Oh be szép eza kiálló kavics!" hanem örül, hogy nem kell 2 kilómétert kerülni 1 rohadt questért amit valszeg questhelperrel tol és nyílegyenesen szeretne menni.
De flying 60on? Ezzel kb elveszik northrend lényegét, azt, hogy hegyeket kell megmásznod pl. nagrandban, ogrés térképen stb.
Az meg, hogy szintezés unalmas? Sokan, köztük én is inkább szintezek, mint 24/7 ulduarban / arénában / BGben kempeljek.
Barrens / Westfall / Darkshire-es map.... elsõ karival kurvajó, hangulatos és élvezetes, valóban 5.+ karival már inkább szenvedés.
Maci meg OP, szóval igenis szopjál csak érte a mászkálással HAHA+!
Lvl20ra JÓ berakni a mountot, 60ra flyingot pedig a "régi elõfizetõk arconköpése" stilus 'álá UPC. 😄 (mondom ezt 10+ lvl75 karival)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
lvl 10-20körül (tegyük fel barrensnél, stonetalon, thousand needles omg jaj!) ha már lenne mount akkor 1-2 óra lenne egy szint szerintem, a nagy távolságokkal el megy az idõ...
northlenden érdekes 5-6óra alatt megvan egy szint, mert ott egymás hegyén-hátán vannak a küldetések
én legszivesebben lvl1-tõl engedném a 60%-os mountot.
alliban kész idegbaj, hogy mit kell rohangálni fel-alá redridge, westfall, elwynn forest között. agyrém -.-
bár barrens-en is megvolt ugyanez...ott is fél óra, mire felkutyagolsz az aljától a tetejéig...s ez most már nem fun, hanem inkább idegesítõ 😊
pláne annak, aki már betéve tudja a questeket, s nem new player, akinek még minden új...
engem ez nem villanyoz fel sry😛😊
ha ugyanezt bemutatod mondjuk XT-n, na arra tényleg azt fogom mondani, hogy "hûha" <#kacsint>#kacsint>
a második felével meg azért nem értek egyet, mert akkor hol maradna a wow lényege, timesink?<#idiota>#idiota>
csináltam egy druidát/kapott vállast meg mace-t/,de közel 1 óra hossza volt a maci forma questet megcsinálni/annyit kellett rohangálni/ hát faxom fog heteket elbaszni ,hogy felszintezzem úgyhogy hagytam is a rákba😛
Akinek viszont van kedve szintezni új karit az miért ne fejlõdhessen gyorsabban?
2-3 80-as kari után az ember már nem úgy áll a szintezéshez mint az elsõ karakterével tette anno!
ne legyél irígy!
Személy szerint azt is megengedném,hogy akinek van legalább 1 db 80-as karija az ha újat kezd az alapban 40-50 vagy akár 60-ról indulhasson!
150% flying mount speed; 60% land mount speed
Requires level 60
Cost: 600 gold (faction discounts now apply)
Mount Cost: 50 gold
Can now be learned in Honor Hold (Alliance) or Thrallmar (Horde)
Efölött elsiklottam: 60! HATVANon lesz flying. szánalom :S