World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
██
elõre is köszpusz
Mert elvileg olvastam,hogy újra skinelik a macit és a macskát.
Elvileg a következõ patch -ben.Ezt nem tudja valaki mikor lesz? 😊
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
sima wow: szintek 1-60ig, nem indíthatsz draenei és blood elf fajú karaktert, és nem tudsz eljutni Outlandre.
BC: megnyílik outland, a két faj és a szintezés 70ig, valamint a jewelcrafting szakma
wrath of the lich king: szintezés 70-80 között, Northrend, és ha van már egy 55. szint feletti karaktered, indíthatsz death knightot is. ja, és inscription szakma
a kártyás havidíj 13 euró (3600 forint mai árfolyamon), de lehet 3 és 6 hónapot fizetni egyszerre, akkor kedvezményt kapsz (sorrendben 36 és 66 euro). a boltban vehetõ gaming card 60 napra szól, és jellemzõen 8 ezer forintba kerül, de most hogy rágúgliztam, akciósan lehet kapni 7ért is, amivel már nem is ráfizetés a kártyához képest.
szerverek sok magyarral: arathor (pve), bloodscalp (pvp)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
K3: they took our men --->
Temple of Storms: mending fences és spark of hope ---->
ha ezeket a line-okat megcsináltad, akkor csak béna vagy, ha nem, akkor csináld meg. a 2 Halls of Lightningos küldit nem kell már a repuzáshoz, de asszem az bónusz 1000 és 500 repu.
Megveszem az alapjátékot ezt vágom. Valami kiegészítõt is érdemes venni hozzá? Ha igen melyiket?
Mennyi a különbség ha feltöltõ kártyátát veszek, vagy ha online visaval fizetek? ( forintba mi a különbség? )
Valahol olvastam hogy meg lehet adni hogy havont automatikusan vonják a számládról az elõfizetést. De mit tudom én elõre nem látható okok miatt ( elköltözöl olyan helyre ahol nincs net pl 1-2 hónapig ) ezt lehet szüneteltetni?
Melyik szerveren érdemes kezdeni? ( Nem akarok senki nyakán lógni játékban nem azért érdekel. Csak a késõbbiek folyamán nem ártana egy magyar guild majd...
ez amit irtam ez után jött
relic of ulduarral elmentem friendly-ig, azt gondoltam utána már kapok egy questet... nos kaptam egyet a királytol, igaz nem daily hanem sima, mind1 megcsináltam. Utána azonban már senkitöl semmilyen q-t nem kapok, igy nem tudnék huzni a repun, kivéve relic-el (a király "szól" hozzámegyedül ilyen szövegbuborékkal, ö is azt mondja, h nem vagyok jogosult h lássam az õ erejüket... vagy vmi ilyesmi)... beszélgettem egy playerrel, ö azt mondta, már sokkal hamarabb, neturalon meg kellett volna kapjam a küldiket, a pre-questeket és dailyket.
Ám vmiért nem kaptam, nem tudom mi miatt, mindnenesetre nem akarom relic of ulduarral felhuzni exaltedig 😊
van vkinek vmi ötlete h mitöl van ez és h hogy lehet orvosolni h kapjaik questeket?
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Neliel
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Nekomimi
Nelielnél van 5,9k gold. Személyes megfontolásból szeretném eladni, 2 éve WoWozom. Akit esetleg érdekelne, írjon és megbeszéljük a részleteket!
egyébként van abban valami furcsa báj, mikor az egyik fórumon egy másikra akarnak átcsaábítani embereket, nem ellentmondás ez?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
NAgyon köszi!
szerintem simán kiraknák, s többet érnél el vele, mint itt.
ide elég kevesen járnak azok közül, akik wow-oznak...
Szeretnék nektek ajánlani egy World of Warcraft-tal fogalkozó fórumot.
A cím: wowforum.forumx.hu
Megköszönném, ha írnátok néhány hozzászólást, hogy beinduljon az oldal! Nagyon megköszönném!
Ui.: a híreket erõsen ajánlom, hogy olvasgassátok. 😄
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
mi a rajz van veled bástya? csárázza ki a bulámból a mutrát a sok portyázó gibbon