World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van Authenticator token-em, szóval ha így is sikerült ellopniuk, akkor gratula hozzá<#idiota>

[HUN]Crassus
arathor is szar nekem

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nem szeretnélek megkérdõjelezni, de szerintem az kizárt , mert akkor idáig sem engedne be.
btw megmondaná vk mennyi a max zsé ami átviheti egykarival másik szerora transefernél 😮

MrStokes
Hat akkor bekaphassak.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Epp nem reg erte el a hibaval foglalkozo topic a hozzaszolasok limitjet, 1000 hozzaszoloval. :S

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

"de nem KÖTELEZÕ"
Hozzáteszem hogy "még". Ahogy kijön sc2 és battle.net2, az lesz.

Tömeges acc lopás

Na. Regisztráltam ezen a Battle.net-es okosságon, de szerintem semmi köze a WoW-hoz. Igaz, FELAJÁNLJA, hogy az új Battle.net accountot összevonja a WoW account-tal, de nem KÖTELEZÕ. Legalábbis nem olvastam sehol sem, hogy most már csak és kizárólag úgy lehet majd belogolni. Valami más gond kell, hogy legyen. Csak azt nem értem, ha valami külön szerverkarbantartás van vagy leállás, akkor hol marad az ilyenkor megszokott "maintenance" üzenet? Mindegy, próbálok belogolni egyszer csak sikerül.

Sajnos engem sem enged be <#rinya>
Retrieving Character list-nél vége a dolognak egyszer "tovább ment" de csak egy DC volt. Mi történik itt?
engem sem enged be..

Get a life!

Azt beszélik a népek, hogy igen, de én csak véletlenül tévedtem oda egyszer, és a lvl 6-os priestemet azóta sem láttam 😊

Arathor-t nem is látom a szerver listán. Mellesleg semelyik szerverre nem tudok belogolni. És mi ez a Battle.net-es account mizéria amúgy? A Battle.net nem a Starcraft 2 miatt lett fellõve? Mi köze a WoW-hoz?

MrStokes
Ha mar Arathor, van ott nagyobb szamu magyar allis kozosseg?

Nem ezen múlik szerintem, mert engem Arathorra beenged, Bloodscalpra viszont nem.

elvileg itt kell regelni és rákell addolni a wow accod.. nem tom mi ez vagy valami, de ezután már a wowos emailedel kell belogolni... mindenesetre aki eddig ezt megcsinálta azt utána beengedte

tigeroo
jah, nekemis connectingnél megáll
MrStokes
Csak annyit irt a blue post h vmi gond a login szerverekkel, semmi egyeb

És mi az?

MrStokes
Kozben megtalaltam tech support forumon, vmi van a login szerverekkel...

MrStokes
Meghalt a login szerver v mi az isten van? Nem akar beengedni Nordrassilra...

Nem tom minek jön ez a "SÍRÁS" duma!
Ki sír? Senki nem sír csak 2 fele oszlik a társaság.Nem sajnálok én senkitõl semmit.Az sem érdekel hogy 10perc alatt vagy 1 hónap alatt lett meg neki.

Ez jó beszélgetés volt! 😊 Semmi anyázás és miegymás! 😄
Megoszlanak azért a vélemények!😊 (megértem a casual okat is )

Ja köszi az altkari megbeszélést! 😊 Tényleg nem hülyeség ha több karid van és mindnek más profja.
Én beérem ezzel az egy dudu-val meg a herb+alchemy-vel! 😄
Gondolod te, te kis mukigeci <#gunyos1>

Tény és való. Az elején még, amikor elkezdtem az eredetin játszani, nagyon sokat nyomtam, hogy minél hamarabb elérjem a 80-at, utána meg napi szinten 2-3 HC volt, hogy a gear meglegyen. Szeretnék többet raidelni egy héten, de suli mellett nehéz (orvosi, most lesz az államvizsga). Utána meg a meló miatt nem lesz idõm, úgyhogy valószínû megmaradok az általatok említett casual szinten. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Omlás
Ezért is írtam, hogy emberek vagyunk különbözünk. 😉

Neked is más a szórakoztató és nekem is a harmadiknak megint csak más de ezzel nincs is gond csak mint írtam is és ahogy eLiXir is írta az utóbbi idõben túlzottan is a casual playerek felé fordul a game. Ami nekem nem jön be másnak bejön ennyi 😊.

És mielõtt félreértés lenne nem sírok, hogy jaj most ez miért meg az miért de a enmtetszésemet azért kinyilvánítom 😊 még ha lényegében értelme nincs de végül is ez egy fórum ahol szépen értelmesen szines macik felügyelete mellet megbeszélhetjük a dolgokat XD.

písz

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

ezaz nemtom...BSre semmiképp(nemszemélyes😮) nemakarom move-olni a karimat ragnán gondolkodtam de nekem már az ah nemlényeg csak játszani akarok meg 3 év pvp után kis pve-t 😄

k O T T A
gyere twisting netherre😊
mi most tarideltünk oda aztán egész jó kis hely😊
végre betegre keresem magam az ahban😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Pont a magad fajta (nem rossz ertelemben) embereket hivjak casual playereknek, es ez a jatek nem feltetlen nekik, vagy nem feltetlen CSAK nekik keszult, vannak felcasual, hardcoreuberprok, etc... es valahogy probalja a blizz a balance-ot fenntartani, de valahogy mindig a casuals win tema jon ki belole es ezt nem csipik az emeberek

Ez a hova tart és mi lesz belõle téma meg... Én örülök, hogy ha egy héten 3x lejutok Naxxba a guilddel, múlt héten kezdtük el, még Sapphironnál sem jártunk, csak a 4 szárny volt meg eddig. Nem is látom, hogy mikor fogunk egyáltalán Ulduar-ig eljutni, ha eljutunk valaha is.
Így azt mondom, hogy jól jön némi könnyítés, akár a fejlõdésnél, akár a késõbbi raid-ek során, mint most az Ulduar nerf.
Én pl. nem érzem az Omlás által említett fun szerver esetét, örülök, ha termelek AH-ban napi 1-200g-t, örülök, ha Naxxban leöl a guild mondjuk 2-3 bosst egy nap, mert kikapcsolódtam, haverokkal voltam, stb.

Nem az érdekel, hogy ez milyen könnyedséggel ment, nem érdekel, hogy az új kariknak mennyivel könnyebb lesz a szintezés, vagy akármi, csak az a fontos, hogy én kikapcsolódjak, jól érezzem magam. Erre pedig a jelen állapot tökéletesen megfelel. Sztem. Ismétlem, sztem.

(Hozzáteszem, *örtön sosem fun szerveren játszottam korábban, mert annak sosem láttam értelmét, mindig blizzlike volt. Csak meguntam 1-1,5 év után, hogy sok lag-DC-lag párosítás van, bug hegyekkel, és nem lehet nyugodtan játszani. Érzésem szerint megérte váltani. 😊)

Bocs a hosszú szövegelésért.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Én nem vagyok nagy altozós, sõt, azt kell hogy mondjam, van egy 80as sámánom, és egy 14es hunterem. Kész. A sámán jelenleg full pre-Naxx epic gearben, a hunter meg csak úgy készült. Most gyúrok a sárkányra, kimaxolt prof-okkal. Azt vettem észre, általában az emberek vagy azért altoznak, mert a main karival már elértek sokmindent, és nem tudnak egyik percrõl a másikra jelentõs javulást elérni, vagy pedig anyagi okokból, nem akar fizetni AH-ban vagy akármi, és a másik karival felhúz egy másik szakmát. És még lehetne sorolni.

Én szegény hunteremet is alig-alig húzom, pedig csak március óta játszom eredetin, de sokszor nincs kedvem küldizni az elején, legyen az bármilyen gyors. Nem is tudom, emberek hogy bírják a sokadik alt után az elejét a játéknak. 😄

Hello.

Valaki nem tudja mi van a szerverekkel hogy olyan lassan connectingel be és miután be is connectingel a karakterlistát nem adja be és ki dc-ztet?

Válaszotokat elöre is köszi 😊

Omlás
Én nem a mountos hír re reagáltam 😊 csak úgy általánosságban, hogy honnan indult és hova tart és tény hogy egyre inkább (nebántsálértedelekellírnom<#idiota>) "*örtös fun szerver" érzésbe csap átt az egész és elõbb utóbb cancel acc lesz mert "fun szerver" van ingyen is.

Ez az én meglátásom, de emberek vagyunk különbözünk szal...

Písz

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

picket
Az euro forintárfolyamának sok köze van a blizz bevételeihez. Amúgy meg nincs igazatok, semmit nem veszít a játék azzal, hogy a korábban lehet lovad, csirkéd, kolibrid, mittomén. Szimpla sírás.

&#3237;_&#3237;

Másnak is rohadt lassan jelentkezik be a játék?
Omlás
Hát végül is DK tekinthetõ ilyen alt kasztnak 😄. Remélem azért a közeljövõben nem fog ilyen bekövetkezni, hogy ha van egy 80-as karid akármit indíthatsz lvl 55-ön kezdve.. Az véglegesen kivégezné az egész játékot....

Nekem ez egyenlõre még mindig csak egy játék ami azért van, hogy szórakoztasson. Nekem elég szórakoztató kiskarival néha küldizgetni vagy csak barangolni mindenfelé céltalanul.
Elhiszem, hogy unalmas valakinek a 6. 7. kariját felhúzni 80-ra de hát nem kötelezõ és az ilyen emberek sírása miatt ne vágják már haza az egész játékmenetet.

Általánosságban beszéltem szóval akinek nem inge ne vegye magára nem sértésnek szántam.

Písz

btw ragnán aránylag sok a magyar nemde? :o
am IDD ShaiHulud .o

Omlás
Én special keresem azt a kasztot karit ami ad egy olyan kis pluszt ami miatt közel kerül hozzám kedvencem lesz. Amíg ezt nem érem el ha felhúztam felöltöztettem új kari 😄. Persze játszom amúgy mindegyikkel de én személyszerint azért kezdek egy altot mert nincs MAIN karim még jelenleg sincs <#idiota>. Cirka megjelenés óta játszom megszakításokkal igaz egy jó darabig nem Blizzard által sponzorált szerveren XD Ott a Main Prot Warri volt eredetin most áltam neki a warrinak szal... 😛

raadasul szerintem ezzel pont a communitynek akarnak kedvezni es nem maguknak, allandoan ment a forumokon hogy altozast tegyek konnyebbe, bar nem konkretan ilyen otletek voltak ami vegulis lesz, hanem pl az a mar emlitett hogy level 55-60 korulrol kezdjenek a karik, vagy jobb gearben stbstb.

megis mit csinaljon az akinek van heti 3-4 raidje es mar csak onnan tud geart upgradelni? ha van ideje es wowwal akarja tolteni akkor akar altozhat is es ezek a valtozasok kedveznek neki.

egyszeruen nem ertem miert sirtok emiatt. ez nem olyan valtozas ami miatt barki is abbahagyja majd a jatekot, soot inkabb arra osztonoz hogy meg tobbet jatszal, mert nagyobb kedvet ad az altozashoz. szoval szerintem nem, oltas nem jol latja a dolgot.

mondom ezt ugy, hogy nem vagyok egy nagy altozos ember, illetve epp 2-3 hete lett egy masodik 80-as karim es nem is nagyon tervezem, hogy huznek meg masik karaktert.

Omlás tökéletesen leírt mindent! 😊
Én azt hittem hogy ez a játék nem fog ebbe az irányba fejlõdni,de ezek szerint akkor nem sok értelme lesz játszani vele ha kapunk egy agyonegyszerûsített játékot!Én legalábbis nem azért szeretnék fizetni!
Persze két oldala van.Van akinek így jó és van aki unja és neki ez jó hogy gyorsabb,könnyebb,egyszerûbb.Kinek mi. Minden esetre sajnálom ezt az irányelvet mert szerintem kinyírja a játékot!

Amúgy én ezt az altos karikat nem értem!A fõkari még nem is max.-os (item,repus,gear stb..)és kezdi az altot.Sok olyan ember van,hogy van neki egy 80as karija,de alig hogy 80 lett egybõl már kezd egy másikat!Vagy még el sem érte a max. szintet de már van neki másik karija.Ez mért jó? (nem anyázós hsz-t szeretnék erre kapni,hanem érdekelne,hogy mért jó így?)

A Blizzard meg csessze meg!
Ne mondja hogy nem szedett össze elég pénzt!! (régebben 210Ft volt egy euro.Volt 300Ft is válság idején.Még mindig 270Ft.Biztos veszteséges a cég! xD
ez elsosorban az altozas miatti valtozas es nem az uj jatekosok csabitasara iranyul. szerintem nagyon sok uj embert mar ugyse lehet toborozni.

Omlás
Ahogy azt észre is lehet venni már a BC-nél is érezhetõ volt az LK meg nyilvánvalóvá tette, hogy igencsak a casual playerek felé hajlik a Blizz nincs ezzel egészen addig semmi gond, amíg tömegesen nem hagyják abba a játékot a régi aktív játékosok akik stabilan fizettek. A casual player jellemzõje meg, hogy türelmetlen "nem hajlandó megdolgozni" semmiért. Na, most õk nem is fognak évekig fizetni. Mert tuti, hogy elõbb megunja és nem fizeti tovább. Hosszútávon lehet, hogy nem épp okos megoldás. Piaci helyzetet tekintve most viszont ez a jó húzás. Igaz így rengeteg plusz playert tud beszippantani és ugye az nekik több bevétel és ezen van a hangsúly akárhogy is nézzük. Erõsödik az MMO piac és nem kell mr éveket várni, hogy megjelenjen valami konkurens game ami igencsak érezhetõen odavág a WOW-nak tetszik nemtetszik elõbb utóbb bekövetkezik. A cél az, hogy amíg sikeres minden használható megoldással a lehetõ legnagyobb sikert (hasznot) préseljék ki az adott alkotásból. Elég ha azt nézzük, hogy aki most csak az alap WOW-ot venné meg vagy max a BC-t az és azzal szeretne játszani totál hátrányban lenne mert rá van kényszerítve az új kiegre mivel totál halott az alap és a bc-s placc elhiszem, hogy nagyon befolyásolná a szerverek népességét és esetlegessen töblet kiadás lenen üzemeltetni csak alap vagy csak BC-s szervereket de úgy lenne fer. Nekem ez a „rá vagy kényszerítve” üzletpolitika, amit mûvel a Blizz nekem nem tetszik ...

Bocsi ha túl hosszú lett csak ki kívánkozott belõlem és meló is engedte, hogy itt csépeljem a billt <#idiota>

tehat te szivesen szopod a pointless gyalogturakat az 5. altodon is?

Csirke4
Ajjajj

*(Meghúzza magát)
Nincsen ebben semmi irigység!
Én is rohangálok és még élek semmi bajom nincsen vele!
Tuti hogy megsértõdöl,de ezt nem azoknak találták ki akik 1-2 órát játszanak 1nap vagy héten!

Bár ti jobban tudjátok mert ti régóta játszotok vele.
[negativ] Cirek
régen 60 volt a max szint most meg 80, lehet egy picivel több idõ lenne 80ig elfejlõdni a régi xp határok és a quest által adott xp mennyiségek mellett.
így is egy csomó idõ felhúzni egy karit, ezt gyorsítják most, nincs ezzel semmi gond.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Igen, kurvajó fél órákat rohangálni egyik helyrõl a másikra. Fõleg azoknak akik ilyen 1-2 órát játszanak max egy nap(héten).
Nem tudom miért fáj egyeseknek, hogy próbálják megkönnyíteni a lvlupot... irigység rulz vagy mi?

Ahogy elnézem a Blizzard kezd lebutulni! Jó hogy a sok 12-15 évesek panaszkodnak állandóan,hogy ez így nemjó meg mértnem így van!?A blizzard meg igazodik hozzájuk! Ennek a mount egyszerûsítésnek nagy haszna vanám!
Lehet hogy csak én látom így,de ha régen megtudta szerezni az ember akkor most minek egyszerûsíteni? Szerintem nem kéne változtatni jó volt ez úgy ahogy volt!Mindenki megakar szerezni egybõl mindent ebben a játékban az a baj!
Omlás
Ez volt a cél de nem is írtam le a *iltott szót 😊 nemakajok büntit 😞( Amúgy ezek után semmilyen *-é betûs szavat nem írhatunk le ? <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
*=T

picket
A tauretricsicskára, meg a töretripalára. De ha csillagozod, akkor biztos nem veszem észre, mert gépbõl vagyok, igaz Omlás? 😄

&#3237;_&#3237;