World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez is megteszi, nem is néztem még streamet arenajunkieson, szóval köszi, de azér még másolhat valaki valami faszás dk moviet

Pyotr
ops épp nincs dk stream

██

Pyotr
Minek a movie??
nézz inkább live-ot😛
stream

██

Dejó, egy nap van a héten amikor ráérnék délelõtt wowozni, és az pont a szerda. xD

UnknownAsshole
nem semmi fura csak magamban mérgelõdök, hogy pont ilyenkor tudtam felébredni korán 😄
am ameddig a wowosok unatkoznak lenne egy olyan kérésem, hogy aki látott mostanába valami fasza dk pvp moviet azt belkinelhetné.. mert én még nem láttam egy norm dk pvp moviet

elõre is köszpusz

és ebbe most mi olyan fura ?

s0n1c
3.2, leghamarabb õsszel jön
UnknownAsshole
ezaz 11ig (lessz abból dél is) nincsenek eu szerverek <#email>
quest helpert hogy kell megcsinálnom?:S
Valaki nem tudja mikor akarják kidobni az új maciformákat?
Mert elvileg olvastam,hogy újra skinelik a macit és a macskát.
Elvileg a következõ patch -ben.Ezt nem tudja valaki mikor lesz? 😊
sons of hodirnal a daily questek altalaban egy quest utan nyilnak meg es nem emberek adjak hanem targyak, pl thorimos questek utan, elkell vinni nekik az anvilt es az utana megjelenik a bazison es az ad majd daily questet, vagy pl egy masik item a nagy kurt lesz, amihez megint csak egy questet kell elotte megcsinalod. van meg a helm is de az lehet csak honoredtol adja mar nem tom. kesobb lesz egy spear is meg egy farkas. lenyeg hogy bena vagy mert meg tuti adtak ott questet amit megkell csinalnod a dailyk unlockolasahoz.

köszi. Ez egy remek link. Fõleg nekem mert a keletitõl csak 2 megálló metróval. 1000 hála 😊

ugy látszik béna vagyok, mert megcsináltam. ezért nemértem az egészet, hiszen már friendly vok velük.. mégsem adnak küldit
Fehercsoki
Kb igen,de itt sokkal olcsóbban megveheted még kiszállítással együtt is.

Tehát akor nekem kezdéskor ezt kell megvennem:
WoW alap

de ez sem árt hozzá:

BC

És csak ez után tudom ha már ez is meg van használni:

LK

Ezek után elméletileg akkor egyenlõre semmi kiegészítõ csak a havidíj?

picket
A kártyás fizetés az konkrétan ilyen, de "cancel subsription"-nel meg lehet szüntetni. Olvast a GyIK-ot 😊

&#3237;_&#3237;

Mondjuk ha nem egy-az-egyben wow.hu lenne akkor talán nem lenne ennyire ciki. Ennyire feltûnõen talán nem kellene lopni...
A kártyást értem köszönöm. De van lehetõség, hogy a Blizzard automatikusan minden hónapba levonja a számlámról a havidíjat? Nekem úgy kényelmesebb lenne mondjuk.

picket
A topik fejlécében lévõ "Gyakran Ismétlõdõ Kérdések" linken található oldal bogarászása is sokat segíthet.

&#3237;_&#3237;

Lacee
az elején nem muszáj kiegészítõt is venni, de ha megengedheted magadnak, érdemes már a burning crusade-et beszerezni.

sima wow: szintek 1-60ig, nem indíthatsz draenei és blood elf fajú karaktert, és nem tudsz eljutni Outlandre.

BC: megnyílik outland, a két faj és a szintezés 70ig, valamint a jewelcrafting szakma

wrath of the lich king: szintezés 70-80 között, Northrend, és ha van már egy 55. szint feletti karaktered, indíthatsz death knightot is. ja, és inscription szakma

a kártyás havidíj 13 euró (3600 forint mai árfolyamon), de lehet 3 és 6 hónapot fizetni egyszerre, akkor kedvezményt kapsz (sorrendben 36 és 66 euro). a boltban vehetõ gaming card 60 napra szól, és jellemzõen 8 ezer forintba kerül, de most hogy rágúgliztam, akciósan lehet kapni 7ért is, amivel már nem is ráfizetés a kártyához képest.

szerverek sok magyarral: arathor (pve), bloodscalp (pvp)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

capaszabi
hodir:

K3: they took our men --->
Temple of Storms: mending fences és spark of hope ---->

ha ezeket a line-okat megcsináltad, akkor csak béna vagy, ha nem, akkor csináld meg. a 2 Halls of Lightningos küldit nem kell már a repuzáshoz, de asszem az bónusz 1000 és 500 repu.

help újra... thx elõre is!

Megveszem az alapjátékot ezt vágom. Valami kiegészítõt is érdemes venni hozzá? Ha igen melyiket?

Mennyi a különbség ha feltöltõ kártyátát veszek, vagy ha online visaval fizetek? ( forintba mi a különbség? )
Valahol olvastam hogy meg lehet adni hogy havont automatikusan vonják a számládról az elõfizetést. De mit tudom én elõre nem látható okok miatt ( elköltözöl olyan helyre ahol nincs net pl 1-2 hónapig ) ezt lehet szüneteltetni?

Melyik szerveren érdemes kezdeni? ( Nem akarok senki nyakán lógni játékban nem azért érdekel. Csak a késõbbiek folyamán nem ártana egy magyar guild majd...

azt a q sorozatot megcsináltam.... azzal jutottam el hated-rõl neturalig
ez amit irtam ez után jött
Cápafogxy
Van egy quest sorozat amit végig kell csinálni, wowheaden sons of hodir commenteknél le van írva, ha jól emlékszem.

újabb gondom akadt a sons of hodir repuval 😊

relic of ulduarral elmentem friendly-ig, azt gondoltam utána már kapok egy questet... nos kaptam egyet a királytol, igaz nem daily hanem sima, mind1 megcsináltam. Utána azonban már senkitöl semmilyen q-t nem kapok, igy nem tudnék huzni a repun, kivéve relic-el (a király "szól" hozzámegyedül ilyen szövegbuborékkal, ö is azt mondja, h nem vagyok jogosult h lássam az õ erejüket... vagy vmi ilyesmi)... beszélgettem egy playerrel, ö azt mondta, már sokkal hamarabb, neturalon meg kellett volna kapjam a küldiket, a pre-questeket és dailyket.
Ám vmiért nem kaptam, nem tudom mi miatt, mindnenesetre nem akarom relic of ulduarral felhuzni exaltedig 😊

van vkinek vmi ötlete h mitöl van ez és h hogy lehet orvosolni h kapjaik questeket?
Nah, íme a két karakterem, akik miatt megérné az accountom:

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Neliel

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Nekomimi

Nelielnél van 5,9k gold. Személyes megfontolásból szeretném eladni, 2 éve WoWozom. Akit esetleg érdekelne, írjon és megbeszéljük a részleteket!
capaszabi
lehet hogy a forum cimét kéne megadni mondjuk nagy keresõlapoknak? jol cimkézni az oldalakat? biztos van 1-2 ilyen dolog, nem tudom, mert nem értek hozzá.

Lacee
nem, de az feltûnne, hogy a fórum moderátora, ahova naponta-kétnaponta beírogatom az URL-t, azt kéri hogy ne tegyem... (gyk. "Elsõre megértettük a címet, többször nem kérjük köszönjük")

egyébként van abban valami furcsa báj, mikor az egyik fórumon egy másikra akarnak átcsaábítani embereket, nem ellentmondás ez?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Helló, azt szeretném a hozzáértõktõl megkérdezni, hogy itt lehet-e accountot eladásra meghirdetni, és ha igen, hogyan mûködik az ilyesmi? Az accomon sok kari van, de csak 2db 80as, akik miatt ér is valamit. Elõre is köszi a választ.
... Amikor mondjuk te csinálsz egy weblapot aztz várod, hogy a következõ 3 napban már világhívû legyen?...

capaszabi
megnéztem. 2en ha irtak rá. talán ezért nincs értelme reklámozni.

tigeroo
akkor máris kezdem, ahogy ismerem magam újévig se tudnám felhúzni 😄d
tigeroo
elragozgatok míg te elrágózgatol<#ravasz1>
tényleg a frostshock!!!

NAgyon köszi!

miért nem irsz inkább a frostshock és a wow.hu szerkesztõinek, hogy reklámozzák egyet a fórumod az oldalukon?
szerintem simán kiraknák, s többet érnél el vele, mint itt.
ide elég kevesen járnak azok közül, akik wow-oznak...

Szaisztok!

Szeretnék nektek ajánlani egy World of Warcraft-tal fogalkozó fórumot.

A cím: wowforum.forumx.hu

Megköszönném, ha írnátok néhány hozzászólást, hogy beinduljon az oldal! Nagyon megköszönném!

Ui.: a híreket erõsen ajánlom, hogy olvasgassátok. 😄

tudtam, hogy meleg káros bir lenni, de hogy ennyire 😊

Jaaa, azt nem tudom, melyik addon lehet. 😊 De nekem is kéne.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Botond
Karácsony lesz mire azt megkapjuk.
tigeroo
az új skinek miatt erõsen gondolkozom egy druida felhúzásán
Csirke4
ohh lyally hogyén mijen buta vagyok :'(

tényleg elirtam bocs.

,
Nem arra voltam kivancsi, az ellenfelek FELETT levo health bar-ra (plate)

Ha minden igaz, akkor a videón a srác PitBull-t használt. De nem vagyok biztos benne.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

tigeroo
😄 jaja

áh csak tudjam le az egészet..nyugodtabban fogok wowozni is<#idiota>
szerintem ag unit frames
Lacee
mer ez nem O-Z-D, hanem BP City, madafaka 😊

tigeroo
ezért jó a szleng

mi a rajz van veled bástya? csárázza ki a bulámból a mutrát a sok portyázó gibbon
mindegyiket elirta ha nemvetted volna észre és szerintem nem véletlenül 😮