World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
lenyeg szerintem ha tudsz magadbol 3-4k dpst az eleg kene legyen aztan majd gearelodsz. de ugyis az a lenyeg hogy a guilded le visz vagy sem, pug szerintem felejtos.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Így ezek után kb még 3-4 cucc ami kék rajta. Tényleg nehéz bármit is elérni most 😄
FL elleni harc, akin nem art atverekedni magatokat, nagyban fugg a rajtad levo cuccok szintjetol. Skalazodik, minel magasabb itemlevel van rajtad, annal taposabbak a raid gepei. Meg lehet probalni kekzoldnaxx10esbadgestb cuccban is, csak nehezebb.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ಥ_ಥ
Ennyi. Ha mar lootkurva az ember, keressen egy jo guildet.
amugy napi 1-2 oraval egeszjo sikereket lehet elerni szerintem, csak ugye nem egyik naprol a masikra. pl hc-zas, argentes dailykbol jovo champion sealek, obsidian/wg/voa pugozas. ezekre mind eleg napi 1-2 ora jatek es siman full epic leszel belole idovel, mondjuk csak ilvl 200-213 de az mar eleg lesz naxxba esetleg ulduar10be. bar naxxra es ulduarra mar keves lesz az 1-2 ora az teny.
Egyébként csak szimplán az a baj az egésszel (de a megjelenése óta), hogy napi 1-2 óra játékkal nem lehet sikereket elérni benne. Pedig még ez is a casual szint felett van bõven (az inkább a heti 4-5 óra). Annyira meg azért nem jó, hogy 0 sikerélménnyel eljátszogasson az ember, a pecázás meg egy idõ után unalmas 😄
ಥ_ಥ
mennék voa25be ere nem invelnek, mert van már másik 3 zöldgeares néhol nax10es gearelt izompaladin ret talenten
bki 2éve mikor elkezdtem akkor egyáltalán nem volt ennyire main stream
kicsit undorítónéha már én is kezdem utálni magunkat😊
inkább nerfeljenek a faszba és akkor nem játszik majd ennyi gyíkpöcs én meg raiden úgyis ottlezsek
to the ground baby?<#shakehead>#shakehead><#confused>#confused>
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
váltogatja a karikat naxx25ben meg uld 10ben aztán ninjáznak orrba szájba
ezért járok csak 10fõs elsõ 4 bossára xt hardig a kard miatt, meg uld 25 dkpõ miatt aztán csókolom, nem gearelm senki altját mert basznak arra h egyeseknek 1 karijuk van
btw quit wow az szép és jó, de annyira beépül a napi rutinodba h nehéz lesz mást találni😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Megpróbálom hátha bejön... Úgyis most volt újra dobva a gépem .
Patch letöltés
Legyünk jóhiszemûek lehet manuálisan akar updatelni 😊
rokka : Töröld a WTF mappa tartalmát lehet hogy megoldja a problémát. Esetleg egy VGA driver + DirectX frissítés nem árthat még.
Písz
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Nekem az a problémám ,hogy miután feltettem a wow-ot, és elindítom a játékot , utána nem látni a betûket ,egy betüt sem . pl ha beirom az accnevem akkor nem látom a karaktereket stb.. ,így persze nem lehet jáccani!
Ha valaki tud segíteni kérem segitsen!
Üdv:rokka
Swedish people are albino monkeys
koszi cs
farmolhatsz ki 3 tonna reput az exaltedes motyókért, wipeolgathatsz pugokkal naxx10,25-ben és társaikban, csinálhatod minden nap orrvérzésig a tournamentes küldiket, hogy badge-ekbõl váltogathass ki érdemi cuccokat, amikkel majd HA nincs normális guilded, mehetsz újra wipeolgatni uldu10,25-be.
hát nincs az az isten, hogy én még egyszer ezt a kört végigszenvedjem -.-
a palával megpróbáltam kb. úgy az 5. nap utána mondtam azt, hogy na elég, az 5 fõs hc-ktõl már szó szerint hányok, kariba belefeccöltem vagy 10000g-t (s ebbe beletartozik, hogy vettem neki epix motyókat is) tök feleslegesen, mert úgy a 6. nap környékén fogtam és letöröltem a geccbe.
tököm se fog vele megint végigszenvedni mindent újra.
szóval én, MOST, baromira nem lennék egy friss 80-as kari helyében, mert annyi meló van vele (felgearelni badgebõl, stb-bõl, proffokat felmaxolni, skilleket felmaxolni, weapon skilleket felmaxolni, fishing, cooking, stb-ket kimaxolni, stbstbstb.), hogy az borzadály, mire feltornászod egy épkézláb szintre...
bár ez csak az én véleményem volt.
pár napja meg úgy is voltam, hogy disenchant minden motyó, bevágom a guild bankba a zsével együtt, aztán game mehet a kukába tokenestül, mindenestûl.
ha befejezem a wow-ot asszem utóbbi lesz. ebbõl legalább az arcok profitálnak majd a guildben. valamennyit.
viszont kiváncsi lennék, hogy kb. mennyit érhet egy ilyen acc...ezért kérdeztem.
:o
Epic gem-ek a kov patch-ben
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ezek már a függõség elsõ jelei 😊
tényleg, egy loremaster dk, 6200 feletti achi ponttal, faszás tabarddal, skinnel, cuccokkal, maxolt enchant, jc tradeskillekkel, 3/5 uldu25 gearrel (hasonló tank gearrel is), 30 db feletti exalted repuval, 71 db mounttal, 20 db feletti title-vel, ~21700g-vel, bankos karival dugig tömött bankkal (ásványok, cloth-ok, drágakövek, stb.), blizzes auth tokennel kb. mennyit érhet most?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
tegnap egész nap nem játszottam.ma remegõ kézzel kelek és ugrok a gépre!Erre olvasom hogy nuku szerver.<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
sOn1c köszi a választ.
amúgy ja, ez akkor lenne még viccesebb ha valami hangosszótár felolvasná a szöveget😄
Magyar WoW
Õrület. Azt hittem, a fordítás egyszerû, de ez... Életemben nem röhögtem ennyit, mint a küldetésleírásokon. 😊 Sztem érdemes ránézni.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10