World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Hozzáteszem hogy "még". Ahogy kijön sc2 és battle.net2, az lesz.
Retrieving Character list-nél vége a dolognak egyszer "tovább ment" de csak egy DC volt. Mi történik itt?
Get a life!
Ki sír? Senki nem sír csak 2 fele oszlik a társaság.Nem sajnálok én senkitõl semmit.Az sem érdekel hogy 10perc alatt vagy 1 hónap alatt lett meg neki.
Ez jó beszélgetés volt! 😊 Semmi anyázás és miegymás! 😄
Megoszlanak azért a vélemények!😊 (megértem a casual okat is )
Ja köszi az altkari megbeszélést! 😊 Tényleg nem hülyeség ha több karid van és mindnek más profja.
Én beérem ezzel az egy dudu-val meg a herb+alchemy-vel! 😄
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Neked is más a szórakoztató és nekem is a harmadiknak megint csak más de ezzel nincs is gond csak mint írtam is és ahogy eLiXir is írta az utóbbi idõben túlzottan is a casual playerek felé fordul a game. Ami nekem nem jön be másnak bejön ennyi 😊.
És mielõtt félreértés lenne nem sírok, hogy jaj most ez miért meg az miért de a enmtetszésemet azért kinyilvánítom 😊 még ha lényegében értelme nincs de végül is ez egy fórum ahol szépen értelmesen szines macik felügyelete mellet megbeszélhetjük a dolgokat XD.
písz
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
mi most tarideltünk oda aztán egész jó kis hely😊
végre betegre keresem magam az ahban😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Így azt mondom, hogy jól jön némi könnyítés, akár a fejlõdésnél, akár a késõbbi raid-ek során, mint most az Ulduar nerf.
Én pl. nem érzem az Omlás által említett fun szerver esetét, örülök, ha termelek AH-ban napi 1-200g-t, örülök, ha Naxxban leöl a guild mondjuk 2-3 bosst egy nap, mert kikapcsolódtam, haverokkal voltam, stb.
Nem az érdekel, hogy ez milyen könnyedséggel ment, nem érdekel, hogy az új kariknak mennyivel könnyebb lesz a szintezés, vagy akármi, csak az a fontos, hogy én kikapcsolódjak, jól érezzem magam. Erre pedig a jelen állapot tökéletesen megfelel. Sztem. Ismétlem, sztem.
(Hozzáteszem, *örtön sosem fun szerveren játszottam korábban, mert annak sosem láttam értelmét, mindig blizzlike volt. Csak meguntam 1-1,5 év után, hogy sok lag-DC-lag párosítás van, bug hegyekkel, és nem lehet nyugodtan játszani. Érzésem szerint megérte váltani. 😊)
Bocs a hosszú szövegelésért.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Én szegény hunteremet is alig-alig húzom, pedig csak március óta játszom eredetin, de sokszor nincs kedvem küldizni az elején, legyen az bármilyen gyors. Nem is tudom, emberek hogy bírják a sokadik alt után az elejét a játéknak. 😄
Valaki nem tudja mi van a szerverekkel hogy olyan lassan connectingel be és miután be is connectingel a karakterlistát nem adja be és ki dc-ztet?
Válaszotokat elöre is köszi 😊
Ez az én meglátásom, de emberek vagyunk különbözünk szal...
Písz
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
ಥ_ಥ
Nekem ez egyenlõre még mindig csak egy játék ami azért van, hogy szórakoztasson. Nekem elég szórakoztató kiskarival néha küldizgetni vagy csak barangolni mindenfelé céltalanul.
Elhiszem, hogy unalmas valakinek a 6. 7. kariját felhúzni 80-ra de hát nem kötelezõ és az ilyen emberek sírása miatt ne vágják már haza az egész játékmenetet.
Általánosságban beszéltem szóval akinek nem inge ne vegye magára nem sértésnek szántam.
Písz
am IDD ShaiHulud .o
egyszeruen nem ertem miert sirtok emiatt. ez nem olyan valtozas ami miatt barki is abbahagyja majd a jatekot, soot inkabb arra osztonoz hogy meg tobbet jatszal, mert nagyobb kedvet ad az altozashoz. szoval szerintem nem, oltas nem jol latja a dolgot.
mondom ezt ugy, hogy nem vagyok egy nagy altozos ember, illetve epp 2-3 hete lett egy masodik 80-as karim es nem is nagyon tervezem, hogy huznek meg masik karaktert.
Én azt hittem hogy ez a játék nem fog ebbe az irányba fejlõdni,de ezek szerint akkor nem sok értelme lesz játszani vele ha kapunk egy agyonegyszerûsített játékot!Én legalábbis nem azért szeretnék fizetni!
Persze két oldala van.Van akinek így jó és van aki unja és neki ez jó hogy gyorsabb,könnyebb,egyszerûbb.Kinek mi. Minden esetre sajnálom ezt az irányelvet mert szerintem kinyírja a játékot!
Amúgy én ezt az altos karikat nem értem!A fõkari még nem is max.-os (item,repus,gear stb..)és kezdi az altot.Sok olyan ember van,hogy van neki egy 80as karija,de alig hogy 80 lett egybõl már kezd egy másikat!Vagy még el sem érte a max. szintet de már van neki másik karija.Ez mért jó? (nem anyázós hsz-t szeretnék erre kapni,hanem érdekelne,hogy mért jó így?)
A Blizzard meg csessze meg!
Ne mondja hogy nem szedett össze elég pénzt!! (régebben 210Ft volt egy euro.Volt 300Ft is válság idején.Még mindig 270Ft.Biztos veszteséges a cég! xD
Bocsi ha túl hosszú lett csak ki kívánkozott belõlem és meló is engedte, hogy itt csépeljem a billt <#idiota>#idiota>
Én is rohangálok és még élek semmi bajom nincsen vele!
Tuti hogy megsértõdöl,de ezt nem azoknak találták ki akik 1-2 órát játszanak 1nap vagy héten!
Bár ti jobban tudjátok mert ti régóta játszotok vele.
így is egy csomó idõ felhúzni egy karit, ezt gyorsítják most, nincs ezzel semmi gond.
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Nem tudom miért fáj egyeseknek, hogy próbálják megkönnyíteni a lvlupot... irigység rulz vagy mi?
Lehet hogy csak én látom így,de ha régen megtudta szerezni az ember akkor most minek egyszerûsíteni? Szerintem nem kéne változtatni jó volt ez úgy ahogy volt!Mindenki megakar szerezni egybõl mindent ebben a játékban az a baj!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)