World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
2.Kaszttól és fajtól függ hogy alapból mennyi,az itemekbõl kapod a statokat
3.lvl 80 a max,nincs bot,bannolnak,nemsok idõ egy karit felhúzni
4.profok vannak ittis,de ilyen nincs hogy egymást kirabolják a playerek
3 évig toltam vele és a mai napig tetszik! De úgy döntöttem kész vége befejeztem a lentebb leírtak miatt...
Kérlek ezt vegyétek figyelembe.
1 Normális autopoti töltés van a játékban? Mert elég gáz számomra hogy pl. elfogy a manna a karinak és leül inni hogy feltöltõdjön.
2. A krakterre én osztom ki az str-int -et vagy minden karinak egyenlõ szintenként? Mert akkor az elég furcsa.
3. Ez lehet off kérdés lesz mert nincs itt helye, de nem vagyok tiszába még vele hogy milyen témákat tûrtök meg a fórumon. Silkroadba nagy szinten / ott max lv100. itt mennyi? / a fejlõdés óránként szinte a nullával egyenlõ. Erre találták ki a botot. Ami elengedhetetlen a játékhoz ha haladni akarsz. Bottal 24óra/nappal is 4-5 nap egy szintlépés 0-ás gapba 95+ fölött.
Ebben a játékban is van bot látom ott ahol a silkroadost is lehet venni.
Ez mennyire megengedett a játékban, azaz ban és egyebekkel szankcionálják aki használja vagy úgy vannak vele fizetsz a játékért azt csinálsz amit akarsz?
Ha a bot nem megengedett akkor mittudom én napi 4-5 óra játékkal mennyi ideig tart max lv szintû karaktert felhúzni?
4. Ebben a játékban mi a plusz az agyatlan grinderelésen kivûl? / sikroadban lehet jobot / munka / választani. Ott lehetsz trader / kereskedõ / hunter / vadász aki védi a kereskedõket / és thief / ezek rabolják ki a kereskedõket ezek ellen kell védenek a hunterek. A kereskedõk elindulnak egyik városból a másikba pl teve karavánokkal és a hunterek kisérik õket és védik.
Itt van valami ilyesmi plusz amivel maxolt szintû karakterrel el lehet ütni az idõt a pvp-n kivûl?
Silkroadozok lassan 3 éve, de meguntam, hogy havi szinten minimum 10k forintot bele kell raknom ahhoz hogy "látványosan" fejlõdjek és tartani tudjam az úgy mond minõségi szintet a többi nagy karival.
Pénzért ebben a játékban nagyon sok elõnyhöz juthatsz. A legfelháborítóbb az hogy most kitaláltak egy úgymond ticket rendszert amit szintén / dollár euró forintént tök mindegy egyre megy / megvehetsz és a szerencsésebbek nyerhetnek olyan fegyvert ami pl alapból 15-el nagyobb a nálla azonos szintûvel plusszolás nélkül is...
Ismerek olyat aki már 500 dollárért vett ticketet és még sem volt olyan szerencsés, hogy megkapja a karaktere fegyverét.
Na én ebbõl úgydöntöttem nem kérek. Ne pénzen szerzett elõnyökkel legyen valaki hû de menõ jó karakter akit az egész szerver ismer..
Sory a hosszú bevezetõért... De gondoltam így érthetõbb mit is akarok megtudni. A wow-ban a havidíjon kivül még mit lehet venni azaz mi az amiért még fizetni lehet, tanácsos...?
/ pl silkroadban vehetsz pet-et ami szedi a dropot helyetted. Valami ilyesmire gondoltam. Vagy lehet egyedi ruhákat venni, persze mindezt forintért./
Tehát itt csak havidíj van és az ügyességeden múlik csak hogy milyen karaktert építessz majd fel belõle, vagy itt is kõkeményen fizetsz a havidíjon felül is extra dolgokért?
Thx a választ!
Get a life!
Get a life!
Get a life!
szóval sztem raidnen múlik, és persze taktikát érdemes elõre tanulmányozni
ill még1 kérdés 😊 Néztem wowheadot, ahhoz h vállas enchantot szerezzek, The sons of hodir-hoz kéne repuznom. (allis vagyok)
Nos történetesen utálnak, azt nem tudom mennyire, mert a reputation fülnél nem mutatja ezt a frakciot, mindenesetre rámtámadnak, ugyh gondolom hated. Ezt hogy tudnám visszaforditani pozitivba? tehát h friendlyk legyenek, és kapjak náluk questeket
és ha nyomok egy repairt, akkor a beállitásaim, addonjaim stb megmaradnak a jelenlegi állapotban? nem akarom azt a jo sok 15-20 addont ujra beállitgatni, föleg nem minden karimnál ..😄
Menjen fel az eu.battle.net -re csináljon egy accountot, mergelje hozzá a wow-t és befogja engedni, blizzék elkurtak valamit.
Get a life!
Get a life!
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Get a life!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
For the greater good