World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capaszabi
a megoldás az lenne, ha berakna kérdés nélkül
igenis ha bgzni akarsz X bg-n, akkor bejelentkezel, ha meg nem akarsz, akkor nem.
mert ez a "ha jokor hiv be akkor bemegyek amugy meg leszarom" nem a kulturált játékot támogatja.

Looserke
ha valaki rányom a join GBre az kerüljön egy pufferba és addig ne induljon a BG amíg fel nem töltõdik a játékoslista, ha így nõne a wait time akkor is megérné...de legalább egyenlõ esélyekkel indulna mindenki...
a másik megoldás a BG betöltõdése utáni wait time növelése még egy perccel...

picket
Azt álmodd meg, és meséld el nekik, hogy mit tegyenek annak érdekében, hogy megnyomja az addig várakozó játékos az enter bg gombot, ugyanis ez csak ennek a következménye. Ha 8-an vagytok, akkor még 7 ablak várja valahol, hogy megkattintsák. És ha lejárnak, akkor ugrik tovább a sorban, és tovább, és tovább... a meccs meg már rég megy 😛

ಥ_ಥ

Looserke
ja persze abból a 8ból is minimum 4 a zászlóért rushol...

Looserke
azon is változtathatnának már hogy ne mindig 15vs8-al kezdõdjenek az EoS-ek, mert kurva idegesítõ hogy az égvilágon semmit se tehetsz a 2szeres túlerõ ellen, mire meg mi is 15en lennénk már minimum 800 ponttal vezet az ally...

The installer was unable to read the file "C:\Users\Public\Documents\Blizzard Entertainment\World of Warcraft Installer\Installer Tome 2.mpq". This error may be caused by problems with the media or drive at C:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "MPQs-1\Classic common\unconditional\Data#common-2.MPQ\Creature\Dragon\Lethon.M2", and the error code was 8.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (Converter::Load)

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

És én most mit csináljak? Távjavítást senki se tud. De ha leírtad volna a hibaüzenetet akkor tudtunk volna segíteni. FAIL
Heló!
Tegnap megvettem a játékot, BC-vel együtt, de amikor a patchet akarom telepíteni egy hibaüzenetet dob ki.<#szomoru1> Plz help!<#help>
Elõre is kössz!

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

Jaj, dehogynem 😄

[HUN]Crassus
Valamelyik elkövetkezõ patch-ben tervezzük bevezetni a “rated BG”-ket, de errõl bõvebbet csak a BlizzConon tudunk mondani.

na ez komoly lesz! Végre nem lesz egy tucat zászlóbuzi EOS-on😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

capaszabi
shadowpanther.net

Valaki nem tudja mi annak az addonnak a neve, ami nem változtatja meg a blizzard féle unit frameket, csak lehetõvé teszi, hogy tudjuk õket mozgatni. Lehet rosszul gondolkodom és nem is egy addon csak valamit valahol át kell irni. roguerogue.com -ról a srác a videóiban ilyet használ. Elõre is kösz a segítséget.

szóba kerültek a rugók, nekem is lenne még 1 kérdésem
rogue-velmilyen ágon érdemes fejlõdni? mindenkitõl azt hallom h tökmind1, nade azért csak van egykét talent build ami alkalmasabb levelingre... ha
linkelne vki egy jót, azt megköszönném 😊

illetve daggert v kardot használjak?
sokan lassu off hand dagger és gyors main daggert ajánlanak
RP-GG rulez 😊

MrStokes
Erm asszem beneztem vmit. Mondjuk a mondat masodik resze ettol fuggetlenul igaz, pl. mage-nek, rogue-nak vsz nem eleg, ha osszeszedi a pvp cuccokat, kellenek pve cuccok, hogy versenykepes maradhasson.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Hiaba fogsz XP-t kapni pvpben, attol meg az egyes cast-okpvp gear-jei ugyanugy szarok maradnak, es pve-zned kell h normalisan tudj pvpzni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Nem éri meg.BC ben elsõsorban a kard dominált mint rugófegyver most a tõr és a fist ami meg gyors így pvp ben a 41-5-25 ami a legtöbbet adja pve re meg 15-51-5 amibõl a legtöbbet ki lehet hozni.Sub ágon a bc óta nagyon sok minden változott a cheat death használhatatlan lett és a shadowstep is szinte hogy nem szed ki rootból vagy frostnovából, valamint a sub tallantfa vége shadowdance kb semmire sem jó.Most bg-ken arénákban csak mutilates rugóval futsz össze aki vagy becsomagol a chepshot kidneyshot alatt vagy õ hal.
Csirke4
Prepás Mutilate speccel rohangálnak.
Botond
2 sikeres védés zsinórban ma. Betegszabi rox.
antgecc
Azt furcsállom mostanság, hogy nem látni shadowstep-es, lassú main handes rugókat. Wotlk elött szinte mindneki azzal rohangált, aki pvp-ben el akart érni valami, most meg nem látok szinte senkit. Vajh mé lehet ez? Alul maradt dmg-ben a sub ág?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Tafaya
Tökmindegy, a végén úgyis a lag nyer 😊

Köszönöm a segítséget, ezzel mûködik!
Looserke
ez tök jó csakhogy pl. Arathoron jó ha 1 horda raid összejön, azzal nem lehet csodát tenni...fõleg hogy az emberek pl. azt se tudják mi az az RPG és hol található...

alig látszik rajta, hogy megrendezett az egész -.-

jah, ez a hard módos f*szság is csak arra volt jó, hogy az ilyen arabféle ensidiás csíráknak is legyen mire kiverni a farkukat.
esküszöm anno sokkal inkább csíptem, mikor ezek még sehol se voltak, s csak úgy simán lementünk mc-be, bwl-be, meg a többibe és bosst öltünk, utána meg mindenki mehetett, amerre akart.
ez a hard módozás semmi más, csak tömény timesink a legdurvább fajtából.
számomra csak elqrja a pve-t.
viszont kár, hogy a pvp meg már abszolút nem izgat, igy who után.
szal' igy nem sok minden maradt nekem -.-

bár most szerencsére van event, ezzel legalább el lehet szórakozni...

igen

A legjobb viszont, hogy pvphez már egyáltalán nem kell pvezni(köv peccstõl meg méginkább nem). Szóval kb le is szarom. Persze azért megnézem majd sima 25-ös instát, hogy mégis milyen.
Én ott untam meg az egészet, hogy heti 6 nap ment a hard modeok próbálgatása, és ez odáig fajult hogy a fene se akarja már a hét 6 estéjét elb*szni ilyenekre.

<#eljen><#eljen><#eljen>

"Továbbá ugyebár Crusader's Coliseum új normal, hc, 10, 25 fõs raid kira ja és hogy hozza a szintet a blizz T9 az új raidben."

én pl. pont ebbe fáradtam bele.
szerintem ok, egyrészt jó dolog volt, hogy lett 10 fõs része is a raid instáknak, viszont ugyanakkor hiba is volt.
naxx-ot anno pl. minden héten végigtoltam 25-ös és 10 fõs verzióban is, hónapokon át (de persze betrayer of humanity-m még mindig nincs, szal' bazira megérte ja -.-).
aztán jött ulduar, itt már látszott rajtunk, hogy fogy a szufla, uld10-es raid-ek nemigen jöttek/jönnek már össze, inkább a 25 fõsre fókuszál már a guild.
erre jön a coliseum, ahol lesz 10-es normál + heroic, 25-ös normál + heroic.

persze gondolom mindegyikbe lesz valami nonplusultra cucc, ami a legjobb lenne adott class-ban (lásd pl. most tankoknak a 155 stam-os trinketet uld10-ben és 162 stam-os párját uld25-ben). szóval eddig farmolj 2 instát, ha top cuccot akarsz, de jön majd a coliseum, ott majd farmolhatod 4x ugyanazt hetente.
fincsi lesz, de én asszem kihagyom ezt már az életembõl, mert ez már basz*ttul nem funny -.-

valahogy úgy érzem, ez a blizz részérõl csak egyszerûsítés, de nem éppen egy jó irány, amerre haladnak...

Botond
Vitaindító, szigorúan theorycraft rajongóknak.
Botond
Tedd fel a Wowmatrixot, azzal telepítsd az addonokat.

plu604
édesanyád hogy van? nem csuklik?

minimapon meg mapon kene mutassa a quest celpontokat, illetve ha van cartographered akkor waypoint nyillal meg mutatja is hogy merre kell menned es hany yardra vagy tole.

"A játék elindításakor a karakter képénél beloggolás elõtt a bal alsó sarokban megjelenik az addons felirat itt tudjátok be és kikapcsolni az általatok választott addonokat."

Köszi, ez megvan! Sajnos a játékon belül nem látok változást, nem látok quest segítséget vagy arra utaló opciót.
Keres... Olvas... Én 3. napja ma hogy elkezdetem játszani a wow-al de egyenlõre többet lógok a fórumokon információt gyûjteni mint a game-ba 😛

Ne bemásold hanem kicsomagold! Ha mindent jól csináltál akkor

"A játék elindításakor a karakter képénél beloggolás elõtt a bal alsó sarokban megjelenik az addons felirat itt tudjátok be és kikapcsolni az általatok választott addonokat." (ez is egy oldalon volt fent )
Szóval nekem mûködik. 😉 sok sikert hozzá

nem tesz jot a humorodnak a 3 napos kihagyasok ;Ð

haha

README-t írj létszi!
[HUN]Crassus
töltsd le a quest helper helpert

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Köszönöm, a quest helper addont letöltöttem. Hogyan kell használnom? Az Interface könyvtárba és azon belül az Addon mappába bemásoltam, a játékban viszont nem látok változást. Segítsetek!
Botond
Az ilyen fake megrendezett igénytelenségek, mint ez meg a leroy jenkinses marhaság nem alap szinten szánalmas szerintem. Sose értettem mit zabál rajta a sok együgyü.
tigeroo
olyan hangokat ad ki mint disznóvágáskor az "áldozat" 😄d

1:10 : ÚRISTEN 😄DDd
werkfilm
TVelvet
Tessék jönni neverwinter nights ( 1 ) -ezni 😊 Dalakorán HUN
Még mindig baromi jó😊 WoW nélkül 😄
A szerver a következõ címen üzemel:

157.181.180.24:5121

Csatlakozáshoz szükség van:
NWN+SOU+HOTU kiegészítõk (vagy Diamond pack)
1.69-es (legutolsó) patch
Stuffs
0 arpvel is jobb mint a többi build, szóval ennyivel meg mégjobb :p

Fehercsoki
Pedig questek nélkül nagyon lassú lesz a szintezés.Rakd fel a questhelper nevû addont,az mutatja hogy a questekbe hova kell menned,és útvonalat is tervez neked amivel a leggyorsabban megcsinálhatod a qkat.(persze ha törtön vagy akkor maradj a mobok farmolásánál)

Aha. De hamar leesett. 😊
A játékban ha questek teljesítése nélkül szintezem, akkor veszítek lényeges úgynevezett "tiszteletpontokat"? Egy-egy küldetésnél fogalmam sincs, hogy merre menjek, pontosan mit keressek. Night elfnél jártam így a webwood ichorral, 0/1. Tudom, hogy xpt és itemet adnak a küldetések teljesítéséért, de arról lemondok, nem kell annyira.
Botond
Mivel ma indult midsummer flame fest, ezért közlöm veled, hogy még mindig egy fogyatékos vagy, és ezennel az ünnepséget megnyitom. -.-