World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igenis ha bgzni akarsz X bg-n, akkor bejelentkezel, ha meg nem akarsz, akkor nem.
mert ez a "ha jokor hiv be akkor bemegyek amugy meg leszarom" nem a kulturált játékot támogatja.
a másik megoldás a BG betöltõdése utáni wait time növelése még egy perccel...
ಥ_ಥ
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
Tegnap megvettem a játékot, BC-vel együtt, de amikor a patchet akarom telepíteni egy hibaüzenetet dob ki.<#szomoru1>#szomoru1> Plz help!<#help>#help>
Elõre is kössz!
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
na ez komoly lesz! Végre nem lesz egy tucat zászlóbuzi EOS-on😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
rogue-velmilyen ágon érdemes fejlõdni? mindenkitõl azt hallom h tökmind1, nade azért csak van egykét talent build ami alkalmasabb levelingre... ha
linkelne vki egy jót, azt megköszönném 😊
illetve daggert v kardot használjak?
sokan lassu off hand dagger és gyors main daggert ajánlanak
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
esküszöm anno sokkal inkább csíptem, mikor ezek még sehol se voltak, s csak úgy simán lementünk mc-be, bwl-be, meg a többibe és bosst öltünk, utána meg mindenki mehetett, amerre akart.
ez a hard módozás semmi más, csak tömény timesink a legdurvább fajtából.
számomra csak elqrja a pve-t.
viszont kár, hogy a pvp meg már abszolút nem izgat, igy who után.
szal' igy nem sok minden maradt nekem -.-
bár most szerencsére van event, ezzel legalább el lehet szórakozni...
Én ott untam meg az egészet, hogy heti 6 nap ment a hard modeok próbálgatása, és ez odáig fajult hogy a fene se akarja már a hét 6 estéjét elb*szni ilyenekre.
én pl. pont ebbe fáradtam bele.
szerintem ok, egyrészt jó dolog volt, hogy lett 10 fõs része is a raid instáknak, viszont ugyanakkor hiba is volt.
naxx-ot anno pl. minden héten végigtoltam 25-ös és 10 fõs verzióban is, hónapokon át (de persze betrayer of humanity-m még mindig nincs, szal' bazira megérte ja -.-).
aztán jött ulduar, itt már látszott rajtunk, hogy fogy a szufla, uld10-es raid-ek nemigen jöttek/jönnek már össze, inkább a 25 fõsre fókuszál már a guild.
erre jön a coliseum, ahol lesz 10-es normál + heroic, 25-ös normál + heroic.
persze gondolom mindegyikbe lesz valami nonplusultra cucc, ami a legjobb lenne adott class-ban (lásd pl. most tankoknak a 155 stam-os trinketet uld10-ben és 162 stam-os párját uld25-ben). szóval eddig farmolj 2 instát, ha top cuccot akarsz, de jön majd a coliseum, ott majd farmolhatod 4x ugyanazt hetente.
fincsi lesz, de én asszem kihagyom ezt már az életembõl, mert ez már basz*ttul nem funny -.-
valahogy úgy érzem, ez a blizz részérõl csak egyszerûsítés, de nem éppen egy jó irány, amerre haladnak...
Köszi, ez megvan! Sajnos a játékon belül nem látok változást, nem látok quest segítséget vagy arra utaló opciót.
Ne bemásold hanem kicsomagold! Ha mindent jól csináltál akkor
"A játék elindításakor a karakter képénél beloggolás elõtt a bal alsó sarokban megjelenik az addons felirat itt tudjátok be és kikapcsolni az általatok választott addonokat." (ez is egy oldalon volt fent )
Szóval nekem mûködik. 😉 sok sikert hozzá
Még mindig baromi jó😊 WoW nélkül 😄
A szerver a következõ címen üzemel:
157.181.180.24:5121
Csatlakozáshoz szükség van:
NWN+SOU+HOTU kiegészítõk (vagy Diamond pack)
1.69-es (legutolsó) patch
Stuffs